Anketa !
Evo da vidimo trenutnu zastupljenost proizvodaca ...
Svi OBAVEZNO sudjelovati !!! :bat:
@zappan: Mozes li ovo zalijepiti na vrh ?
Printable View
Anketa !
Evo da vidimo trenutnu zastupljenost proizvodaca ...
Svi OBAVEZNO sudjelovati !!! :bat:
@zappan: Mozes li ovo zalijepiti na vrh ?
Siemens, Siemens :jump:
Ehaj a zašto nema i Bosch naveden... :D
Dobro, dobro ondak Siemens (ovu anketu sam več negdje popunjavao)...
MISLIM DA JE BITNO za interpretaciju rezultata ankete, to što netko trenutno koristi ne znači da je to i njegova trenutna želja.
Onda cemo otvoriti jos jednu ...
Koji mobi bi volio imati :-)
Nažalost može se samo za jedan glasati.Koristim još,osim T68 i Nokiu 6510. ;D
trebao si Mi5h0 pri postavljanju ankete označiti onu kućicu da se više odgovora prihvaća..:)
Eh, 'newbie' ...:-/
pa valjda si ti ovdje moderator= Citat =:
Poslao: whiteboy
trebao si Mi5h0 pri postavljanju ankete označiti onu kućicu da se više odgovora prihvaća..:)
Da ali nije mi ponuđena ta kućica kada naknadno uđem u anketu.
Ma nema veze, nek ljudi označe telefon koji češće koriste od dva ili više njih koje posjeduju...
Anketa je dobra samo kad bi bar stvarno svi glasali... ovako se nakon 11 glasova ne može zaključiti baš ništa. Ma čak ni glasačko tjelo od svih 500-tinjak glasova članova nije dovoljno reprezentabilno.
svejedno vidi se ko vodi! :D
tako je ;)
zimenz :)
Eh, a ipak kupojes Nokiu :D != Citat =:
Poslao: sezam-picika
tako je ;)
BTW: Ja mijenjam svoj glas ...
Nije vise Siemens ME45 vec NOKIA 3650 !!!
Jupii :jump:
mozda i ja ovog ljeta promjenim mob. naime vidio sam P800 za 600 CAD, pa ako nadem kakav poslic malo da zaradim (starci pridodaju) i onda ga kupujem!
Ne kupujem samo nokiju nego vise toga, ono sto prvo dodje uzimam...nisam ja strastven siemensovac= Citat =:
Poslao: Mi5h0
Eh, a ipak kupojes Nokiu :D !
BTW: Ja mijenjam svoj glas ...
Nije vise Siemens ME45 vec NOKIA 3650 !!!
Jupii :jump:
Ja sam ponosan vlasnik svog "fake" SE!
hehe :lol:
= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
mozda i ja ovog ljeta promjenim mob. naime vidio sam P800 za 600 CAD, pa ako nadem kakav poslic malo da zaradim (starci pridodaju) i onda ga kupujem!
onda dođi fino k nama da ti ga tuniramo (kao što smo to napravili u jednom od prijašnjih brojeva) i imat češ najbolji mob....a možda će i šljakat.
Nokia...
ja sam strastven siemens-ovac, ali danas stvarno postoji toliki veliki izbor podjednako dobrih mobitela da jednostavno neznaš kojeg bi uzeo (mislim kad se ima para)
Baš tako! Ja sam strastveni SE-ovac ali ovaj mali SL 55 mi je tako primamljiv...;)
Jučer sam ga imao u rukama, prodavač se nije odlijepio od mene a ispod mojih ruku je držao svoje , da mi slučajno ne ispadne telefontek, ali 3200 je paprena cijena i to je to.
pogledajte SE drzi se ko i Nokia,a Nokia se najbolje prodaje!!!!!!!!!?????????>>>>>><<<<<
SE rulez!
ja samo vidim da je siemens uvjerljivo prvi!:D
hehe, i ja ;)
Ok od SAD svi koji imaju siemens mobilne telefone imaju slobodan pristup ovom forumu ostali korisnici ne... ;)
:lol: A ako ja malo modificiram anketu pa se stanje promjeni?
