Konacno sam se docepao tog mobitela, jucer sam malo shoping pa sam ga kupio. Aparatić je stvarno savrsenog dizajna-nevjerojatno! Toliko je sladak da SPAVA KRAJ MENE NA JASTUKU!!!
Printable View
Konacno sam se docepao tog mobitela, jucer sam malo shoping pa sam ga kupio. Aparatić je stvarno savrsenog dizajna-nevjerojatno! Toliko je sladak da SPAVA KRAJ MENE NA JASTUKU!!!
Ajd malo se raspisi.. :)
Gdje si ga kupio?
Za koliko?
Ajde malo..
kakve su tipke?
p.s.kaj tebi rastu pare na drvecu? daj mi malo tih sjemenki!
moze i meni malo... :)
Ako češ već dijeliti, možeš i meni :)
Eh sada se i tu moraš raspisati, reci SVE, kolko ti traje baterija ma SVE SVE!:D :)
Mobyfan-ica se baš zapalila za SL55
:flame: :flame: :flame:
mario_mario je meni sumnjiv tip... sad ga je ko fol kupio a sutra će ga dati u oglasnik...
A prije par dana isto s T610... al reko je meni čovje prije nekih mjesec dana da je promjenio prek 90 mobitela... sad je valjda ta brojka već premašila 100 ;)
pa ljudi da ja imam tolko para, i ja bi se tako ponaso sta se cudite?!
ne mora znaciti da ima, mozda samo umije poslovati na ispravan nacin... mozda je uvijek na pozitivnoj nuli sa mijenjanjem mobova... :) :) :) :)
PRVO: sta se tice poslovanja, ja studiram pravo pa je svima valjda jasno kako sam jadan pri trgovanju, cca. gubitak mi je u pez godina preko 10000 eura na mobitelima.
DRUGO:sl 55 mi je 104. mobitel
TRECE:
-ekran je dakle poboljšan, nema 256 nego ipak 4096 boja, i nema na kraju mp3 kako se govorilo da ce imati.
-sta se tice baterije nemam pojima, ja sam ga punio cijelu noc i u toku danasnjeg dana pomakla se za 2 , dakle...brijem da je 2-3 dana trajanje baterije, makar je relativno to....
-tipke mu malo prejako skljocaju, al su ok...kratkog hoda i jednako osvijetljene....bolje nego na s55
-nema plavogzuba
-fora je u igricama neka simulacija putovanaj kroz planine, cvijece i more....fora ideja koju mogu jos malo doraditi
-melodije klasicne 16polifonske
ima snimanje koje se zove" dictating machine" pa pretpostavljam da se moze nesto dulje snimi,makar nisam jos probao
-govorno biranje i upravljanje super funkcionira
-kapacitet kamere poboljsan...oko 108 slika niske im i 20 tak visoke...mislim da su mogli i jos bolje
poklopac na izvlacenje dijeluje kvalitetno
Malo matematike:= Citat =:
Poslao: mario_mario
PRVO: sta se tice poslovanja, ja studiram pravo pa je svima valjda jasno kako sam jadan pri trgovanju, cca. gubitak mi je u pez godina preko 10000 eura na mobitelima.
DRUGO:sl 55 mi je 104. mobitel
10000 eura si izgubio?
Sto znaci 10000 Eur : 104 mobitela = cca 96 Eur po mobitelu (cca 720 kn)
Imao si preko 104 mobitela u 5 godina?
5 godina * 365 dana = 1825 dana
1825 dana : 104 mobitela = cca 17 dana i 12 sati.
Sto znaci da si mobitel mijenjao svakih 17 dana i uredno pri tome gubio u prosjeku 720 kuna?
Sto opet znaci: 720 kuna : 17 dana = cca 41 kuna/dan
Sto znaci da dnevno gubis 41 kunu (i tako 5 godina) samo zato jer mjenjas mobitele.
Studiras pravo?
Odakle ti svakih 17 dana 720 kuna (i tako 5 godina)? :)
I ja studiram (doduse ne pravo) pa me zanima.. mozda bi se i ja mogao poceti baviti tim cim se i ti bavis, pa bi mogao mijenjati i ja malo mobitele.
