Čitate li samo Mobil ili i MojMoby i šta mislite o razlikama tj. o dobrim i lošim stranama jednog te drugog magazina? I ne sramite se....
Printable View
Čitate li samo Mobil ili i MojMoby i šta mislite o razlikama tj. o dobrim i lošim stranama jednog te drugog magazina? I ne sramite se....
samo mobil, bolji je ali sam prije godinu i pol primjetio da su testirali telefone mjesec dana ranije nego vi
ponekad kupim Moby ali mi se nije svidjao njihov vodic kroz modele,u Mobilu je od uvijek bilo vise informacija u Mobil infu,a to i testovi uredjaja su mi najvaznije teme
Citam vecinom oba pa s pravom mogu reci da mi je Mobil puno bolji iako nije uvijek bilo tako.
Kupujem oba dva.Mobil je nijansu bolji iako u zadnje vrijeme Moby ima novije testove.
Čitam oba, jer volim znati različita mišljenja. Osim odgovora na pisma čitatelja, gdje je Mobil bolji, a u Moby-u i nakon mog pisma rade iste gluposti, nema neke bitne razlike. Ako se pažljivije prati vidi se da neke modele prvi testira Moby, a neke Mobil. Vrlo važno, radi se o dva tjedna razlike,zar ne ? ;)
Prije sam kupovala Moby moram priznati jer onda je po mojem mišljenju bio bolji od Mobila. No zadnjih nekoliko mjeseci kupujem Mobil jer mislim da je prešišao Moby.
jel se moby pokvario ili mobil poboljso?
Ista stvar i kod mene samo je po meni mobil bolji malo duze od nekoliko mjeseci= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Prije sam kupovala Moby moram priznati jer onda je po mojem mišljenju bio bolji od Mobila. No zadnjih nekoliko mjeseci kupujem Mobil jer mislim da je prešišao Moby.
Oba, Mobil bolji, ima kvalitetnije tekstove i vise ih ima, dok je moby slikovnica... i recenzije testova su ima kao da nikad mobitel nisu vidjele... I koma je u mobyu na kraju lista svih mobova... ima i mobil losih strana, no ne ovoliko, no ima tu mjesta za poboljsanja... :)
tocno to, neke telefone kao da nisu ni vidjeli. Vec se je o tome pricalo na forumu AFAIR
Sejm ez Vrag:)
hehe, svima je bolji Mobil. Od 8 glasova svih 8 su za Mobil. To nesto govori
Mobil se poboljšao.:)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel se moby pokvario ili mobil poboljso?
...da smo na forumu iniciranom od strane Mobil-a... ;D= Citat =:
Poslao: sezam-picika
hehe, svima je bolji Mobil. Od 8 glasova svih 8 su za Mobil. To nesto govori
Priklanjam se Šljakinom mišljenju...:thumbup:
Do razlike u vremenu objavljivanja testova mobilnih telefona dolazi prvenstveno zbog toga sto telefoni dodu u hrvatsku prekasno da se objave recimo u moby-u, a mobil izlazi 2 tjedna kasnije pa ga stignemo ubaciti u taj broj... i obrnuto dakako...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čitam oba, jer volim znati različita mišljenja. Osim odgovora na pisma čitatelja, gdje je Mobil bolji, a u Moby-u i nakon mog pisma rade iste gluposti, nema neke bitne razlike. Ako se pažljivije prati vidi se da neke modele prvi testira Moby, a neke Mobil. Vrlo važno, radi se o dva tjedna razlike,zar ne ? ;)
@vrag i svi ostali, konstruktivne (pa i nekonstruktivne) kritike su uvijek dobrodosle, mislim da je i vama i nama u interesu napraviti sto bolji casopis, stoga nabacite par ideja ukoliko ih imate, a mi cemo vidjeti sto je od toga izvedivo...
ipak je neko glasovo za Mobija
@ gog - ovako, ja sam dao 40kn za pretplatu mobyu... ako se pretplatis dobis simpu i te akcije, prodao simpu za 150kn, i ispalo me samo 40kn na kraju... bolja stvar kod mobya je ta sto imaju bolju komunikaciju sa vipom i crkonetom... stalno su neke akcije, i dijele mobace i slicno... toga fali u mobilu... ona nagradna igra za neki panasonic sto je bila u 6 brojeva je bila, po meni barem, jako losa, previse se otegnula...
