Da ne govorim puno pogledajte sami ovaj "digitalni fotoaparat"
http://img.gsmarena.com/i/bigpic/lg-kg920.gif
http://images.google.hr/images?q=tbn...ixel_1_002.jpg
Printable View
Da ne govorim puno pogledajte sami ovaj "digitalni fotoaparat"
http://img.gsmarena.com/i/bigpic/lg-kg920.gif
http://images.google.hr/images?q=tbn...ixel_1_002.jpg
WTF iz dat?! Vuče malo na benefon Esc!
Bože dragi šta neće sve napravit od tih mobitela,za godinu dana će bit normalno da ti mob ima kameru dva tri megapixela.
stvarno zastrasujuce.izgleda da mogu baciti moj digitalac od 3,2mpx!
Da, jeste pogledali specifikacije? Osim jakog (da jakog)- prejakog fotića, mob ne nudi skoro ništa novoga. Nema EDGE. Ekran u 262k boja (moglo je bolje).
Ali opasan igrač. Još ako ga nadograde za 3G mreže.
Piše dostupan u veljači- zna li tko cijenu?
ali ima opticki zoom.
Pa da. To i kažem. Na fotić možemo zaboraviti pored ovakvog moba!
Ali, osim fotiće ne donosi baš puno novih stvari.
Ja tak nesto bas i cekam, sam da ga jos upakiraju u obican mali mob bez ostalih cuda! Ovi mobovi s 2 mpix rade ok slike al jos to nije na razini da bi kad idem na put rekao netreba mi fotic, imam na mobu! Nije stvar samo u rezoluciji, nisu ni boje i kontrasti jos na razini nekog prosjecnog digitalca...
ali ovaj novi LG ce sigurno moci zamijeniti jeftinije digitalce.
Moguce, one prve sigurno al cisto sumnjam da ce bit na razini moje sony T7ice. Kad to postignu e onda je to to, takav mob cu platit kolko god da kostao!
doci ce i to vrlo brzo i vjerujem da ce fotici na mobu uskoro zamijeniti digitalce.
pa ima i neki samsung 7mp camera
ima i sa 8mpx i 3x optickim zoomom.
ovaj lg je stvarno M R C I N A samo kaj mi i nije bas nesto lijep
cijena je prava sitnica nekih 800 eura
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1009/LG/KG920
Sve kaj mi se sviđa na mobitelu je fotić...dizajn, ostale funkcije i slično je bezveze...a ak baš patim na fotiće, neću dati 800 eura za mob, nego radije dam 300 eura za odličan fotić i 500 eura za neki high-class mobitel...ko je vidio dati 800 eura za LG-a! ;D
Izgleda da dolazi vrijeme kada će se davati možda ne 800 €, ali 799 € sigurno da za LG mobitele. Više nisu copy cat firma, već lider na tržištu. Nemoj se čuditi kada budeš iskrcavao euriće za nekog najnovijeg LG-a in da fjuč'r ;D
Ja mislim da se kraj svih silnih Nokia, Samsunga i Sony Ericssona to neće dogoditi... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andrija
moze se pljuvat po lg ali cinjenica je da je to mob sa najjacom kamerom na evropskom tržištu sada
ova cijena je previsoka i zasigurno ce pasti.cinjenica jeste da je ovo prvi komercijalni mob u evropi sa kamerom od 5mp.:)
da i zbog toga nevidim zasto pljuvat po lg-u.a i dizaj je orginalan i nema mu slicnih dok kod drugih je skoro svaki mob prekopiran jedan od drugog.
