evo ova tema je postavljena po završetku svih pjesama, ali ne i eurosonga, još se ništa nezna.
Pa, koji je VAŠ favorit?
meni španjolska definitivno!
Printable View
evo ova tema je postavljena po završetku svih pjesama, ali ne i eurosonga, još se ništa nezna.
Pa, koji je VAŠ favorit?
meni španjolska definitivno!
HRVATSKA, HRVATSKA!!!
koja je to blamaža i cirkus a sve vas košta 56 kuniča mjesečno
kakvih 56kn?
pretplata
Kakve veze ima pobjeda Turske i odleđivanje odnosa ciparskih turaka i grka, ali svejedno turkinje su imale dobar nastup, karlični muvment je bio ludilo.
šteta za španjolsku...
a dobre su turkinje al to su sve kopije pjesama...
ja ne plačam nikakvu jebenu pretplatu j**** im ***** ****
flOorKilla plaćaš li ti bar j***** socijalno i zdravs*****?
Turska sa prepoznatljivim ritmom, koji je jako popularan ove godine, mislim da je zaslužila pobjedu; ali nisam čuo sve pjesme, pa...
Katastrofa! Čista politika! Eu misli ako turcima nedamo da uđu u uniju dajmo im barem Euroviziju...
Neće ni uć dokle god su im na vlasti fundamentalističke stranke.
Budući ni mi nećemo nikad u EU bilo bi zgodno da se nekako namjesti da Hajduk osvoji Champions Leauge.
A prvo bi trebalo namjestit' domaće prvenstvo...
@dmi, totalno si u pravu, mada sam mislio da svakako i bratski Dinamo ide u CL a Hajduk kao drugi, nikako kao prvi jer to je na koncu i protuprirodno i nepravedno a nisu ni zaslužili.
zbilja svašta pišete nogomet je rasadnik menagera(čitaj lopova)
i tu nema poštenog prvenstva TOČKA. Kao ni na HTV grupa parazita koja preživljava uz pomoč novokomponiranih (idi...).
zamislite nacionalnu TV koja u svom programu nema niti jedne
serije iz svoje produkcije pa nam onda serviraju EURONJESRA sa hrpom plagijata
NAZDRAVLJE
Tako je! Htv shit on you! Još im i pretplatu moramo plaćati!
nemoramo. ja i onako cijeli dan gledam novu tv jet nova rulez :D
ko je zločest budu mu poslali galiča za po doma
dam se kladit da plaćaš pretplatu i na htv! (možda ne ti osobno ali tvoji starci sigurno, ak nisi siguran pitaj ih dal daju novce onom dosadnom stričeku kaj svaki mjesec pozvoni ak nemaš trajni nalog :) )= Citat =:
Poslao: flOorKilla
nemoramo. ja i onako cijeli dan gledam novu tv jet nova rulez :D
ne plačam.
Ako i ne plačate bute platili kad vam dojdeju ovršni suci,,,, se račan i bagra za to pobrinula ako nečeš milom očeš silom
FRANJO TAHI je za njih lipov k.... sorry al kaj je je
zato je uzalud čekat da europa dođe knama, treba odselit nekam van u inozemstvo... pa živjet kak spada
Albaniju??? ;D
u negdjezemsku :D
Ne gledam Eurosong...za mene je sve to politika.
pa ipak je jednom godišnje pa ga pogledam, ali pjesme su katastrofa... točno sve je politika
subotu navecer ostati doma zbog eurosonga nema sanse
Upravo to što coma kaže!
pa ko je vidio subotom ič van pa jeste vi normalni... :D
ti si klosar kakvog nema pa bi trebo ici van! ma ja zivim za subotu da izadjem
Ma ima Killa pravo.. bolje je subotom ostat doma i s bakom i dedom gledati Eurosong a kasnije slušati 'radio Mariju' ili 'HKR'... a potom zajedno zapjevat poneku dobru staru rusku pjesmicu koju deda prati na klaviru, pa gledat obiteljske albume i komentirat tu današnju mladež... ;D ;D ;D
................................jao
Nisam gledala ovaj Eurosong, šta je stvarno Turska pjesma bila najbolja?
Sve su pjesme bile 13-sekundne tj. zaboraviš ih 13 sekundi nakon zadnje note. Turska pjesma je jedina bila 17-sekundna.
Kakve veze ima izlazak s danom u tjednu? Ja sam vani svaku večer.
meni je španjalska najbolja, pa turska, pa t.a.t.u. naravno
E da t.a.t.u. čudi me da one nisu pobjedile.:rolleyes:
kaj se zgazis a sutra ides u skolu, to sam jednom napravio kad sam bio na koncertu ede maajke inikad vise jer me 2. sat pitala hrvatski!= Citat =:
Poslao: miško
Kakve veze ima izlazak s danom u tjednu? Ja sam vani svaku večer.
pa to je baš fora!
je znas sve a nemres se sjetiti nicega, bas i nije fora!
joooooj pa kažeš profi da si pijan i da te pita drugi put. tak je barem u mojoj školi. kaj..... pa svi smo ljudi, dogovorit čemo se
o da, kad bi ja to svojoj reko, onda bi tel bilo zabavno, ****** u privatnoj je lakse, ipak im dajes pare i to velike
pa k**** u privatnoj! i prije u utrinama!!! j*** se njima! trebaš vidit kak je tam, djeca puše travu i uzimaju drogu za vrjeme sata! večina nastavnika im pušta, jer zna da ih nemože sprječit, a o pijanstvu da i ne govorim, svaki dan dolaze nabrijani u školu
Sve budući političari... ;D
ma hrpa napušenih govnara
Jel to stvarno tako?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa k**** u privatnoj! i prije u utrinama!!! j*** se njima! trebaš vidit kak je tam, djeca puše travu i uzimaju drogu za vrjeme sata! večina nastavnika im pušta, jer zna da ih nemože sprječit, a o pijanstvu da i ne govorim, svaki dan dolaze nabrijani u školu
****** ovo je ipak mioc, a za ovo drogiranje u drugim skolama znam
stvarno je tako.
Znači savko jutro da platim misu prije nego pošaljem klinca u školu?!
pa da!
često se isto znalo dogodit da razbijaju flaše od vina po školi, i tuku se...
Hm, iz vlastitog iskustva mogu potvrditi da nije svugdje tako...
Isao sam i ja u mioc, ima tamo svega :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
****** ovo je ipak mioc, a za ovo drogiranje u drugim skolama znam