Dobra matematika... nego čime mu se stari bavi? Možda se tu krije rješenje? ;)
joj ljudi ja neeznam kak cu skupit 2000 eura za auto za godinu dana a neki trose 10000eura na j.... mobitele
Što ste se dečki okomili na maria; da si barem ja takvo što mogu priuštiti.
Ja već 2 godine koristim stari SL45...
(ali nisam još spreman mijenjati ga)
I ja bi si takvo što volio priuštit! Eh da mi je znati marievu tajnu...:-/ Ja sam na medicini a 720 kuna ne mogu skupit za 17 dana (ni za 170 dana) ni da se bavim prodajom organa..;) (dobro ajde, možda na taj način i bi..).
Naravno svaka čast mariu što to uspjeva! Još da bar podjeli tajnu s nama...:) Stvarno 104 mobiela je brojka vrijedna divljenja! Mislim da ni kroz ruke Mobilovaca nije toliko telefona prošlo...
Ajde Mario, podijeli tajnu, i mi bi voljeli promijeniti mob, pa makar jednom godišnje...
velike ti tajne, tata ima puno para i daje mu kolko on oce, sretan covjek
Upravo to...imam ja prijatelja kojemu su ukrali i s55 i t68i pa je sada na 3650..vjerovatno misli da ga ne mogu ukrasti jer je prevelik pa ce ih skuziti:-p. Ako mu ga ukradu 100% ce mu rista uzeti p800...vazno je imati bogate roditelje i na konju si.ALI NIJE SVE U NOVCU !
Znači tom tvom frendu se u biti isplati kad mu ukradu mob. E to još nisam čuo, al neka, blago se njemu :)
Isplati mu se, al ga cijelo drustvo tako isprda kad mu netko ukrade telefon da pozali sto se je rodio:)
Hmmm....
Pa ispradju ga ili bolje reci isprdamo ga sto se kurci sa telefonima... ostavlja ih po stolovima u kaficima navecer kad budu puni itd itd... :) ;) :)
A kad tako lako dobije novi, onda se lako bahatiti :)
Ali sada ga svi sprdamo sto ima Cigletinu (3650) pa ce mozda i to biti razlog zamjene:)
Ova je tema malo puno skrenula sa puta pa ju mičem na prikladnije mjesto.
mozda droga,trava,organi,ugrozene zivotinjske vrste.....:s
"malo" je skrenula :) :) :)
@viki: prebacuješ mi odgovornost ;) kaj neda ti se dilejtat oftopik postove :)
Al slažem se, (novorazvijena) tema je zanimljiva pa nek ide...
Mogao bi mu onda ja maznut tu "ciglu" pa nek si on kupi neki mali, neki sl55 :)
pa to ti nece biti problem;), dodji do Vinkovaca i dogovorit cemo nesto;)
Točno tako zanimljiv pogled na kupovinu mobilnih telefona. Nego koji je smisao mijenjati mobitel tako često? Može li se to uspoređivati sa ženama :angel: kad nađeš pravu ne mijenjaš ju:afro:= Citat =:
Poslao: whiteboy
@viki: prebacuješ mi odgovornost ;) kaj neda ti se dilejtat oftopik postove :)
Al slažem se, (novorazvijena) tema je zanimljiva pa nek ide...
Sad posto ste se vi izgustali, ptkrit cu vam ja svoju tajnu!!!
Moj otac je poginu, zivim samo s mamom...toliko o bogatom tati. Studiram na dva faxa i paralelno radim u jednoj privatnoj tvrtki koja me poprilicno dobro placa...
Tko zeli kao ja, good luck!!!
Pa šta ste napali čovjeka, mario samo ti mijenjaj mobitele zaslužio si plaćaš ih svojim novcem.;)
Svatko ima svoj gušt...
I ja bi rado ali... ;)
ja bi vrlo rado mjenjao češće telefone ali ipak ne tako često jer se valjda ne stigneš ni naviknut na telefon a već imaš drugi... ne stigneš ni funkcije proučit, ni glasovne naredbe snimit...;)
Hvala mobyfanice na lijepim riječima...