Evo danas sam u mobilu pročitao da uskoro u hrvatsku dolazi i četvrti operater i to vec za par mjeseci, neznam dali će se to ostvarit... Ja mislim da u hr. nema mjesta za još jednog.
Kakva su vaša mišljenja? :licklips:
Printable View
Evo danas sam u mobilu pročitao da uskoro u hrvatsku dolazi i četvrti operater i to vec za par mjeseci, neznam dali će se to ostvarit... Ja mislim da u hr. nema mjesta za još jednog.
Kakva su vaša mišljenja? :licklips:
ma ima mjesta za jos deset samo je pitanje koji je cilj ulaska na tržište, pranje love ili ozbiljna ponuda.
Naravno da će se to dogoditi ;D= Citat =:
Izvorno postao rage99
I nije za par mjeseci nego počinje 1. travnja ;D
Kako ce se zvati????
Šta su navalili sad odjedanput!
Ili će to biti prvoaprilska šala. Neće se to tako brzo dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Ja ne kuzim, cega se vi bojite? Nizih cijena?!? Nema mjesta za jos jednoga?!?!?!? Pa nek ih dode 10, veca konkurencija znaci bolje ponude za nas. Toga se mogu bojat samo ovi koji su do sad imali monopol (iliti duopol, ali tu je to negdje) i radili sta hoce jer su mogli, pa cemo vidjet kako ce sad...
Ako i dođe bit će virtualni operator, gradnja novih 1000 baznih stanica zaista ne dolazi u obzir...
P.S. Kako Tele2 još uvijek koristi znatne resurse VIP-a, budući operator mora ući u deal s Cronetom ...
1. Ne treba vjerovat sve što u novinama (Mobilu) piše ;)
2. Neće bit prvi put na ovom forumu da je dolazak nekog operatera prvoaprilska šala ;D
3. Ako ipak dođe, definitivno će biti virtualni, a takvih može biti i više (Slo), jer smo premalo tržište da bi se bilo kome isplatilo ulagati u izgradnju 4. infrastrukture. Pogledajete šta se dogodilo s Teleringom u Austriji, koja je duplo veča od Hrvatske.
Datum o dolasku i promociji novog operatera sve govori;D;D;D
ma jasno.prvoaprilska sala.
Teba raspisati natječaj, primiti ponude, napraviti odabir, pričekati možebitne žalbe.... za to treba više mjeseci, a ne mjesec dana :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
tele 3 najvjerovatnije
hm.. vjerojatno sala.. nitko nista ne prica konkretno.
Baš si morao pokvariti iznenađenje? :(= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Kada je već tako:
Poruka Mobilovcima: Izmislite nešto novo za sljedeću godinu ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobil 36 (03/2003)
A evo kako je to izgledalo 2003. na forumu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=nova+mre%9Ea
Nadam se će i ovo pokvariti iznenađenje, povijest se ponavlja....... ;D;D;D
Problem je u tome što neki ljudi nekim drugim ljudima to prenesu i usput zaborave napomenut neke detalje pa ovi ipak dođu ;D
NEMA ŠANSE, da je to tako već bi se to čulo u medijima koji nisu tako "stručni" biilo bi na vijestima HRT-a RTL-a ili Nove ili makar u tiskanim medijima. Spomenuli bi neku proceduru ili makar napomenuli da će doći novi operater, pa makar to i bio virualni. To je bila patka, koja ne ide u prilog tom magazinu, jer to ipak pokazuje razinu neprofesionalnost s njihove strane...
Nije neprofesionalnost nego prvotravanjska šala koja nije uspjela. Pogledaj par postova gore...= Citat =:
Izvorno postao supercom
hahhahahahahahaha....
Jeste baš sigurni ;D, i VIP je počeo 1.4. s radom ;D
Evo ako je to sala mala, onda moram priznat da je i ovo BiG sala mala da T-Mobile ima 51% dionica od VIP-a pa se pitam dali ce vip biti preimenovan u Vip&Tmobile
nema sanse... a gdje je natjecaj, a gdje je odluka Vijeca? to mora biti naveliko dostupno, pogotovo za takvu stvar... cak i za virtualnog operatera, koji po meni mozda nece doci u HR sve dok ne istekne ugovor o nacionalnom roamingu Tele2 i VIP-a. Naime, prvo je nac roaming trebao ici preko T-mobile, ali je strucno uvaljen VIP-u... ocito je da je T-mobile sada dobio vremena za daljnje popunjenje kapaciteta, dok konkurencija se mora i dalje boriti s tim.
joj ja se sjecam te davne 2003. bilo je zabavno na velesajmu taj dan :)
Vjerujem ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
E, a sad otkrij tajnu odakle ona slikica moba sa mrežom HR-20. Ipak je prošlo dvi godine. http://web.vip.hr/marko.r.vip/3operater/3_mreza.jpg= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
I jesi li slušajno nazvao thread 3.sreća? Kasnije se ispostavilo da je to naziv konzorcija pod kojim je nastupio Tele2. Možda su oni vidili tvoj post???
e pa ja vam velim da va snisam zafrkavao a vi meni da sam lazov.
ali na slici je HR 20 a telci su HR 02.
Mozda su u vrijeme testiranja imali drugi MSC kôd
Nisam ja, nisam ja ;D Tad nisam bio ni registriran ;)
I sad ćeš mi reć da su telci 2003. testirali mrežu u HR. Daaaaaaaaj, pa smisli nešto bolje ;D
a onda neznam sto da kazem.
Kaži istinu, ma koliko bila bolna ;D;D;D
nemogu od smjeha
Ajde fino gucni pivu, gricni burek i razmisli ;D
Da to nije bio neki pokusni BTS? Možda 3g?
A ja ću smislit dobru pizdariju za ovogodišnji prvi april, pa će ju pola foruma onako fino popušit, a ja ću dobit ban na godinu dana, taman za slijedeći 1. travanjinjinjinji.............
da a sad ces rec da sam preko veze imao i UMTS na T68i.
a za burek cu te poslusati al za pivkana ne jer sam na vinu ovih dana.
E jebote, pa nisam skužio da je ono T68, slika je nekako mračna, a nisam leće stavio............
Znači, sad ostaje da ja pogađam. Zato molim te zaokruži točan odgovor:
1. Neka prijenosna bazna stanica od postojećih operatera, ali su zbog testiranja stavili neki drugi MSC.
2. Pokusna bazna stanica nesuđenog im GSM 1800 od postojećih operatera.
3. Mislim da je u to vrijeme neka kanadska firma slala pismo namjere vladi o interesu za ulaganje u 3. mrežu, pa su opizdili jedan test, onako iz zajebancije
4. Photoshop
5. Nered je gucnuo previše gemišta i puhao u fotić, pa je NeReD vido bijele miševe, a fotić HR-20
6. Šta je ovo, neka anketa? A di je tu ormar i pegla?
7. Ajde Druže Mile, šta me zajebavaš, pusti me na miru, ionako mi je dosta svega......
8. Dosta mi je i žene i djece, nekako me nostalgija vuče i vratit ću se kad mi bude ćeif, al prođe otad trinest Bajrama......
2
2
2
2
E svaka mi dala ;D kad sam pogodio i što sam izvukao informaciju iz poslovično tajanstvenog NeReDa. :beer: