nakon svega, moramo se pozvati na Einsteina i reći da je sve u životu relativno!
Tako je nekome ovih 25 preko glave, a nekome sasvim pristojna naknada koju će rado platiti. Da li je to realno puno ili ne, nije zahvalno ocjenjivati, baš zbog različitog aspektiranja.
Prije 2 mj sam poslao upit u VIP što će učiniti sa VIP friends 0 nakon 1.1., evo citirat ću dio maila:
"
Koliko sam upoznat, ova akcija za VIPme korisnike traje do 1.1.2006., te me zanima da li je izvjesno da će biti nastavak te usluge ili recimo ponuda za sve koju su je aktivirali da ju nastave koristiti uz neke nove uvjete? Recimo, ako ju mislite ugasiti, a nadam se da NE, ponudite nam neku fiksnu mjesečnu naknadu, ne znam 10KN i svi ćemo opet biti zadovoljni:-)
Hvala Vam na vremenu
"
a njihova replika, također dio vezan samo za ovo:
"
Usluga besplatnog pozivanja prema VIP.friends broju za VIPme korisnike je pogodnost koja traje do 02.01.2006. godine te za sada nemamo informaciju da li ce se ista pogodnost produljiti ili da li ce biti slicnih ponuda za VIPme korisnike.
Nakon zavrsetka te pogodnosti besplatnog pozivanja VIP.friends broja, VIPnet ce svakako nastojati ponuditi nasim VIPme korisnicima druge pogodnosti i benefite koji ce vam omoguciti smanjenje Vasih troskova za koristenje usluga te se nadamo da ce Vam i one odogovarati.
Za VIP pretplatnike koji su iskoristili pogodnost aktivacije tarifnih modela ( VIP Start 0, VIP Plus 0, VIP Extra 0) imaju stalnu mogucnost besplatnog pozivanja VIP.friends broja te Vec za 50 kn mjesecne pretplate (VIP Start 0) mozete imati stalnu pogodnost besplatnog pozivanja friends broja.
"
Ja ću osobno izdvojiti tih 25KN, jer mi visok postotak komunikacije otpada na curu, a to su obično duži razgovori, tako da je računica jasna. Žao mi je samo što niti jedan operater ne može unificirati usluge i biti jednostavno u svemu jednako dobar, pa ovako "moram" imati minimalno 2 kartice. Trenutno imam sve, mada ću se vjerovatno jedne odreći. Eto, toliko od mene