vec ovako cool telefon, dobio je i memory stick 16mb i mogucnost playanja
mp3 i videa... cool
http://www.sonyericsson.com/P800/frameset.htm
komentari? po spec. ubija nokiu 7650, a ostalo cemo tek dozivjeti...
velimir
Printable View
vec ovako cool telefon, dobio je i memory stick 16mb i mogucnost playanja
mp3 i videa... cool
http://www.sonyericsson.com/P800/frameset.htm
komentari? po spec. ubija nokiu 7650, a ostalo cemo tek dozivjeti...
velimir
Ovo nije telefon,to je smartphone i ogrrrrrrroman je
Ma joj taj sonyericsson ima fakat prespor soft. >:( Ja svoju 7650 ne bi mjenjao za p800 da mi sad ponude....
kaj si ga imao u rukama i isprobao ???? daj opisi nam malo kak je to softver prespor?
Nažalost ja ga nisam imao, ali sam se čuo sa micamacom i on mi je rekao da ga je imao, i da je soft. toliko prespor da je 7650 i p800 jednostavno nemoguće uspoređivati.... Zasad samo to...
a kolika će mu biti cijena?
Frend koji mi radi u Ericssonu u Njemackoj je ukratko pokopao telefon ali sa strane poslovnog korisnika. Prilicno nezgrapan za koristenje, da bi koristio PDA moras imati upaljen telefon kao takav (dakle u avionu zabranjeno), verzija SW je vec zastarila a nije ni izasla, bugova ko u prici (mozda to rjese do iduceg ljeta), ekran pravi probleme i jos dosta toga...
Znači.... nema baš previše pozitivnih strana o telefonu, a cijena će mu biti oko 700 - 800 eura kad dođe (naravno govorimo o okvirnoj cijeni na crnom tržištu)..
Za poslovne korisnike koji se vole pozabaviti ostalim funkcijama(mp3,MMS i sl.) najbolje rjesenje.
Mobitel po funkcijama je fakat dobar , ali meni se ne svidaju takvi mobiteli kao p800 ili 7650 .... . . . ono vise volim "normalne mobove " a mozda mobiteli moraju biti tako veliki da bi imali touchscreen i sva sranja koja dolaze s tim ...... ^_^
Pih, svasta se ovdje moze procitati... Kao prvo, onaj tko kaze da je soft na P800 spor prica totalne gluposti, soft je jako brz. Softver, inace nije Ericssonov vec je Symbianov. Verzija softvera nije zastarjela (!?!), P800 koristi Symbian OS 7 sto jos ni jedan postojeci uredjaj ne koristi (7650 koristi Symbian OS 6.1). Bugova prakticki vise nema, sljedeci mjesec (12.) pocinje isporuka ogranicenog broja za odredjena trzista. Ostatak svijeta ce ga dobiti u 1. ili 2. mjesecu 2003.
Moze se bez problema koristiti u avionu jer ima tzv. 'flight mode' - iskljuci se phone dio a PDA dio radi normalno dalje. Sa strane poslovnog korisnika, P800 je odlican uredjaj, uopce nije nezgrapan vec lijepo lezi u ruci, ima i stylus/touch screen za jednostavan unos podataka (puno jednostavniji nego na 7650) i pristup istima. I uopce nije ogroman vec je slicne velicine kao i 7650. Preporucio bih ga svakome, samo da vec jednom izadje i da ne bude preskup... :)
Ja sam samo prenjeo ono što mi je tip rekao koji ga je držao u rukama još u 10. mjesecu... usput, odakle tolike informacije?? Jesi ga držao u rukama i radio po njemu?? :confused:
Da, pre-commercial verziju:
http://www.ericsson.com/mobilityworl...800bundle.html
Na toj stranici pise i cijena :D $1150 :eek: :funny: Sta je to cijena te opreme ili mobitela :confused:
To je cijena cijelog development kita. U njemu se nalazi i 'CodeWarrior Development Studio for Symbian OS ' koji inace kosta nekih $400. Koliko ce mobitel kostati kad izadje, to cemo tek vidjeti...
Hmm. . . . Evo gledajuci ove slike dosao sam do zakljucka da je P800 savrsen i da ce to bit naj mobitel kada izade na trziste . .
http://www.mobile-review.com/review/...00/pic17-1.jpg
http://www.mobile-review.com/review/...00/pic30-1.jpg
http://www.mobile-review.com/review/...00/pic30-3.jpg
http://www.mobile-review.com/review/...00/pic13-3.jpg
Pictures from SonyEricsson P800 integrated camera
http://www.mobile-review.com/review/...am/camera7.jpg
Rezolucija 320*240 - Medium Quality
http://www.mobile-review.com/review/...am/camera1.jpg
Rezolucija 640*480 - high quality
Aj kent belivit, mob je savršen. Oni koji nemaju para ( među kojima sam i ja ) će se zadovoljit i sa T300
http://www.mophun.com/main_games.php
Ovdje možete igrati igrice koje se mogu igrati i skidati na t300
Mob je fakat savršen, ali opet pitanje:
KADA!!!!!????
Daj kad će test u mobilu ;) ??
Kad bih barem ja mogao zaigrat one formulice na svojoj 65-ici
Možda stigne kada i novi 007 film u kina,pa nam možda postane još zanimljiviji.
U 007 je 68-ica
...a u (ne)prijatelja je ajd' pogodite...
Čak i slikuje s njim!!!:D
Zasad sam pogledao samo trailer i vidio kako je 68ica detonator.
A nisi vidio onog kineza kako izvlači P800 iz jakne i "okida" snimku Bonda dok silazi iz aviona? Neko ti je srezao foršpan onda.
Sad se ti zamisli Kinez - P800; treba li nam što značiti ta korelacija:confused:
Za to azijsko tržište izlazi P802 model....
:jehon: Kinez-Japanac ili Azijat ako želiš,to ne treba značiti ništa osim rasne pripadnosti glumca.Nama je važna sprava koju on koristi. Capiche!?
U čemu je razlika između 800 i 802, šta je 802 chinese version ( kao sc kod ericssona)?
Razlika bi trebala biti u softwareu i radnoj frekvenciji.Sve ostalo je uglavnom isto.
I naravno u slovima :D
Da točno,htjedoh napisati jeziku softwarea.Zahvaljujemo Ivanu na dodatku.:japan:
Pise se da dolazi na trziste u Sijecnju 2003 . samo se cijena jos nezna . . . . . .
OVDJE pogledajte izvjestaj od prilike 5-6 str. ima i jako puno zanimljivih slika . . . .
Ovaj mob se čeka duže od Mobila...:D
From an official Sony Ericcson press release:
STOCKHOLM -(Dow Jones)- Sony Ericsson has begun shipping its P800 camera phone, a spokesman for the mobile-phone maker said Wednesday, after several months delay.
The phone should appear first in stores of the Nordic region, Italy and Hong Kong, Sony Ericsson spokesman Peter Bodor said. It won't reach other markets until early in 2003, he said.
The P800, which includes a digital camera and functions as a personal digital assistant as well as a phone, was originally due to hit the market by the end of September, but Sony Ericsson delayed the launch without explanation. It promised to have it out before Christmas.
The phone is one of several new models from Sony Ericsson that analysts say must be successful if the company, a joint venture created by combining the phone units of Telefon AB LM Ericsson and Sony Corp. last year, is to reverse the slide in its market share and reach profitability.
Sony Ericsson was the world's fifth largest phone maker in the third quarter of 2002, with a market share of around 5%.
Company Web site: http://www.sonyericsson.com
SonyEricsson P800
Zagreb, 12.12.2002. 10:11 (Bug On Line)
SonyEricsson je objavio da će od sljedećeg tjedna početi prodavati svoj P800 model, no samo u tri države.
Naime, uređaj će početno biti dostupan samo u Švedskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te Grčkoj, dok će u ostatku svijeta isporuka početi tokom siječnja i veljače. P800 je najjači SonyEricssonov model kojem su glavne karakteristike veliki ekran u boji i integrirani digitalni fotoaparat, a uz "telefonske" funkcije nudi i mogućnosti karakteristične za ručna računala.
Svojim karakteristikama P800 bi trebao predstavljati direktnu konkurenciju Nokijinom 7650 modelu, a procjenjuje se da će mu cijena (bez subvencija operatera) biti između 900 i 1.100 eura.
ljudi, ja sam tek sad procito ovaj text, mada sam cuo i prije za p800, ali ja mislim da i kad on dođe kod nas, bit če skuuup......
pa čemo se divit onima koji ga imaju...... ajoj
svida mi se sto ce imati sonijev poznati 3d meny
SE P800 - Nok 7650 10:0
Od čega krenuti?
SW,cam,izgled..........??
Napokon pravi mob nakon R520 (i T68,naravno).
850 EURA na crno! jucer sam pito!
Nije da se hvalim (ustvari i hvalim se pomalo :) ) ali sam ga kupio prije nedjelju dana za 750EUR sto za ovakav aparat i nije mnogo. Stvarno je ludnica, za sada nijednom nije zastekao a maltretiram ga maximalno... Dobra velicina, odlicno izgleda, gomila funkcija, softver brz ko munja...
lexus ajde pricaj malo vise....
kad vec košta ko novi kompič, dal ga se uopče isplati kupit...
kakve su fotke... (rezolucija na kompiču)
Pa cuj, to i jeste kompjuter, vrti sve zivo: mail, web, wap, word, excell, power point, mp3, mp4, wav, midi... you name it!
Fotke nisu bogzna sta ali nije ni ocekivati od aparata VGA rezolucije neke bajne slike. Za to imam Olympus E20p :) Vrijedi svaku paru, ja nisam spavao dva dana kad sam ga dobio...
blago tebi
Sto cu, stedio sam pola godine i (ne)strpljivo cekao da se pojavi u prodaji. Da zna zena koliko sam dao para za njega, ne bi sad kucao ovo :D
ja nisam spavao 7 dana kad sam kupio t68. DA DA SAMO SE VI SMIJTE, ALI TO JE BILO PRIJE 2 GODINE KAD JE DOŠO, I BIO JE GLAVNA ATRAKCIJA
kupiču p800 pa makar moro opljačkat banku
U Engleskoj Orange nudi P800 uz ugovor za 249 funti!
(ispod 3000kn)
danas sam prvi put uživo vidio p800! prije sam isto gledo po dučanima i nigdje ga nije bilo a danas sam bio u jednom radi md playera (i kupio sam ga) i vidio sam p800
neču reč koji dučan da nebi ispalo da ga reklamiram.....haha
o md playeru više ovdje
daj reci kako izgleda uzivo jel ruzniji neg na slici ? jesi ga drzo u ruci ? Cijena ?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
danas sam prvi put uživo vidio p800!
nisam upamtio točno cijenu ali oko 7500kn. ma isti je ko na slici ali ova svijetlo plava boja ne izgleda tak dobro ko na slikama...
Ma daj , zaboli te za reklame, di je taj p800.
Sta sve nudi i nije toliko skup :D
ma nudi isto šta i 3650. dobro ima touchscreen i ogroman display...
Ej floorkilla ne seri nego nam reci u kojem je to ducanu p800 pa da idemo ostavit otisak face na izlogu.
ja se nebih slozio s time . . . vjerujem da P800 nudi vise . . . to nam najbolje moze jsp_m reci= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma nudi isto šta i 3650. dobro ima touchscreen i ogroman display...
procitah bi uskoro trebala pocet prodaja u USA sa cijenom $649 a to znaci i u Kanadi . . .mozda ga jednog dana kupim :rolleyes:
ma ne serem ja ništa. evo, na križanju draškovićeve i jurišićeve (zapravo par koraka dalje u draškoj onaj dost velki dučan neznam točno kak se zove) ima svašta unutra od tv-a linija autoradia, mobova bla bla bla.
Ok možda p800 nudi više od 3650 sad sam več zaboravio a neda mi se čitat.....