:jump::jump::jump:
P.S. naravno, šalim se da se ne bi zabrinuli...;D
ma nemoj biti u bedu sto je siemens najbolji!:D
cudo se niko nije javio za samsunga
hehe, vidi stvarno. To nisam ni primjetio:)
Nitko nije ni za alcatel, a samo jedan panasonic (kozna tko? :)).
da je Vanja vidio ovu anketu bio bi jedan glas za Alkatela
Bolje sad? ;)
Nokia, Siemens i slični su mobiteli za mase - stali znaju što valja ;) ;) ;) ;) NHF
samo se ti tješi
Evo za promjenu... koristim Motorola V51... dva komada, jedan za 098, jedan za 091 :D jelte...
Nebih mijenjao za nikakve slikovne poruke, Java aplikacije, igre, kerefeke i kamere...
marOOn
razlozi?
Ostali znaju što valja... :) Jelda maroon? ;)
= Citat =:
Poslao: marOOn
Evo za promjenu... koristim Motorola V51... dva komada, jedan za 098, jedan za 091 :D jelte...
Nebih mijenjao za nikakve slikovne poruke, Java aplikacije, igre, kerefeke i kamere...
marOOn
i sta kazes? Tko je bolji...;)
Moja sestra je IMALA V51 i svaka tri tjedna je bila u servisu zbog displeja i na kraju im je ostavila telefon da više nema posla s njim. :-/
hehe, zato sam ja imao samo jednu motorolu... prva i zadnja i to je bila Motorola T250
Ma SonyEricsson je definitivno najpostenija i najisplativija marka od svih...
Recite sto hocete...
ja samo znam da nokia ima najveci udio na trzistu; pa se ti tjesi :fried:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
samo se ti tješi
pa SE je peti a ima vise glasova od Nokie,mada je moj sledeci mobac multivjerojatno neka njoka!
moj sljedeci je isto nokia, 3650
Nokiu nisam imao jos od vremena kad sam imao 3210
SE je šesti (prestigao ga LG) naravno ako misliš po prodaji...= Citat =:
Poslao: nimda
pa SE je peti a ima vise glasova od Nokie,mada je moj sledeci mobac multivjerojatno neka njoka!
onda jos gore Nokia prva a ovdje sesti bolji o prvog u svijetu
A koliko nas je glasalo u anketi... ;)
za sada 28 :)
SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Ali, SE-ovci su imali najbolju najeru- privući i jedne i druge i nove kupce.
Fulali su.
Šteta svih tih milijuna..... :)
Dobro došla i nema ti spasa kada ti Whiteboy pročita tvoj introducing post.
izzycool jedes govna a burek jeftin ;)
istina je mozda to da ljudi ne zele ni Sony ni Ericsson ali ŽELE sonyericsson...
Kahm, izyc. ima pravo na svoje mišljenje i što je najbolje izrekla/o ga je...
Pozdrav!
PA nitko ni ne kaze da nema pravo... NHF
[QUOTE]Poslao: izzycool
SE je promašaj.
prvo malo pure pojedi pa nesto reci o SE :fried: :lol:
Izgleda da je izzycool nekome gadno sjela/o na žulj ali što ćeš i ja slično započeh na ovom forumu pa - ne daj se obeshrabriti svi su ovdje ok samo malo obzirnije prema mobovima koje koristimo... :D
tocno DMI kaze ;)
Prvo, dobrodošla na forum. :)= Citat =:
Poslao: izzycool
SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Ali, SE-ovci su imali najbolju najeru- privući i jedne i druge i nove kupce.
Fulali su.
Šteta svih tih milijuna..... :)
Drugo, kako misliš da su 'fulali' kad ljudi kupuju SE? Odi jedan dan u Elektromagic na primjer i budi tamo i vidjet ćeš u kratkom vremenu koliko se telefona tamo prodaje. Vjeruj mi, puno! Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
kak ste mogli tako napasti nekoga, i to sa fakat bezobraznim rijecima! kaj ste pukli! a ona ima pravo, pogledajte kako je pala prodaja pa onda zakljucite
Ako mislis na mene s tim bezobraznim rijecima... na kraju je smajl ";)"
ma ono fakat ste ga napali!
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam ;)
ma SE je zakon
Iako je SE sada na sestoj poziciji... jos uvijek prodaje puno mobitela... ima jos deset proizvodjaca iza sebe... a ta je lista objavljena prije pustanja T610... s tim sto su mu spustili cijeu toliko, postati ce high-tech mob za mase, i imati ce ga mase ljudi, u to budite sigurni... :)
vjeruj da ga daju za soma i pol isplatilo bi im se= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam ;)
S ovim se slazem...imao sam sony z5, z7, t39 i sutra dobivam SonyEricssona= Citat =:
Poslao: whiteboy
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
imo si i siemens:D
imao sam ja mnogo toga:
3210
c35
c45
m35
s35
s55
gd93
motorola t250
samsung r210s
samsung r200s
samsung n500
samsung n400
ericsson t39m
sonyz7
sonyz6
SE t68
SE t610 od sutra !!! :)
[QUOTE]Poslao: whiteboy
[B]Prvo, dobrodošla na forum. :)
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
I ja isto Ericsson T28,Sony CMD Z7,T68i,T68m nadogradjen u "i"
i jos toga ali se nikako ne mogu sjetiti :D
[QUOTE]Poslao: sezam-picika
[B]imao sam ja mnogo toga:
sonyz6
koji ti je ovo?
C35
3210
T28
ot512
T66
CMD Z7
5210
t 68
i uzbrzo ce doc deveti samo ne znam koji od ovih 7210,Samsung T100,ili nesto trece
Trebalo je pisati z5, greska...necu editirati da ne ispadnes lud :D
sve pomalo minjam ih svako malo sad nastojim doć do NEC e525 ali neznan di ga kupit
a evo sta sam ja imao:
nokia 6110
nokia 3210
nokia 3330
siemens c35i
ericsson t65
nokia 8310
motorola v50
alkatel 511
nokia 5210
nokia 6510
se t300
nokia 6100
nokia 7250 -> sutra
nokia je zakon
kolko ces platit 7250?
evo sad sam se vratio iz zg sa mobom,
mobitel je jeben
platio ga 2700
zasto za te pare nisi uzeo t610 ?
zato sta ne volim se
kod njoke mi se meni najvise svidja
Ma ništa do SE-a!!
nista do siemensa!!!:D
Siemens je ok, ali mu ne valjaju ekrani... malo u qurcu, a ni soft. im nije nešto.... ma SE je 3 puta bolji!!
siemensima obicno ne valjaju i baterije mislim da si to zaboravio
SE je Ok, al je malo spor :(
jel zna netko kad dolazi 7250i???
A ipak još nisi kupio 7250? ;)
Daj zamisli kak je njoka zaostala: tek s tom 'i' verzijom softa 7250 dobiva mogućnost pridruživanja slike kontaktu! SE je to imao već prije više od godine i pol!!
kupio sam ju u srijedu, mobitel je super, ali vec imam kupca
sada bi si onda uzeo 7250i, jel znas kad dolazi u hr??
Ne znam... pogledaj na mobisovu stranicu, a ovdje kaže 'uskoro' ... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1827
kakve baterije, na s35 i me45 sam bio super zadovoljan baterijom, a na sl45 mi traje 2 dana s tim da slusam mp3 stalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni se mnogi žalili s baterijom na c35 i m35...
ja kazem da je na c35 losa baterija jer sam ga imao
c35 i m35...baterije su im lose i na SL 45 nije nesto
nije nesto ponajvise jer ljudi stalno slusaju mp3
SE se je po broju glasova opasno priblizio Nokiji!
Nema do Siemensa i Njoke.Gotovo!!!:thumbup:
MA da. Na osnovu cega to zakljucujes? NA osnovu glasova? Oduzmi moj glas Siemensu i dodaj ga SE-u (jer sam s55 zamjenio s t610) i eto ... :D
Ne,nego iz svojih razloga i iskustva.
Ma daj, pricaj nam malo o tome!
Sta imam pricat.Jednostavno nevolim SE-in meni,tipke su mu bezveze,sam izgled....i jos dosta toga.Nokia mi ima najboji meni,a Siemens najljepse izgleda,takodjer ima lijep i pregledan meni.
:jump: