gdje u zg su po vama najbolji izlasci, mislim ono dobra mjuza(ono dobra plesna atmosfera), lijep prostor, ok žene(a da nisu neke ogromne sponzoruše) i to... kao u splitu npr. tirbu ili vanilla
Printable View
gdje u zg su po vama najbolji izlasci, mislim ono dobra mjuza(ono dobra plesna atmosfera), lijep prostor, ok žene(a da nisu neke ogromne sponzoruše) i to... kao u splitu npr. tirbu ili vanilla
petica - za srce i dušu.... kad tam odem nema me 2 dana doma... završim negdje, ni sam ne znam gdje... rock, novi val, dakle dobra mjuza, studentice, dakle ne toliko sponzoruše, prostor, prekrasno uređen :-))))))))), atmosfera, i više nego plesna, mnogi pokušavaju plesat po plahonu...... al najjača ekipa, i meni najjača mjuza.... sve domaće, al mislim na azru, dugmer, hladno pivo, edo maajka, pipsi, gobac, samo domaći i ex-yu rock.... e a kad se svi naliju ko svinje, onda slavonija postaje prestiž... škoro, lole, kolo, upadanje.... joj što volim tu peticu.....
tamo gdje su narodnjaci, pistolji i tucnjave ;)
;D
e ja tam ne idem........
ah taj zagreb,bila jednom isla u gjuru pa sam morala cekat da netko izade da mogu uci :(
Ma Ludnica je zakon;D;D;D
u zadnje vrijeme uglavnom se ide u roko, iako se znamo zaletiti i do gjure ;)
Zavisi šta je za tebe dobra mjuza!= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Best
petkom - Tech Sessions, uglavnom poznati strani DJ-i (TECHNO)
subotom - Body & Soul, rezidenti Frx, Tom, Grade i česta gostovanja (HOUSE)
Aquarius
srijedom - Stay Tuned, rezidenti Žuti, Karlo, Makro Polo, jeftin upad (R&B, HOUSE)
petkom - Blackout, rezidenti Phat Phillie, Frx, Bizzo, Carlito, znaju biti poznati svijetski rapperi (HIP-HOP, R&B, DANCEHALL)
subotom - Versus, rezident DJ Ludvig (ELEKTRONSKA GLAZBA)
nedjeljom (najčešće) - Kontrapunkt, rezidenti Eddy i Zak, stvarno jaka gostovanja skoro svaki tjedan, najjača svijetska imena (muzika je stvarno raznolika ali uglavnom bazirana na futur jazzu bilo elektronski ili instrumentalno)
Fanatic
četvrtkom - rezidenti Sergej i Zero (ELEKTRONSKA GLAZBA)
Boogaloo (bivši OTV) - petkom i subotom HOUSE i TECHNO večeri, česta gostovanja stranih DJ-a
Gallery
petkom poznati strani HOUSE DJ-i, jako fancy i jako skupo
Gjuro II
srijedom - R&B Confusion, rezident Oli Doboli (HIP-HOP, R&B)
petakom i subotom komercijala (HAUSIĆ, R&B)
Više mi se neda pisati, ako te zanimaju kakvi underground plejsevi samo javi, tamo je najbolje ali nije šminka, a što se tiće cura na svu sreću živimo u Hrvatskoj pa su svugdje dobre (izuzevši Močvaru i slične pankersko-metalske plejseve)
Nisko ali istinito.
dodao bih Kvak na Kvatriću i Roko na savi
Zadnje vrijeme akademija i sport billy. Ali sponzorusa ima i tamo. Dobar mi je purgeraj i jedinica.
Kvak.... ah...:-/
ma u akademiji sve sponzoruše,kao i u lakeu(tam ne idem)...petkom u aqua je ok....sad sam bio u luxoru u samoboru i ak vam je ekipa ok bit će vam 3x bolje neg tu,sve opušteno,nitko te ne odmjerava,cure sve za zafrkanciju...super zgleda unutra i tak...ok je baš
sava postala centar subotom, roko, akademija, ono, sve visoka elita (mislim na sponzoruše), od onih šupa napravili neko moderno doba.... jedino se Petica neda... ostala si uvijek ista.....
Trenutno mi je na prvom mjestu Lake subotom...uz to su mi OK i Dublin Pub i Movie Pub...
phyto ideš na cajke??
Ne valjda!?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Nego di se nalazi taj luxoru u samoboru.. jel to u centru negdje ili...
Idem povremeno, zakaj pitaš? Ali samo na birana mjesta, odnosno nisam nikad bio u Pashi, Ludnici ili nekaj tak slično jer tamo ima previše pijanih debila, pucnjave i sl. U Lake nisam nikad doživio neku takvu situaciju, ekipa mi je OK...
Jest da ih "nije" bilo... ono pred par godina kada su tipa.. mislim da je bio seciurity izboli nožem..= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
A dobro, toga ima i na mjestima gdje se ne puštaju cajke...bio sam npr. u Baobabu prije nekih godinu i pol kada su izboli nekog lika nožem dok smo bili unutra...toga ima svugdje...= Citat =:
Izvorno postao girra
Ali, kada se orjentiramo samo na cajke, Lake mi se čini jedno od sigurnijih mjesta gdje se pušta takva glazba...
tu ti je blizu autobusnog,jedno 5 min. od tamo...ne znam kak da ti drukčije kažem jer ne poznam samobor...10 kn upad i šljiva,mjest ima i za sjest i stajat ima i mraka;)
jel ide ko u Nec?
Misliš na onaj birc kod Movija?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Nisam nikad tam bio...a kaj tam nekaj ima? Meni to izgleda kao najobičniji birc...
ma u Necu je ok al isto sranja svako malo...a i to sto kazes...ono najobicniji birc...
netko spomenuo da ako koga što zanima neka pita. mene zanima kako je u :
papilonu, hemingwayu, papayi,
onda, ček, koja su se još mjesta spominjala?
Nec... ne.. samo pored njega prolazim, ali sam cula da i tamo pustaju narodnjake.
Zar si ti tamo?! uh..
smogovac: a kakva je mjuza? Mislim ak je dobro naci cu.
U luxoru je kolko se ja sjecam onak komercijala neka s prizuvkom house. tak je bar prije bilo.
Nec mi je malo seljački .
Lake - ok al ima dost forsera .
@girra vozis se po staroj samoborskoj i nemres fulat , malo prije samog Samobora s desne strane je to !
Nec - po danu još nekako, al u noći, deru narodnjaci, samo što zoljama ne počnu pucat, a pivo toče u čahuri od beztrzajnog topa.... katastrofa....
niko kolko vidim nije spomenuo Hard rock, meni odlican birc, ziva muzika, jedno od rijetkih birceva di ekipa nije nabrijana. Ako si klinac niko te nece cudno gledati, ako si stariji isto tako. Jedino sto dosta radno zatvaraju, pa ga znam koristiti za birc izmedju pocetnog nacugavanja i izlaska u neki klub.
Cek... pa onda znam za to.. jel to blizu onog mercatora i konzuma.. malcice prije toga?= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
To je diskac zar ne?
@Coma_zgb... bravo, bas si se dobro sjetio! Tamo je isto super!
Ide ko u BBS?
Svima je jasno da je najbolje u Titaniku i Ludnici, uostalom pitajte floorkillera.....
Igraj Mare prašina se diže.........
San antonio je zakon
Meni nije jasno.= Citat =:
Izvorno postao markoereš
e da taj birc u sesvetama - san antonio; nalio sam se svaki put kad sam otišao tamo. odlično je, samo što je u sesvetama, pa za one koji su u zg, i nemaju auto, u 4:00 malo je se problem vratit u zageb..... iskusio na vlastitoj koži... al ti putevi se ne zaboravljaju....
san antonio,ok,dobre curice!
koja zika je u san atoniu?
samo da objasnim ovima iz zg-a u vanillu i tribu zalaze sponzoruse i njihovi sponzori, muzika se ne cuje od galame a i nije neobicno ako tu i tamo padne koja tuca;D= Citat =:
Izvorno postao aksicni
@raveillusion Nije istina, vjeruj mi da u zg nema nijedan club kao šta je tribu il vanilla
a u Zagrebu moras mikroskopom trazit takve klubove :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
blago vama:rolleyes:
mislis nema tako losih;D= Citat =:
Izvorno postao markoereš
ps,. ja mislila da su to birtije;D
Najbolje je izac u običnu birtiju.
sokol baredo mambo