Užasan dan, imali ste ga?
Ovako počinje moj užasan dan... Dakle probudi me nekakav glasni alarm (jako glasni) ustanem se i pogledam kroz prozor... ovako to izgleda (DOWNLOAD VIDEO 526KB). Glupa trgovina spartak svira li ga svira bez veze nit ko krade nit razbija, nit policija dolazi ma ništa mogao sam slobodno odšetati dolje i ukrast nešto :D... Dobro onako ljut i s bolovima u glavi sjednem za komp i upalim ga... nakon njegovog vrtenja skužim da mi neće dignut windowse.... aaaaaaaaaaaa. Javi se onaj gljupi ekran sa izborom safe mode bla bla... Uglavnom što god stisnem resetira se komp... i tako ništa rušnem ja windowse (već je bilo i vrijeme s*alo je već) Odem u kuhinju da uzmem lazanje, koje mi ispadnu na pod ZADNJI KOMAD ŠMRC! Vjerujte mi malo sam odozgora pojeo :D uglavnom u sred čišćenja lik za televizor traži pare. Ja odem u kuhinju, ugacam u lazanje da bi došao do stola s novcima, odem do vrata platim je*eni tv i reko' doviđenjaaa... Počistim lazanje s nogu poda, i s hodnika... Onda se sjetim da moram babi po lijekove kod doktorice... odem ja do nje kad ona veli "ah... nisam ja još napisala recept dođi sutra" aaaaaaa dođem doma komp onako mrtav što da radim aaaaaaa Dignem nanovo windowse sve radi bla bla, kad nakon nekog vremena se dogodi isto... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ubacim cd od win-a i napravim recovery tak nešt sve proradi... Mislim si pa mogao sam to i prvi puta napraviti aaaaaaaaaaaaaaaaa... kad sam sve navečer napokon uspostavio ulogirao sam se na internet i sa ovisnošću upalim cafemobil, osjećao sam se preporođeno ;D