Ajmo se malo izjasnit tko šta radi ili ne radi u životu...
Evo ja studiram na FER-u, 2. sam godina i radim honorarno za Bosch preko SC-a već 2 godine.
Printable View
Ajmo se malo izjasnit tko šta radi ili ne radi u životu...
Evo ja studiram na FER-u, 2. sam godina i radim honorarno za Bosch preko SC-a već 2 godine.
Ja trenutno idem u školu (dokvalifikacija) nakon toga ću raditi u marketingu.
koja struka?
Tehničar cestovnog prometa (treba mi samo 4 stupanj, inače sam završio trogodišnju školu (elektroinstalater))= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Treći razred srednje, smjer: Tehničar za računalstvo
Studiram Ekonomiju u Zagrebu, sad sam na 4.godini i niš ne radim ;D
4. godina Prava u Zagrebu.
Ime: Krešimir
Rođen: 1972
Posao: Vlastita firma, trgovina i posredništvo
Hobi: PC, mobovi, cafe.mobil forum i ostale blagodati tehnologije
Imam ženu, dijete i 2 mačke
1. godina stomatologije u zg.
3. razred MIOC-a
Studiram na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu, smijer: ELLEKTROTEHNIKA, prva godina...
Neradim ništa sa strane...
Završio za automehaničara prije 2 godine, radio 3 mj na crno u jednoj radioni u kvartu,pa onda ništa par mjeseci,pa onda par mjeseci povremeno pomagao u prijespomenutoj radioni,da bi završio u BMW-u.Na određeno vrijeme.
Šta će poslije bit,neznam.
Treba ko nekoga za aute krast? :)
jel znaš riješit X5-icu?= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
Ja studiram na TVZ-u, smjer informatika, 2. godina i radim tu i tamo za starog kad zagusti :D
1. razred tehnička...
Drzavna sluzba;D
Ha, ti si jedan od onih koji žive na mojoj grbači..........;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Zavrsio Ekonomsku skolu, studiram ekonomiju
u petak idem na razgovor za jedan posao (trgovacki putnik) i nadam se da ce me primiti ;D
stomatologija (ZG)...
A sta ces..zato smo se borili;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
e onda, puno sreće ti želim!= Citat =:
Izvorno postao imatic
Samo pazi da ti žena ne sazna za te 2 mačke koje imaš sa strane... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
evo koliko vidim, meni za sada relativno zanimljivo se čini ovo, malo saznanja o drugima.
a jesi ga....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Hvala :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Mile, samo pametno;D
Zavrsio skolu January 26 i sada radim samo part-time na crno....
Je me, je.....i šefa i stanicu ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
fer, prva godina, radim preko ljeta
bolonjac ili ponavljač?= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja idem u osnovnu i ništa ne radim
ma to te ja pitam.... to je život.... kad čitaš lektire....= Citat =:
Izvorno postao Babaa
ja, nedavno završio za inženjera cestovnog prometa.
dva mjeseca na burzi i čekam u struci posao inače radim kao figurant u jednoj geodetskoj firmi
Medicina 6. godina i budem ih jos 10 potrosio na specijalizaciju i subspecijalizaciju, ali neka!
srednja škola ladim jaja i uživam u životu
ja sam bernarda,imam 18 godina,4. sam razred opce gimnazije,poslije cu na pravo :) :jump: heheh
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ne ić off topic.:evil:
ideš.........= Citat =:
Izvorno postao mala
Nemoj pravo, ja sam isao pa prekinuo. Uzas koliko je tesko i dosadno (osim ako ne volis uciti :))= Citat =:
Izvorno postao mala
sorry, a zezancija, a i sam si pitao ako ko treba pomoć za ukrast.....= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
a i to neko treba.......= Citat =:
Izvorno postao Hacker
kam ides? :D ;D
e svima kojima kazem da cu na pravo svi mi se smiju...grrrr
aj dobro nije baš i tako ipak sam u gimnaziji= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ja se patim već treću godinu u rudjeru smjer tehnicar za racunalstvo
opaska
to sto idem u rudjer ne znaci da sam GEEEK
JER NISAM
fak...nisam vidio da ima opcija da sam ucenik....osnovnjak...ali sam ja moro stisnut da sam na teret drugome ;)
Nisi jedini iz Ruđer-a. Ima nas još :)= Citat =:
Izvorno postao BATERIJA11
možeš i jedno i drugo, zato je multi odgovarajućio poll, jer sam znao da nas ima svakakvih....= Citat =:
Izvorno postao n-gage
1. godina politehnike, niš ne radim jedino na ljeto uleti kakav posao (na crno naravno..)
Završio grafičku, radim na lokalnoj TV (po)staji... I skroz mi je fajn...
to ona di se vrti "bolji život"?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
radim ,radim,radim pa žena djece komada x i studiro i gubio vrijeme oko faksa i radim već predugo a zanimacija moobiteli,mobiteli i ponekad dlanovnik autići oni veliki itd..........;D
...maturant u ETŠ N. Gradiška - Tehničar za računalstvo + posao u fotostudiju (snimanje, slikanje itd) + dijeljenje Kaufland letaka :) i to je to (zasad)...
Nemoj plasit buducu kolegicu;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
@mala
Ako si imalo organizirana i sa odredjenom disciplinom, faks se da zavrsit. Istina je da se dosta uci, al nije to nista nemoguce, svi moji kolege i ja redovno upisujemo godine!
ja radim u osnovnoj kao učenik
ja studiram poprilicno neuspjesno na EFZG , mozda budem 3. god. na jesen .
radim za Bosch - nesto kao hostesa sa alatima .
Ja radim u jednoj državnoj firmi kao računovodstveno-knjigovodstvena referentica
hrvoje, srednja škole (tehnička škola ruđer bošković), 2. razred, smjer računalstvo. tu i tam rintam kod starog
školarci prednjače.....
ja studiram na FOI...poslovni sustavi. prva godina. i školujem se za nogometnog trenera, trenutno sam na obaveznoj praksi....
radio sam malo preko ljeta, a ne znam ako ću i ove godine....
hobi:
auti (netko spominjao X5 :king: )
mobiteli
nogomet- zasad hobi, uskoro nadam se posao.
putovanja- obožavam, svake godine idem negdje barem jednom, nadam se da će i broj i udaljenost i atraktivnost rasti
more- i sve oko mora (ronjenje, vaterpolo, picigin, jet ski, skijanje, .....) postoji milijardu zanimacija oko mora. svaku sezonu otvorim krajem 4. početkom 5. mjeseca
Evo moji lijepi...
Trenutno nezaposlen, zeljno iscekujem sljaku. Do onda se gubim po net-u i naravno, ovom forumu.
Izucio sam stampariju u Münchenu, radio u prodaji i distribuciji IT-tehnologije, konobario, mijesao koktele etc. I TAKO !!!! :jump:
I smell Andrea.....= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
FOI PITUP u Sisku
Istina... I ja sam završio Ruđer, smijer MEHATRONIKA... Daj pazi bio sam M razred... Završio bez ponavljanja razreda, jer mi je Digitalnu i Sklopove predavao legenda od profesora: Kovačić= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
CYB koji si ti smijer bio...
Ja sam nio smjer elektrotehnika= Citat =:
Izvorno postao Ićo
bolonjac...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
tehnička škola županja 1raz ništ ne učim vježbam matematiku i lagano prolazim enjoy in llife life is toooooo short
pecem pizze i svasta honorarno
= Citat =:
Izvorno postao djebab
Mogu li koju narucit ako si u sluzbi ........?:chef:
Ja sam Mario(u požeškom kraju me neki znaju pod nadimkom Ćimo),radim u brodogradilištu 3.maj kao brodocjevar već 4 godine.
Hobiji: mobiteli(otkad postoje)+skoro sve vezano uz njih,kompjuteri i fotografija.
Studiram na ekonomiji 1.godina. Radim honorarno za adriatic kabel, i povremeno se bavim servisiranjem kompova, web dizajnom itd.
Starsti i zanimacije su me većina stvari vezane uz tehnologiju(kompovi, mobiteli, auti, grafički dizajn-3ds max, web dizajn, wireless tehnologije itd) i ulaganje u sebe i svoje znanje. Htio bi si naći neki posao za testiranje mobitela, HW, SW ili tako nekaj, recimo kao u BUG-u, MobilMediji ili tako nekim časpoisima ili tvrtkama koje se bave time ili servisiranjem već navedenih uređaja.