neznam da li ste gledali slike koje on slika pošto svi hvalite njegovu kameru, kamera je U Ž A S:-/ :-/
Vjerujem da ovo ima jacu kameru,ali trebat ce dok proviri na EU trziste,i sigurno ce biti skup kao vrag:
SCH-B600
Samsungov mobitel sa fotoaparatom od 10 megapiksela
Model SCH-B600 predstavljen je prvi puta kao prototip na ovogodišnjem Cebitu. Korejski proizvođač je nakon toga pokrenuo serijsku proizvodnju i sada se telefon nalazi u prodaji. Komunikacijska svojstva ovog mobilnog telefona padaju u drugi plan pred ugrađenom digitalnom kamerom razlučivosti 10 megapiksela. Kvalitetu fotografija snimanih ovim mobitelom u Samsungu uspoređuju sa onima bilo kojeg čistokrvnog fotoaparata. Za tako nešto SCH-B600 ima ugrađenu pravu bljeskalicu te optiku sposobnu za trostruko uvećanje slike. Tu su još automatski i manualni fokus. TFT LCD ekran telefona koji služi i kao tražilo za fotoaparat je u mogućnosti prikazati 16 milijuna boja. Fotografije se pohranjuju na MMCmicro karticu, a mogu se ispisivati direktno na pisač putem Bluetootha.
http://www.fotopolis.pl/obrazki/samsung_sgh-b600.jpg
Raskošan digitalni aparat nije sve što se dobiva s ovim telefonom, ugrađena mu je i podrška za praćenje satelitskih TV programa. Samsung SCH-B600 košta 900 dolara, a za sada se može kupiti samo u Koreji. U slučaju da korisnici i operateri pokažu interes u proizvodnju će i verzija za europsko tržište.
e to je mob....:thumbup:
kod nas ce doci sigurno soma eura
Kod nas to neće doći...
i to sto kazes...
kod nas ga vjerojatno nece nikad biti,nazalost.:-/
ne vjerujem da će biti 1k eura,prije negdje oko 5k kuna
Taj mobitel je već pila, a koliko mi se čini i jeftiniji je od LG-a. LG je precijenjen i bez obzira na njegovu kameru, originalnost ili kaj već preskup je i to je činjenica. Za te novce kupiš 8800 Sirocco koja je trenutačno pojam ekskluzivnosti i prestiža. LG si je opako zabrijao :-/= Citat =:
Izvorno postao A112
Ovaj SAMSUNG je bezze. samo mu je kamera dobra :-/
Ali je daleko ljepši i bolji od LG-a...ovaj LG je jedan od najružnijih mobitela koji su vidjeli svijetlo dana...= Citat =:
Izvorno postao GoFast
ja nebi kupio sirocco nikad zato sto mi je ruzna i sto ima lose funkcije ali jedino mu je kvaliteta izrade dobra:closed: :closed:
ovaj samsung impresionira..... al ovaj natpis anycall mene zabrinjava.....jer na svima samsung mobovima na kojima je to pisalo , se nisu pojavili na našem tržištu:-/ .... ispravite me ako griješim
bilo ih je par....:spin:= Citat =:
Izvorno postao mobman
da to i mene jako zanima= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
.....ebi ga kad se išlo stavljat samsunga u lg temu , za to se lijep otvori tema u samsungu....:spin:
nikad to nece biti tako= Citat =:
Izvorno postao Moby
usporedi fotke sa tog lg-a i recimo canona a530
oba imaju po 5 mp
u niti jednim svjetlosnim uvjetima, nacinu fotografiranja mobitel nece imati sanse
cak niti taj samsung od 10 mp- ima ziher premali senzor i prelos procesor za obradu slike, o optici necemo ni raspravljat
Imaju je na recisvima.com. Vidi: http://www.recisvima.com/shop/catalo...id%3DA-1087%26
Pa ko voli slikavat s mobom nek izvoli.
za samsung b600(10mp) bi se prije moglo reci da je to digitalac sa funkcijom mobitela nego obratno pa zato uopce ne sumnjam u kvalitetu optike.KG920 je ipak "samo mobitel" sa solidnim fotoaparatom koji dakako nema sanse u usporedbi sa pravim digitalcem.= Citat =:
Izvorno postao jed2i
izgleda da je povucen iz prodaje u srbiji
ili je rasprodan...:licklips:
točno:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao zmija
Dakle dižem na površinu topic jer me zanima
ima li šta od ovoga kod nas i koliko para!!!
http://img253.imageshack.us/img253/5628/kg9209ig.gif
doce kod nas kad bude izasla n95 da joj pravi konkurenciju
U njemačkoj se taj mob može već dugo nabavit, ima ih i u hr par, a i ja sam ga posjedovao čak 1 dan hehe. Ak kaj koga zanima nek pita.
