Nakon ovog i ja želim ovako izmjeniti svoj SL. Ima tko kakve instrukcije...
Pogledajte Dr M@buse-ov mob ovdje i recite šta mislite..
Printable View
Nakon ovog i ja želim ovako izmjeniti svoj SL. Ima tko kakve instrukcije...
Pogledajte Dr M@buse-ov mob ovdje i recite šta mislite..
Evo izravniji link
ja to isto kanim napravit a tjedan dva kada nabavim sl45icu, sta mislite o skidanju antene!
Meni osobno se sviđa antena kakva je na SL-u, ali to je stvar ukusa.
pa da ali hocu nesto neobicno!
misliš je skroz skinuti ili je samo izvrnuti pa da je iznutra?
I meni:) bez antene mi je tako tako...= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Meni osobno se sviđa antena kakva je na SL-u, ali to je stvar ukusa.
izvrnuti pa nisam lud da nemam signala ako je skinem= Citat =:
misliš je skroz skinuti ili je samo izvrnuti pa da je iznutra?
coma opet te muče antene?:lol: :D
evo ovdje iskopao kako se to radi na S35, ali na žalost ne mogu naći nigdje za SL
ajde ljudi u roku od par dana kupujem sl45, uredjujem ga do jaja pa mogu napisati clanak o tome kako ga urediti ako vas zanima?!?
definitivno napiši cijeli postupak, i ako je moguće ubaci i koju sliku da vidimo kako sve to skupa izgleda
ocu, napisat cu tekst i slike ubaciti, samo trebam nabaviti fotic, krepo mi je! nesto cu iskemijati!
Ma vraga.. :)
Ti to prvo sve istestiraj na svom SLu i onda ti mi dolazimo jedan po jedan ;D da slozis nase..
savjet dal da kupim sl45 samo sa punjacem po 800kn? sorry na duplom postu, ali je hitno
Ne znam koje su cijene za taj telefon... meni se čini poštenim. Ovisno, naravno, u kojem je stanju telefon...
tip kaze da je star mjesec dana i da je u dobrom stanju, sve tipke ok, baterija dugo traje! za kabel me zaboli jer i tako i tako moram kupiti neoriginal kabel, ali ja bi onaj kucni punjac!
Isprobaj ga pa ako ti se sve čini u redu kupi ga... ali nemoj vjerovat da je samo mjesec dana star. Sestra ga ima (da, i njega..) i ima taj stolni punjač koji je meni se čini ujedno i kabel za povezivanje (nisam se s njim igrao previše). No krepava joj kartica.
Pa malo pregledaj cijelu ponudu u oglasniku pa vidi čega sve ima...
znaci nema ni slusalice, sada sam se sjetio, to necu kupiti!
Pa za nekih 200 kn više možeš kupiti i sa SyncStation i sa slušalicama....
ne za 200kn vise, nego za iste pare, samo treba pricekati kojih tjedan dana i naci pravu ponudu u oglasniku!
Eto vidiš, mislim da je ipak bolje se malo strpiti nego dati pare za nešto što nije prava stvar. Ali isto svi jedva čekamo da ga kupiš pa da nam pokažeš kako si ga sredia.
Gdje u zg uopće ima kupiti led diode za mobitele??
čipoteci
Evo jedan link gdje je opisan SL:lol:
""":lol:""" cemu to?
Nakon što sam jučer donesao jako tešku odluku, danas sam odmah krenuo s poslom!!
Odlučio sam preurediti svoj sl45!!!:) :thumbup: :rifle: :sheriff: ;D ;D
Za samo jedan sat rada maknuo sam antenu i pripremio sve za "kitanje"!!
OVO je LUDO ! :rifle: :rifle: :sheriff: :thumbup:
p.s. Viki molim te da mi staviš slike na forum!!!!
a da te pitam sa cim si ga kitao?
ja sam sad bio po sl45 po 750kn i tip mi kao slusalice htio uvaliti hendsfri, reko zajebi!
Ajde ubaci te slike na web pa da vidimo kako to izgleda
Auto kit!!
I kad izbrusiš sve kako treba onda prešpricaš sa "špric-kitom" i onda sa vodobrusnim papirom od 1000 izbrusiš i pošpricaš ga s bojom!!
Hoćemo slike!! :)
dajte neki link za tu antenu
mislim, cist me zanima jer mi je ljepsi s antenom :D
svi siemensi su mi grdi osim sl bas zbog antene :lol:
btw i ja sam kupio sl :D i to novog :D po soma kuna :D
i sync i ptt sluske i upute i cd i jos k tome radi :lol:
jesi siguran da je novi, ako je to je maznuto
Nisi mi se pohvalio..= Citat =:
Poslao: PinkY
dajte neki link za tu antenu
mislim, cist me zanima jer mi je ljepsi s antenom :D
svi siemensi su mi grdi osim sl bas zbog antene :lol:
btw i ja sam kupio sl :D i to novog :D po soma kuna :D
i sync i ptt sluske i upute i cd i jos k tome radi :lol:
A ja svaki dan furam sluske u Zg.. da se javis pa da ti ih dam :)
daj malo opisi kako ga otvoriti, na sta treba paziti! kolko ima kvacica i to
Da, daj opiši malo, pa da i mi drugi nabrijemo svoje SL-ove
Otvaranje je išlo jako teško!
Ja sam imao 2 otvorena sl-a čija su kučišta oštecena!
Ja svoj mob. još nisam rastavio!
Uzeo sam maskice od sl-a kojem je maskica najviše oštečena!
Ja ču obojati kompletno cijeli sl, sve osim tipkovnice!
Cijelog ču prebrusiti i "pokitati" tako da se ne vidi da je maskica oštečena!!
Danas nisam imao baš puno vremena!
Možda sutra bude kučište gotovo do kraja pa vam u nedjelju pošaljem slike!!
Obojiti ču ga u metalik svijetlo plavu!
Moram još kupiti i led diode, kupit ču bijele ako ih bude, ako ne onda ču staviti plave!
stavi onakve ko na t28 najbolje pasu, zeleno plave, jako plave nisu dobre ko i cisto bijele
Da pozadinsko osvjetljenja s T28, T20, T36.. je super ali jedini bed je kaj to NISU LED-ice već se radi o elektroilumiscentnom osvjetljenju!Dakle niš od toga.
ali jesu ledice na tastaturi? ako jesu da ih se skinuti pa staviti na sl45, samo na ekran?!?! p.s. t36 nije usao u proizvodnju!
Ma mislio sam na T39...;)
a jel ima ledice na tipkama?
Pa tipke svjetle, valjda ima...
nije ukraden niti nista takovoga :)
fabi je upoznat s situacijom :) ali psssssssssst!! :)
btw pala mi j jedna idejica a to je da probate napraviti nekakvu "kvacicu" na onoj rupi od antene tako da mozes provuc onu spagicu :)
isto tako mozes ugraditi mali bodez koji pritiskom na skrivenu tipku izleti van :D
nije ukraden niti nista takovoga
fabi je upoznat s situacijom ali psssssssssst!!
jel ima jos takvih?
http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...ke/cetvrta.jpg http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...fotke/peta.jpg http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...otke/sesta.jpg
Stvarno ti to dobro ide:) :) mogao bi napisati kratki tečaj za nas ostale pa da na stranicu stavim:D
@Pinky, moj SL ima rupicu za spagicu, odmah iznad baterije s lijeve strane...
jako dobro, mislim da svi jedva čekaju da ga završi pa da vidimo krajnji rezultat...
Hmmmmmmmmmmmmmmmm
Sklopio sam mob.!!!!!!!!
Mane:
1) Signal je slabiji za jednu crticu i nestabilan je!!
2) Nema dovoljno mjesta za vibra-motor!!!(antena dođe na mjesto gdje je osovina motora i ne može se okretati)
3) Ja sam koristio običan auto kit i sad kad sam sklapao mi je popucalo tamo gdje je bila antena!! (možda da sam koristio kit sa vlaknima nebi)
:fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :( :(
Vratio sam ga natrag u staro kučište!!
p.s. I ja isto imam rupicu za špagicu !!!
Čuj na greškama se uči, ja bi si promijenia ledice, ali me frka da nešto ne zeznem, a ovo mi je jedini mob.
Nema frke ako misliš promjeniti i maskicu!!!
Ako ti maskica nije oštečena onda ga neomj otvarati!!
Ne isplati ti se samo zbog dioda mjenjati maskicu!:-/
Znači, velika je vjerojatnost da ču oštetiti masku prilikom otvaranja??
