U konzumu neka akcija. zna netko nesto vise o tome, jel taj telefon vrijedi svoje pare ili ne?
PS. sto se dobije u paketu?
koliko kn na računu?
Printable View
U konzumu neka akcija. zna netko nesto vise o tome, jel taj telefon vrijedi svoje pare ili ne?
PS. sto se dobije u paketu?
koliko kn na računu?
Ja sam danas kupio N1100 ali u Pošti, 282 kn, mob je za poklon i stvarno je ok, čak ima i svjetiljku koja je stvarno korisna!
Vrijedi toliko sigurno, a i garancija je tu i VIP broj s 20 kn na računu i još nešto sitno narednih 18 mj!
E i još nešto, ima jaču bateriju od N1101
400 mAh >> 4,5h vs 300 mA >> 3h
VIP broj??? mislim da se radi o kronet akciji. ???
n1100? a to je neka druga nokia opet.
mobitel, punjač i simpa broj sa uključenih 200KN na računu, ali sistem je nadoplata kroz mjesece= Citat =:
Izvorno postao khideg
znaci 100% ima 200kn kroz mjesec..pa to je ok..
sad sam oet u dilemi.. 1101 kronet ili 1100 VIP.. a covjece.. kolko vip daje kn na racun?
Dobiješ 20 u startu i još 18 mjeseci valjda po 20 kn,ili tu negdje!
A koliko košta paket u konzumu?
298kn kolko sam ja skonto.
Pa i to je sasvim ok, a onih 200 kn, isto ti daju na neko razdoblje ili u komadu?
isto dobijes 200kn na 12mj
više od 200kn se dobije...
U simpa paketu (konzum) se dobije početnih 20 kuna + 15 kuna mjesečno tokom 12 mjeseci ili ukupno 200 kuna.
U vipme paketu se dobije početnih 20 kuna + 15 kuna mjesečno tokom 18 mjeseci ili ukupno 290 kuna.
prakticki u vipu je telefon besplatan.
Narode navalite dok još ima, vip dijeli mobitele! Daš 282kn a dobiješ 290!
e u konzumu nema vise telefona ..zna netko gdje to mogu kupit jos uvijek?
i ja sam o tome razmisljao... odo ja sutra do najblizeg konzuma ako im je sto ostalo...
Ima u pošti, ali VIP!I treba biti brz! :rotfl:
jel zna netko gdje ima jos 1101 nokie.. ne ovo 1100 od vipa.
Kod nas su sve rasprodane u par dana, ali mislim da ih u Osijeku mora još! Sretno! :-)
ha??? pa ja sam u Osijeku i nema nigdje. ak znas toceno gdje ima reci.
kod mene u konzumu u dubravi ima jedno barem 20 nokia . dakle , dobije se 200kn na racunu pa ispada mobitel samo 98kn . to mi je jeftinije nego kaj me tip trazio za zamjenu displaya na nokiji 3310 koja mi je 'ispala' u subotu navecer
EDIT: evo kupljena nokia 1101 i puni se .
pa j.. u OSijekui nema tih telefona vise..
ali 1100 ti je 1kn telefon. u vipu.
tih 1100 pak nema tu , ili bar ja nisam nasao nigdje . najvise me zacudilo kad sam vidio cijene u palvom oglasniku za 1100 i 1101 . izgleda da cu na ovom aparatu i zaraditi kad cu ga prodavati za koji tjedan
neces... jer su upravo cjene pale na 250kn.
Zašto kupovati mob koji nema ni ekran u bojama? Za razgovarat s njim? Pa takvoga ni moja mama neče više!! LOL
Pa sto mu fali ? sto sam vise mobitela imao , to su mi ovi sa osnovnim funkcijama za zvati i primati poruke drazi jer nemas na kaj bateriju potrositi pa traje osjetno duze . a snob nisam , tako da mobitel je samo sredstvo komunikacije.
Sve to istina, ali šta smatraš snobizmom> nije baš opravdano jer dali bi ti danas gledao crno-bjeli TV jer je i on samo zvuk i slika pa šta će ti onda i boja.:evil:= Citat =:
Izvorno postao Router
OnTopic: mislim ipak da se netko lako riješava viška robe koju dalje nitko neče.
Očito svatko ima svoju percepciju mobitela.