Za sve one koji bi htjeli posjetiti Siemens-ov stand na INFU ove godine, a iz nekog razloga ne mogu - http://www.siemens.hr/aktualno/info2005/
Printable View
Za sve one koji bi htjeli posjetiti Siemens-ov stand na INFU ove godine, a iz nekog razloga ne mogu - http://www.siemens.hr/aktualno/info2005/
Kak ne mogu? Pa ja sam bio na njihovom standu
...misli na one koji ne idu - npr. kao na mene :) ...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
hehe, nismo se razumili... mislia sam na decke koji nisu iz zg i jednostavno ne mogu u zg samo zbog infa...= Citat =:
neznam kako vi, ali ja sam ostao razocaran opcenito sa infom, a na zalost i sa siemens-ovim standom... :(
ma njihov štand je bio ok
recimo tema 10 gsm-a i svi oni stari siemensi
baš ih je bilo lijepo vidjet na jednom mjestu
dobro, ali vecinu tih starih imam doma, mene su zanimali novi modeli, a nisu bili izlozeni oni najinteresntniji, a i steta je sto se nije moglo isprobati bar neke od novih mdoela kao sto je to slucaj na sajmovima vani...
ja sam isto bila full razocarana...decko je isao da bi si kupio graficku i monitor...ali gdje god je dosao samo bi mu uvalili hrpu papira i letaka,kataloga i slicno...i rekli da "oni takve stvari ne prodaju na sajmu"...:d
a hgspot je davao cak 3% popusta za vrijeme trajanja sajma...hehehehe 3% :lol:
ja sam si trazila mp3 playere,ali isto nisam imala neke srece...nadala sam se nekim extra popustima a doma sam se vratila praznih ruku... :(
pa kako nisi kad je čak i bila nagradna igra sa skupljanjem= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
pečata kad si savladao osnovno s upoznavanjem serije 75
čak si ga i mogao besplatno dobit!
ma o cemu ti pricas, SXG75 i SG75 uopce nisu bili izlozeni na INFU. Bili su drugi modeli x75 serije (S75, M75 i dr.), ali oni najocekivaniji nisu....
jedino kaj je valjalo na štandu je Mirna Maras..
i nju sam propustio :(= Citat =:
Izvorno postao tomo
Čudno,ja sam ih vidio u subotu (nije mi se dalo ništa fotkat na sajmu pa "nemam dokaze") sa one strane do HG spota ili koji je već bio blizu njih su bili u plexiglasu i dobro se sjećam onih tipki sa strane ekrana.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
neznam za ostale dane ali ja kad sam bio prvi dan na ulazu sam dobio karticu= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
sa kojom sam trebao skupit tri pečata i tako se bolje upoznat sa e sad da me
ubiješ nemogu se sjetiti kojim modelom ali mislim da je bio SXG75 jer kao trebao
si obići tri info pulta i na svakom dobit jedan pečat pa nakon toga doći na
siemens-ov štand i zastrugat novi mob!
ma imao sam i ja to, ali nije se radilo o SXG75 - vec o S75 - dosta ljudi ih na prvi pogled zamijeni jer su slicni fizicki...
na zalost nije bilo SXG75 ni SG75 (ne samo da ih nisam vidio, vec sam pitao ljude na siemens-ovom standu)...
a da ipak si ti bolje upućen od mene;)
mada danas u jutarnjem piše o nekakvom predstavljanju
dotičnih modela pa sad ni ja nisam siguran jel jesu ili nisu bili
Pa ja sam 150% siguran da sam vidio ovaj mobitel u onim njihovim stalcima= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
http://img.gsmarena.com/i/pics/sieme...s-sxg75-00.jpg
jesi 100% siguran da nisi vidio ovaj:
http://www.club-siemens.net/galleries/s75/s75_03.jpg
lako se na brzaka zabuniti...
neznam, ja samo kazem da nije bilo u subotu sxg75 ni sg75, a i rekli su mi na njihovom standu da ga nemaju izlozenog...
Nisam se zabunio. Još sam se zagledao. Sigurno je bio onaj model i pisalo je SXG75 i imao je kameru napred= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
također mogu potvrdit ovo, promatro sam ga sa svih strana.
ja sam bio u cetvrtak i mob je bio izlozen, jos je bila prezentacija moba.....
hvala cyber a skoro me je 3aTmr uvjerio da me moje plave oči varaju= Citat =:
nisam bio siguran ali eto tebe da potvrdiš da je ipak bio tamo i to koliko
se sjećam na onoj strani prema hg-spotu i bio je zadnji u redu!
neznam, ja ne mogu govoriti za ostale dane, vec samo za subotu kad ga nije bilo, a i na standu su mi rekli da ga nemaju izlozenog...
ja sam u petak bio,mogu sa 100% sigurnošču reč da sam ga vidio,neznam zašto si toliko skeptičan
ko je skeptican?? ja samo govorim da ga nije bilo u subotu - vjerujem vam kad kazete da je bio drugim danima...
meni je samo zao sto ga nije bilo vise u subotu kad sam ja bio.
p.s. a mozda i bolje tako kad se nije moglo isprobati uređaj :(
buduci da smo zakljucili kako je sxg75 bio izlozen (samo sam ja bio neke glupe srece da sam dosao kad ga iz nekog razloga nije bilo), a ova se tema pretvorila u temu gdje se samo vrtimo u krug oko toga jel bio ili ne - mislim da nema smisla drzati je vise otvorenom...
:closed: