dajte neki jer ja imam nero 7 koja mi na prženju dvd-ova zabloka i uništi dvd (svaki drugi) i kad pržim audio cd-ove preskače mi djelove
Printable View
dajte neki jer ja imam nero 7 koja mi na prženju dvd-ova zabloka i uništi dvd (svaki drugi) i kad pržim audio cd-ove preskače mi djelove
onda stavi raniju verziju 6.6.0.16 (zadnju prije 7). ja s njom nemam problema ;)
da ali sam je izgubio pa nemogu
imas ga za skinuti na nekim download stranicama
je ali nemam ja ADSL a s modemom bi išlo spooooooroooooo
pogledaj na starim bugovim dvd-ima tamo ima 100%. od tamo sam i ja skinuo
ha ti je tak kad uvjek jurcate za najnovijim (citaj nestabilnim) verzijama. ja se drzim provjerene robe pa nemam takvih problema
nesječam se kad je nero bio nestabilan softver
e sad je postao
bome ću ja nać stari nero i sretan sam
a instalirao sam 7 jer sam imao 5 pa kad sam kupio dvd pržilicu morao sam prijeći na 7
P.S. sodome vidim da ti ne ide Č i Ć nesječam se piše nesjećam
pa neka ti verzija 7 refresha pamcenje :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
naravno nemora znacit da je nestabilna ali ocito da postoji problem negdje
mozda nesto ne stima u postavkama, al opet.. stavi stariju verziju pa ce radit
Clone DVD je program koji tražiš za kopiranje dvd-ova bez greške, znači prepisuje totalan dvd neobazirajući se na greške
@killa sve verzije nera koje sam isprobao a bilo ih je podosta radile su odlično
@haker č,ć,c ....nije mi jaća strana :)
HAHAHA nema veze sve je to za ljude ;)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Uglavnom meni najnoviji nero radi kao pila, doduše i pre dobro...
pokušaj sa dvd-cloneromIII
meni što neče 7 ja napravim sa njime
imaš ga na bugovima
Ja imam Nero 7 i nemam problema s njime.Tu staru verziju imaš na Bugovim cd-ima
A da probas sa DVD Shrink??
Ja imam 6.6.0.18 :)= Citat =:
Izvorno postao imatic
s njim i pržim filmove ali on koristi nero ali našao sam jedan bugov dvd i sad ću probat instalirat= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Meni je isto Nero 7 super, nikakvih problema jos nisam imao, super izgleda, jednostavan.
bas mi je dobar
...možda te malo i pržilica zeza...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
za dvdove možda i je ali za audio cd-ove 100% nije jer kad idem poslušat pjesmu u neru preskače mi a u WMP I WinaAMP-u je normalno
Moja preporuka je da audio CDove snimaš sa 4X ili 8X,uglavnom na jako niskim brzinama i neće bit preskakanja.
...i to, a ako već trebaš nešto brže, možeš odabrat i 12x... veća brzina nije preporučljiva...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
dvd fab i dvd shrink su idealni za przenje dvd-a,ali je preporucljivo prziti na manjim brzinama.ja sam sprzio s njima preko 300 dvd-a bez problema.
ali problem je što meni sam program preskače prije prženja kad uprem play u neru preskače mi
Ako pokušavaš kopirat neki DVD probaj sa Alcohol 120%, program kopira sve!
ma sredio sam prženje dvd-a a li šta je s audio cd-ovima