kakva su vasa iskustva sa tom biljkom ?
Printable View
kakva su vasa iskustva sa tom biljkom ?
Funny you mentioned that...meni se čini da sam ja jedina koja nije NIKAD probala tu biljku.:rolleyes:
Nisi jedina, jadan je onaj kome treba biljka da bude dobro raspoložen. Zar nije i pijača dovoljna?
dovoljna je cuga zato ja nisam nikad probo niti necu!
...probo...UŽAS!
ma dovoljna je pijaca, ali znas ono; radoznalost . .. nije sad da sam pusio ko lud, vec nekoliko puta i gotovo= Citat =:
Poslao: Sljaka
Nisi jedina, jadan je onaj kome treba biljka da bude dobro raspoložen. Zar nije i pijača dovoljna?
Probao i nije mi se svidjelo...
ne znam mozda kad se nalocem ne znam ni sta pusim>>>!<<<
e ovo nisi trebo napisati, sada si se izdo!
ma sta cu....
Znate li da su neki ljudi alergični na THX - jadnici... ;D
koristil tko sta jace speed,MDA,LSD,hasis,heroin,cocain...Ja nisam probo niti cu ....ne bi na to dao pare
ma bijelo ponekad, ali samo u rijetkim prilikama
@coma: Si lud? Stari moj ostavi se kemije dok nije kasno! Nemoj ni pogledat to smeće a kamoli 'ponekad u rijetkim prilikama'!
@nimda: da imam sve pare ovog svijeta ne bi probo tu kemiju koju si nabrojao!
Mogao sam probati još u 1. srednje ali mi se uopće nije dalo i baš mi je fora biti "čist",ali najbolje mi je kad se ekipa napuši pa se imam čemu smijati(izvode kojekakve gluposti) ;D
Ni alkohol ni drogu,nikad niti neću.Ovako sam dovoljno ćaknut pa mi nije potrebno više.
nikad u zivotu probo nisam 'kemiju'
Si lud? Stari moj ostavi se kemije dok nije kasno! Nemoj ni pogledat to smeće a kamoli 'ponekad u rijetkim prilikama'!
ma zajebancija, nisam nikad niti ikad ocu! nikakvu drogu!
Ok, al mene zanima tko od vas uvlači nikotin tj. puši cigarete?:fried:
"Ovisnik" o cigaretama jesam,to priznajem,iako..znaju oni koji puše,planiram prestati,naravno..Što se tiče ostalog,nema šanse,vidjela sam dovoljno zombija i još ih uvijek gledam svaki dan na faksu dok se pod svakom pauzom šire razni hm "dimovi",a pola grupe širokih zjenica hihoće cijeli sat.
...imaju široke vidike... ;D
:lol: inace ne pusim(NIŠTA)
Ni ja ne pušim ništa.:D
BRAVO !!!! ovakve ženturače volim , uvjek spremne na zezanciju. Nemojte sad VI gore muškarčine sa provociranjem i tako to.:angel:= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Ni ja ne pušim ništa.:D
ženturače ti takve stvari govoris mobyfanici, si ti lud!
To ti je umanjenica od ženturačetine pa je još i dobro prošla... ;D
to je od milja... marko ima cizme od 7 milja!
http://www.smily.at/smily/smily955.gif
Jaču drogu nisam nikad probao, niti najmeravam. Pušim samo cigarete.
Ženturača ha? Dobro dobro... :tomato:
Opa sad sam full member, jel dobivam sada kakve povlastice?:D
Kad se pojaviš na forumu svi newbie se moraju poklonit'... ;)
Ma da, super.:D
ma bez ljutnje to je bila šala. Vidim da se znaš i voliš šaliti pa ono....= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Ženturača ha? Dobro dobro... :tomato:
Se razme. :scool:
Izdajica!!! Ja mislijo - zna on sa ženama kad ono... ;D
Pa vidiš da zna... nema kod njega mile-lale..
Apropo toga evo vic...
Voze se Mujo i neka žena u liftu visokog nebodera. Pri vrhu pukne sajla i lift počne padati. Žena brzo skine šos, raskopča bluzu, baci se na Muju i kaže:
- Brzo, želim se još jednom prije smrti osjećati kao žena.
Mujo brzo skine košulju, zgužva je rukama, baci na pod i poviče: - Ajde, ispeglaj to!
:lol: ovo je poucno
Šovinističke svinje.:lol: :D
to mi sve govore, plus jos par dodataka kurva drolja itd....
MENI DROGA NE TREBA!!!!!!!!
JA SAM IONAKO NAPUŠEN OD ROĐENJA!!!!!!!!!
ma tako treba
Evo mene nakon duuuuugo vremena....
da se pohvalim i ja.... presto sa žižom, a tu i tamo koju cigaru zapalim.... od kemije... NIKAD NIŠTA!!!!!
pa dugo te nesto nije bilo
ma... problemi sa školom, moram proći ovaj razred, pa.... nemam baš vremena...
Već 18 mjeseci bez cigareta, nakon 2_ godina, ostalo ništa osim 1000 l pelinkovca.
@Miško , kažu da je pelinkovac dobar za želudac,zar ne? ;)
@Sljaka, apsoliman je pelinkovac odličan mada slične rezultate pokazuje i travarica samo treba paziti da gušte ne preraste u potrebu.
Slažem se
Ja sam za akciju "alkoholom protiv droge" :beer:
Ja nisam ni necu pusiti marihuanu ni cigaretu :D
Ovo si dobro rekao! Slažem se s tobom!:beer: :jump: :klap:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Pametan izbor! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Nije valjda onu cigaretu na koju ja mislim ! ;D (neki su rođeni perverzni,ja sam jedan od njih) != Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
I bolje da nećeš cigaretu,jer neki bi se ovdje već zabrinuli za tebe...;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
nisam probo..
probao jednom prije 4 god. i samo me glava boljela i to je to....
i don't remember what i do!!!
hmmm..a ono..ehehe kad je prava marica..neloshe:))) al ronhil 100s mi je porok:))))
:) Porok su mi kolači (a kaj ću nitko nije savršen) :chef:
Mislis kolaci sa primjesom naslova teme ili samo kolaci?= Citat =:
Izvorno postao lili
Posebni su ti to kolačeki... U smjesu se, osim uobičajenih stvari, doda i izvjesni prah. A prah se dobije od sušenog soka zelenih sjemenki bijelog maka.
Pa ti vidi.
Ha ha, kak smo smješni, daj me malo poškakljaj da se nasmijem!= Citat =:
Izvorno postao cyber
:rifle: :klap:
Da probao sam i pkljugo sam i ako pljuga ekipa pljugam i ja...ali mene ganja čini paranojičnim onda i agresivnim a to je jako opasno...tako da ....m,a skoro pa sam presto pljugat žižu
Alkohol je gori od ganje! jednako odlaze moždano stanice ali od alkohola dobivaš i popratna sranja kao što je najgore...izjedanje želuca,problema sa crijevaima,jetrom...ma znam iz iskustva!
Haš mi je draži od ganje! 8)
:kitty: A bijele miševe si zaboravil?! :spin:= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
;D daaa da i oni i oni hehehe!= Citat =:
Izvorno postao lili
za tebe ili druge? :)= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
ja nisam probo... al jedan moj frend je postal ovisnik i pol o "travi" firmana kumica od njegove sestre ga je prvo navukla na cigarete, a onda na travu... sad je postal teški ovosnik... ništ mu se neda sav je nikakvi... UŽAS! ja sam probo cigarete 2-3 puta i bilo mi je tak--- peklo me u plućima :) al nisam krepal... podržavam ono gore- alkoholom protiv droge :thumbup:
vidi se iz avatara da nisi probo.= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
šta ti imaš protiv mog avatara??? :thumbup:
ma nisam zbilja... ma zakon mi izgleda slika, pa tak... :spin:
nemam nist protiv tvog avatara :thumbup:
samo jos preko njega napisi LEGALIZACIJA :spin:
baš bi mogo :thumbup:
Eh... ajde., moram bit iskren... Svesam probao, osim igle. Sve. Al sam isto tako "čisto" već valjda 10ak godina, ako ne i više. Ono, probao jednom-dvaput, žižao malo više, ali jednostavno sam prestao: ne kao odvikavanje, nego jednostavno nisam niš imao od toga, prestao sam s dotičnim društvom izlazit itd... Grdo je to, nije to dobro. Trava je još podnošljva, velim, ali tu i tamo - ne svakodnevno ubijanje.
Legalizirat vutra - da. Al ostalo nikako.
Jedino od tih poroka sam probao i rijetko znam pokonzumirati grasse, a u zadnjih godinu dana, jedva. Nije mi gušt, niti me ne privlači. Ali, kemiju - nikad.
;D ;Du večini slučajeva je bilo za druge ali lagao bih da nisam i ja sam najebao..nisam baš supermen sad hebo te ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ma ne znam..paranoja je odraz strahi..odnosno jedna vrsta straha koja je zapravo film! a opće je poznato kada je pit bulla strah ili kad ga uplašiš da napada dvije sekunde poslje....isto tako čovjek...od straah il se povuče ili napada ako je paranoja velika jer mozak neradi kako treba....udarate adrenalin i najrađe bi ubio nekoga.......Uglavnom ganja mi je užasna ako je popušim puno :-/ dok me haš baš opušta pa čak i uspava ;D
ali od svih tih lakih droga ona je bar prirodna :rolleyes:
ali ako je nekom bilo muka,paranoičnost,nemir...ili tako neke nuspojave...nepreporučuje se trava jer je loše za njih....a onom kom je dobro neka mu..samos e pazite inspektora
Looool!!! jednom kao djeca vidili smo velike da puše to i mi sad kupili indijski čaj i rizle is motali s duvanom..i pušili u parku hahha!kad odjednom došo cajo i "Šta se to dimi..ajmooo!! brzo" a mi pobacali to,jedan je pokušo pobjeć ali uzalud..hahahha!! i kad je ovaj drugi provalio..mi pušimo indijski čaj! loooool!
kaže leek..10 godina radim u policiji nikad do sad nisam čuo da neko puši čaj....de aj gubite se! ;D ;D ;D ;D ;D
isuse koje ispaljenje!!! ;D ;D
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLL LLL
indijski caj..:P zanimljivo.....
hmm ja probao one cigarete neke indijske na velesajmu (onaj prehrambeni kak već) i preblesno ma super a najbolje je helij u sebe upušeš cijeli balon i onda si gotov!!!padaš ništa ne osječaš!
:rolleyes: e to je fora kad od helija smiješno pričaš.
hehehheeh helij je jedini nacin da imam zenstveni glas... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao lili
nego ...di se to moze nabavit:))))) ;D
Mi smo znali uzet balone, one za klince, znaš one koji lebde a ne padaju - obično su ko od neke aluminijske folije napravljeni. E, oni su punjeni helijem.
Pa se nađe nas 4-5, kupimo balon ili dva, pa udri' klapske pjesme... ma za plakat od smijeha ;D
To sam si uvijek htio probati, ali nije li to malo štetno? Ono, da se probudim iduće jutro, a zubi poispadali? :freakout:
hahaahahhah meni je to fora :))) inace me zezaju da imam predubok glas lolllllllllllll
morat cu kupit sleper tih balona hahahahaahaa
Ma niš nije štetno, radili smo to valjda 10ak puta, i nikad ništa. Uostalom, helij stavljaju i roniocima u boce, pomiješanog sa O2, naravno... Nije, neće ti ništa bit, bez brige.
A zabava je mrak ;D
Još ako je ekipa lagano pod čokom... sjećam se, jedno ljeto smo se na moru prijavili na karaoke, nas 4, pjevali smo "Blue Moon", ali a capella, bez mjuze. Dobili smo, naravno, prvu nagradu, ali ekipa je tako vrištala od smijeha da se to ne da opisat. A mi svi 4 visoki (preko 190 sva četvorica), ono, veliki, pa još na pozornici, svi obućeni za večernji izlaz (čitaj: picolov ;D). A pod čokom lagano.. a glasići... a pjesma, sa back-vokalima... ma strava
probala sam, no to je iza mene. već duže ne pijem i odnedavno ne pušim....
:)
lollllllllll..nekako imam sliku..iako ni ne znak kako ko izgleda..al hahhahaah dobro si to opisao pa i ovako zvuci smijesno:)))jos ako ste imali crvene noseve od sunca hahahhahahaha
ma ne malo helija cijeli balon i onda ništa ne osječaš samo padaš i nemožeš se prestat smijat e da duže traje
Gle narkića! ;D ;D ;D
Say whaaaaat!? Zar je to moguće?= Citat =:
Izvorno postao andrea
to smo mi radili baš na velesajmu kad smo dolazili kao ekskurzija srednja grafička iz Osk...pa smo ko mutavi uzimali te balone sa helijem lool! koja je to sprdačina bila hhha ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
a ne!!!!!!!ludnica pogotovo kada počneš psovati
Nikad probao niti neću. Netreba mi to. Još da se i cigareta rješim. :)
Neznaš što je sprdačina...mi smo jednom u konzumu ima taj helij u boci jer ej bila neka proslava pa su tavili da pune balone...staviš cijev u usta i pustiš si helija...nemogu opisat ovdje kako smo se valjal ipo podu od smijeha= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
pa da pa počneš padati nemožeš se držati ne osječaš noge ništa!!!!!!oni veliki baloni su preskupi sve sam ispitao ima od 60 do 80 pa to je malo previše kaj je da je!
samo za povecavanje fizicke spremnosti.(creatin,dianabol,efedrin,akiseline,tes tosteron.....itd u mjeri naravno.za bb)
nikakva sranja trave,bombone i ostale pizdarije kao alkohol.
ja sam bio jedan dan na heliodromu pa su imali pune police. bila neka akcija i jauzo za susjede i tak to imam još doma samo sam stavio u teglu u špajzi jer navodno nesmije bit na svjetlu.= Citat =:
Izvorno postao erika
a kaj se tiće trave to nebi pušil jer po travi pišaju i kenjaju psi i ima mrava koji gaze po njoj.
p dude nemoj tu opširnu temu tu provlačiti,otvori novu ako hočeš
kaj se tiće indijske konoplje ženskog roda uzgajam ju solo jer ipak "Domače je domače". kad već pivu nemrem napravit onda nek imam svoj "vinograd".
Ne kužim kaj ste vi zabrijali za legalizaciju. NEMA legalizacije i nikad nebu bilo. možda jedino dekriminalizacija i to je cilj.
sve kaj je u obliku tebletica i ampula izbjegavam u širokom krugu.
Začudio me WB kad je napiskaro za bijelo tipa kemija i tako nešto. pa bijelo nam zubari šibaju samo pod drugim imenom ako se ne varam TZV Lidokain iliti medicinski kokain. Znanstveno iliti naučno dokazano da koka nije štetna i onom smislu kao heroin. Za konzumente koke je pobuno što je skupa i onda odu malo studirat kemiju i onda zapnu i probaju se čupat alllll neeeiide. a tako im i treba.koka je biljka i neka biljke žive. pa kaj sad ako mogu jest breskvu ili suhe šljive zašto nebih mogao žvakat list koke ili destilat njegovih sogova pretvorit u kruto stanje i pudrat se time do mile volje. na kraju krajeva narkomane i dijabolike NEVOLIM.
al ko šta radi sebi radi ;)
Znam da sam polu off topic sad..ali moram jedan vic spucat 8)
Sjede dvije žabe, svaka na svom listu lopoča.
Jedna sjedi mirno, a druga stalno skakuće gore-dolje.
Reče mirna žaba:
"Krek".
Na to će skakutava:
"Spid! Spid! Spid! Spid!"
:lol: LOLčina, Nerede, svaka ti dala!
lolllllllllllllllllllllllllll..ima samo jedan mali problem u zadru nema heliodroma ..bi mi mogao to nekako city expressom gurnut preko velebita??:))))= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
lidokain je izveden od kokaina (sintetiziran) ali tako da ostaje anestetičko djelovanje, a nema ovisničkog djelovanja.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
kad sam napisao 'kemija' mislio sam na sredstva koja izazivaju fizičku ovisnost. ;)
koliko sam upoznat kokain također nema ovisničko djelovanje.