jel mi moze tko reci kakve je kvalitete zvuk-mp3 player na nokiji 6630 (sa slušalicama naravno)
Printable View
jel mi moze tko reci kakve je kvalitete zvuk-mp3 player na nokiji 6630 (sa slušalicama naravno)
kvaliteta zvuka je kao prosječan flash mp3 player.
vise nego dobra. s investicijom u 256mb mmc karticu moze zamjeniti mp3 player
Gledaj, ja to ne bih nazivao klasičnim "mp3 playerom". Više "prepoznavateljem glazbe u mp3 (i još nekom) formatu". Nemaš mogućnost podešavanja kvalitete zvuka,nemaš equalizer (kao npr. na SE K750i).Programi koje možeš nadograditi su nekvalitetni tako da možeš dobiti određena poboljšanja,ali ništa spektakularno.
Unatoč svemu,ja sam prilično zadovoljan.
zanima me ako zanemarimo njegove softverske mogučnosti i opcije kako ocjenjujete mp3 player. Samo hardware, samo kvalitetu zvuka. Dali bi se mogao mjeriti s onim zvukom kakav nudi SE?
Naravno da svaki player možeš usporediti s nekim drugim. Recimo da ovaj na 6630 šljaka kao SE-onov kad je na 50% jačine zvuka.Dosta ovisi o kvaliteti same pjesme koju prebaciš u mob.Još nisam otkrio u čemu je tu caka,ali neke pjesme su pretihe dok su neke preglasne.Bitrate je isti na svima.
Ako baš uzimaš mob zbog mp3 playera, 6630 nije odgovor na tvoje želje.
stvar je u gainu,ne u bitrateu,...a 6630 je pomeni dosta dobro riješenje (trenutno neznam bolje u kategoriji dostupnih smartphonova) za ovo.
slazem se sa sodomom, ugradeni soft bas i nije nesto nasuprot onog od SE-a ali koliko ja cujem meni su mp3ce glasne pa kad slusam i na 3/4 jacine cuju ljudi i oko mene. no i soft se da rijesiti jer imas oko 5 razlicitih symbian mp3 playera koja sam koristio
Zvuk je super kvalitete, definitivno moze posluzit kao zamjena za mp3 player, ja sam svoju 6630 koristio kao mp3 player, a sad koristim 6680.
OK, ako većina forumaša kaže da je mp3 player na 6630 u redu, onda jest. Zanemari moje mišljenje, vjerojatno imam visoke kriterije za jedan mobitel (smartphone).:)= Citat =:
Izvorno postao sodom
@HRCO-daj mi jedan player kojeg mogu skinuti s dotsisa.Skinuo sam onaj za N91,ali nema nikakvih poboljšanja. Neki playeri, poput MP3go su prilagođeni 6600 pa reproduciraju mono zvuk.
neznam onda kakvi su ti onda kriteriji jel ja koristim i slušam glazbu na zbilja kvalitetnom hdd mp3 playeru pa imam mišljenje da je zvuk na 6630 na sluškama vrlo zadovoljavajuč,a za softver bi preporučio player koji je "izvučen" sa n90 (mislim da on dolazi predinstaliran sa n6630 music edition)
Slažem se da je zadovoljavajuć, ali ništa više od toga. Neko vrijeme sam imao k750i. E, to je mp3 player.
Hvala na odgovorima. Sad otprilike imam predodbu kvaliteti zvuka na 6630.
Gdje bi mogo skinut taj mp3 player za n90?
Imaš ga na dotsisu.
Probajte novi PowerMP3 player. Ubedljivo je najbolji od svih koje sam imao priliku probati. Aktuelna je verzija 1.0 sto znaci da ce biti jos poboljsanja i poboljsanja. Equalizer je fenomenalan, 10 band regulacija. Cak ima i balans sto je opcija koju nisam nasao ni kod jednog player-a. Ima gomilu predefinisanih podesavanja za equalizer, licno koristim Headphones. Za razliku od izdizanja Gain-a kod WMAPlus gde dodje do izoblicenja ako preterate, sa ovim equalizer-om nisam primetio te probleme, iako se poveca nivo zvuka/buke. Preporuka, u svakom slucaju. Naci ce te ga na DotSIS:licklips:
Ne radi mi. U stvari, komp mi ne želi otvoriti .zip file. Kaže nekkakav Error has occured... Try download again. I tako sam skinuo još 5 puta,ali uvijek ista poruka. E, ako možeš, bi li mi ga mejlao na vem@vip.hr? Tnx.= Citat =:
Izvorno postao vivicav
probaj taj zip renejmati u .sis
(btw, player je zakon, playlista, equalizer)
ALI OGGPLAY JE BOLJI HAHAAAA!!!
Jel radi to na N3650???
