UpdateService 2.2.13.7c.exe DOWNLOAD
Pa udri po update-u ;)
Printable View
UpdateService 2.2.13.7c.exe DOWNLOAD
Pa udri po update-u ;)
vec sam ga skinuo ali ne radi....
ne spaja mi se na prox-ya
Ja ga neću ni skidati, jer mi radi stariji= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
dal taj update vrjedi i za d/k 750 i w800 ?:confused:
sranje ne radi opet se sruši ma3platform
DAl mi može netko pbjesnit kad to instaliram kaj se promjeni dal dobijem kakvu obavijest u moitelu ili...
ja ne primjećujem nikakve promjene :rolleyes:
Ja mislim da ti imaš problema sa javom... Ja sam isto imao ali sam reinstalacijom windowsa riješio problem...= Citat =:
Izvorno postao sipe
U najmanju ruku, trebao bi se promijeniti revision firmwarea. :)= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Sto se osim toga mijenja tesko je reci, ovisi sto su njihovi developeri mijenjali. Navodno negdje na netu postoje neki changelog-ovi toga, ali ja nisam uspio pronaci. :(
Evo pa skinite, valjda će konačno ovaj raditi... ja sam jučer skinuo 7c i radi mi a sad skidat opet d pa za poludit nemam ja tolko para za internet i vjerojatno će prekosutra izaći žnj :)
D O W N L O A D
a cemu to sluzi?
Program za nadogradnju sonyericsson mobitela, što je noviji seus to bolje, međutim sonyericsson izbacuje skoro svaki dan novi servisni upgrade (koliko sam skužio) pa to malo zbunjuje i nikome baš ne radi niti jedan pa pokušavaju nešto popraviti... Meni rade svi stoga :spin:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Nova tema spojena sa starom zbog lakse preglednosti (naslov isto izmijenjen)
Za koje je to sve modele?
za sve novije ;)
evo i popisa
= Citat =:
Compatible with T610; T618; P900; P908; Z600; T630; Z608; T628; K700i; S700i
K700c; S700c; F500i; K500i; K500c; K506c; K508c; K508i; P910i; P910c; P910a; V800; K300i; K300c; K300a; Z800i; K600i; K750i; K750c; D750i; W800i; W800c; J300i; J300a; J300c; V600i; K608i; Z520i; Z520a; Z520c; K758c; W550i; W550c
a opet se meni ruši ma3platform imam najnoviu javu 5 sa updateom 6
Reinstaliraj windoze nema ti druge... Java i meni počne sjati ako duže ne reinstaliram win= Citat =:
Izvorno postao sipe
da ali imam najnovi javu
Ma imao sam i ja... imam i sada, nije to jel nova ili stara vjerojatno nešto neki program pokvari javu ko zna...= Citat =:
Izvorno postao sipe
ajde reci koju javu imaš pogledaj verziju
java 5 update 6 imam najnoviju velim ti= Citat =:
Izvorno postao sipe
"Nije priključen stolni držač"-kaj to znači
Pukni mu šamar, da vidiš kako će zašutit ;D Svašta di to piše= Citat =:
Izvorno postao Babaa
pa jel spojen mob? Nemoj priključivat mob dok on ne kaže, i odaberi odgovarajući utor mobitela...= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Ja nemam usb,ja imam bluetooth priključaj i t630
Pa ne možeš preko bluetootha update-at mob, treba ti usb kabel... LOL= Citat =:
Izvorno postao Babaa