Pozdrav svima na forumu
Interesira me kakva je jaćina zvuka kod dolazne sms poruke na P800 (kod T68i se to jedva ćuje) i ima li razlike u kvaliteti prikaza na ekranu od 7650 jer sam vidio par uspoređujućih slika na kojim sa vidila razlika, sad jel to pitanje lošeg fotografiranja samog mobitela ili? I na kraju gdje ga ima da je manje od 800 eura?
pozdrav HUMI
to bi ti josip m trebo reč, on ga je testiro....
koliko ja znam razlike ima u displeyu, ja mislim da slike snimljene kamerom od P800 dobro izgledaju i da su lose mislim da nebi bilo do moba nego do kamere . . .
Za SMS mozes staviti bilo sta oces kao zvuk (Wav, midi, imy, emy, voice) i jako je glasno.
Sto se tice kamere, cini mi se da slike podjednako izgledaju, makar se nesto suska da ce u novom firmwareu nesto izmjeniti sto ce drasticno povecati kvalitetu slike, jos i kada bude ovaj novi blic...:)
Kupio sam si P 800 i moram reci da je mobitel stvarno savrsen. Za sad nisam nasao niti jednu jedinu "manu"!!!
Slike su odlicne, s obzirom na 7650...bolje!!!
Ovak nekak: P800: 8/10 7650:6,5/10!!!(govorim o slikanju mirnom rukom i primjerenim uvijetima osvijetljenja, jer ipak, blic nije integriran)
Ne mogu vjerovat da je sonyericsson izbacio tako nesto u proizvodnju, mislio sam da definitivno prpoadaju...al ovo je totalan booom!!!
Ko got si ga moze priustiti neka ni ne razmislja o 7650, 3650 ili nekom slicnom.
Mobitel je ludnica i fakat se isplati! Ako za laptop se daje 20000kn, onda ni 7000 kn za ovo nije puno-naravno, ovisno o mogucnostima!!!
hocu i ja :cry: :cry:
čekaj, ti govoriš da 7 somova nije puno?!?!?
daj mi molim te reci di da ih ja to uzmem?
a što se mobitela tiče, zavidim ti, nemaš pojma kako bi ga ja imo...
ma vjerujem da bi ga svatko želio...
ali 7000kn
Ma sve je to meni jasno, ali kazem da se za takav aparat isplati dat toliko. Primjer: 8910i 7500 kn a sta time dobijes?
Na to sam mislio, uspoređujući s drugim aparatima i cijenama to nije puno, uloženo dobiveno!!!
evo raja izgleda neka nova boja P800
http://www.mobile-review.com/exhibit...it/se/p800.jpg
neznam mozda ste to vidjeli prije, ali ja nisam :( pa eto za one koji nisu vidjeli
ovo vec malo ozbiljnije izgleda!
Oba su mi lijepa, ali plava je mi je ipak lijepša....
na prvi pogled je ljepsa ali mi je nakako neozbiljna s obzirom na klasu i cijenu telefona!
plava je definitivno ljepša, no svako ima svoj ukus...
na kraju mi se čini da p800 i nije baš 'raj', prvenstveno zbog veličine
Ja isto više volim "normalne" telefone a ne da mi džep izleda...hmmm....kao da mi se digo;D;D;D
Ali telefon je po specifikacijama i opremi savršen!:)
pa je! ali za godinu dana,m ako ne i prije, če sve to stati i u mobitel puno manje veličine... :D
več stane, osim ekrana u t610
evo ja baš sastavljam listu nekih budalaština na p800 nekima savršenom telefonu. Ipak je malo previše love za takav proizvod. Napisao sam dvije strane nekih stvari koje su debilno izvedene na tom "telefonu"
aj reci nam neke da znamo :)
kad sve skupim na hrpu pustit cu vam... ali napominjem da su primjedbe za neke stvari osobne naravi jer sam ih našao trebajući ih a ne tražeći greške.
jel ti to posjedujes P800 ili se meni cini?
a-ha
Nered jesi već skupio na hrpu te budalaštine... ajde napiši nam popis tih bisera koje si primjetio u P800...
BTW imaš private m. već neko vrijeme al vidim da to baš i ne provjeravaš...:) narihtaj si da te mejl upozori na private...