s obzirom da ja vise nemam vremena (a ni volje), preporucio bi clana X-PLOSIV koji se slozio s mojom preporukom, da zauzme moje mjesto moderiranja samsung podforuma.
pa ko je za neka glasa...
Printable View
s obzirom da ja vise nemam vremena (a ni volje), preporucio bi clana X-PLOSIV koji se slozio s mojom preporukom, da zauzme moje mjesto moderiranja samsung podforuma.
pa ko je za neka glasa...
;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao igl
Ovo ti je demokracija...tko je za neka glasa...a oni drugi, bolje vam je da se ne pojavljujete!
Salu na stranu. Doticni x-plosiv je kratko na forumu (od kraja 10. mjeseca prosle godine), postova relativno malo...s druge strane pak pokazao se izuzetno aktivan u Samsung podforumu, gotovo samo tamo i posta. Uz preporuku Igla moglo bi ga se razmotriti za moda...iako ce staz na forumu biti kamen spoticanja!
E ne može sad ima da budeš cijeli život moderator ;) Šala slažem se ;)
...potpisujem, ali ako se radi o zamjeni, možda bi se dalo razmotrit...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
...jer nisam baš upoznat u rad, tj. postove dotičnog člana, ali, uvijek postoji taj ali, može mu se dati šansa...
ja sam za..izaberimo promjenu :))hehe.
Kao prvo, želio bih zahvaliti Igl-u što je baš mene odabrao za svog nasljednika, ako bi se moglo tako reći :rolleyes:
Što se tiče mog dolaska na forum, tu i sam moram priznati da je kratak, a razlog što postam u Samsung forum jest što su mi Samsung modeli najbolji od svih mobitela, iako imaju par grešaka koje im se nebi smjele desiti.
Razlog što sam postao malo jest to što nisam vidio svrhu postanja. Neke teme su bile tako banalne da su korisnici uzeli 2min i proučili onaj mali button koji se zove Search ne bi trebali uopće otvarati nove teme (Kao što je i sam Zappan rekao, korisnici bi trebali proučiti tu opciju, u prosjeku svaka druga tema je već bila).
Posao u Samsung sekciji mislim da bih mogao voditi iako znam da na duže staze bti moderator i nije baš zahvalan posao, koji bih ionako ja rado uzeo (što se tiče tehničke strane imam mnogo iskustava kada sam administrator na HCL-u). Svako toliko pojedine sekcije treba i osvježiti kada dođe vrijeme "suše", a pošto mislim da je otprilike i došlo jer jedino o čemu se priča jest većinom D600 (sada malo i750), te sam zbog toga na sve različite načine krenuo da osvježim (Moj Kutak - X-Plosiv, Samsungi ove godine itd. u pripremi je još par).
Evo to je sve što sam želio reći.
P.S. Samo da se zna, ja ne mislim glasati u anketi, jer se radi o meni, a ne o nekom drugom, te puštam slobodu naroda, play fair :thumbup:
Čovjeka totalno podržavam jer je pokazao veliki entuzijazam za "osvježavanje" Samsung foruma i po njegovim postovima vidi se da zna znanje. Stoga :thumbup:
Čovjek je mlad i dobar, ima moju podršku!
dajem svoju podršku
a šta ti to znači?!= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
ja nisam čuo do sada za dotičnog člana pa sukladno sa time nije mi niti poznat njegov rad,a mjenjanje moderatora na ovaj način je krajnje neozbiljno i pomalo obezvrijeđuje povjerenje poklonjeno trenutnom moderatoru.ne podržavam ovakvo ponašanje uopče,kamoli prijedlog.
Kao moderator Samsungovog foruma, slažem se sa prijedlogom, odnosno podržavam X-Plosiva, ako je to iglova želja...smatram da se navedeni član, bez obzira na mali broj postova, prilično iskazao na Samsungovom forumu i da ima petlje što se tiče Samsugovih mobitela...nije niti igl loš, naprotiv, zbilja se zalaže na Samsungu i ima znanja...ali velim, ako igl nema vremena i ako predlaže X-Plosiva za moda, ja sam za i smatram da će biti od velike pomoći za Samsungov forum! :thumbup:
Podrzavam :thumbup:
@sodom, nitko ne mjenja moderatora nego je Igl rekao da mu se više neda biti moderator niti ima vremena za to. Zato je dotični predložio X-plosiva za moderatora, samo kao prijedlog. Po meni to nije nikakvo obezvređivanje jer je trenutni moderator sam donio taj prijedlog i stoga i odluku o tome da više neželi biti moderator, zar ne?
X-plosiv pokazuje veliki entuzijazam u Samsungovom forumu ta da je voljan i raditi i da je dobro potkovan u znanju što se tiče Samsungovih mobitela(barem po mojoj procijeni). Dovoljno govori o tome članu što je otvorio svoj "kutak" u Samsungovom forumu. Po meni čovjeku treba dati priliku ako je voljan obavljati posao u skladu sa pravilima i pokazati određenu razinu ozbiljnosti koja ide sa dužnostima moderatora i zbog gore navedenih razloga.
Sodom možeš li objasniti točnije zašto ne podržavaš taj prijedlog
svatko ima pravo na svoje mišljenje zar ne?! ja kažem da ja neznam ništa o toj osobi a vrijeme koje sam posvetio ovom forumu je poprilično ,a šta se tiče mjenjanja na ovaj način mislim da je obezvrijeđivanje te pozicije.
Sodom, koliko većinom vidim ti si više na Nokia i Računalskim temama.
Ja imam znanja da pričam bilo o igrama ili o kompjuterima, jer možda vodim HCL kojeg možeš vidjeti u mojem potpisu, a i sam je kao gamerski site jako konkurentan svima. Ja sam se ogradio od toga da postam u računalskim temama jedino ako me ne interesiraju, kao što ne postam u Chataonici itd. jer nevidim svrhu postanja tamo. Možda nađem neku temu, ali većinom samo bacim pogled, jer moj post ne utječe na ništa tamo. Slazem se, da polovica nezna ovdje o meni, ali mislim da je veći razlog to što se oni ne bave Samsung mobitelima kao ja, kojem je to primarni cilj dolazenja na ovaj forum. Da naučim više o samsungu, i da svojem znanjem (znanje nikada nije kompentno, nego se uči i uči) pomognem nekome ako je itekako moguće. Napočetku sam bio došao zbog Motorole V3, no kako me motorola ne privlači toliko kao Samsung, odustao sam i od toga. Samsung mobiteli su me posebno intruigirali zbog toga što su poslovni i fancy u jednom paketu. No dosta, mislim da ovdje nebismo trebali raspravljati jer idemo u OT.
Samo želim reći da zahvaljujem na svima koji su me podržali, jer iskreno, nisam mislio da ću dobiti ovako veliki feedback (odgovor).
P.S. Nadam se da nikog nisam uvrijedio nečime u ovom postu.
Ovdje se možda nebi složio da se radi o obezvrjeđivanju, jer igl ne predlaže nikoga tek toliko da se riješi svog moderatorskog mjesta, već zato jer smatra da će X-Plosiv biti od veće pomoći nego igl, pošto on sam kaže da nema vremena...malo zaviri u Samsungov podforum i vidi par topica, pa ćeš vidjet o čemu pričamo...kako ja provedem dio vremena na Samsungu, što je logično, za X-Plosiva mogu reći samo najbolje, barem za Samsung...= Citat =:
Izvorno postao sodom
evo, čitam ovo i s moje strane mogu reći ovako:
- ako igl ne može više, ne mogu ga siliti. pri čemu je pohvalno i poželjno što je sam osigurao prijedlog tko bi ga mogao zamijeniti da ne nastane rupa nakon njega.
- također, ako preostali mod prijedlog shvaća kao pozitivan i odgovarajuć to mi puno znači jer će i tako njih dvojica surađivati u daljnjem vođenju foruma ako prijedlog prođe i kod zajednice
- xplosiv se potrudio oko toga da nešto ponudi zajednici (http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=270385)
- minus mu je jedan kratkotrajan ban, ali koliko vidim post, bilo je donekle u šali izrečeno da bi to bila presudna prepreka. no kao moderator to baš i ne bi trebao raditi niti kroz šalu, jer predstavlja forum. ipak, spreman sam podnijeti taj rizik, pa ako se ponovi gubitak mjesta je trenutni.
ostavit ću još neko vrijeme da se izjasne i svi ostali kojih se ovo tiče... još je friška tema, a ima opozicije tako da neka rasprava još malo teče
Zappan je već sve rekao; a ja kao što uvijek govorim - ako je netko voljan treba mu dati šansu zato :thumbup: za X-Plosiv
Hvala Vuki.
Zappan, slažem se i shvatio sam da možda se nisam trebao onako ponijeti u onoj temi gdje sam i dobio kratkotrajni ban. Ispričavam se zbog toga.
Samo bih se zahvalio svima koji su me podržali, te ako postanem mod, nadam se da ću biti toga vrijedan i da ću se iskazati te raditi teme kao i do sada, koje pretpostavljam i mislim da su dobre.
eto da se i ja javim na trenutak.
donio sam tu odluku (odnosno, samo sam predlozio) jer vise nisam bio u mogucnosti pratiti sto se zbiva u "mom" podforumu redovito, nego bi samo tu i tamo kroz par dana zavirio da se nesto VECE nije desilo pa da interveniram.
no, ako se ekipa i ostali modovi i admini ne sloze, ja cu i dalje rado pomoc u podforumu, samo ne vise tako cesto kao do sad, jer smatram da sam dosta "osvjezio" samsung podforum, a ne kako je skyward rekao:
zar nije bilo "svjeze" svaki dan/tjedan?! :thumbup:= Citat =:
Čovjeka totalno podržavam jer je pokazao veliki entuzijazam za "osvježavanje" Samsung foruma
@skyward-NHF!
no, prijedlog sam stavio u dogovoru sa X-PLOSIVOM, iako nisam pitao nikog drugog moda ni zappana, jer, htio sam vidjet sto ekipa misli o njemu i njegovom zalaganju u samsung forumu, a najvaznije bi bilo uzeti u obzir misljenja ljudi koji taj podforum i najvise posjecuju...
jos jedna mala podsjetnica, nisam ni ja imao puno vise postova od X-PLOSIVA kad sam postao mod!!!
necu otic s foruma jer mi je "prirastao srcu", ali vidim da vise nisam u mogucnosti vodit samsung forum kao i prije sto zbog vremena, a polako i volje, jer treba stalno imat sve na oku...
@Igl naravno da se neću uvrijediti, inače ti kao moderator si donosio uvijek najnovije stvari vezane uz samsung mobitele i to svjedoči broj tema koji si otvorio o kojekakvim novostima i to je više nego pohvalno i kao moderator držiš up to date samsung forum. Onim citatom sam htio pokazati da je x-plosiv na dobrom putu tj. da slijedi tvoje stope i da je to pohvalno.
Time nisam mislio da ti ne radiš svoj posao kao mod jer moje mišljenje je da ga radiš i više nego dobro(a mislim da i drugi djele moje mišljenje):thumbup:
@skyward-ma sve ok, samo sala! ;D :thumbup:
vidim da je vecina za, i nadam se da ce se sve ubrzo rijesit i da ce X-PLOSIV sto prije dobit mjesto moda!
pozdrav svima!
Mene samo zanima dal su Samsungu potrebna 2 moderatora? Dal ima toliko posla tamo?
uvijek je zgodno da forum ima dva moderatora, ako jedan ode na put ili je bolestan ili je spriječen zbog bilo kojeg razloga, da drugi može pokrivati. pa čak i kad su oba, pa u različito doba dana da prate stanje.
naravno, ne kao imperativ, ali ako postoje kvalitetni članovi koji mogu bit modovi i koje zajednica želi i podržava kao modove i oni sami su spremni to biti, dva moda po forumu su po mom mišljenju poželjna u iole prometnijim forumima.
X-Plosiv ima i moju podrsku makar to puno ne znaci. Dosta pomaze na samsung podforumu a njegova tema o igrama za D600 je sigurno svima sa D600 najbolji izvor D600 igra na netu
Prije nego sam nešto napisao malo sam i čitao! A krajnju neozbiljnost ću se pravit da nisam ni vidio,ali za mene je to uvreda! Mi postamo većinom u nokia furumu! Ima malo postova ali nisu za bacit.Ali ti imaš staža pa sigurno znaš bolje što se kako ocjenjuje pa ja više ne bih sudjelovao u ovoj temi! :wave:= Citat =:
Izvorno postao sodom
I što će biti nakraju?
Pa gdje gori?!= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Polako, vec ce se nesto desiti...ne brini!
Uostalom, strpljivost je vrlina koja ce ti i kao moderatoru trebati, ako dobijes tu duznost...:thumbup:
mislim da je vrijeme da i zaključimo, rasprava je zamrla i nije bilo još protivnika s primjedbama... a eksploziv je dobio podršku dovoljnu za moderatorsko mjesto.
čestitam, za daljnje korake za pomoć i uhodavanje nek ti phyto bude na raspolaganju na početku, kao i moderators forum koji ti postaje dostupan.