mozda da uvedete usporedne testove trenutno in mobova i slicno...
i jos jedna stvar, koja mi fali, ako je uopce izvediva... zasto ne ocijenjujete mobove... znam da je tesko, ali recimo na skali od 1 do deset u nekom zvijezdicama ili nesto tak... a kao referentnu tocku uzmite sto je bilo od moba ocekivano, i sto je isporuceno recimo... ili neki drugi mobitel iste klase i love... recimo da posebno ocijenjujete software (brzina, user friendly,...), dizajn, ekran, ... itd. onda to zbrojite i podijelite i dobite konacnu ocijeu od 1 do deset... sada, ja ne znam koliko je to u praksi izvedivo, ali bilo bi super...
Ima toga jos :), ali trenutno mi ne pada na pamet, ali cim sjene pisem ovdje...
Nadam se da sam bio konstruktivan... :)
Meni Moby dobro dođe za "popunjavanje" rupe između svakog izlaska novog Mobila.Tko bi izdržao mjesec dana bez nekog mobilnog časopisa. :D
Isto kao čika moderator sms frik
Nekad je i meni bio Moby bolji ali već duuuugo ga nisam kupio i to samo zato jer se je Mobil puno poboljšao i pretekao Moby koji se nije puno mjenjao od početka. Imam sve Mobile od početka izlaženja i razlika je očita između prvih brojeva i sadašnjih. Vjerujem da je stvar samo u ljudima koji svoj posao rade fenomenalno, jer nedavno sam malo gledao impressum starih Mobila i gotovo nitko iz današnje garniture ljudi nije bio onda...
eh da je meni bar raditi takvo nešto s vama! :)
Inače nakon duuuugooo vremena sam kupio Moby samo zato jer su izbacili test SE-a T610 koji me se nije previše dojmio i očekujem mnogo više od Mobilovaca! ;) Također od ljetnog dvobroja očekujem BAR 150 stranica! Ma da je debeo ko Elle! ;D Puno opširnih testova, slikica i svega ostaloga! Naravno, znam da sve to ovisi o financijama i sl. ali u nadi je spas! Ma jedva ga čekam! :jump:
nitko nije prokomentirao moju kritiku... :(
da i kada smo u jednoj temi prigovarali vi mobilovci ste bili dosta prepotentni i bezobrazni, pa su vas sljaka i jos neki prali= Citat =:
Poslao: gog
@vrag i svi ostali, konstruktivne (pa i nekonstruktivne) kritike su uvijek dobrodosle, mislim da je i vama i nama u interesu napraviti sto bolji casopis, stoga nabacite par ideja ukoliko ih imate, a mi cemo vidjeti sto je od toga izvedivo...
ne brini ti što nitko ne komentira... tko treba vidjeti, vidio je :)
a hoće li biti ili ne to je do redakcije... u svakom slučaju, hvala na kritici i nemoj misliti da se ne čita. naprotiv, pratimo mi vas sve tu što predlažete. neke sitnice koje su ovdje predložene smo i uveli :)
npr. koje?
nemoze se reci da nisu, ali uvijek ce mi u pamcenju ostati ona prepotencija tada!
npr. oznake ekrana u boji i broja boja u tablicama... npr. deblji font slova čim je izašao prvi redizajnirani broj koji je bilo malo teže čitati zbog tankog fonta....
@ svima Nećemo sad izvlačit stare stvari, nema smisla. Treba imat snage i priznat vlastite nedostatke, pa makar i kroz raspravu. Nije to baš lako.
@vrag, sve sam proucio, medjutim ne bih nista komentirao dok ne stignemo mi svi u redakciji proanalizirati sve sto si napisao. No svaka cast, prijedlozi su sasvim na mjestu...
@coma_zgb, nisam bio aktivan u tom threadu, pa nemoj generalizirati :)
ok, znaju oni kojii su bili!
ok, glavno da je procitano, i primljeno na znanje... :)