Oštetit češ ju 99,9%
hmmm, bad, a tako sam htio zamijeniti te ledice :(
a kolika su ostecenja?
možda si uspijem nabaviti jedan pokvareni sl42 za nekih 100kn, pa onda budem malo eksperimentira na njemu
@ V.S.
ti si ga imao otvorenog, pa me zanima jeli ovako ide što se tiče ledica:
4 led (tipkovnica 1-9, *,0,#)
4 led (display)
2 led (crvena, zelena slušalica)
2 led (obe soft key)
jel se te male diodice mogu kupiti po komadu, kolko ja znam moze se samo u kompletu 10 komada
Nisam siguran, ja sam isto čuo da idu po 10 u komadu (to je nekih 100-tinjak kn)
mogli bi onda se dogovorit mi na forumu da kupimo zajedno doci ce nas jeftinije, netrebaju nam npr 10 crvenih nego samo jedna
znaš da bi i mogli tako, samo se treba složiti oko toga koje boje će biti ledice :)
za ekran su najbolje onakve plavo zelene ko na t28, to cu pokusati skinuti sa t28ice, treva jos zelena i crvena za svakoga po jedna, a tipke..... kaj vi mislite?
Tipke roze ili smeđe! ;D ;D ;D
onda definitivno pinky :)
4led (tipkovnica 1-9, *,0,#)
2 led dolje, 4 gore (display)
2 led (crvena, zelena slušalica, obe soft key)
:fried: :fried:
thank u V.S.
:D
ekipa kupih konacno sl45
blago se tebi!! po kojoj cijeni?
YHAAAAAAAAAAAA
:jump: :jump: :rifle: :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: :drink: :drink:
Što ti bi?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ili je zaštimao svoj SL ili zbog Cominog SL-a...
900kn, dajte mi neke savjete!
šTO TE ZANIMA??
COMA COMA!!!
kaj ovo treba znaciti! trenutacno me najvise zanima gdje kupiti kabel ali kada to valjda sutra rijesim, onda patchevi!
ma naći ćeš taj kabel. Nije moguće da nema u cijelom zg kupiti jedan data kabel
Isplati li se kupiti USB kabel za SL45? Jer ovo usnimavanje mp3 me totalno izludi preko običnog data kabela..
I može li se flešati mob sa takvim kabelom?
Ja ti preporucam uzeti reader neki.= Citat =:
Isplati li se kupiti USB kabel za SL45? Jer ovo usnimavanje mp3 me totalno izludi preko običnog data kabela..
I može li se flešati mob sa takvim kabelom?
Ja sam uzeo TRUST u HGspotu i super sam zadovoljan.
Cita MMC, CF (sto mi treba za digitalni aparat), Smart Media (mislim kupit takav aparat s tom vrstom memorije:D) i jos neke koje ni ne znam :)
Ja npr. ubio tri muhe jednim potezom ;D ;D ;D
U svakom slucaju ti se ispalti uzet.
A cijena??
250 kuna.
Evo ja cu ti odgovorit
Card reader (CompactFlash, SmartMedia, MultimediaCard, SecureDigital), USB 2.0 189,47 kn
Card reader TRUST 610 (CompactFlash, Microdrive, SmartMedia, MultimediaCard, SecureDigital, Memory stick), USB (13270) 269,47 kn
Card Reader XD-PC (xD-Picture Card, SmartMedia), PCMCIA 387,37 kn
Card Reader XD-PC (xD-Picture Card, SmartMedia), USB 368,42 kn
zaboravio sam u HG spotu
Hvala :)
I može li se flešati mob sa takvim kabelom? nisi odgovorio! p.s. kupih kabel u gsm diskontu
Hmmm, da, mislim da bi se tako ipak više isplatilo, jer mi je taj kabel onda više namjenski.
OVDJE ima par fotki sl45ica sa promjenjenim ledicama:)
Jedan olakirani :cool: http://www.sl45.nm.ru/photots/3.jpg
kool izgleda
Ja svom nebi mijenjao boju, samo ledice, i to ekran u jednu boju, a tipke (1-9, *,0,#) u drugu
LEDica 0603 za SL45 nema kupiti u chipoteci :(
IMHO putem usb reader-a se mogu mjenjati iskljucivo podaci na MMC-ukoliko je dio podataka iz Fw-a??? smjesten na MMC - sumnjam da bi ga HW tek tako prihvati - sta ja uopce baljezgam - jel fleshamo phone ili MMC?