LJudi nemogu da vjerujem...
JA samjuce nasao na putu u tuzli...
Na mobu se vidi da je nov...
za koliko se on moze prodati, znam da ga puno cjene ... ?:bunny:
Printable View
LJudi nemogu da vjerujem...
JA samjuce nasao na putu u tuzli...
Na mobu se vidi da je nov...
za koliko se on moze prodati, znam da ga puno cjene ... ?:bunny:
jel ti to ozbiljno?
friški je oko 8500 ojra (!!!)
http://www.gsmarena.com/vertu_signature-1218.php
ima i verzija Platinum za 27500€ (!!!..!)
Nemoj to bas razglasit, takav mob sigurno nema svaki drugi covjek a onaj koji ga je izgubio nece bit sretan! Mozes i pretpostavit s cim se neko ko ima takav mob u BiH bavi...
Toliko vrijedi ???????
ej, mislim da ga odmah idem prodati...
da to je taj sa slike...
Booogat Saaam !
ej, a kod mene je sivi, kako cu ja znat koja je verzija ?
covjece, nisam ga jos ni upalio prazna baterija...
softverski nije baš neke. samo skupa šminka
prvi sivi:
http://mobile-gadgets.net/shop/produ...8&cat=0&page=1
drugi sivi:
http://mobile-gadgets.net/shop/produ...8&cat=0&page=1
Softverski bezveze, al za prodat dusu dao!! Ajd bas javi kolko ces dobit za to cudo!!
pazi di ga prodaješ,možda te pravi vlasnik baš tako nađe
pazit cu ja...
;)
Ja bi ga uz nagradu vratio pravom vlasniku. Onaj tko ima taj mob, ima i love ;D
Ti se za*ebavaš?:licklips:
ja ?
nikad se ne zezam sa takvim stvarima :(
Ti stvarno onda imaš zvjersku sreću!
Hoćeš 6230i pod račun?:rolleyes:
na tvom mjestu vratio bi ga vlasniku jer ionako ga nemres koristiti , punjac je specifican za svaki model koliko sam upoznat a vlasnik sigurno da kakvu nagradu a ako ga ides prodat a na oglas naleti bas on -najezio si= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
Moglo bi bit problema s nabavkom punjaca bez racuna jer se vjerojatno za svaki aparat zna kome je prodan...
...savjetujem di ga vratiš vlasniku ali uz poveću nagradu :) jer ovo prodavanje i tražnja punjača je dosta riski....
Teško ćeš to prodat,ustvari bolje pitanje je kome ćeš to prodat za neke velike pare,najbolja opcija da ga vratiš vlasniku i dobit ćeš neke pare i svi zadovoljni.
Ovo ti nije baš pametan potez šta si na forumu se pohvalio.:-/
Ja bi to vratio vlasniku jer njemu sigurno nije bitan mob već brojevi koji su u njemu... Lik ima love i sigurno će ti dati nešto...
slažem se....
Da, bilo bi najpoštenije mob vratiti.
Ali, opet, što ako se u dobroj namjeri zakačiš s nekim iz "udergrounda"? Tko zna čije je to čudo.
Najbolje, ispusti ga negdje putem, ali obriši dobro mob (CSI :))
vrati - ja bi jer teško ćeš ga prodat a vlasnik će sigurno gledat po oglasnicima i možeš dat sliku
Da neznam kakav mob nađem vratio bi ga jer znam kako bi meni bilo da ga izgubim... Svi brojevi odoše vrit, živci na +500... Zamislite samo kako bi bili sretni da vam netko na kućnu adresu donese vaš mob, ili nije bitno da se nađete negdje... kad bi našao mob prvo što bi napravio je nazvao nekoga s moba, ako se može, ako ima struje u njemu, ako nema para kupio bih bon i nazvao nekoga tko je u imeniku sigurno piše mama, tata, stari, gnjezdo,cura,moja ljubav ili slično... fino se dogovoriš i vratiš mob ;)
potpis, vrati ga. sigurno ces dobiti nagradu. samo, kako naci vlasnika... na oglas ce se vjerojatno javiti i lazni vlasnici, najbolje da trazis racun
prvo slažem se s time što je marin reko,da je i ovaj thread potez u krivom smjeru ovo si trebo zadržati za sebe
...jedno je sigurno,malo ljudi ima ovaj mobitel a sigurno postoji i spisak neki,također poznanici ili prijatelji dotičnog te ljudi "undergrounda" kako ih je moby nazvao koji su također informirani od svojih izvora,dakle logično je da bi glup potez bio prodavat mobitel pogotovo javnim oglašavanjem...
...ako ga vratiš dobit češ nešto za uzvrat to bi bilo također za očekivat no ta nagrada sigurno neče biti ni približno upola vrijednosti mobitela pa valja i to imati na umu ako se gleda isključivo na profit za koji vidim da si več počeo razmišljat u smjeru "bogat sam" :) u tome slučaju je preporuka da ne žuriš nikud i da mobitel pospremiš u "ladicu" i pronađeš nekog kome češ ga prodat "iz prve ruke".
Postoji način da vidiš tko je pravi vlasnik...jednostavno reci čovjeku, koji tvrdi da je vlasnik, neka ti kaže neke specifične podatke s moba ili par brojeva u imeniku i kao dokaz možeš provjeriti kada upali mob (neg ga priključi u nekom bircu na punjač)...ako je zbilja istina to što je rekao, odnosno rekao par brojeva koji su u imeniku moba, teško da ih je pogodio :thumbup:
Nemoj ga vratit!!! Štoviše, objesi ga oko vrata te ponosno šetaj Tuzlom u sred bijela dana!!!
