razmišljam o pretplati na Tele2, pa me zanima koji bi vi od ova dva modela preporučili?
Koje su im prednosti i mane?
Hvala!
Printable View
razmišljam o pretplati na Tele2, pa me zanima koji bi vi od ova dva modela preporučili?
Koje su im prednosti i mane?
Hvala!
ja ti imam x700 i mob je baš ok...dobr strane znaš...mane?slabija kamera,ne svia mp3....
ako ti ne treba symbian vs3 je dosta bolji izbor.
ja cu ti preporucit isto sto sam preporucio i sebi ;)
a to je da pricekas bar do bozica da vidimo sta ce jos ponudit a sigurno hoce
napomena: pretplatu mozes uzet i sad, a kasnije kad zazelis uzet mob uz ugovor samo odes na prodajno mjesto sa papirom koji si dobio kod sklapanja pretplate.
Ja bih napravio sto kaze Killa, kad tad treba upasti jos neki modeli pa ces imati veci izbor. Uzmi sad pretplatu i do kraja godine valjda budu ubacili nekaj interesting. Ak trebas mob sad I say X700
Uzmi x700 bolji nečeš nači osim ako ne ponude nokiu 6630 za iste pare...al sumljam ;D , a što se tiče mp3-ca njih svira al se ne mogu postaviti kao zvuk zvona, al se zato enkodiraju u ogg vorbis format i zvoni ko lud...ja sam se malo bio zabrinuo zbog baterije na početku jer mi je jedva gurala 1 dan, a sad kad se razradila tera i po 3...:thumbup:
Ma to je bitno... :)
3 dana su 1. liga
Zasad sam odlučio da je najpametnije pričekati i uzeti karticu i neki mobitel tek toliko da kam imam s karticom, a onda ću odlučiti kaj ću uzeti i nadati se da će doći neki božični popousti :)
E, ako već ovo sad nije popust, onda stvarno. Mada su najavili da za Božić pripremaju nove uređaje.
Pošto je X700 Symbian i još k tome preklopni, nekak me mamio...al malo sam čitao o njemu pa vidim da ima nedostataka u odnosnu na Nokiu...pošto imam već jedan mobitel, nije kritično...
A i dao sam oglas u oglasnik, pa ak ima tko kaj za ponuditi :)
ma kakvi nedostaci....sam ga ti bocni,odi ga pogledat,pa češ vidjet,ali je već sve rasprodano
Nedostaci...nema EDGE, UMTS, MP3 melodije...
sumnjam da če to biti nedostaci mobu za 800 kn,a i meni nisu jer ne bi koristi ni edge ni umts ali može wav melodije...;)
I .ogg koliko znam ;)
EDGE i UMTS mi uopce nisu nedostatci...to ne koristim kao ni 90% korinika!!dok mi vs3 ima vece nedostatke poput vanjskog displaya i BT!! Ima znatno bolju kameru i ekran!! moj izbor mi bio X700 kompletniji mob!!= Citat =:
Izvorno postao ttperic
najveci nedostatak vs3 je nepostojanje bluetootha,iako ima dobar irda.nedostatak vanjskog zaslona meni bas i nije neka mana.kod x700 smeta sto nema mp3 zvona.
ma ak nema mp3 a ima ogg ili wav isti ti je vrag !!!Mene smeta sto nema vanjski pa to mobovi prije 5 godina imaju a ovaj sad nema!!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
Iz mp3 u ogg ti je poso konverzije od par minuta, a zvuče potpuno jednako,i veličina je potpuno jednaka... tak da to nije nedostatak, a kao što sam napisao možeš instalirati mp3 player i svirati i mp3 al ga nemožeš postaviti za zvonjavu, ali ogg možeš...= Citat =:
Izvorno postao zmija
dali ima tko rezervnu maskicu za x700?ili zna di bi to mogao kupiti?tj. dali imaju to u alei?
meni isto je najveća mana kod vs3 taj vanjski ekran, da ga ima kupio bih ga 100%, kao aparat za telefoniranje prvenstveno
meni to npr nije mana,ali svako ima svoje prioritete.meni vise smeta nedostatak izmjenjive memorije.ipak vs3 kosta 2000kn,a motorola v360(1500kn) ima card slot.
to stoji ali s obzirom da ima vrhunski ekran i dosta atraktivan izgled, dobru kameru i to cijena je opravdana. ali svatko naravno ima svoje prioritete prilikom kupnje mobitela. ja sam prije strašno bio uživljen u mobitele (i sad sam ali manje) sve dok nisam počeo raditi(honorarno), a posao je bio flashiranje. i tako kad imaš 5-6 tisuća istih modela za flashiranje zgade ti se. meni mobitel sada prvenstveno koristi za telefoniranje i sms.
da slazem se, i ja sam nekad bio lud za mobitelima, igrao igrice i ostalo a danas mi koristi za najosnovnije, jedva da ga i dotaknem tokom danam. kad idem van stavim ga u dzep, izvadim...
sto se tice ovih mobitela o kojima je rijec u temi, (govorim za sebe) ja ih nebi uzimao radi toga jer su preklopni. od kad sam imao samsunga e700, meni su se preklopni zgadili (otisao flat kabel) i stalno otklapanje i zaklapanje (a to sam radio cak i iz nervoze :D ) tak da i nije cudno da je otisao flat, naravno ne znaci da je tako sa svim prekllopnjacima ali eto to je moje iskustvo.
daj mi reci kak da pravilno formiram bateriju. meni isto traje jedan dan.= Citat =:
Izvorno postao Darian
ja danas uzeo VS3 u Tele2 ponudi..
i.........?
ja ti kažem čekaj!!!!!!! za 50 godina će mobitele dijelit besplatno ne brini
mozda negdje,ali kod nas,nikad!:evil:
jel ima jos X700 u Tele2 ponudi?
ja sam cuo da ih vise nece biti ,ali to je ono rekla-kazala .
sto ne bi bilo??ima vise ducana, a ako se stvarno tako dobro prodaju zasto bi ih povukli.. jednostavnije je narucit nove i zaradit.. ja preporucam vs3(prvenstveno nema antenu, tanji je, bolji ekran, kameru, i igrice, smatram da se moze dovoljno zabavljat s takvim mobitelom,osim ako ti prijeko potreban simbian i bt ?)samo jos kad bi se nasle negdje igrice za panasonic, svi pricaju panasonicbox panasonicbox.. to ne radi vise !!
E pa zato uzmeš x700 pa da vidiš igrica do Smedereva...:thumbup: i ne samo to...= Citat =:
Izvorno postao dubrava
sad kad sam objektivan vs3 preporučam
x7oo ja ga iam, napokon mobitel kaj sve ima..jedino kaj mu je preslaba baterija za njegov procesor-115mhz.. ak zelis mob koji ima sve i kojem baterija traje dva dana uzmi x700, a u suprotnome uzmi vs7
svakom symbianu je mana baterija,neovisno o procesoru.trajanje više ovisi o aktivnim aplikacijama.= Citat =:
Izvorno postao vjeko
I taj X700 već duže vrijeme nema u ponudi niti ga neće vjerovatno više ni biti.
to sam i ja davno rekao za x700 da ih vise nece biti . a ni vs3 bas nema na lopate
moj glas za x700...symbian pobjeđuje...hehe:thumbup: ;D
i jos jedan glas za x700! imao sam ga pa sam za njega
Imam X700 ... spor je ko puž, treba mu 5 minuta da se upali, a i tad je spor... taj symbian i nije nešto... sad ima mogućnost pisanja i wordu i tak to ali ....
X700 je po meni puno bolji telefon ima symbian i tako...
VS3 je slicne velicine kao x700
Ja sam u petak bio u tele2 i kazu da ce ih jos bit
x700 je dosta bolji mobitel
cega da ce jos biti???vs3???= Citat =:
Izvorno postao MPower
aii:bunny:
ma X700 je zvijerka od moba..
jest da mu je to sve što ima malo puno, a on takav mali,, ali može on to..
ipak je to s60 telefon, možda ne najjači ali ipak dosta dobar..
ja sam si već nabavio hrpu aplikacija, a najdraži mi je mp3-wma-ogg_codec pa ako komu treba da mu mejlam,, ili kako da postavim to na neko mjesto na netu odkud mogu staviti link za skidanje jer mi je to sve na HDD-u, a definitivno se više ne sječam svih tih stranica odkud sam sve to i skidao..:D