GDI BI MOGAO DOWNLOATI BIN ZA M55 NAPRAVIO SAM FUBU ALI NEMOGU VIŠE UPALITI MOB.hELP:confused: :confused: :confused: :confused:
Pazi na naslove,trebaju biti određeni a ne ovako općeniti kao tvoj.
Printable View
GDI BI MOGAO DOWNLOATI BIN ZA M55 NAPRAVIO SAM FUBU ALI NEMOGU VIŠE UPALITI MOB.hELP:confused: :confused: :confused: :confused:
Pazi na naslove,trebaju biti određeni a ne ovako općeniti kao tvoj.
daj lipo napisi sto si sve radio kad ne mozes vise upaliti mob...
sve napisi, tako cemo ti lakse pomoci...
ok sad sam vidia u drugoj temi da ti patch zadaje probleme...
jesi napravio undo tog patcha?
ako ni to ne pomaže, a probao si sa FUBU-om, onda samo ubaci winswup ponovo i nece biti problema ;)
da stavio sam pacth i onda je crko.probao sam sve i micati patch....gdi naći taj winswup?mislim da mi fubu nevalja tj probao i ništa.a petch je bio za tipkovnicu......glup sam do bola tako sam već zamrznuo svoju mpx200 milijon puta ali samo master reset i gotovo.malo me ubijaju simensi polako.....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6312
drugi post link gdje je potreban password u username za login - tu ces naci...
nema tu ništa šta se da downloadati!!!tj linkovi za sami download ne rade!
kada oću flushati dobivam ovu poruku(the phone is destroyed-pleace write good eeprom!!!!!!!znači vjerojatno mi treba taj neki eeprom
izvoli EEPROM za M55, dolje u privitku ti je= Citat =:
Izvorno postao Rašo100
nevjerujem nemogu sada to ubaciti jer mi program ne prepoznaje datoteku.zanima me gdije još skinuti taj glavni bin firmware,flash?Da mogu upaliti mob stavio bih original software sa siemensove stranice sam skinuo.šta sad s kojim programom da stavim novi software?tj taj bin ako je to software?nemam sad više pojma sve moguće sam probao!Jeli ko imao ovakav problem kada ili sam ja jedina budala koja uništi mob a ko novi je ima 3 sata razgovora......usput ja sam sada te sve datoteke koje sam bio izvadiom iz moba pobrkao.i kada probam promjeniti imei izbacuje mi (the phone is destroyed-pleace write good eeprom)
ma sto tebi nije jasno, gdje nema nista za downlaod??
ako na landy-u nema nista za download, onda stvarno enznam gdje ces ista naci...
ne samo da imas winswup tamo, nego imas i repair eeprom i repair fubu...
ajde malo se sam potrudi, dali smo ti linkove i upute, ti samo trebas skiniti to
Dali si probao skidati što???????ja stalno dobivam ovu poruku
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache/1.3.26 Server at gsm.student.utwente.nl Port 80
Na landyu treba imati strpljenja jer je download ograničen , pa treba pogoditi kad je slobodno.
Ovako, s obzirom da ne mogu tako velike datoteke stavljati na forum, javi mail pa ću ti poslati sve za M55.
U međuvremenu provjeri da li V-klay prepoznaje mob i javi. Ako da, onda u V-klayu u Options otvori tab Advanced i označi zadnji redak (Allow to flash in bootcore section ili sl.)
S obzirom da ne znam što si radio, ovo slijedeće je samo prijedlog.
Pokreni Freiau 15 i otključaj mob, obavezno označi USE ORGINAL IMEI.
da prepoznaje mi mob.budem probao skidazi još.rasoweb@net.hr
ovako sve sam napravio i događa mi se sljedeće!mob se neće puniti,ako ga idem paliti ponekad zavibrira ponekad samo malo zasvjetli i crkne odma!i šta je najgore više mi ga niti jedan program ne prepoznaje!probao sam instalirati drivere ponovo ali i dalje banana.mislim da je moj simens otišao u vječna lovišta!!!!!!!!!!!!
ma nema sanse, siemens-i se uvijek mogu "oziviti"...
kako ja nemam nista za M55, a ti ocito nemas volje pokusavati na landy-u, morati ces se malo strpiti dok ti Sljaka ne posalje potrebno...
p.s. pokusaj i na allsiemens.com (tamo imas dosta potrebnih stvari)
skinuo sam ja sa landija ovako:M55_v10_0101_new_firmware_0112 zatim sam to probao sa tim flashati i sada jedino što mi mob neki put zavibrira kada ga oću upaliti.Malo sam naporan ljudi znam ali ako mi ko može pomoći to ste vi.probao sam i sa winswupom i ništa stalno neki eror...sada mi niti jedan program neće prepoznati mob.dali postoji šta da izbriše software iz m55 mislim ono master reset=?
ali kuzis, ja tebe nista ne razumijem iz tvojih postova...
jesi ubacio cijeli FW? kad ti je izbacio error... jesi slucajno ukljucio bootcore opciju u V_KLay... kuzis, mi ti svi pokusavamo pomoci, ali su tvoje informacije šture...
moras jasno reci sto, kad kako i zasto...
sve izpočetka.imao sam m55 zaključan na vip.otključao sam ga pomoću freia 15.i mob je radio na sve mreže.zatim sam išao malo bavit patchom i stavio sam neki patch za tipkovnicu i od tada mi se mob neće upaliti,zatim sam maknuo taj patch i opet ne radi.nakon toga sam sam sa landyja skinuo M55_110101 i pomoću programa m55.exe ubacio tj firmware sve je prošlo ok.zatim sam išao promjeniti imei i tu mi javlja grešku(the phone is destroyed-pleace write good eeprom)te nakon toga dobim i taj eeprom i ubacim ga no i dalje mob ne radi.zatim sam probao ponoviti postupak sa svim mogućim programima i od jednom mi više niti jedan program neće prepoznati mob bez obzira na koji port ga uputio ili bilo šta.naravno jasno vam je da sada više nikako nemogu ubaciti FW.probao sam i sa WinSwup ali mi i on javlja da NEMA MOBITELA te da nije prikopčan.jedini znakovi su na mobu:neće se puniti,kada ga oću upaliti neki put malo zatrese ili se samo upale lampice sa strane.Dali sam možda zeznuo što sam fleshao sa nekim krivim firmvareom.imao sam v10.Ima li ko kakvu ideju kako natjerati da mi programi prepoznaju mob*?
Ovako, zanima me samo koliko ti je velik inbox tako da mi ne vraća natrag poruku pa ti sutra pošaljem.
M 55 se da oživiti, ali s obzirom da je to davno bilo treba malo napregnuti vijuge i sjetiti se točno kako.
Samo jedan savjet, IMEI broj ne mijenjaj jer upravo to može stvarati probleme.
Poslat ću ti kompletan FUBU (2 kom) jedan obični i jedan s već ubačenim patchevima (sa 3.75 MB memorije).
GLE TO JE MAIL NA ISKONU rasoweb@net.hr NEZNAM KAK ONI TO IMAJU.A MOŽEŠ AK OĆEŠ A MOŽADA I BOLJE NA zelimir.radeka@ka.htnet.hr!!!!A KOJI BI MOGLI BITI RAZLOZI DA MI NEĆE PROGRAM PREPOZNATI MOB?
A da mu ipak staviš winswup? To bi te trebalo riješit gnjavaže.
ma neće probao sam sto puda neće i neće mi naći mob?dali bi ga možda mogla naći neka stara verzija??
= Citat =:
Izvorno postao Rašo100
Kad si pokrenuo M55_110101 jesi stavito kvacice na pre i post check, podesia postavke i onda kliknija na Start
Isti princip kao kod ubacivanja patcha, mob je ugasen, kad kliknes na start i program pocne traziti mob, lagano klikni na crevnu tipku (ON/OFF) moba i pusti da sve ode svojim tokom...
ma to mora raditi, OSIM ako nisi dirao bootcore, onda ces trebati napraviti drugi bootcore put, a to znaci TP
TP?šta je to?DA DIRAO SAM PO BOOTCORE-U!PROBAO SAM KAKO SI M I TI REKAO KADA POKRENEM M55_110101 ALI SLJEDEĆA JE PORUKA(Error on waiting for Ack EOT)
kad pokrenes V_Klay i odaberes M55, klikni refresh (naravno spoji mob i princip je isti uvijek), pa vidi sta ce se desiti...
ako V_Klay ne prepozna mob, vrlo je vjrojatno da je problem u bootcore-u i mozda ces morati napraviti novi bootcore put (TP-http://www.siemensfreaks.com/prog/Siemens-TP-Station%20V1.1.rar )
Pa Šta Bih Trebao Raskopati Mob Da To Napravim'?ja Se Tu BaŠ Nebi Htio Petljati.koliko Bi Me Taj Popravak KoŠtao U Nekom Servisu??usput V-klay Mi Ne Prepoznaje Mobi
jel dolaziš kad u ZG? da ga sredimo sa SSTom ili Martechom. ti si sad uza sve upucao svega u eeprom, ništa bez full repaira= Citat =:
Izvorno postao Rašo100
= Citat =:
Izvorno postao Rašo100
e moj prijatelju, tako ti je to... trebas biti spreman na sve to... neznam koliko bi mogao doci popravak, mozda 100ak kn...
ponuda vrijedi ako dolazis i do zd...
k ni strtašno premda sam mob platio toloko!