Jel zna tko o cemu se radi?
Cijela stranica u Jutarnjem - placeni oglas - a nitko ziv nezna kae to?
takoder i ovo www.uskoro.com ?? - mislim da su povezane te 2 stvari?
-kaze frend da ce smak svijeta ;D
Printable View
Jel zna tko o cemu se radi?
Cijela stranica u Jutarnjem - placeni oglas - a nitko ziv nezna kae to?
takoder i ovo www.uskoro.com ?? - mislim da su povezane te 2 stvari?
-kaze frend da ce smak svijeta ;D
http://images.lipsum.com/images/what.gif
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
;D
Jutarnji pokreće (napokon) svoj web site. To ti je to. Samo što će onda adresa biti www.jutarnji.hr.
Dobro su se sjetili nakon tolikih godina
A mislim, kaj će nam još jedan news portal...?
jedan ozbiljan dnevni list bi morao imat stranicu
A sad, koliko su ozbiljni... Najbolji mi je portal od 24sata. Šminka, gigantske fotke i dva reda teksta. Ostatak je u tiskanom izdanju: još jedna rečenica.
Pazi, jutarnji je, ruku na srce, jedan od, ako ne i najozbiljniji list u državi. 24 sata nisu za usporedbu. Ne znam ko je ono jednom rekao, di stane više govana, na toaletni papir ili na 24 sata ;D
A večernjak je počeo sličiti na 24 sata, ajme
Od ta tri lista, jest da je Jutarnji najozbiljniji, ali imaju i oni dosta žutila.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in
:D :D :D
upravo to, neki dan listam jutarnji (a i vecernji ista stvar) i na svakoj drugoj preko cijele strane reklame za vip za ovo za ono... pa onda sporta 10 strana i sto mi ostane za procitat-> 5 strana "normalnih" stvari...
PRIJEVOD ZA ONE KOJI NISU UČILI LATINSKI!!!!:dunno:= Citat =:
Izvorno postao Pacifika
I tebi sinko ;D;D;D, Nemo mortalium omnibus boris sapit= Citat =:
Izvorno postao Pacifika
sta ja trebam upist???
Ja se samo zajebavam, nemam pojma šta Pacifika melje na latinskom, samo sam dodao ono što ja znam, da ispadnem frajer ;D;D;D
Odeo et ammo, quarid faciam fortasere quiris, nescio sed fieri senti et excrucior ;)
Evo neke fraze koje mi sad padaju na pamet (izostavljam najpoznatije)
- Hanibal ante portas - Hanibal pred vratima - fraza za veliku opasnost
- Nemo mortalium obnibus boris sapit - nijedan smrtnik nije uvijek mudar
- Onmina mea mecum porto - sve svoje nosim sa sobom
- Condito sine qua non - uvjet bez kojeg se ne može
- In hoc signo vinces - u znaku pobjede
- Nemo malus felix - ni jedan zao čovjek nije sretan
- Nemo liber est qui corpori servit - Tko god je rob svome tijelu, nije slobodan
- Hoc est verum et nihili nisi verum - Istina i ništa osim istine
Site od jutarnjeg je meni skroz bezveze...
Kao što je rekao Friški, još jedan news portal. Sreća, jer ih nema dovoljno ;D
pa i ja se šalim samo kaj ova moja šala nema prođu kod svih...no informatičari :comp: ...ziher znaju kaj sam ja "mljela" na latinskom :spin:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
btw...ima još toga...
Epsum factorial non deposit quid pro quo hic escorol. Olypian quarrels et gorilla congolium sic ad nauseum. Souvlaki ignitus carborundum e pluribus unum. Defacto lingo est igpay atinlay. Marquee selectus non provisio incongruous feline nolo contendre. Gratuitous octopus niacin, sodium glutimate. Quote meon an estimate et non interruptus stadium. Sic tempus fugit esperanto hiccup estrogen. Glorious baklava ex librus hup hey ad infinitum. Non sequitur condominium facile et geranium incognito.
... :D ;D
ovo gore su sve besmislene rečenice ne tekst svaka rečenica zasebe i to glupe rečenice
Kaj je najbolje, "Lorem ipsum" dolazi, ako se dobro sjećam, od "Dolorem ipsum dolor sit amet", što ima smisla... barem početak. Jedan jeb*nio dugačik ( i trostruko toliko dosadni) govor izvjesnog gospodina (nisam ziher kojeg, mislim da je Ciceron bio, ali vjerojatno griješim).
http://www.translation-guide.com/fre...glish&to=Latin
za one koji neznaju latinski (ima i hrvatski)
i još nitko nije odgovorio čovjeku što je lorem ipsum osim vigge...
Znači lorem ipsum je tekst koji se stavlja kada neznaš koji tekst još tamo ide a gotov ti dizajn pa te zanima kako će to sve izgledat sa tekstom...
http://www.lipsum.com/