-
Mala (ne)istinita Novost
Siemens MC60, C60 - official announcement date
According to the invitations received by western journalists, the global premiere of three new Siemens models will take place on July, 3 in Moscow. It is supposed, that will be shown three new models, focused on youth market segment. Earlier they were known under code names Magura, Lion, Fox. All shown models will come into the market at the end of summer, approximately in the second decade of August. By kind tradition within next few days it is necessary waiting for "outflow" of the new devices photos.
www.mobile-review.com
-
imas to i na vikijevoj stranici na Hrvatskom jeziku :):
http://free-ri.hinet.hr/vpravdic/
-
da i na forumu :)
Evo još informacija
On July 3rd Siemens will present new mobiles in moscow. The company now confirmed this date. But there are still speculations which devices will be presented. Nearly sure is the presentation of the C60 a mobile based on the C55 but with larger display (colour?). Another one is the MC60, a mobile based on the M55 but with integrated camera. Many times it was mentioned with its legendary Codename "Maguro". Maybe there will be a third new mobile which is still unkown to us. Rumors go from a CL50 with colour screen to a S55i with larger memory and better display. As soon I get new information or pictures I will update here.
-
Prva fotka!
Evo ga dočekali smo i taj dan :) počele su curiti fotke novih modela. Prvo jedna maska siemensa mc60 :) sliči siemensu m55.http://www.siemensinfo.de/images/mc60.jpg
-
e viki sad kad bi mi ti iskemijao neke manje slike da stavim na siemens-java.com... ;)
-
pa samo napravi resize...
-
bojim se da ce kvaliteta biti puno manja...
-
evo probao sam, ispadne ok...
samo cu jos malo izrezati i staviti cu na site kad stignem
-
bas mi se ne cini previse ljep
-
-
meni sasvim fora izgleda... isto kao i m55... premda mi nije bas nesto dizajn... :)
-
a vidjet cemo kada bude potpun, sada se nemoze bas potpuno odrediti
-
a evo za par dana ga predstavljaju, tj 3 modela, mislim 3.7 u moskvi...
-
-
-
-
-
pa dosta čudan telefon. liči na Nokiju 3650 kamera je iza.
-
znači, nekakav testić u ovom ljetnom dvobroju..
-
ništa od testa to je sve of d rekord
-
-
to ocito postaje standard sa integriranim kamerama... jos samo da se ekrani poboljsaju, i reze kamere...
siemens gadno i debelo gubi u segmentu ekrana... najjaci im je 4096... sto je srednja klasa kod drugih proizvodjaca... cisto sumnjam da ce staviti 65k u MC60... vjerojatno ce to biti 4096! :)
-
da, mislim da prije sx-a neće biti 65k ekrana na siemens-ovim telefonima :(
-
-
ali to je brzo, posli ljeta, a ljeti tko misli na mobitele pored toliko dobrih žena ;)
-
ma sta ce ti zena pored dobrog mobitela!?! :D
-
eh sada, uz dobru ženu ide i dobar mobitel :thumbup:
-
-
-
-
hmmmm, stvarno interesantno...
-
-
Nek samo to cudo od C60 bude jeftino i napravit ce opet "boom" na trzistu. Isto tako kao sto je i C55 pokorio sve oko sebe...
Bez pretjerivanja ;) ali Nokia 3410 (glavni konkurent) mu po mogucnostima nemre nist. Nadajmo se da cemo vidjet istu stvar i sa C60. Sam nek cijena bude "normale".
-
ma ali u dizajnu su totalno fulali
-
E hebi ga, svi ovi novi mobiteli pretendiraju nekom futuristickom dizajnu koji se meni ne dopada. S tim se moras nazalost pomirit, rijetko koji novi mob. ima one stare dobre klasicne linije...
Cast izuzecima...
-
meni je primjer predivnog dizajna s55, definitivno najmoderniji i ne previse futuristicki dizajn, i vrlo zaobljene linije
-
Istina, S55 jos malo drzi one stare linije...
P.S. kaj je s onim USB IrDA - bus uzel ili ne?
-
ipak ništa od toga, mislim sad kad sam vidio cijeli mob, neznam, ne sviđa se meni...
-
@coma
evo...moj IrDA adapter je nasao novog vlasnika danas