Zanimaju me karte za Sloveniju, Mađarsku, i Bosnu za HP iPAC po puuuunono povoljnijim cijenama nego u trgovini ;))))))))))
Moze i pp....
Printable View
Zanimaju me karte za Sloveniju, Mađarsku, i Bosnu za HP iPAC po puuuunono povoljnijim cijenama nego u trgovini ;))))))))))
Moze i pp....
Potpisujem.
Ajd netko....
Jesi probao postati na Male oglase?
slovenija: gps mapa ne postoji
hrvatska: imas po 700/750 kn (kupio moj stari)
bosna: ako ne postoji slovenija mislim da nece biti nista ni za bosnu...
madarska: porbaj tomtom navigator ili marco polo...
S kojim uređajem ti tata rabi HR mapu?
U kojem je uopće formatu?
Jesi ju ti probao na Compactu?
Kupio je Yakumo Delta X (integrirani GPS).
Neznam u kojem su formatu. Nisam (jos) probao na Compactu.
Na Compactu sam probao MS Pocket Streets, imao sam instaliranu mapu Trsta al nije bas nesto...
Do sad sam imao prilike isprobati: Marco Polo 2, TomTom Navigator 5, viaGPS & MS Pocket Streets.
Dakle...
TomTom ima najbolje mape al svakih 10 min izlazi iz programa :-/ Bug pir*tske verzije. PREPORUKA!
Marco Polo je Njemacki program. Sasvim uredu. Dobra navigacija i ako ima (malo) ruznije mape. Dostupne karte cijele Evrope ako se ne varam (osim Balkana).
ViaGPS je prvi (i jedini???) Hrvatski program za GPS navigaciju. Program ne zauzima previse mjesta. Dostupna je samo Hrvatska karta. Svako tolko se nadje upgrade na internetu.
MS Pocket Streets. Ne preoporucujem za GPS navigaciju... Slabe karte. Najbolje samo ako trebas kartu jednog grada....
:thumbup:
Volio bih baciti oko na viaGPS i provjeriti u kojem je formatu predstavljena Hrvatska pa da vidim može li se nekako iskoristiti da se prebaci na Compacta i u kojem bi se to obliku moglo rabiti na Compactu...
Mislim da nisi dobro procitao moj post: hajde jos jednom...
Hrv mi ne treba jer ju imam, a ovo ostalo postoji jer sam vidio na netu ali po punoj cijeni...
I ono zadnje: sto da probam s tomtom-om?
Pitam se, jesi li mi uopce htio pomoci sa svojim postom ili se samo pravis pametan...
ne mislim da se pravim pametan... sve tak na brzinu pisem da neznam niti sta pisem... zasto ne bis probao potraziti na emule-u?
neam ppc al me zanima jel ima kakva GPS karta ljepe naše, naravno da ima kompletan popis ulica u zg-U I DA JE CRACKANA ILI FREE.... trebam za jednog frenda u njemačkoj .........
Polako. Ne dopuštam ovakvo razgovaranje Baskervil! Nitko se na ovom podforumu ne pravi pametan. Xzibit je samo htio pomoći.= Citat =:
Izvorno postao Baskervil
Na ovom podforumu mjesto je za ekipu kojoj je zajednička tema - PDA i Smartphone uređaji. Tu smo da razmijenimo iskustva i naučimo nešto novo.
Ima onih koji traže odgovore i postavljaju pitanja. Ali, hvala Bogu, ima i onih koji imaju volje (i vremena) davati odgovore i pomagati drugima. I to trebaš cijeniti, a ne odnositi se ovako prema nekome tko ti ima volje pomoći!
Upozoravam te da ubuduće paziš na ton kojim razgovaraš!
Može poslužiti kao alternativno rješenje.....
h**p://www.gvmobile.com/mobilebitmap.shtml.
Znači nađeš mapu grada kao sliku (ako ima)... konvertiraš s priloženim konverterom i možeš pregledavati....;D= Citat =:
MobileBitmap is a Windows Mobile based viewer for large scale images and maps.Images up to 65.000 by 65.000 pixels can be converted with the included MobileBitmap Converter.
E to bi filo fino.
Sad samo još treba HR mapa da ju se proba konvertirati.
h**p://www.euroave.com/maps/
Imaju mape gradova...samo što se sastoje od puna manjih slika....treba ih spojiti...
Ako tko nađe cjelovitu mapu gradova...khm...link;D
= Citat =:
Izvorno postao mach1
Zahvaljujem se na objasnjenju ovoga podforuma, ali zaista mislim da moj post nije bio toliko nepristojan da bih javno dobio ovakvo upozorenje... Privilegija titule moderatora, (a k tome i obaveza), nebi trebala dopustati ovakvo proizvoljno dijeljenje pravde...
ja vam imam veliku auto kartu hrvatske na kompu za onaj program što je particle naveo. reza je oko 3000x3000 ja mislim. to bi vam bilo dobro kao alternativno rješenje. imao sam i karte gradova nekih al sam pobrisao ja misli. to sam davno našao na netu (naravno ne sjećam se gdje). karta je u .jpg formatu!
Uplodaj je pa daj link.....;D= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Ne ćemo sad nastavljati ovdje prepisku. Dobio si upozorenje što se tiče načina vođenja razgovora i nadam se da ćeš se toga pridržavati.= Citat =:
Izvorno postao Baskervil
Sebe smatram čak dosta tolerantnim moderatorom. Ako ipak imaš prigovora javi Zappanu. Ta politika vrijedi za sve ostale sudionike foruma, pa je tako i tvoje pravo.
P.S. Ukoliko imaš još pitanja piši na PP.
Lijep pozdrav,
Mach1
Bilježim se sa štovanjem :) Još kad bi se našli planovi HR gradova...= Citat =:
Izvorno postao particle
Ja sam skinuo mapu ZG-a, ali je u dijelovima...treba ih spojiti. Mislim da sma vidio u BUG-u jedan program za spajanje izrezanih komadića slike u jednu, ali ga nemogu naći.... ako se netko sjeća ili zna za takav program...link pliz;D .
Mali prijedlog... Na h**p://www.plan-grada.com/plan/ se nalaze planovi za neke gradove u HR. Ako imate volje neka se svatko pozabavi s jednim gradom (skine dijelove mape grada i spoji) pa da uplodamo, tak da svi imamo barem nešto.....:thumbup:
ekipa evo karta hrvatske u jpg-u. zapakirana je u rar! 1Mb
http://rapidshare.de/files/10800404/...tahrv.rar.html
edit: e jel ima onaj program gore itko kre****n???
imam vam ja viaGPS kartu hrvatse za PPC velka 20-ak MB, pa ak kome koristi...ja je jos nemogu koristit, jer tek kupujem MDA... ;) al se nadam da cu moc.. jel ima di kod nas za kupit gps bluetooth recievera, po nekakvim normalnim cijenama..
uplodaj pa daj link......;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Spirit81
ewo link
za Via GPS v1.4 PocketPC
care, to se traži..
jeli to za Hrvatsku..
Koji software treba za tu kartu???:retard:. Jer ako je ovaj Via GPS nemogu ga naći
Evo da... ViaGPS 1.4 ima moj stari. Al kako sad sa registracijom programa?
jednostavno skinite preko nekog Warez programa ili P2P, i uploadajte..
da to je za hr...detaljan zege i jos 10ak gradova bi trebalo bit i tak..neznam jer nisam koristio, al ocu, jase nadam ;)
cheers
ViaGPS je program za navigaciju. cijela hrvatska je na mapi a ne samo gradovi.
evo ima tu za download
http://www.torrentspy.com/torrent/48...Map_of_Croatia
samo meni nikak nece krenuti download
ako neko ima taj program nek uploada na rapidshare ili nesto slicno, pa nek stavi link tu da svi skinemo.
jel probo ko napravit kakav crack za viaGPS.. koja banana kad se moze samo jednom i na jedan urejaj instalirat...
It is the medicament for via 1.5:
First you must instal from this:Code:http://www.megaupload.com/?d=7C9NSIAC
Enjoy!Code:http://www.mireo.hr/hr/viaGPS/download.html
@ ivos gr8 thx for the crack...
;)
crack radi...odnosno program radi, ali nema onog najglavnije...
f... karte...
sta sad...
skidam tomtom eastern europe mape...pa cemo vidjeti jel tom radi....
Karte is there: you must "push the button" MINUS, maybe 8x(I du not know, maybe more scale down) and then in display miniature shadow of your country on top half of screen. Then per oblong(rectangle) enlarge this beautifull COUNTRY.
I can't scal anywhere, it's allways go back in start position??
..blah...don't know...I'll give another try...
nista stavio sam tomtom 5.21 i eastern europe map, nazalost fali nekih cesta i tako..
Only first. Than is OK.= Citat =:
Izvorno postao Spirit81
Please, I am interesting in this soft for PPC iGO Hrvatska i BiH(121,-€):
http://www.gpsmagazin.hu/content/view/187/
THX
Ivos
I downloaded viagps.exe from megaupload
It starts without serial asking but i can not get te map
The solutions you give with the minus button does not work.
I use a jornada 568
Is there another solution, to get it work.
You can "Find street or object on map". Type Cres, search and 2x tap on Cres 51577 or OK. Map is there!
Same result= Citat =:
Izvorno postao ivos
I get the + - scheme and actions, but where the map should be, the last window, in this case the street search keeps displayed
= Citat =:
Izvorno postao ivos
I can't download "medicament" 4 viaGPS from Megaupload.
Little help?
In the right corner you see a text like wait 45 seconds.= Citat =:
Izvorno postao cj-six
Just wait 45 seconds and then the button download here appears on the same place.
Please let me know if you have the same problems a had.
Da ali moras maknuti pop up "MEGAUPLOAD LINKS" koji se pojavi ubrzo nakon pokretanja stranice (odbrojavanja).
Ispod toga se nalazi "Click here to download".
Pozdrav...........
Dopuna na direktan link:
http://www19.megaupload.com/files/49....5%20crack.zip
Da, to nisam kuzio! hvala....= Citat =:
Izvorno postao kokibj
Ja gledam i gledam..... (ne samo ja)
Jel to sve radi na N 6630 ili je samo namjenjeno za PPC? Pitam da džabe ne skidam?
To ti je samo za PPC odnosno za Windows Mobile platformu
Ako nekoga zanima, imam Hi-res kartu Zagreba...
Naravno, uplodaj pa daj link.....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Budem ovih dana uploadao, posalje link kad obavim...
Zna li tko gdje bi se mogla skinuti GPS karta i go 2006 ili Destinator PN?
Destinator PN:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic...ght=destinator
iGO 2006
http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic...&highlight=igo
Hvala puno
Nema na čemu....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ukoliko nekog interesira IGo sa svim kartama Europe, ukljucujuci Sloveniju, Hr i Bosnu (oko 950 Mb) za PPC, nek se javi na forum. Takodjer, imam DVD sa topografskim kartama (hi-res) HR, idealno za CompeGPS i OZi Explorer... Cijena simbolicna.
Imali netko link za detaljnu kartu UK za I GO 2006??
naravno da me interesira, ali ja sam u Varaždinu.
javi se da se dogovorimo.
hvala
Alien8, daj neku adresu za kontakt!= Citat =:
Izvorno postao Alien8
necete valjda davat pare za to, vidiš da se alien registriro samo radi zarade na budalama, guglajte malo, uštedit će vam lovu, ima igo-a i ostalih gps programa kolko oćeš po rapidshare-u i torrentima. ja sam preko torenta pred mjesec dana skinuo igo-2006 i sve dela :thumbup:
Ja sam "Baskervil"-u poklonio iGO na dva CD-a i jedino sto ga je kostalo je kava koju mi je platio (nije morao).
Pitajte covjeka na PM da li hoce podijeliti dalje jer ispada da neki hoce lovu, a forum nije mjesto za zaradu nego za razmjenu.
= Citat =:
Izvorno postao wasx
potpisujem. ima toliko mapa na netu, za cijeli balkan, da je to smiiješno. problem je nekima u tome što su mape za iGO, ali mislim da je to trivijalno.
Da li te mape rade za navigaciju preko GPS-a? Ja sam skinuo nekoliko mapa sa torrenta ali ih ne mogu pokrenuti u navigaciji, a neke nemogu ni prebaciti na mob.= Citat =:
Izvorno postao wasx
tako je, treba ti GPS receiver. Edit: vidija danas jednog u Emerzeti za 500-550 kuna.= Citat =:
Izvorno postao predator
O kojoj navigaciji misliš ? Sad neznam šta si skinija, ali šta se tiće ovog prebacivanja ako ne možeš sa ActiveSync onda prebaci sa Pocket Controllerom (normalno ako ga imaš ako ne skidaj odma) ili karticu u Card reader i pići.= Citat =:
Izvorno postao predator
Imam Gps i normalno mi radi navigacija sa via gps, ali to je samo karta Hrvatske, a treba mi još i dio Evrope- Slovenija, Austrija, Italija, Njemačka. Ako netko zna točan link neka stavi, ili još bolje ako moze sprzit na cd pa čemo se lako dogovoriti.
IGO je čitav na torrentu. Hrvatsku imaju pokrivenu, ali ne i Sloveniju. Zapadna Europa je naravno cijela.
Sad još moram nabaviti bluetooth GPS. Već se tjedan dana natežem na ebayu (jer sam škrt :D), ali mislim da će uskoro kapnut za 40tak eura :)
Pogledaj post broj 53:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao predator
Ljudi, mala pomoc, moze? Skinuo sam sa neta TomTom 6, orgroman file, ima unutra cijela europa.. Kad se otvori taj rar file, onda imam tridesetak partova i sad ne znam kak da ih instaliran na svoj Ipaq..
U međuvremenu sam uspio do tuda, otpakirao sam ih sve, naso sam jedan .cab file za instalaciju tomtom6, instalirao ga i sad nisam uspio nigdje naci tocno gdje i u koje foldere da kopiram ostale foldere. Cak sam probao formatirati karticu i staviti samo Western europe na Sd, ali program mi se brejkne na izborniku Western Europe.. i sad e znam jel problem u programu ili u mapama koje sam skinuo.. uf..
Folderi koje sam dobio nakon otpakiravanja su:
itn
licences
raster
schemes
voices
Western_Europe
zip
pa eto ako to sta pomaze..
fala ti puno!
Evo paskidaj ali meni nešto zapinje
http://search.utorrent.com/search.ph...php%3fq%3d&u=1
Ima ti inace dosta toga napisano na ppc warez forumu
http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=14324
najnovije i.go karte i licenca za iste
http://www.filefactory.com/f/9eeb0f75e820535d/
Jel netko uspio pokrenuti ove nove karte? :cry:
@predator Jel tebi uopće taj novi Igo radi na Tytnu? Meni ne.
Ja sam skinuo samo nove mape i njih ne mogu pokrenuti. Da li se treba još nešto instalirati za taj novi Igo?
Treba skinuti novi Igo za te nove mape, ali na titanu taj novi ne radi. (hardwareIDfailure)
A onda ništa, ostajem na ovome starom.
jel postoje mape koji bi nas vodile do nekih kulturnih znamenitosti, izletišta i sl.?
npr. da upišeš dvorac trakoščan ili nešto slično, ili su sve isključivo po adresama?