Ok, objavljujem tradiocionalni lov na 500-tu glavu foruma
500ti clan kao ireferclan foruma kojeg on nevede biti ce nagradjeni
bogatije nego ovi prije ;)
dakle, bogato
nagradjeni mislim
uf
eto
over+out
jspm
jesam
Printable View
Ok, objavljujem tradiocionalni lov na 500-tu glavu foruma
500ti clan kao ireferclan foruma kojeg on nevede biti ce nagradjeni
bogatije nego ovi prije ;)
dakle, bogato
nagradjeni mislim
uf
eto
over+out
jspm
jesam
Kaj je to irefer član? Od kad imamo takve? :beer:
moj cucak ce biti 500. clan. :afro:
sorry... trebalo je pisati "i refer clan" tj. onaj tko ga je uputio na frum :)
Just kiddin' :beer:
oops...forum, ne frum
Hmm... bit će tu muljaža ko za 200-tog člana... :)
...kud na bolnu ranu... ;D
oce neko nekog svog frenda staviti?
Ispričavam se... :)
Ja sam već prije nagovarao frendove i curu da nam se pridruže ali izgleda da nisam bio baš uvjerljiv... Ma već mi je neugodno dobivat nagrade na forumu.. Mobil, CD.. :D pa neću nikog nagovarat. Osim ak mi netko kaže da se baš jako isplati, dakle kakve su nagrade?
Predlažem da se makne broj.
dobar je prijedlog brzog! Tako je manja mogućnost manipulacije... ak je to uopće izvedivo...
pitajmo zappana..zappaneeeeeeee
uffff..... moguće ga je maknuti, samo moram provjeriti ako maknem ispis, mogu li vidjeti kasnije tko je #500...
dobra ideja, potrudit ću se :)
eto... nema broja clanova na naslovnici.... a sto se tice user id-a koji se vidi kad se zalebdi iznad imena clana, to nije referenca, ima vise IDa nego clanova, neki su obrisani...
eto, lov na 500tu glavu je poceo :)
ma daj ovo je be veze, bas sam mislio frenda stavit!
LLLLLOOOOOLLLLLL Nema muljaže... ;D;D;D
Vidim počeli su se prijavljivati članovi koji nisu ništa ni postali ni pitali... a vjerojatno nikad ni neće, tu su samo zbog nagrade...
e da znaju koja je nagrada odmah bi se odjavili :))
Slika na naslovnoj stranici slijedečeg mobila.
pa i nije tako loša ideja :)
Jesmo li bar blizu tog 500-tog člana? Baš me zanima tko će to biti..
Ej ljudi pa IMAMO 500-tog!!! Prešli smo mi već brojku od 500 članova ali nitko izgleda ne pazi...
500-ti je.................... EDIT: e nije, fulao sam jer nisam računao na izbrisane članove... no našli smo ga, valjda.. čitaj dalje postove...
P.S. šta mislite tko je prvi član? surprise, surprise... pa to je naš dobri stari admin!! ;)
Drugi je zappan, trećeg nema??? 4. velimir aka _ (povlaka), 5. test (vjerojatno su Mobilovci isprobavali registraciju..), 5. jsp_m, 7. KaKav NeReD, pa su viki2win, gog....
kako si to zaključio
Jednostavno... Sve to (koga zanima) možete vidjeti u Members listi (poredajte ih po datumu registracije) i kad dođete mišem nad nick, pojavit će se na donjoj liniji prozora i IE-u nekakav tekst (shortcut to member) a zadnja brojka u tom tekstu je user ID :). Uostalom user ID se može tako postavljanjem miša iznad usera vidjeti bilo gdje u forumu pa tako i svakom novo registriranom.. a ak si svaki dan na forumu vrlo je lako bilo pratiti gdje smo što se tiče broja članova.. :D
Uh kako sam samo pametan!!
http://www.smily.at/smily/smily1070.gif
Da sam bio zločest mogao sam to u svoju korist okrenut ali ja sam poštenjačina do kosti! ;)
trebaš računati naovo što je capi napisal par postova prije
= Citat =:
Poslao: zappan
eto... nema broja clanova na naslovnici.... a sto se tice user id-a koji se vidi kad se zalebdi iznad imena clana, to nije referenca, ima vise IDa nego clanova, neki su obrisani...
eto, lov na 500tu glavu je poceo :)
pa ti sad zbrajaj:D
Aaaaa nisam pažljivo čitao... :creep: ... ali ako su obrisani šta se ne briše i user ID?
A tko onda to zbraja???
Ispričavam se članu 'ivo_sb' na preuranjenim čestitkama! :( Brišite taj post ako je stvarno tako s tim user ID-ovima...
mislim da sad imamo 500. clana
Da, zbrojio sam i zove se he, he : )!!
Jesi to ti coma stavio??
Sad su se dva zadnja na brzaka registrirala... 'trula kobila' i 'he, he : )'
Samo što ima članova kao npr. 'jokertest' i 'test' gdje mislim da se ne radi o novim članovima (ni starim) nego su to joker ili drugi mobilovci nešto isprobavali...
nisam stavio, a mislio sam frendu reci da se registrira pa da pokusa biti 500. clan, ali grebiga ovi su se brzo stvorili!
reci cu ja ipak frendu da nam se pridruzi, osim ako zappan ne izbrise ove testove pa ponovo imamo lov
500-ti član je IamAlex!!! možete provjeriti po listi članova kada učitate 'po datumu registracije' i pogledate trenutni broj članova, te username i ID zadnjeg člana, te oduzeti potreban broj prethodnih da se uvjerite da je to stvarno 500-ti...
a petstotu glavu je lovio naš nokijaš jsp_m koji će se javiti na ovom mjestu i objaviti što je pripremio za ovu priliku....
pozdrav do slijedećeg puta... :japan:
oduzeti potreban broj prethodnih?? A koji je to?
User ID IamAlex-a je 510! Kaj je točno 10 članova izbrisano?
pa pogledaj na naslovnici najnovijeg, njegovo ime i ID pa računaj.... očito ispada da je 10 članova obrisano :)
Pa to kužim... ali ja sam zbrajao (poredao članove po registraciji, otvorilo se pet strana, ima ih 100 po strani i samo je trebalo prebrojati one s najfriškije strane da vidim da li se je i na toj strani ispunila ta kvota od 100 i točno taj 100-ti, tj. sve zajedno 500.ti mi je ispao ovaj gore navedeni - 'ha ha : )' ). Sigurno štima ta vaša računica?
štima... haha je bio jedan od dummy-ja, registriran na mobilov email, tek da ne bi i ostali kao ti mogli 'računat'... (copyright by nekakav tamo nered.... ;) )
Aaaaaa zoooo! Znači brisat ćete te nepostojeće 'članove' pa da sve sjedne na svoje mjesto...?
No, di si jsp_m da vidimo što je 500-ti dobio i tko ga je na forum uputio...
Kaj još ništa???
nagrada je spramljena, radi se o poklon paketu nasih partnera, ali imali smo i jedan tajni uvjet za 500.-tog clana kojega Alex nije ispunio i trenutno trazim prvog slijedeceg koji ga ispunjava...a to je aktivnost clana (ne zelimo nagraditi nekoga tko je bio na forumu samo jednom i registrirao se, zar ne?)
http://www.smily.at/smily/smily1070.gif
minimum 2 korisna posta dnevno slijedeča tri mjeseca :cool:
...i gajba pive dnevno na adresu redakcije... ;D
A ako je ženski član i broj mobitela...;D ;D
ma netreba mi ni broj samo nek dođe :angel:= Citat =:
Poslao: whiteboy
A ako je ženski član i broj mobitela...;D ;D
naravno neka je spremna dati!
cccc, bezobaznih ljudi krvi ti isusove ;D :beer:
..ma nee...zahtjevi su banalni samo sto ih niti jedan clan iza 500. ne ispunjava... a ja bih najradije da nagradimo nekga tko ce biti novi playa, killa, coma, white, dmi i ostala krema foruma
Vrijeme je da aktiviram i svoj drugi nick... ;D
ja sam reko ovo-->"naravno neka je spremna dati!" a on je odgovorio ovo "..ma nee..." zakljucite nesto iz toga
Evo prepoznati smo kao krema foruma! :beer:= Citat =:
Poslao: jsp_m
..ma nee...zahtjevi su banalni samo sto ih niti jedan clan iza 500. ne ispunjava... a ja bih najradije da nagradimo nekga tko ce biti novi playa, killa, coma, white, dmi i ostala krema foruma
Mogi bi ponekad i stare aktivne članove nagraditi kakvom roštiljadom ili nešto...;)
ili pretpatom
Ma uzeo bi si ja pretplatu već odavno ali bed mi je kad sam na moru a mobil mi dođe u Zg... a nema mi ljepšeg od čituckanja mobila na kavici u bircu na rivi ili plaži...:)
ma trebaju oni nama dati pretplatu, bar onima najaktivnijima
Nama koji imamo iznad soma postova...;)
Bolje roštiljadu i :beer:
Ma to se traži! Pa da se malo i upoznamo bolje uz dobru zabavu... :beer:
Taj prijedlog stoji mjesecima, bilo je obećanja, ali za sada ništa. Živimo u nadi.
Ak' nikako drugačije nek' šalju poštom (mislim na roštilj oli ćevape). ;D