P.S. I moraš pazit da ti ga mlađi brat ne razbije (jel tako. Iljidane;) )
trezit cu vlasnika uz nagradu od cca 400 €
tamam heheh
za dodatnu opremu sa mog simensica...
lol,obično nagradu čovjek sam određuje,jedino ako ga misliš ucjenjivat :)
MA ne, on je mislio tražiti po oglasniku ko' da veću nagradu njegov je ;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
ali kako ga napuniti ???
nemoze ni da se upali...
Pokušaj bateriju skinuti i napuniti u nekom drugom mobu. Ili uvali bilo koju koja može stati unutra.Valjda mu neće naštetiti ako staviš i batku koja ne ide na par minuta...
dobro, nebi bilo dobro da sad strgaš taj mob. nemoj niš uvaljivati nutra. pogle koji napon piše na bateriji pa ju napuni na svojem punjaču (normalno, moraš prerezati kabel punjača :rolleyes: )
ndam ti ja 8000 za mob
ma vrati to imat ćeš samo zajeb ako staviš u oglasnik ono prodajem mob cijena 8000 eura ono stvarno pre primjetljivo
Da, a moj je Air Force One, samo ga Bush malo posudio... LOL
S tim mobom bih ti preporučio dvije krajnosti- jedna vrati ga (pa makar na asfalt), a druga je- ostavi ga za sebe i svoj merak.
Nisi napisao je li SIM unutra to si morao vidjeti. Izvadi sim pa zovi brojeve (ako ga misliš vratiti).
ja bi napravio neki oglas, mob vrijedi 8000€, ti ga vracas vlasniku uz nagradu od recimo 1000€ i gotovo. jer netreba biti ni previse posten pa sad da onaj koji ga je izgubio dirigira nagradu
Ja se bas nebi usudio trazit fiksnu nagradu jer mob sigurno nije od lokalnog racunovode! Ili prodat nekom otkupljivacu koji ce ga vec negdje rjesit i to bez da on sazna tvoje ime, broj ili adresu, ili vratit vlasniku i nadat se da ces nesto dobit...
A što bi ti, sam određivao nagradu? Pa čovječe, to ti se zove 'kazneno djelo iznude (ucjene)'...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa nije, jer taj mobitel nije ukraden, kolko ja znam on ga uopce nije duzan vratiti, to je samo covjekova dobra volja
Čovjek nam nije kazao je li našao SIM karticu u njemu.
čovjek neka da sliku i vidi ima li sim unutra a ako ima nek izvadi (oprezno) i nazove nekoga
Nagrada je obicno 10 %, mislim cak po zakonu da imaš pravo na to.
hehe pajdo,ja to nebi vracao....jer mozda vec znas previse ako su bili kakvi podatci u mobitelu...radije ga spremi na neko mjesto i neka tamo stoji par mjeseci....
covjeka sam nasao preko oglasa, pisalo je "izgubljen vertu singature, nudim debelu nagradu pronalazacu" i ispod br kucnog telefona...
ja ga juce zovem i kazem da sam nasao mob.. covjek se za prepastio... govori nesto tipa " uj stari *ebo te zivot, nisam mislio da cu ga uspjat nac..."
i dogovorimo da se nadjemo danas u 10 ujutro...
nadjemo se mi, covjek kaze da je iz zenice... obucen ko niki poslovan covjek...
ima kofer u ruci... kad iz dzepa izvadi 700 € i dade mi i puno mi se zahvali..
kaze ako mi sta zatreba da mi moze kupiti, kao neki drugi mob ili psp...
eto, sad je sve gotovo i neznam sta cu kupiti za 700€...
a gdje je on ostavio oglas? može li se to vidjet?!
u svakom slučaju nagrada je više nego poštena,čestitam.
oglas je u novinama, a ja nemam skener...
znam da je postena, a u sto cu je sada utrositi ?
200€ si potrosi za gust na sta god hoces, ne mora bit pametno nego tek tolko da ti zadovolji zelju za trosenjem a 500 stavi na stranu, vec ce ti zatrebat.
...a pa kupi si skener!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
BTW.veliš imaš firmu i one silne mobitele ,a nemaš skener.....:scool:
heheh, imam ja skener nego ne radi... ;)
Ajde okani se ćorava posla, ako te ufati vlasnik tog moba, zavrnit će ti šiju. A moš mislit koji profil ljudi u BiH ima takav mobitel. Zato ga lijepo odnesi u "Arizonu" i prodaj............hm......daj ga za 2 bureka.....i jogurt...........;)
....aaaa druže pa vratio je mob!!:bunny:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
700E joj joj joj mogu mislit... nema sanse da ti je toliko dao... barem ja nevjerujem.
700 €, sta je mogu...
kako da te uvjerim...
ma sta me briga jel neko vjeruje ili ne... bitno je kako se tomeni svidjelo...
:lol: i meni bi se svidjelo, i meni bi se svidjelo ;D
ja eo sjedim i križam se.. :eek: ne mogu vjerovat da netko može imat tolku sreću.. pa ja nikad nisam ni 5kn na cesti našla :)
i sad još ne znaš šta bi s parama.. hey, pa podijeli s nama ;D
Ok imo je srece da je naso takav mobitel i 'dobio nagradu' od 700 Eura, tko hoce neka vjeruje tko nece nemora...
:closed: