u novom Mobilu ima test d600,a najavljena cijena je 3266kn.to i i nije tako puno s obzirom na najave!razocarala je kamera u usporednom testu.
Printable View
u novom Mobilu ima test d600,a najavljena cijena je 3266kn.to i i nije tako puno s obzirom na najave!razocarala je kamera u usporednom testu.
3200??!?? Ma da...moram kupit taj Mobil...
Al bitno da su svi nagađali da će biti 4-5 soma kuna...znači na crnjaka će biti negdje oko 2 i pol soma kuna najvjerojatnije...to je pristojna cijena...
tolika je bila cijena i za d500, i za e720 kad su tek izasli...
po meni nije puno za mobitel s takvim funkcijama, ja imam d500 i prezadovoljan sam a ovaj je jos bolji
ni ja nisam očekivao takvu cijenu, definitivno će biti best buy visoke klase
eto oko nove godine će nadam se biti u mojim rukama
taman ću se tad oporavit od financijskih problema!
cijena je na razini k750,sto je stvarno iznenadjenje,pogotovo kad je samsung u pitanju.
biti će definitivno bestbuy
Još uvijek ne vjerujem da je tako jeftin. (Mislim i to je puno, ali u odnosu na konkurenciju je malo). Mislim da će sada cijena u oglasniku znatno pasti na kojih 350 eura....
U mobilu kažu kako je sami vrh, da boljeg nema, kako mu konkurencija može biti samo on sam a cijena toliko niska...A onda se sjetim N70 5000 kn i N90 koja dođe 6000 kn...
Ili oni koji nisu 3G W800i koja dođe 3800 kn...
Pa jeste vi ljudi gledali Oglasnik nedavno!
Tamo su regularne cijene 550 - 600 eura!
Doduse jedan je nudi i za 450, ali mislim da je to fake oglas, da srusi cijenu drugima, jer ga tip daje iz broja u broj, a kad god nazoves kaze da je prodan!
a tak je bilo i za k750 dok su se pojavili,pa je palo na 350 i sad na 300...
sa symbian fan w800 ima i za 3100
europatrade-> 3200 + PDV!!!
Znači 3900!?! :-/ :rolleyes:
et uvijek navodi cijene na kredit,sa 15% popusta na gotovinu.
Telefon je super, šteta što nema infracrveni port.
A što se tiče karektaristika i cjena pogledajte:
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=17
evo još jedne stranice sa specifikacijama
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/680/Samsung/D600
Ja sam danas dobio informaciju iz jednog ducana u Splitu, da im stize oko iduceg petka, i da ce cijena biti 3.199,00 kn, a na to ce biti jos 5 % popusta za gotovinu.
Naravno cijena sa PDV-om...
Ako je ovo tocno, a ne znam zasto ne bi bilo, jako me privuklo i sad se jos vise mislim izmedju W800i i D600?! Jao meni
Puno različith cijena, na netu piše da dolazi 7.11., znači u ponedjeljak. Budem prošetao do Europatradea pa baš pogledao koja je krajnja cijena za gotovinu...
zamisli oglasnik ima i to je najniza cjena 400€.
Pa s obzirom da nije još došlo kod nas u trgovine još je i prihvatljivo, ali kad dođe to će morat past na 350...
= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Evo maloprije sam vidio na netu http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=17
da cijena i nije bas onakva kao sto sam rekao, 3.150,00 kn (bez PDV-a), tj. 3.843,00 kn (s PDV-om)... u prodaji od 07. 11. o. g. u Europatrade
i odbij 15% za gotovinu i to je to.:spin:
kao sto sam i rekao...
I dobijemo cijenu 3260 kn....
a za mijesec dana na crno će pasti na 350E tako da ću se još malo strpiti:)
Bio sam danas u europatrade-u i malo sam ga proučio, kao na slikama sa mobilmanie, šine (slide) su metalne nisu plastične i slide mi se čini kao i na D500, uz njega ne dolazi Trans-flash (Micro SD) kartica to se posebno plača. Dosta lijepo i dobro izgleda...
Cijena 3600 kn ako je gotovina još 10 % popusta... znači 3240 kn...
opametili se i u et-u.
... uz njega ne dolazi Trans-flash (Micro SD) kartica to se posebno plača. ...
Znaš li možda koja (ustvari, kolikog kapaciteta) kartica "dolazi" uz njega i koliko je plaćaš?
To je fakat malo điberski kaj ne dolazi kartica uz njega...pa uz gotovo sve mobitele koji imaju podršku za kartice dolazi neka kartica, pa makar ona sa najmanjim kapacitetom...mislim da je ovo možda veliki propust kaj si je Samsung tak nekaj dozvolio...
Meni je ovo preglupo, jer onda cijena više nije 3.260,00, doduše za mene ne bi bila ni tolika jer bi ga kupio na rate.
Sad mi se čini da ću ipak na W800i
Baš mislim da nije preglupo...kartica bi trebala biti full povoljna ak se daje s mobitelom, tako da cije nebi trebala biti znatno veča, možda 100-150kn najviše...ali svejedno, malo blesavo...
Evo ovako...za cijenu kartice se nisam sjetio pitat ali imaju samo od 64 MB, što se tiče toga da u paket ne dolazi s jedne strane i bolje jer bi ionako većina korisnika kupila karticu većeg kapaciteta a u HGspotu već ima 256 MB za 210 kn, ima i u Ve-milu za 220 kn...
A dobro ajde, prednost je kaj D600 sam po sebi ima veliku memoriju tako da možda i ne treba, al fakat su škrti...
A znam, i mene je iznenadilo da nedaju karticu ali me i iznenadila cijena jer sam mislio da će nabit najmanje 4500 kn... šta je tu je...
ma zašto su preškrti pa u samom mobu imaš preko 80MB
ja recimo kad sam kupio sx1 imao je svega 5 MB slobodne
a uz njega nije došla kartica,a koštao je i više nego što sad košta d600
Evo što sam načuo zašto D600 nema onaj screensaver na kojem nema sata niti ništa drugo kada je u standby-u, kažu da je to zato što je Samsung upotrijebio posebnu vrstu displaya i zato nemože prikazat...sad nema mi logike zašto jedino ako misli na uključenje pojedinog dijela displaya...
ovaku u Rijeci u jednom dočanu dođe 3850 Kn neznam za druge u Rijeci i Hrvatskoj
3850 minus 10 ili 15% ako je gotovina...
ja jucer vidio na tresnjefci za 3200 kn minus 5-10% (nisam siguran) za gotovinu....
Gdje na Trešnjevci ? U kojoj trgovini, koja ulica.= Citat =:
Izvorno postao igl
Hvala
ako si na tram stanici u smjeru prema ciboni, e onda se okrenes i ides prema remizi. predjes semafor, prodjes plac, ides dalje cestom 50-tak metara, i to ti je odmah ducan na cesti jedan jedini s mobitelima...meni se cini da oni imaju najbolje cijene sto se tice samsunga->znam da ih nabavljaju direktno iz europatrade-a.
a u hg spotu je 3200...
U Splitu je također 3.200,00 kn, a popust je 5 % za gotovinu (mislim i čekove do 6 rata)...
Baš ću pogledat na trešnjevci....išao sam dosad samo u jedan europatrade, moram malo obić dućane...
danas sam bio u siemensovom servisu,naime i tamo prodaju samsung mobove!?!?!
cijena je uglavnom previsoka oko 3340 ako se dobro sjećam ali nije mi baba znala
reći jel ima kakvog popusta za gotovinu
pa to je cijena kao u oglasniku,baš me zanima dokle će biti tako visoka na crnjaka
bit ce i dalje jer na crnjaka daju karticu uz mob..bar ovaj di ja uzimam...
bit će ziher još neko vrijeme,ali ja bi onda radije 5x prije u dućenu uzeo,makar 500kn više platio,ali da ga dobim recimo za 2300,kak je d500 bio...e to je onda povoljno
isplati ga se kupiti u trgovini,bolje nego na crnjaka,jer ako se pokvari...!?:wall:
zaboravih:u opremu sa d600 dolazi kabel za spajanje sa tv-om,usb kabel sound mate,stereo slusalice i vezica za ruku.:klap:
Sound Mate (onaj mali zvučnik koji se priključi kao na D500???), mislio sam da to nije potrebno budući da ima dva zvučnika i 3D sound...
Ta trgovina se zove MOBY SHOP= Citat =:
Izvorno postao igl
Popust u gotovini je 10%, znači cijena sa gotovinom iznosi 3150 kn...
Svidja mi se taj D600 :) Dal zna netko gdje se može kupiti u drugoj boji npr. ovakvoj:
Wine Red
http://www.samsung.com/se/products/m..._winered_l.jpg
a sigurno negdje vani kad smo mi u hrvatskoj uvijek osuđeni na
crno ili sivo,uglavnom na mali izbor boja
Te druge inačice će izać kad dođe i D600E, nikad ne dođu u isto vrijeme sve boje...i tko zna dali će doć uopće u HR...meni osobno je najljepša crna jer se onda uklopis sa displayom kada je u standby-u pa je onda cijela prednja maska crna pa se ne raspoznaje granica displaya...
evo u novom broju jednog mjesečnika (našeg, konkurent) o mobitelima stavljena je cijena od 3150KN.
I u mobilu je 3150 kn ...
i onda još nema nekog ponosnog vlasnika ovog moba
ma ne vjerujem da je u oglasniku samo 200 kn jeftiniji nego u dućanu sa garancijom!?!?!?!?!?
to je jos jedan razlog vise da ga se kupi u trgovini.
Ma sigurno će pasti cijena na crno, ali mislim da ću ja ovaj put kupiti u dućanu, ali na rate, još samo kad bih našla u ovoj gore navedenoj boji...:)
uzmi,mi te podržavamo
Pare se skupljaju....
bravo svima koji ga misle uzet nadam se i ja da ću do Božića skupit lovu za njega :spin:
i ja isto skupljam...ali brijem da neću taj neg kaj dođe već,u 3mj. ću novi mob uzimat...
He,he hvala.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Meni je ta boja fuj....= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Uzmi crnu a ako ti dosadi zalij ga crnim vinom.... :thumbup:
Dobijes "samo" : usb kabel, punjac, slusalice, drivere i prirucnik na hr koji se bojim listati jer je lose kvalitete.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ali mora doći i TV OUT kabel....
:rotfl: da dobra ti je ideja...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
i tv out kabel tako je.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
prijatelj ga je jucer kupio u vinkovcima za 2995kn kes.d500 je bio oko 3800kn kad se pojavio,cini mi se.
To je stvarno povoljno, čudim se...