Uskoro mislim položiti ECDL i CISCO tečajeve(skupljam pare) (jer ništa mi ne znači što ja sve to znam ako nemam nekakve diplome ili certifikate)
Trenutno nezaposlen. Tražim neki posao. Nadam se da ću nešto dobro nać! Sve me zanima što se tiče tehnologije, al sam prelijen da bi učio iz knjige.
ni bed samo koji si dio grada ?
zavrsio za konobara. pa za turistickog tehnicara. pa pokusao neki faxic, tj 2, da budem precizniji. no bez uspjeha.tj. interesa za doticne. planiram nastavit 'skolovanje'. a bez posla trenutno.
imam dosta interesa al se jos nemogu sigurno odlucit u kojem smjeru posvetit zivot. :) zivi bili pa vidjeli.
= Citat =:
Izvorno postao djebab
Srdoci...Kod benzinske..
radim kao voditelj grafičke pripreme, na isprintima velikog formata i još dosta sličnih stvari.
doci ce nesto samo od sebe. kad se najmanje budes nadao.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ovo mi se sve cini da je fora da ti se neda uciti, a ne da nemas interesa za nesto...niti na jednom faksu neces uciti sve sta ti je zanimljivo...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ajde ajde nemojte vi mene quotati. da neda mi se ucit istina.... a kome se da. ;) meni je posao ionako u rukama samo si jos dajem oduska. pa jednom se zivi :)
vidim ima vas dosta sa lijepim poslicima. ko je najzadovoljniji sa onim sto radi?
Radim, veletrgovina promotivnim artiklima,
Hobi: šank, bicikla
Želio bi: putovati i više trošiti
vidim ima vas dosta sa lijepim poslicima. ko je najzadovoljniji sa onim sto radi?
...ja ;D ;D ;D ;D
Imenom Dominik, apsolvent na VELSu u VŽ, po struci elektrotehničar, inače ispomoć u autolimariji, mehanici i lakirungu kod oca
E šteta što nisi iz Zagreba. Baš mi treba lakirer za nešto polakirati :D= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
...i ja ;) ;D ...= Citat =:
Izvorno postao lili
ja sam maturant Ekonomske i upravne škole u Osijeku, smjer: ekonomist. A nakon toga planiram studirati menadžment i poduzetništvo... ;D valjda to nije teško....bit ću jako bogat i kupovat ću si svakakve mobaće :klap:
Studiram, 3.god farmacije...
Nis ne delam, prek ljeta tjedan dana "radim" kod svojih da dobim za more...
Završio u EMŠC za profesionalnoga vozača.Več duže radim u gradskoj firmi i vozim sve što mi daju od B,C,D kategorije ;D
http://img442.imageshack.us/img442/7...e0083iu.th.jpgovo trenutno
Jedna žena, jedan sin i nula ljubavnica(bar za javnost;D)
a ti si onaj pijani vozač što je oborio djecu u koloni
završio elektrotehniku, radim kao električar (posel bez preveč sivih stanica).
fušam po komputerima i mobovima. skupljam "životinjsko carstvo"
i voliš sve što vole mladi.....
Apsolvent prometa u Zagrebu (vec drugu godinu :D )
Radim sa racunalima u par poznatijih firmi u zg-u
Hobi racunala elektronika i sve vezano uz nju (dakle i mobiteli)
Trosim vrijeme na alkohol curu prijatelje i komp :) Zadovoljan sam sa zivotom iako bi moglo puno bolje :)
Ja isto,svaki dan mi dođe neki čelavi rođo iz donje pripizdine solit pamet kako bi ja trebo popravljat njegov bemve.:evil:= Citat =:
Izvorno postao lili
Hvala bogu da sam dobio 3 dana slobodno......
prvo trogodisnja(selska gimnazija) pa pokusaj u rudjeru cetvrti razred pa se zaposlio u odlicnoj firmi obicni pc-iji, serveri, mreze i tako redom i sad uz to idem na otvoreno ucliste(otv) da ipak imam bar neku skolu
Uskoro VSS...;D
Radim u VIP-u.
u shopu ili centru
U Službi za korisnike...= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Znači, tu sam za sve vas...:bunny:
e sad cu te gnjavit.....
Kao nije mi dosta na poslu...:evil:= Citat =:
Izvorno postao ljevi
znam ja kako je deckima na helpdesku u nasoj firmi mislim da umro samo od zvonjave a kamoli jos objasnjavanja korisniku
Točno to prijatelju!= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Ali ima i svojih svijetlih trenutaka...:licklips:
znam i to...ponekad prodje pola dana a da zazvoni par puta e onda se tu vrti Call of duty u mrezi i tako to...