Vidim da se on stvarno trudi u ovome dijelu foruma. I ne samo da se trudi, on mnogo zna o racunalima. Ja smatram da bi on mogao dobro izvrsavati moderatorske duznosti.:comp:
Printable View
Vidim da se on stvarno trudi u ovome dijelu foruma. I ne samo da se trudi, on mnogo zna o racunalima. Ja smatram da bi on mogao dobro izvrsavati moderatorske duznosti.:comp:
Čovjek zna znanje, a ako mu nije pored administratorskoga posla
na drugome forumu puno biti i moderator ovdje totalno podržavam!!
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/156/265.png
podržavam 110%, jer se razumije u hardware, više nego svi mi zajedno na ovom forumu..
apsolutno podrzavam...
potpisujem
podrzavam.
Vjerojatno mu nece biti lako biti administrator na www.racunala.org (ako se nevaram) i na ovome forumu moderator.
U zadnje vrijeme primjetio sam nered u stolna racunala... pa moje osobno misljenje je da ga triba odrzavati.
Krompirko je kao stvoren za taj posao.:thumbup:
ja nekako mu ne mogu oprostiti sto kad sam prodavao graf. karticu je odgovarao potencijalnog kupca i gotovo me nazivao prevarantom jer sam trazio za grafu 1400kn a kostala je 1150kn , a prodao sam je za 1450 2 dana poslije. iako je moderator obrisao njegov neprikladan post, ja imam slonovsko pamcenje . :)
ali , vecina odlucuje i covjek se dosta kuzi u hardware , a i netko mora i to odraditi . pa sam recimo 90% za njega :)
Decko je ok , kuzi se u te stvar i ipodrzavam ga.
Slažem se!
Moj šef je naj bolji!!!!(jedino neznam kako će sjedit na 2 stolca(šala)
podržavam !!!!!!!!
Zas mene nitko nije pitao?
Šala...
Nema beda...
Ja inace radim vec dosta dugo sa računalima. Bavim se nabavom, testiranjem i prodajom hardware-a pa se zbog toga dosta razumijem u hardware...
Osim toga, većinu svog dana sam za računalom, jer se bavim i web dizajnom i programiranjem pa dosta sati dnevno radim za njim. Non-stop visim na internetu i imam dovoljno vremena za nadgledanje tuđih i pisanje vlastitih ideja o hardwareu, pa ako se admin i moderatori slože, ja sam za...
ja sam za (10 znakova)
ja sam za
EDIT: molim malo ozbiljnosti. wb
i ja sam za..... :thumbup:
ja sam za :D,pravo mjesto za tebe :)
Može proć ;D
palac gore
...ne znam, pored amin. posla na svom forumu mislim da baš i nije pametno da još i ovdje ima obveze...ali pošto je već iskazao da može sve stići, podržavam ga, jer se stvarno razumije u tu tematiku, ... stoga, ako može, nek mu bude...
Podrzavam ovo, necu mu SCCT zaboravit :thumbup:
Podrzavam ;)
Podržavam Krompirka,naravno!!!!!:beer:
podržavam of korz!
Sad se samo treba admin oglasiti... I ja podržavam!
Izgleda da je zappan zaspao. Ja mislim da je skupljen velik broj glasova.
...da, ali nema "goga", "wb-a", "come" i još nekih starijih članova...= Citat =:
Izvorno postao Car
ja sam isto za
ja sam isto za
ll pa nemogu rec ne ak je 32 : 0 za Za
ma dobro mogu al mislim ono..
naravno :thumbup:
Jos jednom hvala na tako velikoj podrsci...
Sad kontam koliko me zapravo ljudi ovdje pozna (bar toliko da mogu donijeti dobru odluku i pozitivan glas)
Super ste te cak i da admin nadje nesto lose o meni i da ne postanem moderator (a vjerojatno nece nista lose naci), shvacam koliko ljudi ima koji daju meni potporu pa bu ja vama zauzvrat davao kvalitetne savjete (i uredjivao sekciju ako mi posao bude dodjeljen)
Ja iskreno slabo zalazim u taj podforum tako da ne mogu dati svoj glas i iznijeti mišljenje, ali ako sva ta većina misli pozitivno, vjerojatno bih i ja.
Ma zna covjek ono sto se trazi, dadne savjet uvjek kad zatreba i ono bas sto treba da admin budesh, on vam je ko Sljaka i 3aTmr na Siemens Forumu zajedno :D, samo on djeluje na kompjuteraskom forumu
Opet ja ali neka, Tnx za SCCT :D
Podrzavam!
P.S. Moj blazzer spavas li ti ikad, u 1. sat na forumu :D
Admini nikada ne spavaju, no neke stvari se ne odlučuju u 5 minuta :)= Citat =:
Izvorno postao Car
Mislim da odavno nitko nije imao ovako veliku podršku, stoga Krompirko čestitam, dužnost moderatora je tvoja :) Vjerujem da će biti reda ;D
Hvala... bu se ja brinio o tom dijelu...
ja sam naravno za....
Evo čovjek je postao mod, tako da ovo možemo zatvoriti.
Krompirko čestitamo i želimo ti uspješan rad, a ako ćeš imati kakvih pitanja 'vidimo' se u mod forumu. ;)
:closed: