Da li uopce planirate ici?
Stavljajte informacije o
1. Kako do karata?
2. Kako u Njemacku?
Printable View
Da li uopce planirate ici?
Stavljajte informacije o
1. Kako do karata?
2. Kako u Njemacku?
1. Pretpostavljam novcem.
2. Busom, avionom, autom, vlakom... stopom?
;D
di da idem? u njemacku? ne...
za Dinamo bi isao u njemacku da igra ligu ili kup al za repku ne...
ja odoh u koln
e vidis kod mene je suprotno, jos ni jednu utakmicu repke nisam propustio (mislim doma gledati ;D) a za Njemacku budem vidio jos= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...baš me ne zanima previše jer nikad više neće ponovit uspjeh iz `98... tj. hoću reći - reprez. je shit... odmah ćemo ispast...
a ni skupina nam nije bas prelagana :-/= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...zato i kažem da će ispast...= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
don't be an pesimist
ako je slabi mančester ispao iz lige prvaka,nemora značiti da će i Hrv. ise svj. tak brzo eminem:)
Sa navijačke strane grupa nam je totalno za *****.
A ni proč je nečemo lako...ako uopče prođemo.
Razočaran sam...ništa...spremati novce za ligu prvaka s dinamom.:)
Ja sam optimist pa mislim da ćemo bit drugi u skupini iza Brazila, mislim da bi trebali...
samo ako kartu ne nabavim neću ići u njemačku:)
ak sam bio u portugalu kako da onda njemačku propustim
koja je 3 puta bliže;)
i ne brinite prolazimo dalje sigurno!
Citam ovo i ne vjerujem .. ljudi pa di ste vi bili kroz kvaalifikacije za ovaj SP?!?!?!
igrali smo jedno 10 tekmi , nijednu zgubili , glavne konkurente za prvo mjesto smo dobili i doma i u gostima . Mi smo druga ili treca najbolja rešprezentacija po bodovima od svih 8/ 9 skupina ...
???!?!
a kog smo sad dobili??'Socijalnu Australiju koja je na SP dosla zahbaljujuci pobjedom nad 11 aboriđina iz Novog Zelanda koj ise prije tekme nisu ni upoznali , i Japanom koji je ozbilljni nogomet poceo igratt prije 5 godina.
dont be such pesimists!
lol!!!!!!!!!!!
Pa ovaj post je bio i namjenjen prvenstveno kako do tog vrijednog papira!= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ako karte uspijem nabavit nema problema sa prijevoza! To me samo zanimalo kako cete vi!
Ja namjeravam na Hrvatska-Brazil ici sigurno, na kladionicu staviti sve para sto mi ostane na nerjeseno, pa ako bude imat cu para za cijelo prvenstvo da odgledam!!!!!;D
Ja cu ici najvjerojatnije ne na tekme nego ovak iz zajebancije... jos trebam vidjeti kaj ce se dati zaraditi u ovih 6 mjeseci i kak ce se ekipa dogovoriti. mislim da druzenje s ekipom iz australije, japana, brazila i ostalih ne treba propustiti...
Steta sto se Rep. Irska i Skotska nisu kvalificirale, to bi bio kaos...
A ako fulam Njemacku tjesim se time sto je Europsko u Austriji i Svicarskoj, to je josh blize od Njemacke... :)
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Živa istina!
Pa da, dobili smo super skupinu, sličnu onoj iz '98. :)
prognoza:
s brazilom-> x
s japanom-> x
s australijom-> pobjeda!
i dovoljno za prolaz!
Ja idem sigurno, na utakmicu protiv Brazila, jer igraju u Berlinu, a tamo mi je sestra, pa imam gdje biti, a do tmao s autobusom ili avionom!
ja niti na jednu tekmu hrvatske možda ako prođu dalje.....:-)
@renegade
mene zanima kak mislis ici na utakmicu kad su sve karte planule u roku odmah, a HNS ce dobiti samo par tisuca ulaznica za koje ces trebat imat srece da ih dobijes jer se dijele na obitelj igraca, sponzore i pun qrac navijaca itd...
Onda vjerojatno neću moći ući na stadion!= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
znas onu staru: dobar konj ima 1000 mana, a los samo jednu, a to je da nevalja= Citat =:
Izvorno postao smogovac
od brazila gobimo golom razlike ostale pobjeđujemo, u polufinalu tučemo brazil za ulazak u finale i gobimo od italije, možda pobjedimo... naj realnije mislim i sigurno prolazimo skupinu, samo da dečki shvate ozbiljno da nikog ne podcjene
sretno!
Proradio Softver
--------------------------------------------------------------------------------
Sustav prijava na stranici hrvatskog Saveza (www.hns-cff.hr) za utakmice naše reprezentacije na SP-u bit će otvoren od 5. siječnja u 00.00 sati do 11. siječnja u 24 sata.
Nakon što je FIFA uklonila probleme sa softverom, na stranicama HNS-a postavljen je program za popunu obrazaca prijave. Svaki obrazac je jedinstven, zaštićen korisničkim imenom i lozinkom kojima raspolažu samo naručitelj i organizator. Ulaznice mogu naručiti isključivo osobe s hrvatskom putovnicom.
Nakon što završe prijave, FIFA će održati ždrijeb nakon kojeg će biti poznato koji će sretnici imati pravo na kupovinu ulaznica. Navijači koji su se već ranije prijavili na FIFA-in portal - www.FIFAworldcup.com - neće se moći prijaviti preko HNS-a, jer će ih sustav odbiti.
Bitno je naglasiti da se ulaznice za drugi krug natjecanja neće moći prijaviti nakon ovog roka. Dakle, i ulaznice za drugu faze natjecanja, od osmine finala do finala, bit će u postupku istoga ždrijeba, što konkretno znači da ulaznice koje se odmah ne rezerviraju sve do finala se neće moći kupiti poslije ovog siječanjskog roka.
Već ranije je poznato da Hrvatska za utakmicu protiv svjetskog prvaka Brazila na raspolaganju ima 5.112 ulaznica, za utakmicu protiv Japana 2.935, a za posljednji ogled u skupini protiv Australije 3.712 ulaznica.
Međutim, od tih brojki oko 55 posto će ići u javnu prodaju putem FIFA-inog ždrijeb sustava. Ostatak je namijenjen potrebama Saveza (sponzori, igrači, klubovi prve i druge lige, Županijski savezi, navijačke skupine).
IskonInternet
mene je pocela trest groznica svjetskog prvenstva, neznam kaj mi je.
ocemo li otvorit novi thread ? mislio da je ovaj ok.
kako komentirate pripremne utakmice hrvatske repke? sad protiv austrije, sljedeca je u nedjelju protiv irana.
http://us.a1.yimg.com/us.yimg.com/a/ad/adidas/ukcountdown_220x85_122005.swf?clickTAG='+link+''; var yad_altURL="";
ma tko nebi bio lud ja sam karte podignuo u petak
imam za brazil i za osminu finala:)
Možda ću bit grub...al mi je malo drago da smo odigrali X sa Iranom...malo da se ne ufuramo kak ćemo sve dobit... da ipak budemo na oprezu i u svaku tekmu da uđemo ozbiljno i sa jedinim ciljem- pobjedom...
ide moj stari pa vam onda stavim neke fotkice ;) da sliiiniteeee
meni da neko daruje karte i free smjestaj ja nebi isao. neda mi se u tu ludnicu, radje gledam doma pred tv
i to sta nebi isla...ipak nije isti dozivljaj doma i na stadionu.. :dunno:
Ma možete vi pričati kaj hočete...ali pre optimistične ste svi.... Bila bi velika stvar ako prođemo skupinu ... a kakvo sad četvrt finale, polu...
Hrvati imaju pre velike apetite....kad jednom zagrizu kolačič nemogu se zadovoljit stime nego traže jo i još....Ne želim biti pesimist ali tako stvari stoje..
Ali se nadam ovakvom rezultatu:
JPN:HRV
1:3
AUSTRALIA : HRV
1:3
brazil: HRV
2:2
To mi govori moje navijačko srce... ali razum:rotfl:
@blozer
Malo previše golova..ha... kaj ti mislčiš..po tvom bi u 3 tekme zabili čak 8 golova... malo puno ha :rotfl:
= Citat =:
e moj killa:rolleyes: pa dobro pričaš kad ni sam nisi svjestan šta propuštaš;)
evo moja dva dragocjena komada papira:)
http://img113.imageshack.us/img113/2...03176jq.th.jpghttp://img326.imageshack.us/img326/3...03187gz.th.jpg
@damgol
To ti je samo jedna SIGURNA tekma... ova druga... ako uspijemo... al baš bi htio da ubodeš i ovu drugu...ne zbog tebe ( :rotfl: ) nego zbog cijele Hrvatske... :thumbup:
a gle ja kartu imam pa makak(ma neću to ni napisat),
samo još neznam tko igra na tom travnjaku to mi je jedina dvojba;)
ali ići ću sigurno ipak je to osmina finala
za nas koji ne mozemo ici u Njemacku evo prijenos svih utakmica na satelitskoj
= Citat =:
09.06.06, 18.00 Njemačka - Kostarika ZDF
09.06.06, 21.00 Poljska - Ekvador ZDF
10.06.06, 15.00 Engleska - Paragvaj ARD
10.06.06, 18.00 Trinidad i Tobago - Švedska ARD
10.06.06, 21.00 Argentina - Obala Bjelokosti ARD
11.06.06, 15.00 SiCG - Nizozemska RTL
11.06.06, 18.00 Mexiko - Iran RTL
11.06.06, 21.00 Angola - Portugal RTL
12.06.06, 15.00 Australija - Japan ZDF
12.06.06, 18.00 USA - Češka ZDF
12.06.06, 21.00 Italija - Ghana ZDF
13.06.06, 15.00 Južna Koreja - Togo ARD
13.06.06, 18.00 Francuska - Švicarska ARD
13.06.06, 21.00 Brazil - Hrvatska ARD
14.06.06, 15.00 Španjolska - Ukrajina ARD
14.06.06, 18.00 Tunis - Saudijska Arabija ARD
14.06.06, 21.00 Poljska - Njemačka ARD
15.06.06, 15.00 Ekvador - Kostarika ZDF
15.06.06, 18.00 Engleska - Trinidad i Tobago ZDF
15.06.06, 21.00 Švedska - Paragvaj ZDF
16.06.06, 15.00 Argentina - SiCG ARD
16.06.06, 18.00 Nizozemska - Obala Bjelokosti ARD
16.06.06, 21.00 Mexiko - Angola ARD
17.06.06, 15.00 Portugal - Iran ZDF
17.06.06, 18.00 Češka - Ghana ZDF
17.06.06, 21.00 Italija - USA ZDF
18.06.06, 15.00 Japan - Hrvatska RTL
18.06.06, 18.00 Brazil - Australija RTL
18.06.06, 21.00 Francuska - Južna Koreja RTL
19.06.06, 15.00 Togo - Švicarska ZDF
19.06.06, 18.00 Saudijska Arabija - Ukrajina ZDF
19.06.06, 21.00 Španjolska - Tunis ARD
20.06.06, 16.00 Ekvador - Njemačka ARD ili ZDF
20.06.06, 16.00 Kostarika - Poljska ARD ili ZDF
20.06.06, 21.00 Paragvaj - Trinidad i Tobago ARD ili ZDF
20.06.06, 21.00 Švedska - Engleska ARD ili ZDF
21.06.06, 16.00 Portugal - Mexiko ARD ili ZDF
21.06.06, 16.00 Iran - Angola ARD ili ZDF
21.06.06, 21.00 Nizozemska - Argentina ARD ili ZDF
21.06.06, 21.00 Obala Bjelokosti - SiCG ARD ili ZDF
22.06.06, 16.00 Češka - Italija ARD ili ZDF
22.06.06, 16.00 Ghana - USA ARD ili ZDF
22.06.06, 21.00 Japan - Brazil ARD ili ZDF
22.06.06, 21.00 Hrvatska - Australija ARD ili ZDF
23.06.06, 16.00 Ukrajina - Tunis ARD ili ZDF
23.06.06, 16.00 Saudijska Arabija - Španjolska ARD ili ZDF
23.06.06, 21.00 Švicarska - Južna Koreja ARD ili ZDF
23.06.06, 21.00 Togo - Francuska ARD ili ZDF
Pa ionako ce HRT imati prijenose svih utakmica.
svih? Nisam to znao
Mislim da je imatic stavio popis na satelitu za one koji ne mogu slusati nase komentatore.:rotfl:= Citat =:
pa da i to i nisam znao da HRT sve prenosi. A i nadam se da ce mi Premiere paket ostati raditi
di ste ljudi? eto danas pocinje...... pocinjeeeee napokoooooonn!!!!!!!
16:25 otvaranje
--
17:50 njemacka - costarica
--
20:00 goleo
--
20:50 poljska - ekvador
lalalal lalalla lalalla lalalla :klap:
a ja danas moram biti na faxu u 17 i propustit cu otvaranje i pocetak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :creep: mrzim taj fax...u tih mjesec dana sve bi trebalo stat... :)
odoh ja u ponedjeljak u njemačku a vi gledajte na tv-u;D;D;D
pa bolje je gledat na tv-u nego uzivo. ajde a ti uzivaj kad vec ides ;)
uf sta bi ja dala da odem.... :zbunj: imas bolji pogled sa telke al uzitak je veci na stadionu ;)
Sutra u 15:00 da ste svi pored vasih TV ekrana ;D
koja je prognoza???= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
x1 na nizozemce
Želim ti sretan put i pamet u glavu! :beer: :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ne znam!!! Za sada sam razocaran kvalitetom fudbala na prvenstvu,Nemci ocajni,Kostarika jos gora... Poljaci neverovatno losi,Ekvador nista posebno nije prikazao,Englesku i Paragvaj sam povrsno gledao,nisam nista extra zapazio,Svedska nemocna i protiv 10 Trinidadaca koji ni centar nisu presli... Argentina ciganski igrala mec protiv slonova koji nisu ni blizu onog sta se o njima prica.Ne znam zasto,ali uopste nisam zadovoljan fudbalom do sada.Sa Srbijom se nikada ne zna,zavisi sve kakav dan cemo imati,ali jedno je sigurno,ne plasimo se nikoga!!!Imamo najtezu grupu i ako je izguramo daleko cemo dogurati.Inace pre nekoliko dana nasa mlada reprezentacija (oni sto su izbacili Hrvatsku u barazu) je ispala u polufinalu Evropskog sampionata.Polufinale je lep rezultat i lep uvod za svetsko prvenstvo!!!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Inace,lepa je kvota na Srbiju protiv Holandije (ovde 3.5) tako da mislim da se necete pokajati ako odigrate na pobedu Srbije!!!! :spin:
super stvar za u21 polufinale jos pogotovo kad ti drugi tim pomogne da dodjes do tamo... a kojim tempom su slonovi danas igrali oni ce vas da sabiju, nezna se koji je brzi lijevi ili desni bek, a zokoru u sredini da ne spominjem...
Sto se mladih tice,ostaje zapisano u istoriji da smo proslo evropsko bili drgi (porazeni u finalu),a ovo smo ispali u polufinalu bez primljenog gola,tj na penale (utakmica za trece mesto se nije igrala).A sto se slonova tice,nasa odbrana u deset meceva u kvalifikacijama je primila samo jedan gol,tako da ne brinem za te brzinske sposobnosti slonova.Inace mi smo jedini tim na svetskom koji ima 22 igraca,za vise nema potrebe ;D= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
A imali ste jako tesku grupu u kvalifikacijama... izgleda da ste mnogo jaki U21 a gdje se sav taj talenat gubi poslije tj. u prvom timu, nesjecam se nekog velikog uspjeha seniora u zadnjih 4-6 godina...
Sto se grupe tice,dovoljno je da ti kazem da je Kostarika dala Nemcima 2 komada,da je Iran dao vama golova,Argentina je takodje primila gol danas.U fudbalu je jako tesko sacuvati mrezu 900 minuta.Ako bar malo pratis tu carobnu igru znas koliko je to zaista tesko.Sto se tih talenata tice,dovoljno je da pogledas u kojim timovima igraju i u kojima su igrali svi ti nasi igraci (evo ti samo primer da je Krasic u CSKa i da su proslogodisnji osvajaci kupa UEFA,da je Celzi vec dva puta slao fax sa zeljom da kupi Stepanova,da je Vidic u Manchesteru i tako dalje...),ali i sam znas u kojoj drzavi zivimo,a i vasa je veoma slicna po tom pitanju.Nisu uvek najbolji u reprezentaciji,znas i sam kako se bira reprezentacija na ovom podneblju,i da nije bitan rezultat koliko uspeh pojedinaca,nazalost!!!!Ali,evo posle dugo godina,reprezentacija Srbije ima nesto u sebi sto nije imala,a to je zajednistvo i dobra atmosfera.= Citat =:
Taj Krasic je sam osvojio uefa cup ? da je bio mozda neki od kljucnih igraca tima vjerovatno bih cuo za njega... Vidicu je jako lijepo na klupi manchestera... da je chelski zaista htjeo kupit Stepanova kupili bih oni njega, jer njima cije nije vazna sto pokazuje kupnja Obi Mikela i Kaloua... protiv timova kao sto su bili u vasoj grupi i nije jako pretezak zadatak, spanjolci koji imaju dobre igrace a mnogo lose igraju, a o drugim timovima necu ni da pricam...
Vidi se koliko si upucen u fudbalska zbivanja... ajd zdravo!!!= Citat =:
jao sta ste uradili od topica... cemu ta prepucavanja...
vidjet cemo sutra kako stoji srbija&cg :)
steta za obalu bjelokosti mogli su dobit argentince.
Kakvo prepucavanje?Jbt,vama svaki dijalog lici na prepucavanje!!!= Citat =:
I ja sam navijao da slonovi uzmu bod,ali eto nije im se dalo.Osveticemo ih ;D
Nego,meni za nagradnu igru treba bar jedan pogodak vaseg Srne... moze li to on?
:D
ma nije to.. nego bi bilo dobro da tema ostane njemacka2006 jer kolko sam citao vidim da se spominje mlada repka i to...
ako nisam upravu dokazi mi drugacije, kako kaze uk yahoo sport krasic je cini mi se igro 4 utakmice u 04-05 sezoni, a vidic igro par utakmica za man utd... dali ih to cini zvijezdama ili jako dobrim igracima ? po meni ne... tipicno bjezanje od argumenta kad se nema pametan odgovor= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
kladio san se x2 na Niskozemce - ajmooooo Oranjeeeeeeee
kaj je je treba priznat Srbima da su dobri u juniorima.
nije ni meni lako , al eto moram :-/
Al pinocio ,ono kaj se broji su seniorski nastupi .. slazes se?
e sad ..
ko je tu uspjesniji..
necemo sad
:rolleyes:
nadam se da se ovo nece pretvorit u politicki topic :thumbup:
S&CG-Nizozemska 15:00
Mexico-Iran 18:00
Angola-Portugal 21:00
sve mi se nekako cini da ce ova prva bit najzanimljivija
btw ja stavljam jedinicu na srbe :thumbup:
šteta šta blažičko neče komentirati...sječam se kad su igrali oranje i srbi na europskom mislim 2000 god kad je blažičko komentirao i ninozemci dobili 6-1 mislim,e to je bila tekma za pamčenje...nadam se istom rezultatu danas,ma da teško,nije to ista nizozemska....
evo ovdje za sve utakmice sami upisujete rezultate, i automatski se kreiraju tablice sa mjestima u skupini, bodovima, gol razlike... Dokument je u Excell fileu
http://rapidshare.de/files/22772764/..._2006.xls.html
http://img19.imageshack.us/img19/457/capture1kw.th.jpg
--
ma imatic ljubi te deda :thumbup: :rotfl:
to sam tražila!!!! weee.. sad je moje iskustvo gledanja prvenstva potpuno ;D :kitty:
ma uz toliko svakakvih rasporeda tekmi uz novine i na netu... al ajde..
ja imam widget sa pregledom wc-a
ma nisam imala vremena za pripreme ove godine... :( priznajem... ove godine sam abortirala... :tomato: :(
GOOOOOLLLL!!!! ;D Hehehe!
a dobro su krenuli srbi..:rolleyes:
gol za nizozemsku... :(
ovo samo dokazuje kolko su kvalifikacije za SP bile dobar ili los pokazatelj
Srbi su primili 1 gol u 12 tekmi kvalifikacija
tu u jednom poluvremenu primaju tolko
inace , ste culi Stimca ?
neki srb ide u napad i fula onak ,a mogo je zabit , jos na pocetku . solo je iso.
dodje Stimac , #štetaaaaaa..#
WTF??
sve je to relativno...
pa i je steta! mi navijamo za nogomet i lijepu igru. :thumbup:
ajde sad opet uvucite politiku i rat ajde molim vas ajde ajde!!
hahah :jump:
e bas necemo ;)
ja bi htjela da pobijedi srbija,jos nijednom nizozemce nisu pobijedili :)
Da, to sam i ja skužio kaj je Štimac rekao...
Već se ga dosta ovak nakantali, baš mu trebaju takve izjave...
srbi krenuli malo agresivnije (skuzili su da nebuju dobili tekmu na svojoj polovici :evil: ) , Federeer ubija nadala..
i sve je super i sve je za 5.....
...cccccccccc...opce ga neubija..:rolleyes:
faka , ovaj papak je izjednacio
gotovo , Nizozemska pobjedila , suci su za kur** bili danas , mar su si srbi sami krivi
mislim da je ovaj sudac nepravedno sudio :dunno:
a srbi su malo zbunjeni bili...:kitty:
podbacili Stankovic i Milosevic ocekivano od njih puno vise!!! Drugo poluvrijeme znatno bolje..sudac opet los bolje receno katastrofalan!!= Citat =:
Izvorno postao mala
Barem da su bili izjednačeni.Ja u ovoj grupi navijam za Obalu Bjelokosti.Makar je jućer izgubila igrala je fenomenalno juće
meni je bilo najžešće kad sam pred kraj tekme počeo nesvjesno za Srbe navijat :rolleyes:
znate ono nesvjesno pa daj ajde /// to to /// pa nije faul! ..
djelom zbog sudaca , a djelom zbog Nizozemskog bunkera
sad me stid :wstupid:
zasto te sad stid? :zbunj:
nikad nisam navijao za braću lol
nema to nikakve veze...ma nema veze,nista,zaboravi:smurf:
LOL!!!! Samo da vam kazem da niko ovde u Srbiji ne krivi sudiju,kriv je samo selektor koji je usao skroz defanzivno u mec i naseg trenutno jednog od najboljih igraca (Koromana) ostavio na klupi,a ubacio igraca (Djordjevic) koji uopste nema kvalitet za repku (jel vam poznata ova prica).Videli ste kako ga je Roben motao,pa ga je selektor menjao vec u 42 minutu,sto je u sustini jedna izgubljena izmena,jer posle kada nam je trebao uci Ilic za zavrsni udarac mi smo vec ispucali sve izmene.Inace,po ko zna koji put pravimo velike greske koje nas skupo kostaju,i iz kojih ne izvlacimo pouke.Ali,nasa grupa je podjednaka,tako da sanse postoje.Inace,posle Srbije navijam za Mexico... igraju prelep fudbal!!!= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
http://img123.imageshack.us/img123/2618/a2mn.jpg
valjda bu bilo vise od 4 zuta na JPN - AUS ..
:thumbup:
ja bi isto tak stavila...:thumbup:
39 minuta i vec su pala 3 zuta.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
bilo je ovak.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
prvih 25 minuta nista
NI JEDAN ZUTI
ja popizdio , oso u kuhinju radit kokice
vracam se , cujem spikera
"i ovo je cudan kriterij iranskog suca , zuti karton za (nekog) , treci zuti karton danas"
ja presretan!
hehhe
inace , o samoj tekmi : drago mi je kaj se nisam kladio na ishod , stavio bih doduse x2 na Japan , al australija je bolja !
nece nam bit lako s njima ,a ni s ovim Japancima ak ce se tak krumpirat
edit: 63a minuta moja klada je ispunjena sto se tice ove tekme :closed:
fucking kangaroos :notooth: :notooth: :notooth:
..da bolje bi bilo da je ostalo nerjeseno...al kaj se m0oze..:rotfl:
:kitty: :) :closed:Da bili bi bolle.Oboje bi imali samo jedan bod.Onako bismo izgubili od Brazila onda bismo mogli pobjedit Japan i ostali bi izjednačeni sa Ausralijom i ušli bi u drugi krug:thumbup: :thumbup: :chatter: :envy: :smurf: :chef: :licklips:= Citat =:
Izvorno postao lili
Ajmo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čovječe sinoć nisam mogao zaspat do 3 sata a jutros se digao u 7!!!! Nervozan sam za poludit!!! Ludnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
U boj u boj za narod svoj!!!!!!!!!!!!
A ja mrtav hladan, stavio keca na brazil ;D lol
Ma šta ti je! Ovo je 2 do neba!!! Ajmo naši!!!= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Jebote nisam ovako nabrijan bio nikad u životu ja mislim!!!!!!!
kolko ti imas godina , 12 ?
:retard: :retard:
ja slusam
"ma hajde budi dobra kao sto si lepa
vrati mi moje
i ostani dalekaaaa
tugooooooo
jer to me boli sto znam
da mozes ko dlanom o dlan
da me kupis
da me prodas
ako ti zatrebammmmmmmmm..."