MobileVault__MP3Base (tak, tak)
viking.informatics.mp3.player (dobar, podrzava stereo)
Ultra Mp3 (ok, ludi skinovi, stereo podrzan)
mp3go (tak, tak)
MobiFactor.PowerMP3 (dobar)
ALON.Software.Mp3.Player (dobar)
Bounce Mp3 (ok)
ogg player (odlican ako si zadovoljan kvalitetom .ogg audio formata)
A linkovi? Ako nije problem!= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
reinstaliraj zip na kompu= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
sve na dotsis.com/vb/index.php? ili iphone-forum.org
Otvara mi druge zip fileove, nije do kompjutora (upozori me da nedostaje startni program ili glavni program u skinutom zip fajlu).= Citat =:
Izvorno postao punkic
Ljudi, ako netko ima, bi li mi mogao mejlati samo .sis datoteku na vem@vip.hr. Mislim na PowerMp3, i to kraknuti. Naime, skinuo sam s my simbiana trial verziju.
h**p://www.bahrainmobiles.com/forum/showthread.php?p=50963&highlight=mobifactor#post50 963
Tu mozete naci power mp3 sa odlicnim ekvilajzerom,krekovan,naravno moracete da se registrujete na www.bahrainmobiles.com/forum da bi ste imali pristup toj stranici......
Na kojoj je stranici? Izgubio sam pola sata tražeći.Ima 106 str, i još nisam našao.
Proveri mejl...:)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Jesam. Vivicav i ekipa, hvala vam!!!= Citat =:
Izvorno postao vivicav
Na 104. strani ti je. Zove se Thunderhawk ili tako nešto:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ako presecete kabal slusalice i imate malo iskustva sa lemilicom mozete ugraditi standardni ulaz od 3mm za slusalice i prikljuciti kvalitetne slusalice za 6630.To vas kosta oko 1 euro a znatno popravlja kvalitet tona.Takav adapter za slusalice nokia prodaje za 60 eura a mozeta ga sami napraviti.Inace,najbolji zvuk ima pleyer od N serije a mozete ga skinuti sa ttp://fullmaza.com/downloads/index.php?action=showgal&cat=21&page=13
sve točno samo nije mi jasno kako adapter može popraviti ton :)
Ne popravlja adapter ton vec slusalice bilo koje marke jer je standardni ulaz od 3 mm pa se mogu prikljuciti slusalice,sony,aiwa...bilo koje
Vidiš to i nije tako loše. Može neko uputstvo (mislim da ne režem slušalice bezveze) sa slikicama po mogućnosti????
ali onda ostajes bez handsfreea
Da bi napravili adapter za standardne slusalice moramo imati nokijine slusalice zbog prikljucka u telefon koje razdvojimo.(najlakse je kod prekidaca za handsfree).Zatim kupimo ili skinemo sa pokvarenog tranzistora stereo uticnicu 3,5 mm(ja sam skinuo sa pokvaranog kineskog tranzistora).Sredisnji konektor je za masu i tu zalemimo sa oba kabla(levi i desni izlaz)zicu bez izolacije.Posto smo vezali masu imamo na oba kraja po jedan konektor za levi i desni kanal i tu vezemo po jednu zicu(plus od levog i plus od desnog kanala).Ovo ovako napisano izgleda mozda komplikovano ali je vrlo prosto i lako uraditi.Nisam hteo da eksperimentisem pa sam iskljucio handsfree,i slusalice iskljucivo koristim za slusanje muzike.Iskoristio sam Aiwa slusalice koje daju jaci i bolji zvuk od standardnih nokijinih slusalica.Skinite plajere sa ovog sajta(potrebna registracija)-http://forum.burek.co.yu/index.php?action=dlattach;topic=75026.0;id=77779
@Nikola62
Svaka cast na trudu! Daj ako ti se da to malo detaljnije objasni, sa slikama, nisam bas to sve pohvatao:thumbup:
Da. Malo sam slabiji sa lemilicom pa bi bilo da staviš neke slike za nas "laike"
a kako če ti slike pomoč da spojiš dvije žice zajedno?! :)
bez lemilice bi ovo bilo totalno apsurdno ič radit jel bi ispao skupi vic.
vivicav, ako slucajno imas serial za powermp3 daj mi posalji....
hvala
A da pitate Mobis? Oni imaju adapter koji podržava slušalice svih renomiranih svjetskih proizvođača. Nešto što se ubode na Pop Port.
Kupite to i nema rezanja, lemljenja, ostanka bez hands-free...
3.5 jack adapter AD-15. Imam ga doma, ali uzasno je skup. Nadam se da ce Nikola uskoro opet na forum da podijeli znanje;)
Pa što ne kažeš! Znam da je dosta skup, ali isplati li se?
Pruža li bolji zvuk od originalnih Nokia stereo slušalica?
Ja sam ga koristio samo u autu, u njega bi ustekao onaj konverter u obliku audiokasete i slusao mp3 sa 6680 u autu, i bio sam skroz zadovoljan (vise ga ne koristim jer sam kupio CD mp3 player za auto). A kad sam pjeske ne koristim ga, imam Nokiine HS-3 slusalice, i skroz sam zadovoljan. Koristio bih ga eventualno da imam slusalice puno bolje od ovih Nokiinih.
cuo sam da taj ad-15 adaper kosta 150kn, a to je puno... samo nigdje ne mogu naci postupak za lemljenje za noobove u elektonici...
Mislim da 150 kuna nije baš previše, tim više što se baš ne kužim u lemljenje.