Sada na izvanrednim vjestima rekli.
Printable View
Sada na izvanrednim vjestima rekli.
daj ne seri di....????????????????????????????????
Hrt izvanredne vjesti prije dvije min.Navodno u Španjolskoj ako sam dobro ćuo!
nadam se da nije istina!!! :freakout:
:thumbdown :thumbdown :thumbdown
Da na Kanarskim otocima, bas sam vidio na teletextu
Njegov odnjetnik izjavio da nema nikakve informacije pa da nemoze nista komentirati.Ja mislim isto da nije ali cemo vise znati kroz par sati kada se novinari raspisu.:rifle:
je istina je del ponte je potvrdila...kanarski otoci koji pripadaju španjolskoj ali su tam iznad afrike....
koma.......sad če ga iz+++++ totalno
Mislim da da.Mislo sam da je neka greska ,ali svi portali se raspisali!!!!!!!
nije pazio :)
Uhvatili ga. I što sad?
Evo, saznah prije 15 minuta, i još ne mogu vjerovat. Ona dr*lja od Carle del Ponte (ovo je moje osobno mišljenje o dotičnoj spodobi) je objavila da je Ante uhićen u Španjolskoj.
Sad čekam na HRTLu vijesti da čujem više.
:thumbdown: :cry: :angry:
:wstupid: ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Bed... sad mnogo prosvjeda... lol na svim je forumima!
Ajjjjooojjjj sad cemo fakat uci u EU ! Koma !!!!
Bez takvih komentara molim. Imam svoje mišljenje o cijeloj situaciji i haškom sudu posebno, ali pošto ovo nije tema o tome, neću ni počinjati.
katastrofa.......
******....
nda..istina....uhvatili ga
...mod, sorry zbog duplog otvaranja teme...
E sad su mi i zadnju nadu shebali. Sad sam stvarno u q. Onak fest. To je bila jedina stvar koju nisu uspjeli shebat. Dosad.
tek sad sam zaključio o nekim osobama sa foruma nešta...dugo mi je trebalo
uglavno....dobit će 3 doživotne,najmanje....
sramota za hrvatsku da su ga ulovili..
a ova ku*** carla je bas si je beograd nasla da veli da su gotovinu uhvatili ..ma svaka joj cast
nadam se da če karla dobit infarkt
bokte...cili zadar jurca prema pakostanima....
molim?!?!?! :eek:= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
ja ne vjerujem...:rifle:
Ocemo i mi? ;D Da te malo provozam u autiću......hehe...= Citat =:
Izvorno postao erika
nebi trebalo,mislim da čovjek ništa nije skrivio i da će im bit teško dokazat suprotno. ne ljutim se tolko na Karlu,kolko na naše. žalosno je što im je Hrvatska pomagala u uhićivanju. :(= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Navodno su ga uhvatili u hotelu na Kanarima..joj ako mu zena sazna:jump:
Ona ovdje bez love, a on ganja komade po Kanarima:jump:
Navodno je vec avionom Spanjolske vojske prebacen u Madrid
Zalosno je da je drolja plava u Beogradu obavjestila da je Gotovina uhapsen...Sad EU, katastrofa... a Gotovini svaka cast
Njegov život je sad završio.
Pa ono, ne kužim kaj se nije prije predao. On je časnik (vidi u riječniku korijen riječi) Hrvatske Vojske, svojim djelima po meni nije ispao časna osoba. Niti je zalužio takvu čast kao što je biti Hrvatski general. Zemlja za koju se borio je donjela neko sporazume i njih trebaju svi poštivati, niti meni se ne sviđaju neki zakoni pa da ih prekršim ne bih bježao na Kanare nego bih se pojavio na sudu, ponajviše zbog toga kaj za biti u hotelu na Kanarima treba pun k.... love koju ja nemam....
Vidim da većina ljudi misli suprotno, no kaj se more, svatko ima pravo na svoje mišljenje...
jeba te bog kreten do kretena sanader do mesića svi glupi a samo zbog eu
ajmo malo prosvjede radit
izdali ga na kraju hrvati u španjolskoj
najzalosnije je to kaj se sad svi hvale na televiziji mi smo rekli ovo mi smo rekli ono, s oprostenjem p***** k**** jer nitko od njih nije znao gdje je on!!A sad su svi zasluzni!!
strašno..........
Slušđam upravo vijesti na Otvorenom i ne vjerujem. Sad će ga svi branit, i njega i rat i ovo i ono. SAd će bit heroja koliko voliš.
Razapet će ga kao primjer, to će bit. Ispolitizirat će sve. A one koji su krivi neće njihovi izdat, naravno. Jer ne daje svoj svoga. Osim u Hrvata.
Kad se čovjek pobrinuo da bude hrvatsko (a ne tuđe) govno u hrvatskom moru, onda je bio dobar. A da nisu drugi htjeli (srat) u hrvatsko more, ne bi ni za njega nitko čuo. Napravio je šta je trebalo kad je trebalo. I onda ga je lijepa njegova Hrvatska odlučila imenovat viškom. Klasificirat kao "replaceable".
Čisto da si čovjek (opet) postavi pitanje: za koji k...c se ginulo? Trebalo je reći "Hoćete? Na,uzmite." Pa se maknut sa strane, ne smetat nikome. Dapače, svi u kolonu i put Haaga, da se olakša svima.
I dalje mi se suza zacakli kadgod vidim neki auto da prođe ,a na zadnjem staklu poster... stvarno svaka čast Dalmošima, oni jedini niosu zaboravili (ostale iznimke, koliko god rijetke, nek' se ne uvrijede što ih ne navodim poimence).
Za te stvari krivi smo i mi jer smo na HEROJE svoje pljunuli
U Boga i domovinu čuvajmo Antu Gotovinu
= Citat =:
Izvorno postao gog
Konačno jedan razuman, razborit i suvisao komentar.
Inače, svi mi znamo da je haški sud u biti "kadija te tuži, kadija ti sudi" isto tako znamo da je optužnica protiv Gotovine koju je sročila "ni baba ni deda" više nego idiotska, bez ikakvog temelja i politički proizvoljna, ali po mom skromnom mišljenju, general da bi zadržao pravo nošenja časničke titule, morao bi poštivati zakone države za koju se borio. Sve drugo je demagogija i voluntarizam. Sad, s druge strane, pošto sam i sam bio vojnik i učesnik rata, najiskrenije bih volio da na tom suludom sudu ipak pobijedi pravda i da ga oslobode, jer sam duboko uvjeren da nije kriv za ono za što ga se tereti.
Uh ...bas sam u pravom trenu od-bannan :D
Izrazavam podrsku nasem heroju-generalu Gotovni i nadam se da ak vec ne uspije pobjec , nadam se svim srcem da ce bit obranjen na sudu , jer je on heroj , a ne zlocinac!
A ona babetina:rifle: :rifle: odvratna dabog da joj objavili smrti muza na sinovoj svadbi da vidi kak je to :smart:
@drug mile pazi , viri ti tenisica iz necije guze
tuzan dan za hrvatski narod , jer ta covjek zasluzuje u prokleti Haag isto koliko zasluzujem ja i svi vi tu na forumu . al i ,mi oduvijek i jesmo samo sluge drugima . :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:
Nemoj da se ja domognem tvoje guze, pa da vidiš kako ide i bez vazelina.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ajmo bez vrijeđanja. grunt, čim si se vratio već moraš vrijeđat druge jer drugačije misle od tebe? mislim, sve je okej dok izražavate svoja mišljenja o tome što se dogodilo, imate pravo na svoje mišljenje kao i svatko drugi tu. al nemate pravo vrijeđat jedni druge
E, a da ne zaboravim reć kako će sad svi oni koji su 2003. glasali za HDZ, sada morati jesti svoja govna.
Ništa.
Sada ćemo vidjeti kako hrvatska vlada i predsjednik brani svoje branitelje i dali joj je stalo do ljudi koji su se borili za njezin opstanak i samostalnost.
Haha ja nazalost nisam glasao 2003e az HDZ a jedini razlog tome je moje 86o godiste.
ok necu nikog vrjedat.
hvala Bogu da jesam....inače sam hspovac,ali....
od 2 zla izabrao sam ono puno manje....:)mislim na social demokratsku partiju
ljudi moji sve je to biznis od pocetka...
slažem se s ovim gore, te dodajem neke stvari koje neki zbog slijepog patriotizma previđaju;= Citat =:
Izvorno postao gog
medju ostalim da je cijenjeni Gotovina bio:
- vozac nekog glavonje na korzici ( a usprkos par
lokalnih autonomas-terorista to nije narocito opasno
mjesto )
- osudjeni pljackas neke bakice u Parizu
Osim toga, nakon rata je on ispao dosta bogat...
A nekako mi se cini da nakon ovog rata ni jedan
posten covjek nije izasao bogat.
Ja sam za varijantu, ako nije kriv, neka dokaže suprotno i super, neće biti prvi Hrvat koji je oslobođen iz Haaga. Onaj njegov poznati govor u kojem pljuje po svojim podređenima koji su se ponašali ečasno u akciji mi je nanjega bacio pozitivno svijetlo, no sad će se valjda sve otvorit.
Sanader i ekipa su potpisali sve što treba da bi se uguzili u Europski parlament, to je sasvim jasno, a najmanji problem je sad taj jedan čovjek, veći bed je u sudbinama 4 milijuna ostalih koji ovdje žive i kojih se osobito tiču neke potpisane reforme i sl. Nitko se nije zapitao koliko će nas porezne obveznike koštati njegova obrana u Haagu?
inovator,ove stvari koje ti govoriš niu točne,pročitaj njegovu biografiju od ivankovića....
Boli me briga kolko ce kostat , ak mozemo placat sva ostala sranja mozemo to je najjmanji problem.
ja bi sad bio sretan recimo da sanaderu padne vlada radi ovoga jer je do prije dvije godine huškao ljude (Split) preko zaštite Gotovine i gnojio kako SDP predaje generale.
Također bi moglo doći i do državnog udara da se nađe netko od čistih generala (padaju mi napamet samo zasad Tus i Agotić).
Također se nebih začudio da se oslobodi Petrač nakon ovoga ili bar da Grčka odbije izručenje jer je on dosta šurovao oko financiranja Gotovinina bijega.
sreća u nesreći je da će za par dana past Karađić i Mladić.
jel onog istog Ivankovića kojeg se rođeni otac odrekao i koji inaće lupa pizdarije.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
barem ce se imati sa kim druziti tamo, sada su si svi dobri
nered,pa di mi na vlast sdp dođe....šta mi onda državni udar znači...
ja sam uvjeren da su ga naše službe dosta dugo čuvale:)
Taj Ivanković je zbilja vjerodostojan izvor. :notooth:
EDIT: I di je sad u cijeloj ovoj priči Vatikan???
ma samo vam lažu sad smo se čuli kaže on meni :
Ma ajde filipe lažu samo se prave koda ih nema koji izgledaju ko ja a ja sad lipo uživam oni misle da sam u zatvoru a ja.......
ono nećemo sad da znate di je ali nije u hrvatskoj
ja brijem da oni njega nisu ulovili i da on sad negdje sa drugom Titom i sa Elvisom cuga
Ha, sad će opet padat razne teorije zavjere. :notooth:
heheheh,čim nije po vašem lijevom ukusu lupa pizdarije....
A tko zna gdje se sada nalazi Gospodin Petrac:jump:
hohohoh, zar te nisu naučili da se o ukusima ne raspravlja, a i nemoj biti siguran da si siguran tko je kakvog ukusa.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Mislim da je prilicno jasno to.
on topik
Sad se samo nadam da ce nasi nac team nekih dobrih odvjetnika da pobiju ionaku bjednu optuznicu.
[mozda i svena uzmu] :klap:
oooo uhvatio te Božični polet...učili su mene puno toga:)
pa ak Miloš još nije osuđen,neće ni Antu skoro....iako sam siguran da nije kriv,smjestit ćemo ziher nekaj...jer čemu toliki trud da ga čopa,pa da ga puste,nema šanse....
Baš sam ovo mislio nadodati, šteta što i odvjetnici Haaških optuženika nisu toliki patrioti kao mnogi ovdje pa da obrane kojeg čovjeka i za manje od nekoliko milijuna...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Što se tiče mjesta objave, mislim da nije toliko bitno za čitavu priču, no možda je baš namjerno odabrano kako bi i druga strana vidjela da se svima sudi u nadi da će se i tamošnji osuđenici za zločine što prije privesti sudu...
Uglavnom, ovo je došlo kao naručeno (što je BD primijetio), svim sitnim ribama i kvazi politikantima, kao idealna prilika za busanje i prsa i skupljanje političkih poena od neukog naroda...
Kakve veze ima politička orijenacija sa ovakvim komentarima, misliš li da nema političke orijentirane desnice koja vidi dalje od svog nosa i koja razmišlja svojom glavom?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Lako sada nama ovdje pametovati, on je heroj, on je ovo, on je ono, a tko od vas to zna iz prve ruke? Ne možeš mi ti tvrditi da je netko heroj, je si li ti bio s njim čitavo vrijeme rata pa znaš ili? Ja ne tvrdim da je on kriv, dapače, volio bih da nije. Ostala moja mišljenja napisao sam u 1. postu u ovom threadu...
Evo opet te moram pohvalit (nemoj sad uobrazit ;D) svaka čast za logično razmišljanje. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gog
Najviše od svega mi ide na q kad netko tvrdi da osoba X je ili nije počinila zločin. Kako to vi znate, kad niste bili s njim?
Ja VJERUJEM da Gotovina nije počinio zločin, ali to ne mogu znati. Ne možeš tvrditi nešto što nisi vidio, možeš samo vjerovat u to, a to je stvar osobnog izbora.
Jeste čuli sad- Na beogradskom radiju su rekli da su valjda krivog čovjeka uhvatili :)A Sumnjam,ali dobro...
Da nije onaj opet Talijan sa plaže u Brelima ;D;D;D
Sad ćemo se svi opet baviti njime, umjesto da se okrenemo opipljivijim problemima koji nas svakodnevno okružuju, koje ni ne mislim nabrajati jer bih tako mogao do sutra... Ovo dođe nešto kao i ptičja gripa. Skretanje pozornosti javnosti sa konkretnih stvari koje muče većinu hrvatskog puka.
I to kaj veliš, ja predlažem da se ti posvetiš onoj svojoj prijateljici koju vodiš u kina i poklanjaš mobitele, čemu prosipati žuč na internetu :)
Imaš ti praf. ;D Nego... pamtiš ti puno toga, a? :)
Mislis na Antonia:jump:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ma nadam se da će ga odvjetnici spasit u inat onoj plavoj kuji
ne znam kak se ona usudila baš usred beograda to izjavit
Samo ono što ne moram ;D No da se vratimo ontopic:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@bbrljo, jedan od mogućih razloga sam naveo u jednom postu malo više, IMHO naravno...
Pa, ako se u tom trenutku tamo nalazila, onda je to i tamo izjavila.
Ne, trebala je čekat da napusti teritorj SCG pa da onda kaže, ne bili se tko našao uvrijeđen. ;D;D;D
mi smo svi za nju balkan i jedan veliki copor a ona je coban i moramo se ponasat kak se ona sjeti!! Tko nam je kriv sto smo guske i srljamo gdje nas ne treba! Prodali smo se i nema nam vise pomoci! Glavno da mi idemo u Europu!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo birtija do mene puna "ustaša" i puštaju Tompsona i bećarac, sad je trenutno na repertoaru "Istrčale zagrebačke frajle".
Sve same pijandure koje po cijeli dan stoje za šankom i laju kako su im plaće male i životi isprazni. Ajme majko di ja živim. Sram me.
bravo gog,pravi si car....itekako ima veze...super si mi..imao si 5 iz logike ziher...pustiš da tema ode na 3-4 str. i onda tražiš nešta ili nekog na čem bi zaradio svoj pljesak...i tako svaki puta...i zato te volimo;)
drug mile i mene je sram di ja živim...evo dvoje nas je
"Prodali" smo se 1994. kad je Sabor donio ustavni zakon o suradnji s haaškim sudom, kojim se DIO USTAVNIH OVLASTI RH prenosi na haaški tribunal. A tko je bio na vlasti 1994 - ZNA SE.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Nego da se i ja malo ukljucim u raspravu, ali ovaj put malo ozbiljnije.
