Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
Printable View
Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
Kladim se da nešto o mobitelima :D
misliš??
mora da je:)
ma ziher je o pivi i cevapima
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema velika križaljka i poster neke gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
to, to se traži!!= Citat =:
Poslao: miško
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
Mislim da je sad vrijeme za pržilice i ine toplo grijuče stvari (u skladu s vremenom)...
Možd9 ima riječi i o mobovima... ;D
Dvobroj :) Kada možemo očekivati u kioscima?
materijali su predani sad sve ovisi o strčekima koji to štampaju i distribuiraju.
Ajd budi malo indiskretan ;)
Jedva ga čekam! A već sam negdje napomenuo da očekujem debljinu barem kao što je Elle ili nešto slično... 150 stranica minimalno! ;)
Ajde Nered reci šta nas sve čeka. :)
Ma debljina kao BUG je dovoljna :D
ko biblija
još dan, dva..
:)
ja jedva iscekujem recenziju T610... to je nered pisao? Nadam se da je opsirnija i bolja od one na www.mobile-review.com :)
E tu će teško biti nadmašiti ali s obzirom da se radi o dvobroju ne bi bilo zgorega da su recenzije preko 3-4 stranice... ;)
hm pa nered ne piše recenzije
OK onda nek Nekakav Marko zaposli whiteboya pa će ih on pisati ;)
ah tako znaci, tko ju je pisao? :) ak se smije znati...
ima jos dobrovoljaca... pogotovo ak recenzirani mob mozemo i zadrzati... :) (sjecanje na ozzy cool-a, ili kako vec)
Pa vjerojatno ju je pisao Marko a ne Nered... ;) Radi se o podvojenoj ličnosti... ;D
pogledao sam malo impressum... znaci tako... sada mi je sve puno bistrije... :)
Usput izaš'o BUG i uvalili DVD unutra pa sad ne očekujem ništa manje iznenađenje od Mobil-a...
evo vam malo tako da znate što čete kupiti na kioksu
http://web.vip.hr/marko.r.vip/naslovna4041_web.jpg
a kada nezna se :)
ooo.
Kakva li je to nagradna igra...
Moraš pogodit' kako razgovarat' na Panasonic GD55 koji je na naslovnici... ;D
nije tako lako :D
nemam ja sreće na tim nagradnim igrama :(
:). mogu ti reci da ja stvarno imam... nemam srece s kladionicom ali npr. s Lotom imam
Ja imam sreće s plačom - čovječe svaki mjesec... ;)
@dmi, ti se zajebaješ a to je stvarno sreća na koju se izgleda svi prebrzo naviknu.
kada ce vise taj mobil doleprsati u moj sanducic??? ako moze neki okvirni datum... zar nije trebao vec? :)
a sta nisu rekli da nece biti dvobroj nego da ce izaci svaki mjesec
Sad izlazi broj 40/41 za srpanj i kolovoz
Jel se može znat kada će u kioske?:rolleyes:
Jednog lijepog jutra...
malo offtopic, ali izgleda da najvise posjetitelja ima u rane jutarnje sate, ha sljaka? pogledaj ima ih preko 40, vi gosti koji citate ovo sad brzo se registrirajte i add to favourites :D
a jesam glup... neregistrovanim je ovaj forum nevidljim :D
koji je vrag tu offtopic? samo sam napisal da će mobil izaći jednog lijepog jutra. zar nije tako?
@Šljaka, nis ti off nego Playerova digresija u svezi posjećenosti i strukture posjetitelja foruma u rane jutarnje sate.
I dalje off topic - evo zadnjih dana primječujem stvarno puno 'guests' na forumu, ko nikad prije (preko 40 njih). Šta se to događa?
Cudno mi je nesto...odjednom njih 50...
mozda su svi dosli sa www.siemens-java.com ;)
Tamo sam stavio 2 bannera :D
nekakav bot skenira stranice... ništa posebno...
ma ok. nego...znam za da nije za ovaj thread ali me zanima zasto mi vise ne dolazi izvjesce na mail kad netko odgovori na thread u koji sam ukljucen?
misko je objasnio, a ti si bio na forumu kad je bilo ti posjetitelja pa sam zato naveo tvoje ime= Citat =:
Poslao: Sljaka
koji je vrag tu offtopic? samo sam napisal da će mobil izaći jednog lijepog jutra. zar nije tako?
Nisam skužil, ******.
@s-p - valjda dok ne dođeš i pročitaš ne šalje ti se novi mail (makar se to meni prije dešavalo kad sam se pretplatio na pojedinu temu)...
@ svi - ja se iskreno nadam da će Mobil u ponedeljak...
@ miško - znam da je neumjesno ali nisam mog'o se suzdržat'... ;)
ovo prvo što dmi napisaše jest ono kak forum veli da radi.... :)
no, o tome nećemo u temi o novom mobilu kojeg još nema :)
Pa ni danas... :(
any time now...
čekamo čekamo...
...nemogu više bez mobila... :wall:
Već 4. dan gnjavim tete na kioscima sa pitanjem "Dali je stigao novi Mobil?" ;D
Sta im je ovaj mjesec?
Zasto kasneeeee!?!?!?!?!?!?:cry:
Ja više i ne pitam, tete same viču čim me vide: "MOBIL vam još nije došao!" Jednoj sam dao i broj moba da me nazove kad stigne, a ima i dobre s***.
Joj ma i bolje mi je da ne stigne na kioske do ponedjeljka! Imam ispit iz derme, a neću moći izdržati da ga ne kupim ako izađe!
jel barem stara ko ti?= Citat =:
Ja više i ne pitam, tete same viču čim me vide: "MOBIL vam još nije došao!" Jednoj sam dao i broj moba da me nazove kad stigne, a ima i dobre s***.
Danas stig'o...
Ali mi je nekak otanak kao da je polmjesečnjak i naravno nema teksta o forumu... ;D
Odoh prelistat'...
I ja ga danas uzeo u Splitu :)
ajmo sad pljuvanje po mobilovcima. he he.
nije naša greška što mobil kasni (časna pionirska), ja sam vam napisao kad su materijali predani a dallje nažalost ne ovisi o nama.
nebojte se pročitat čete ga za par dana onda će opet biti čekanja.
Stoji - smo mogli ste stisnut' više teksta iliti stranica jer ipak je dvobroj...
ja sam pretplacen, i nije mi dosao :(... mozda sutra dodje... ili mi je istekla pretplata... kak da to provjerim?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:rotfl: :jump: :rotfl: :jump: :rotfl:
Napokon!!!
Bemu sveca! Stigo je ali ne smijem ga kupiti prije pon. jer inače ću samo njega čitati, a ne učiti za ispit iz 'dermatovenerologije'!
Čekaj malo, TANAK? NEMA teksta o forumašima?? To mora da je neka greška! Pa radi se o dupliću! Nije valjda... recite da se šalite! Zahtjevam objašnjenje! Nered?
****** i prosli nije bio nesto naspram onih par koji su bili jebeni
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel barem stara ko ti?
Berba 1963. , dobro održavano, situirana, ne postavlja suvišna pitanja.
Nije loše?
A Miško jel si i ti 'ubran' tu negdje? Svjedočio prvom letu na mjesec i bio prisutan kad je Kennedy ubijen? ;)
ajde da ga prelistamo, pa ćemo viditi što ima dobroga...
@Whiteboy, ja sam berba '65. i moram priznati da se od '71. pa na ovamo mnogihn stvari sjećam, npr. 1983. sam svjedočio neizmjernoj sreći jednog gospodina, koji je tada služio vojsku sa mnom, kada mu je ćaća iz Njemačke dovukao ZX Spectrum, grafičko sučelje tada nije postojalo a u školi smo učili FORTRAN i Pascal.
mislim da je to najvaznije:D= Citat =:
ne postavlja suvišna pitanja
Ajd' malo hvale - sviđa mi se što (u nedostatku mobova za testiranje) testirate tj. pišete o kompovima...
Sad upit - sigurno je štamparska ali u cjeniku N3300 stoji 1199,70 kuna što je po onome što bi trebao sadržavati taj mob smješno pa da sad ne zovem Mobis, kolika je cijena?
posalji mi na PM ime i prezime pa cu pogledati.= Citat =:
Poslao: vrag
ja sam pretplacen, i nije mi dosao :(... mozda sutra dodje... ili mi je istekla pretplata... kak da to provjerim?
što se tiće cjene Nokije 3300 nemam pojma kak je upala u tablice. Naravno da nije točna. nažalost cjene u tablicama su informativen jer ih nemožemo pratiti s velikom točnošću jer kada predajemo materijale treba nekoliko dana da Mobil izađe na kiosk, a cjene se promjene.
još istražujemo kako je cjena od nokije upala u tablice :::::::
Toj cijeni je trabalo samo zamijeniti onu prvu 1-inicu sa 3-ojkom i bila bi točna cijena :d= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
što se tiće cjene Nokije 3300 nemam pojma kak je upala u tablice. Naravno da nije točna. nažalost cjene u tablicama su informativen jer ih nemožemo pratiti s velikom točnošću jer kada predajemo materijale treba nekoliko dana da Mobil izađe na kiosk, a cjene se promjene.
još istražujemo kako je cjena od nokije upala u tablice :::::::
evo ljudi koliko je Mobil popularan. Danas sam ga kupio, lijepo ga odnio sobom na plažu, malo se okupao u moru, a kad sam izašao, nema novina. Netko mi je ukrao Mobil!!! AAAAAAAA!!!!
Nemoj mi spominjat plažu dok se ja tu cvrljim nad knjigom! ;)
@whiteboy:
Ak si rekao,ja nisam u toku,AL ZASTO BULJIS U KNJIGU sada?!?!?!
dobio sam ga, ali dan kasnije od ostalih izgleda, i nakon sto je dosao na kiosk... dobro, vazno da je tu...
sto se tice T610... u tablicama na kraju su krive ikonice svih funkcija sto ima... naime, dosta ih fali... :)
Fali i S55 i jos nekima,ne samo T610.
U ponedjeljak ispit iz dermatovenerologije... Ma ne smijem više ni na forum ići do ponedjeljka...= Citat =:
Poslao: Eminem
@whiteboy:
Ak si rekao,ja nisam u toku,AL ZASTO BULJIS U KNJIGU sada?!?!?!
S njim i u vodu a usput kako si se uopće mogao odvojit' od njega pa se posvetit' nečem drugom... ;D= Citat =:
Poslao: 3aTmr
evo ljudi koliko je Mobil popularan. Danas sam ga kupio, lijepo ga odnio sobom na plažu, malo se okupao u moru, a kad sam izašao, nema novina. Netko mi je ukrao Mobil!!! AAAAAAAA!!!!
Broj ikonica vam ovisi o dodatnoj opremi i funkcijama koje koristite na telefonu.= Citat =:
Poslao: vrag
dobio sam ga, ali dan kasnije od ostalih izgleda, i nakon sto je dosao na kiosk... dobro, vazno da je tu...
sto se tice T610... u tablicama na kraju su krive ikonice svih funkcija sto ima... naime, dosta ih fali... :)
Meni je na T68 jednom bila pokidana koverta za SMS(od jedne dugačke je nedostajao komad-SMS).
ah ja, nisam razmišljao, kako sam samo bio glup :(
Izašao je i mojmoby i to dvobroj pa da čujemo komentare?
Kupit ću ga tek usred ljeta nakon što dobro prožvaćem Mobil (koji kupujem tek nakon ispita sutra!) i u nedostatku drugog zabavnog štiva... uostalom, treba vidjeti šta radi konkurencija. :)
Čovječe Muščetova slika je samo na uvodniku (čudo) ajd' imaju neke modele testirane koje nema u Mobilu i naravno nepromjenjeni preglednik modela (več je predvidljiv)...
Naravno oni su izdali nekakav Cool Moby unutar časopisa ljetni prilog pa su kakti opravdali dvobroj dok netki baš i nisu...
Jucer sam pročitao cijeli Mobil,trudio sam se koliko god je moguće dulje rasteći čitanje ali jednostavno nije išlo i eto mi sad :(
sad slušaj radijsku emisiju.... :)
Kako mozete citati samo Mobil? Ja npr kupujem jos:
Moj Moby ...>HR
Mobih ...>FBiH
Mobilni ...>mislim SCG
GSM ...>SCG
Jos neki ...> SCG
Inace nije da sam ja neki GSM manijak, neko kad god ja neletim pored trafike nesto ima, a ja uvijek imam para u dzepu. Tako je kada zivis u gradu kojem je i Beograd i Zagreb blizu...;)
Čitamo i mi sve ali iz suosjećanja prema djelatnicima Mobil-a to ovdje ne navodimo... ;)
:jump:
Ja čitam samo MOBIL, majke mi mile i za ove druge novine nisam ni čuo. Šta to oni mogu napisati o nekom telefonu a da MOBILOVCI nisu već napisali ili će uskoro napisati. Mislim da se u protivnom čovjek može samo zbuniti.
treba citati sve ali mi se neda davati tolko para pa citam samo mobil
Glede nagradne igre za T310.Zanima me dali na kovertu osim Mobilove adrese treba navesti nešto kao "sa naznakom za:"?
Pitam jer nigdje na onoj stranici gdje je kupon nema adrese na koju treba poslati ( :confused: ) .To je moja jedina primjedba na zadnji Mobil :D .
:thumbup: Isto! Osim preko ljeta kad imam vremena....:)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
treba citati sve ali mi se neda davati tolko para pa citam samo mobil
Mene tete na kiosku znaju po imenu pa vi prosudite koliko visim tamo i koji im promet radim...
stvarno se nakupi po 30kuna mjesecno toga smeca... ja se pokusavam sto vise suzdrzavati... a i faks me sprijecava da visim na kiosku... :) no sada je ljeto konacno pristiglo... :)
Mobil je dobar časopis, bez dvoumljenja. Moj moby je isto dobar časopis iako ponekad znaju zbrljati stvari, kao u zadnjem broju gdje u članku "Tata kupi mi mobitel" jednostavno autorica doslovce prepisuje dijelove drugog članka iz starijeg broja.
Ne znam da li je netko čital slovenski Mobinet, nađe se u Zagrebu, odličan je.
Radi se o Penovićki možda? :)
Evo samo da i ja kažem nešto o ljetom dvobroju s obzirom da sam ga tek sad malo bolje proučio jer nisam mogao prije poradi ispita...
Uglavno, OK mi je. U stvari sam baš iznenađen jer ste me već dobrano uplašili raznim pričama ovdje...:D
Ali bilo bi OK i da je malko deblji s obzirom da je dvobroj.
E, a ste skužili fotomontažu u testu T610 - slika je identična ovoj dolje ali su na displejima hrvatske mreže i neke druge pozadinske slike... :D a da ne pričamo da crvena i plava boje telefona još nisu ni stigle... ;)
http://www.mobile-review.com/review/...ric/t610/1.jpg
Ali sve u svemu, odlično! I baš mi je OK kaj je test T610 malo poveći... prek par nepunih stranica...
@vanja još jedna :beer: ovog puta za dobru intuiciju