jel ima netko motorolu L6? razmisljam da si ju mozda uzmem pa mi trebaju vase kritike/pohvale o tom mobu
Printable View
jel ima netko motorolu L6? razmisljam da si ju mozda uzmem pa mi trebaju vase kritike/pohvale o tom mobu
Moja frendica kupila, ja sam oduševljen kako je tanak ljudi gledaju u mob kada izvadi telefon bolesno, Mob ima sve, jedino ima 9MB memorije (podržava mp3), ako ti nije važan MP3 ili imaš MP3 player kupuj ;)= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
nije mi bitno mp3, jer imam mp3 player.
Uskoro cu produzit ugovor s t-mobilom pa mogu kupit tu motorolu za 400kn sto je super jeftino.
A kakav je softver kod te motorole? Jer jednak onima na v300/525/600 ili je bolji?
Nemam pojma ali mi ide na živce kada skrolam po slikama npr. stisnem tipku za dolje 5 puta brzo i kada prestanem on još odrađuje svoje (skrola slike prema dolje), ako me kužiš ;) Kod mog siemensa odmah ide kao po loju (brzo), ali mislim da je to kod svake motorole :( Sve u svemu mob koji plijeni poglede, veli moja frendica da kada je bila u muzeju (i slikala gluposti) da je čula ljude kako šapuću "kako ova ima dobar mob gle!!!" Ludlo!= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
kakav je ekran u odnosu na druge motorole novije generacije (ove s 64k) ?
Hm... meni je ekran ok ali ona ima neke sive "oblake" na ekranu kada je crn ekran a upaljeno je svjetlo znači kada s upaljenom kamerom pokrije kameru. Vjerojatno je to zato što ima TFT ekran. Odite u t-centar malo tipkajte pogledajte imate na to pravo!!! tako je ona jer sam joj rekao da kaže liku da izvadi i pokaže. međutim vjerojatno nije vidjela "oblake" jer nije kamera bila uperena na nešto tamno... Kada budeš kupovao dobro ga pogledaj je da sumnjam da ćeš na tom mobu naći neku drugu manu ;)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Bas nekaj razmisljam o kupovini, cijena nije strasna, a mob je za tu lovu pristojan...
enivej, thnx ;)
jel rekla frendica kolko drzi baterija?
Nisam ;) Budem je ujutro pitao pa napišem ovdje,moram joj tak i tak nešto prebacivat na taj mob.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Mislim da drži oko 3 - 4 dana. I super je kada spojiš na komp puni se ;)
javim ujutro točno.
e. jel dobila usb kabel u paketu ili ga je morala posebno kupit?
nije dobila ali je imala digitalni fotić pa sam joj rekao da može s njim, jer mob koristi usb mini, kao fotić.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
znači ovakav:
http://www.rueducommerce.fr/info/ima...-USB-5-C05.jpg
i upravo takav je na mobu prema tome...
Inače nije skup taj kabel običan usb samo sa usb mini završetkom
eh da i punjač ima završetak sa usb minijem :D tako da ga i puniš s njim
e ludnica. imam taj kabel.
sve sam blize da si ubodem taj mob
Eto vidiš mob je pre jednostavan nećeš otvorit uputstva ;) a ima štošta... ja bi ga uzeo da imam takvu priliku kao ti,= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
ovako se moram zaje*avat sa teletom i pretplatom mislim kupit SE z520 međutim ne želim pretplatu jedino ako netko želi karticu s pretplatom da kupi sa mnom mob i potpiše , a ja sebi kupim start paket ;) dam mu karticu s pretplatom besplatno koji će mi, samo da se riješim pretplate inače je 50kn mj. joj ja ošao off topic wopsss, e ja i pretplata lol, eh i da uspijem prodat taj cv65
sve u svemu MOTOROLA L6 je meni odlična ;)
Evo sad je kod mene veli da traje 2 dana ako stalno čačkaš po njemu slikaš, snimaš ;) Inače garant bi mogao 5-6 dana
malo "mrsavo" s obzorim na specs:
Battery Standard battery, Li-Ion 820 mAh
Stand-by Up to 345 h
Talk time Up to 5 h 50 min
al pristat cu na kompromis
Ja baš mislim kupiti Motorolu L6, ali sam ju vidio samo u Simpa paketu, pa me zanima kakvo je stanje oko dobavljivosti iste koja je otkodirana na sve mreže.
Nešto sam čitao oko problema kod otkodiranja/skupih otkodiranja novih modela Motorole, pa me zanima više o tome: je li uopće moguće, kolika bi bila cijena?
Nećeš ju naći free, L6 je samo u T-mobile brandu, barem zasad, kao recimo E550 i V547.= Citat =:
Izvorno postao pijani devuard
Nema problema sa dekodiranjem, već zahtjeva skupu opremu i dosta vremena...mora se mobitel rastavljat i radit TP. za cijenu mi se javi na PM
Meni je mobitel lud po dizajnu jer je tanak (tanji od v3), ali kao sam procitao ima los ekran samo 128*160 pixela.
Ali, čudno mi je kako npr. neki Motorolin ovlašteni distributer nema l6, nego se on nalazi samo u T-mobile ponudi. :(= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Mislim da je to sve neka mafija i dogovor... ko će ga znat= Citat =:
prije bi reko da je t-mobil kupio licencu za distribuiranje l6 samo u t-mobil brendu u hrv
na gsm areni pise da nema tft ekran , nego cstn i 128x160
I koliko košta otkodiravanje prosječno? Nek napiše netko tko zna, da svi vide.
I kaj znači da se mora telefon rastavljati? Onda je to debilana, telefon više nije 'ko nov'...
prosječno je u ZGu 160-200, zbog načina dekodiranja..= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
telefon se mora rastavit, jer se mora radit TP, da bi ga box skužio, nakon toga se tek radi unlock. radio sam nekidan jednog, treba neka 3h za sve. mobitel je nakon toga opet kao nov, nema nikakvih znakova da je rastavljan, jasno. Ne radi se to čekićem;D.
sve nove Motorole moram tako, jer sve imaju TP, od v360, do V3i, L6, L7....
smart clip je izbacio soluciju za V3 nove bez TP, nadam se da će isto i za ostale neptune modele. na tržištu danas ne postoji druga metoda, nažalost.
Mene zanima gdje se u ovom mobu uključuje status report za SMS? Isto tako, može li se srediti da ništa ne sprema u odlazne poruke? Stavio sam u opcijama prilagodbu i najbliže što mogu doći tome je da stavim da mi drži samo jednu poruku. A kako ne želim polurješenja, zanima me može li se i to regulirati.
Nadalje, nakon 40ak sekundi, kada mi je podešeno dsa se uključi pozadinski osvjetljenje, ugasi se cijeli zaslon, koji bi se trebao ugasiti nakon 2 minute. Pokušao sam skroz ugasiti gašenje zaslona, ali se svejedno ugasi nakon 2 minute. Prijedlozi?
Ekran je srednje kilav (ja imam v360v uz koju je SVAKI ekran srednje kilav) ali dobar, malo je manji od v360, boje su srednje, cstn (ne TFT), a LCD rasvijetljen tako da trebaš sunačane naočale u sobi ako ga oćeš pogledati. v525 isto ima znatno bolji ekran. Ikone nepregledne, pod kutom, kao Vodafone.
Telefon je debljine poput kutije CD-a. Baterija mi se čini kilavom jer je dosta manja od ostalih. Prednost: standadni mini-usb šteker i puni se i dok mi je spojen na notebook. Slova su dosta krupnija od v360. Tpke kao na v3, slabo rasvjetljena crvena i zelena slušalica.
Featurewise, ovo je Motorola v525 sa snimanjem videa, ali bez prilagodljivih kursorskih tipki, sa 7 MB slobodne memorije i dva načina traženja po imeniku.
Ovo je sve onako na prvi pogled jer ga imam pola sata.
Još ne znam :(= Citat =:
1. U meniju tijekom pisanja poruka, svaki put ponovo.= Citat =:
2. Ne može.
3. Ne isključi se zaslon, zaista se isključi samo rasvjeta :)
Ja sam uzeo L6 prije par dana. Nikad prije nisam imao Motorolu (samo Nokie i SEe), tako da se jos uvijek ne snalazim najbolje. Prilicno su mi komplicirani ti Motorolini izbornici. Ekran je OK, nije sad bas najbolji, ali nije ni ni katastrofalan. Mob je atraktivan jer je fakat tanak manje od 1cm i svi se non-stop ljepe za njega. Sve u svemu, dobar mob, ali ne za dulje vrijeme.
To je naravno moje mišljenje....:)
Ja sam totalno promijenio mišljenje o ovom uređaju :( Kakve sam gluposti pisao bože... Mob nije nešto ne može se stišati ili pojačati zvuk, svaki put kada šalješ poruku i želiš izvješće moraš na novo paliti izvješće, ekran je loš, baterija hm...,spor soft, 3d java igre ne rade baš brzo (štekaju)... ograničen je previše doduše, nije baš jednostavan kako sam napisao... tanak je ali i visok i širok, i ja bi napravio tanak mobitel...(sva elektronika bi stala u metar sa metar i bio bi tanak kao list papira ;D) Uglavnom nisam zadovoljan s ovim uređajem :(
može se stišat zvuk kada gledaš video ili slušaš pjesme stisni meni tipku i onda lijevo desno ovisno želiš li stišat ili pojačat
da ali opet ima hrpu mana... ali hvala za ovu informaciju, već sam prijateljima koji imaju l6 javio ovo ;)
Meni je mob cisto ok, jedino me razocarao ekran koji nije na razini ostalih motorola. Osim toga nikakvih primjedbi na mob...
po mome je primjedba ekran od 160x120 i podrška za skinove. no video zapis i slikanje je stvarno dobro usavršeno na ovoj motoroli...= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Imam ju ja već par dana i mogu samo reći da sam zadovoljan... Ima metalno kučište i ful je tanak... + ovaj moj ima 2 g. garancije:evil: pa tako... Samo pohvale...
video zapis je katastrofa.... skakuće slika nemože se snimati u realnom vremenu...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Je ako ga ne namistiš. Meni odlićno snima u .mp4 formatu i sve se dobro vidi.= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma meni je jadno kad moraš sve namjestit... baš će netko ko kupi znat da treba namjestit pomoću kompa i onih programa...= Citat =:
Izvorno postao a.k.
sve je to dobro... ali najviše me smeta ekran jer je strašno blijed.... šteta :retard:
Meni osobno mob odlično izgleda, imao sam 3 komada i fakat je kučište jedno od boljih, najveća zamjerka je display koji je blijed i par godina iza konkurentnih na tržištu. Za tih par kuna kolko košta odličan mob.
Da meni je isto ekran malo loš. Ima slabu rezoluciju. Nema veze meni ne smeta.
mob lijepo-moderno izgleda... ima odlično kućište... hladan je stalno pa se možeš hladit s njim ak se opečeš :D (ko moja frendica)
Budući da sam s Panasonic-a prešao na Motorolu:eek: , jako teško mi se bilo prilagoditi izborniku,ali sad je već bolje, jer su mi "stari" izbornici ipak bili bolji.
Nemam zamjerki za ekran (CSTN 128×160), jer za pare za koje sam ga dobio (400kn s produljenjem ugovora i garancijom od 2 god) nemreš više ni očekivat.:deal: I ja nema nikakovih "sivih oblaka" i 3d slike i ikone izgledaju ok na njemu. Ako je nekome pretaman ili presiv, onda vjerojatno nije dobro podesio kontrast. Ja ga držim na 2 i to mi je ok.
Što se fotića tiče, imam osjećaj kao da je čak i bolji nego na nokiama iste klase,pa isto tako nemam zamjerki. Problem je u video snimanju u kojem ako previše trzaš i želiš snimiti neku "akciju"...možeš lagano odustati, ali što se same reprodukcije tiče,sve je ok.:turn:
Malo zamjerki i za Bluetooth, koji inače funkcionira ok, i dovoljno brzo, samo kaj ponekad ne želi primiti fajl, ali to se događa većinom ako mob taj fajl ne podržava pa ga nit ne želi primiti. (meni se to dosad desilo u samo ajmo reć u 5% slučajeva):thumbup:
Što se Java igara tiče, moram priznati da tu i tamo malo zaštekaju, nije ništa strašno, to se skroz malo skuži, ali ako je netko ovisan o tim igricama i dosta sitničav, mogo bi se jako naljutiti...definitivno nije mob za igranje, ali za ubijat dosadu dok čekaš red za doktora/zubara savim dobar! :thumbup:
Pohvale naravno, idu na dizajn, volim što mi ne smeta u džepu, makar je nešto širi, naravno što ima mini USB, pa vam je dovoljan kabel iz dućana s kojim se može apsolutno sve...i puniti mob naravno. Programe jednostavno skineš s neta i to je to. To dvoje vjerojatno i je najveća prednost ovog mobitela zbog kojeg ga mnogi uzimaju, među inima i ja. :) :) :)
Što se memorije tiče, za ovakav mob je pretpostavljam sasvim dostatno, s obzirom na ostale njegove predispozicije. (mislim da ukupno ima oko 11MB od koji je iskoristivo oko 9MB, što je više manje ok, bar nešto više od v3)
Meni ono najgore na mobitelu (a valjda i svima) je SMS izviješće. Ali to je Motorola....I ono što me najviše smeta je što nemogu napraviti recimo sam jednu grupu ljudi koja će se npr zvati Familija i u nju onda strpati starog i staru,baku i dedu,sestru,stričeve i tete...i onda za sve njih odabrati jednu melodiju i sliku i to je to, već za svaki uneseni broj se mora posebno definirati koja melodija, koja slika i koja grupa, ali onda naravno ovdje grupa nema smisla kad za jedan po jedan broj moraš unositi kaj će zvoniti, pa ni ono na mobu Personal, VIP i sl nema nikakovog smisla!
Budući da imam ćevape umjesto prstiju, tipkovnica mi je totalno zakon (nešto tvrđa, tipke nisu izbočene) , i za pisanje poruka i za neznam igrice ili bilo kaj! :mega: A onaj ko kaže da nisu tipke dovoljno osvijetljene, taj mora da je ćorav! Jer osvijetljenje tipkovnice je i prejako, probajte u potpuno zamračenoj prostoriji gledat u tipkovnicu...nema šanse bez sunčanih očala!!! Zato i Ritmička svjetla (pogotovo npr u disku) na njemu izgledaju predobro, i svi ti moraju ali MORAJU gledati u mob! :freakout:
Inače osvijetljenje tipkovnice je sasvim ok.
I zadnja stvar koje vjerojatno ljude interesira je baterija. Pa ako se non stop s njim igrate, tipa snimanje slika, filmića, igranje igrica, s ritmičkim svjetlima i reprodukcijom MP3ca koje imate tak da vas svi u tramvaju mogu čuti, onda ćete bateriju isprazniti i za možda manje od 2 dana (bar je meni tolko durala). Ali imam i rekord, izdržala je jednom 6 punih dana bez punjenja i bez gašenja.
Dakle, kolko se igrate s mobitelom, tolko će se baterija brzo i prazniti. Meni je prosjek 3,5 ili 4 dana, što je mislim sasvim realno.
JA sam ga uzeo zato kaj je tanak,ima mini USB s kojim možeš sve, podržava MP3, ima BT i nešto bolji fotić za uhvatit frenda kad se krevelji u bircu. Nije da sam prezadovoljan, ali za 400 kn puna šaka brade :) (:beer: )
Daj snimite nekako ta "ritmička svjetla" ili kako ih već zovete da vidim kako to izgleda ;)
Meni je čovjek dekodirao L6 sa simpa na Vip za 5 minuta i bez ikakvog rastavljanja za 50 kn. (VŽ)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Kako misliš sa snimimo, sa kamerom ili? Ja ću ali di da ti pošaljem?= Citat =:
Izvorno postao Compov
ne snimi s bananom ;D pa s kamerom naravno ;) compov@gmail.com= Citat =:
Izvorno postao a.k.
ili hostaj na rapid
nemoj da bude preko 5MB
Hvala!
Evo tražio si video i snimio sam sa pismom freestyler. Mala je rezolucija jer si tražio da bude oko 5 mb. Skini tu
dobrar je za ljeto :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Compov
zanimljivo izgleda ;) ja sam mislio da se svaka tipka posebno pali pa da to izgleda još bolje.... uglavnom jel se to može napravit na bilo kojoj motoroli na isti način?= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Ja mislim da se može. Samo treba ubaciti funlight u a/mobile/audio ili za neke je c/mobile/audio. Još se treba samo flexom to ukljućiti ili kako se to već kaže. Ako imaš motorolu na preklop, onda će ti biti još molje jer i vanjski display svjetli tako.
Zanima me da li uredjaj ima opciju automatskog zaključavanja tipkovnice...?