Kamera se moze usporedit s npr. Canon A310 po kvaliteti slike, tj. s dgt. foticem od 3mpx.
zavisi da li ovlasteni zastupnik ima u planu prodavati ovaj mob.
bilo bi dobro da krene u prodaju jer LG u ponudi na hr trzistu nema nijedan top model.:coolmad:
ovo je pravi odgovor na kamera modele K800,N93/n73 i D900.:lmao: :chatter:
Meni se ne sviđa raspored tipki,a što se kamere tiče nikad neće moći zamjeniti digitalni fotić.:fried:
a recite vi meni čemu mobitelu takva kamera pa neću printat plakate s mobom ću uslikat koju sliku koju ću isprintat na papir veličine a5 i gotovo šta će mi mob kojem jedna slika zauzima 1-1,5 MB meni je to beskorisno trošenje prostora........... ja se nadam da se neko slaže s menom da mobu nisu potrebna više od 2-3,5 mp i to je to
tako je. vise od 3mp nije potrebno sa dobrom optikom , pravom bljeskalicom i optickim zoomom.
kao kod naprimjer automobila,nije brzi uvijek automobil koji ima vise konja nego onaj koji ih bolje iskoristava.
ipak vjerujem da je na ovom LG-u kamera stvarno dobra,sto pokazuje i usporedni test:
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n...review-125.php
digitalci skoro pa nece vise biti potrebni, sve će zamjenit mob, a ovaj samsung sa 10 mp, to je stvarno PUNO u usporedbi sa mojim digitalcem od 6mp
hm....jedva cekam dan kad ce doc taj samsung kod nas...definitivno bacam fotic onda....nego,i ovaj lg je fakat dobar..18mm je tanak,a ima i odlican video,30slicica po sekundi sto je impresivno za mobitel i k800 koj ima svega 15....jedino sto je jos uvijek qvga sto uvelike razocarava.... na foticu imam snimanje vga i 25frames per second i odlicna mi je stvar,tako da ovih 30 zvuci dobro,samo da je vga barem... a ccd senzor ima mob,not bad,al cijena je prepaprena da bi uzimao taj mobitel,nije nesto isplativ bas,dok malo pojeftini izac ce bolji tak da vjerojatno ovaj lg necu gledat...:funny:
LG mi nekak bez veze izgleda, ljepši je n95 :love:
a onaj samsung možemo zaboraviti :spin:
di se moze ovaj mob. kupiti ?? ja bi ga kupio..tj. imam narudžbu..
u HR jos nije u sluzbenoj prodaji,ali valjda ce biti.
Nece Biti..zato I Pitam Gdje Se Moze Nabavit Vani..?
najblize u srbiji
Vidi se da stvarno ne mislite......pa NE MOŽE taj mob od 5MP bit bolji od nekog digitalca (Olympus,Canon...) od 3,2 MP bolji.........onda bi se prouzvođači digitalac prestali bavit proizvodnjom navedenih........jer mobitel nema tako dobar objektiv kao digitalni,i nema tolko procesora za poboljšavanje slike......tak da je NEMOGUĆE da mobitel ima bolju kameru od bilokojeg digitalca........joj,kak ne volima kad ljudi gledaju samo MP........dotični uvijek i budu razoćčarani jer su gledali MP..........Imam Canonov fotoaparat od 6.0MP........pa kladim se u 10000000000000kn ako hoćete da taj Samsungov mob od "10MP" ima lošiju kameru.........jer je ZAGARANTIRANO ima........To je isto kad ljudi kupuju grafu pa vide "vau,ova ima 512MB"...a ono 64-bitna i DDR mema,a još takt meme 400mhz...........mislim ono,na ovakve izjave kad ljudi gledaju MP se mogu samo nasmijat......
Ispricavam se zbog poduzeg posta.......
pa jasno da ne moze biti bolji od pravog digitalca.samo je fascinantno kako su proizvodjaci mobitela u kratkom vremenu od gotovo potpuno neupotrebljivih fotica na mobitelima do prije nekih 3 god,sada proizvode kamere koje su daleko blize pravim digitalcima (naveo si samsung SCH- B600 sa 10mp).
review:http://www.gsmarena.com/lg_kg920-review-130.php