@gog ono tvoje razmisljanje o casnicima je totalno van pameti.Znaci po tebi visoki casnik mora biti vrlo castan covjek, nizi casnik mora biti castan, ali mu se nesto moze i oprostiti, visi docasnici tu i tamo, nizi docasnici ako bas moraju, a vojnici/moranari upoce ne moraju biti casni.Ne znam ali ja imam blagi osjecaj da si ti odsluzio vojni rok u nekoj od mnogih opcina u ZG:evil:
Nego da se ja vratim na temu...kao prvo bih naveo nekoliko puckih poslovica, pa kaze politika je kurva i tko ce kome nego svoj svome.
E sada kao prvo ja bih se vrati unazad od cca 2.5 godine...ono kada se digla velika guzva oko sustava S300, kada je Mamic digno galamu da mu RH duguje neku ogromnu lovu za taj PZO sustav kojeg je on kupio za RH...malo bilo halabuke i sve nestalo, ali nakon nekog vremene, general Zagorac ili od milja zvan Zagi:jump: dobije batina i dobro ga nalupaju...opet halbuka zasto, zbog cega???? A tko je ono bio glavni logisticar MORH-a?????I opet nista...trla baba lan i sve proslo......nakon nekog vremena opet vijest na prvim stranicama novina Otmica generalovog sina.....Znaci opet Zagorac u djiru.....Traze oni od njega neku ogromnu lovu, a on jadan nema, pa moram dignuti kredit.Bas me zanima koja to banka daje kreditiu dva dana i to umirovljenicima????( preporucam se ovoj banci jer i meni treba krediti )I opet price nasih vrlih novinara i razna nagadjanja....Opet tisina...a gospodin Petrac netragom nestaje i nitko ga ne moze naci....Nakon toga tisina, a gospodja Del Ponte opet kamenjem po RH da nema nista od EU dok se ne rijesi odnos sa Hagom.Neko vrijeme nikakvih dogadjaja...i odjednom pregovori za ulazak u EU.....i vidi vraga onaj imbecil u Britanskom veleposlanstu aktivira rucnu bombu i ne ubije se nego si samo zada par ranica.....skidam kapu onom iz POA-e koji ga je ubacio da radi u Britanskom veleposlanstvu;D Opet halabuka novinara..razne teorije o zavjeri, terorizmu i ostalim sranjima....( a tek kada mi oni sa TV dofuraju generala Mate Lausica da on da neki kometar....vezano za sigurnost.Isti tren dodje mi da placem )Nakon toga opet tisina...i opet velika vijest...U Ingumenici uhicen gospodin Petrac i vidi vraga na privatnoj jahti.....i normalno on nezna nista o Gotovini.....a dosao sa jahtom.E sada neka mi netko kaze kako je najbolje doci do Kanarskih otoka????Avionom???Previse opasno..pogotovo sada kada svi starhuju od terorizma...a i ako te trazi interpol nije zgodno:jump: Brodom???Opet ista stvar kao sa avionom..ali jahta????Eeeeee to je vec posao...dolazis na Kanarske otoke pa kao ono si u prolazu,bacis sidro u neku valu...skocis sa gumom do kopna odradis sto imas i bjez......:jump:
Procito sam sve kaj si procito ali ne vidim poantu tvog posta.
@smogovac ;D ;D ;D
off topic malo, ali me zaintrigiralo, jesam ja faca posto sam danas vidio goga? :D :D :D
Bah ... ti si faca na onu potenciju kolko puta si ga vidio
Dakle ja sam faca na prvu odn obicna faca ... i osjecaj je overvelming.
Vi koji ga nijednom niste vidjeli se nemojte zalostit - nemojte zaboravit da ste face na nultu a to je i dalje 1 !!
dakle niste nula!
ma to je vijest dana, a ne uhicenje Gotovine ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
brijem da je na ovu temu ima najviše postova u tako kratkom vremenu u povijesti.........
Prica se da je s njim bila jos jedna osoba u hotelu, bas me zanima ko je bio s njim"
brijem Elvis ili Gog
e da, da nebi bilo zabune ja se slazem sa onim sto je gog reko, ali to neznaci da ga nesmijem zaj... :D
Evo na rtl-u upravo snimke od španjolske murije kako Antu vode na sud...
Gotovina prvi put na TVu poslje neznam kolko godina..
fala Bogu zgelda ok , nije nis izmucne , dobro se drzi.
Prespavace tam u SPA jerbo je neki praznik , sutra ide sa NATO.vim sluzbenim avionom nach Haag...
mislim ono ...
mogli su F16 pposlat ...
fakat koda je neki zlocinac
ovo je sramota. tako nam i treba kad više od pola države opet glasa isto! neki dan sam čuo ovo, jedan je rekao "...i moj je golub pamentiji od Hrvata, kad mu dva, tri dana ne dam jest on više ne dolazi, a Hrvat uvijek jednako glasa..."! ovo je sramota opet ponavljam. čovjek se mora branit za nešto šta mu je bila dužnost, mora se branit zato što je branio svoju zemlju! ***** Sanadera i HDZ i sve one koji za njih glasaju! Ovo kažem s punom odgovornošću pa makar i ban popušio! Ljut sam i nesretan što se ovo događa! Jako ljut!!!
Molio bih te da čitaš sa razumijevanjem, izvrtanjem mojih riječi nećeš ništa postići. Ako misliš da general (to ti je inaće najveći čin i čast koju možeš dobiti u vojsci) ne mora biti časna osoba onda tako napiši. A ako baš želiš da ti dočaram slikovito, što misliš bi li bio veći skandal da se otkrije da je papa pedofil, ili običan župnik? Što ne implicira da se od običnog župnika ne očekuje da bude "časna" i moralna osoba.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Što se mog vojnog roka tiče, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom? Ako te nešto zanima slobodno pitaj.
@smogovac, tebi pusu šaljem, i ja tebe volim :kiss: ;D baš si mi ono simpatičan kad ostaneš bez materijala za ozbiljnu, argumentiranu raspravu. Puno je lakše naći neki besmislen komentar, uzviknuti komunjara, ljevičar, nostalgičar i sl. Osjećat ćeš se društveno prihvaćenih od svoje okoline, zajednice i istomišljenika kojih u većini slučajeva imaš na bacanje, i dalje živjeti sretan, nije potrebno razmišljati, samo slušaj što ti roditelji kažu. Moram priznati da ti pomalo i zavidim, nekome je to dovoljno, nekome nije...
Pa kada si ti vidio da se generali voze autobusom;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
nema mjesta u F16
Ocito je snjim neki Hrvat, bas sam sad gledao na RTL, jer vidim da prica s nekim i to nekak pre brzo da prica engleski
...samo da se nadovežem - veoma mi je žao što su ga našli...
...ali - da se predao prije cca. 4 godine vjerojatno bi bilo isto kao i sad... to što su ljudi činili "zločine" (i ginuli) da obrane Hrvatsku, to nije bitno... nitko očito ne zna da su u kućama bile babe i didovi od kojih 60-80 god koji su ubijali naše borce...a ko tobože bili su srpski civili...znam to iz prve ruke jer je moj otac to doživio - na sreću nije ubijen, ostao je živ, ali su druge osobe poginule...
...sad još samo čekam da mom ocu stigne poziv za Haag... ma nek se goni i vlada i predsjednik...
U vojsci se gleda duznost a ne cin.Ustalom ti si implicirao rijec casnik, tj korijen rijeci.Sto se tice casti u vojsci niti tu nisi u pravu jer se za zasluge dobiva nesto drugo a ne samo cinovi.Cinovi se ne dobivaju samo zaslugama vec i struconm spremom= Citat =:
Izvorno postao gog
Najbolji su mi patrioti koji ce sad bit u komi, ono nas spasitelj uhicen i takve stvari. Imamo takvih u razredu, sutra ce bit show.
Bjezanjem si je otezao. Da nije bjezao, mozda bi ga oslobodili. Ovako, nikad ga nece pustit. Osudit ce ga sigurno. Nisu ga trazili sve ovo vrijeme da im opet uzmakne.
Osim toga, kakav covjek moze utjecat na sudbinu 4 milijuna ljudi? Izabrali smo te i te da vladaju, oni su odlucili da idemo u EU, i to je to. A nismo mogli zbog njega. Ja znam da ja ne bi mogao svojim bijegom kocit ciljeve cijele drzave.
Ne znam jel kriv, nitko to ne zna, osim svih ovih silnih ustasa.
A zašto ne bi znao engleski tako dobro? Obzirom koliko dugo je bio u bijegu mogao je 5 stranih jezika naučiti tečno govoriti...