Hvala...
ima.........= Citat =:
Izvorno postao morski
a gdje se nalazi ta opcija?= Citat =:
Izvorno postao Compov
= Citat =:
Izvorno postao vivekananda
btw. ja ga imam par dana i smeta me što mu ne mogu isključiti niti mijenjati uvodnu i odjavnu animaciju (t-com), što ne podešava automatsko zaključavanje tipkovnice, i što nema sat kao screen saver.... na to sam sve navikao na simensu pa mi sad fali....
neznam sad napamet gdje se nalazi opcija već samo znam da ima... jer dosta mojih prijatelja ima dotični mob...= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Compov
ako se sjetiš ili pitaš nekog prijatelja, hajde molim te ostavi ovjdje post...
hvala :)
nema problema... ali mislim da će biti brži oni koji imaju taj mob, i usput su aktivni na forumu ;)= Citat =:
ni jedna motorola nema automatsko zaključavanje tipkovnice! Na preklopnjacima čak opcija zaključavanja nije ni uključena te je treba preko seema uključiti!= Citat =:
Izvorno postao Compov
@vivekananda: zašto onda nisi uzeo neki siemens ako ti to baš toliko smeta?:-/
vjerovatno i bih da sam znao da nema: automatsko zaključavanje tipkovnice, konstantan izvještaj za sms, nego se mora odabirati za svaki pojedinačno, da ne mogu isklučiti pozdravni i odzdravni jingle niti mu pojačati ili smanjiti ton, da nema sat u screensaweru po defaultu, da nema diktafon čiju snimku mogu koristiti kao zvono, da ne mogu cijeloj kategoriji dodijeliti zvono, nego korisnik po korisnik..itd, itd... slutim da će to biti zadnja motorola koju imam:spin:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Uzeo sam je prvenstveno zbog reklamiranja dugotrajnosti baterije 350/380, a smatrao sam da je software u rangu s ostalima....no čovjek uči dok je živ.;D
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
hm... pa kak se mojoj frendici zaključa?
sam od sebe? nakon koliko vremena? ajd da provjerim jer sad ni ja nisam više siguran.= Citat =:
Izvorno postao Compov
pozdrav!
Evo mene prvi put ovjde.
Kupio sam u Americi motorolu L6 za 50 dolara kodiran na njihovu mrezu i rekao sam da idem u Europu i da cu tamo koristiti drugu mrezu i dal mi mogu otkodirat mobitel, i bez problema su mi dali unlock code!!
Eto, tek tolko da znate ako tamo kupite, da se sve moze!
Nego, zanima me tocno kako se namjesti message delivery report. Ja sam sve probao i nigdje mi ne nudi tocnu opciju. Molim nekoga tko zna da mi ko budali objasni. Hvala
imam L6 tjedan dana ,kupljena u t-mobile, problem nastaje kod odabira stila zvona. Npr. kad odaberem "vibracija i zvono" samo radi vibra a ton ne, a kad odaberem "vibracija zatim zvono"onda radi vibra i ton. Jel to možda što u softu?
To nebi smjelo bit tak, jesi probao stavit neku drugu melodiju? Neka greska je u pitanju...
ajd provjeri ponovno kod prijateljice...= Citat =:
Izvorno postao Compov
evo sam na "gocellular" našao nekoliko verzija MP-a za L6.
moja ima slijedeće podatke:
boot loader 08.D0
FLEX SE4660AXXQ609B
SOFTWARE R3511_G_0A.52.26R
DSP S/W verzija 623F3F00
A Vas eksperte molim za preporuku koji bi od ovih mogao stavit(ako je noviji):
R3511_G_0A.52.26R_B MP (SLVR L6)
R3511_G_0A.52.26R_B
PDS00A
LP000D
DRM0201
JPJAVA_G_0A_L6_06_00_17R
SE5408AXXJ8098_1FF
Russian LP
R3511_G_0A.52.06R MP (SLVR L6)
Monster Pack for the Motorola L6
R3511_G_0A.52.06R
PDS00A
LP0021
DRM0201
GSUL6T675MA07C_1FF
R3511_G_0A.52.2AR MP (SLVR L6)
Monster Pack for SLVR L6
R3511_G_0A.52.2AR
PDS00D
LP0024
DRM0201
JPJAVA_G_0A_L6_05_00_10R
GSUL6T675MB0A5_1FF
Ispričavam se moderatoru ako sam fulao temu!:ban:
odgovoreno ti je već na PM. dakle 26R= Citat =:
Izvorno postao unreal
Još jednom! Za L6 nema hrvatskog jezika za flashat tako da ako hoćete sačuvati hrvatski, onda koristite REFLASH-eve i FLEX-eve, a ne MonsterPack-ove!!!
flashao sam L6 sa :
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf
naravno nema hr jezik, no to je manji problem. Veći je taj što je i dalje kod odabira zvona (vibra i zvono) samo vibrira a ne zvoni. Ima li netko kakovu ideju?
normalno si postavio melodiju? kolika je razina zvona (volume)?= Citat =:
Izvorno postao unreal
razina zvona je 5, a melodija Hellomoto, no isprobao sam sa svim tonovima, radi jedino sa Standard a niti jednim drugim tonom. :cry:
Pa nemogu vjerovat!:dunno: Ocito nije hardverska greska kad mob i zvoni i vibrira inace, jedina ideja je da ga flashas s nekim drugim MP-om...
pokušat ću s MP pa ćemo vidjet. javim se navečer. :beer:
a da prvo probaš ringtone fix napraviti sa Motokitom pa onda flashat ako neće funkcionirat!?= Citat =:
Izvorno postao unreal
pokušao sam s Motokit-om , bez uspjeha. Flash-ao sam s
R3511_G_0A.52.26R_B_PDS00A_LP000D_DRM0201_JPJAVA_G _0A_L6_06_00_17R_SE5408AXXJ8098_1FF.shx
i sad radi dobro. Soft je od 23.01.2006. čak mi se čini da je mob malo brži,no to je možda samo subjektivno zapažanje. Uglavnom sad konačno?! radi kako treba.:beer: :beer:
= Citat =:
Izvorno postao unreal
A što sve možeš sa novim softwerom kad si otključao mob? Koje su ti dodatne funkcije sad? Mislim, ja imam bluetooth, a što bih uspio sve napraviti s Motokitom i usb kabelom a sad ne mogu?
Konkretno mi reci.... Ili netko drugi, nema veze...
hvala :)
eh, mob nije odključan. Flashanjem mislim da se to ni ne može. od dodatnih funkcije tu je SAFE za pohranu podataka,pinova itd zaštićenih šifrom. ako te zanima modanje mobitela pročitaj sve "STICKY-e" na forumu Motorola pa ćeš vidjeti.:lol:= Citat =:
Koliko minuta mogu snimati video zapis motorolom l6,i jel ima mozda diktafon ili nesto slicno?
diktafon ne, samo snimanje razgovora.= Citat =:
Izvorno postao lodge
Dužina? mislim da je negdje oko 40 tak sekundi. nije se još otkrilo kako to produljiti.... barem ja nisam nigdje vidio... :)
Kako je moguce produljiti snimanje i ako je moguce,ima 9mb a tako malo moze snimati,koliko pjesama moze stati na mob?
vidi moj post gore šta sam napisao :)= Citat =:
Izvorno postao lodge
taj mob mi ima odličan dizajn , ali jedno je sigurno : nikad ga neću kupiti
jel se smije znat zašto? :-/= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
naravno da smije :) . jednostavno imam osjećaj da bi se pokvario za nekih mjesec dana . nekako mi djeluje pretanak :spin: :spin:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
neznam jel si ga koristio, ali ja sam ga koristio negdje oko 3 mjeseca i dobio sam totalno suprotan dojam. jako je čvrst, ima stabilan soft i sve je šljakalo u najboljem redu!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Jedina velika zamjerka displayu. :)
zašto display :-/ :-/ mislio sam da je on dobar= Citat =:
Izvorno postao GoGs
zato što ima malu razlučivost 160x120 i općenito je loš sam po sebi.... ekran je niže klase.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ja taj mob nikad nisam vidio ali sam čuo dobro o njemu
ima frend L6 srebrnu. mob je lijep,ali ekran je ocajan.
i zato mi je bolja L7 crna od drugog frenda :D
Mob je ziher hardverski savršen (imam L2) , jako lijep dizajn. Jedino kaj mu fali je malo sonieriksonovskog softvera. mislim malo više userfriendly. :thumbup:
pa svaka firma ima entry-level.
Kako se snima govor, ako se smje znati?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nije loša, trenutačno je imam i fantastično radi. Ima BT, može se staviti MP3 za zvono, Negrebivo staklo, a i frend mi je stavio novi i stabilniji SW tak da mob za te pare kicks-ass!!!:spin: