Football Manager 2006 je u prodaju od jucer... ja kao i inace sam downlodovo igru samo sto nemam krak... ako netko naleti ili zna gdje ima skinut neki mi javi ovdje ili na pm
Printable View
Football Manager 2006 je u prodaju od jucer... ja kao i inace sam downlodovo igru samo sto nemam krak... ako netko naleti ili zna gdje ima skinut neki mi javi ovdje ili na pm
probaj nac na www.andr.net
= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
daj malo je OT al daj kak to skines ne kuzim skines image fajl s neta il sve fajlove posebno il sta?upravo dobivam flat pa :rolleyes:
i di ima dobrih igrica?
www.serials.ws probaj tu
Odakle si skinuo igru, i jeli velika?
jel ko probao?jel bolje od 2005?
Evo meni jos ostalo 40 MB za skinuti. Javim vam
Igrica je 700+ MB ova sto sam ja skino. Ja to inace skinem sa Torrenta, ovdje ima dosta linkova za sajteve http://isohunt.com/stats.php?mode=btSites onda koristim Daemon Tools (virtual cd drive) za otvaranje tih image fajlova i to je to... totalno jednostavno
btw jos nisam nasao krak, imatic ako bude karak u tome fm sto si ti skino javi odmah !
Nema ni kod mene, ali pise mi ovo u nfo file-u
Nemam pojma sto je antiblax. Stavio sam preko Deamona i trazi mi onda pravi CD???= Citat =:
Sega.Football.Manager.2006.AlcoholClone
42x15mb
Safedisc 4.6
notes: use antiblax to play the game
pa trebas krak ako trazi pravi CD
Da ali sta je antiblax?
nemam pojma, jel ima kakav 'read me file' kod tebe mozda pise tamo
pise samo ono gore sto sam stavio pod "citat"
skini si antiblaxx......
Evo radi mi :)
1. Stavi image od 700 mb u Deamon tools
2. Instaliraj Antiblaxx (http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm)
što je antiblax
ovo..........
= Citat =:
Anti-Blaxx allows you to play games with legal backups instead of your real CDs.
skino sam antiblaxx... sad malo vise pojasni sta uradim kad instaliram antiblaxx
1. instaliraj deamon tools: http://www2.daemon-tools.cc/dtcc/download.php
2. Stavi onaj image sto si ga skinuo
3. Instaliraj antiblax
4. Pokreni antiblax
5. Pokrenu igru
znaci antiblaxx samo instaliram i nista ne diram u njemu ?
Jok, samo ga pokrenes (imat ces ikonu na desktopu)
jesi napravio Deamon?
nece da radi... neznam zasto... ja sam jos jucer skino fm instaliro ga sa daemon tools, instaliro sam i antiblaxx pokrenuo ga i opet mi pise insert correct cd...
Jel ti ikona od deamon toolsa crvena ili zelena?
EDIT: probaj opet ponovo instalirati deamon tools i antiblax
crvene boje... promjenio sam i na zelenu, nista ne pomaze
klikni desnu tipku na deamonu (na taskbaru): emulation - all options ON...
ma vec me iznerviralo... daj mi link odakle si skino football manager, mozda je problem u ovome sto sam ja skino
Poslano ;)
malo sam sumljicav u svezi novog managera. pazi sta sam nasao
Na radost mnogobrojih fanova, danas je napokon izašao Football Manager 2006. Mnogi, s razlogom, očekuju bolju igru no što je bio FM 2005. No nažalost, moram vas razočarati, jer FM 2006 izgleda očajno. Toga je svjestan i Sports Interactive, pa je na sam dan izlaska igre, objavljen i patch za FM 2006, koji je težak ni više ni manje nego 91 MB! Ovo je daleko najveći patch koji je SI Games ikad objavio, bilo za CM, bilo za FM. Igru nema smisla bez tog patcha igrati, jer svaki segment u igri je nedovršen. Ocjene igrača u Hrvatskoj ligi su bez patcha sasvim nerealno niske.
Što još reći, osim da se nadam kako će netko od naših časopisa o računalima i igrama već sljedećeg mjeseca na svom DVD-u objaviti i ovaj patch, kako bi poštedio muke modemaša. Nisam očekivao da će SI Games objaviti nedovršenu igri, a kad se zna da je sam SI Games datum izlaska igre sa 4.11. pomaknuo na 21.10., moram se zapitati gdje im je bila pamet. Sve u svemu, jedan veliki minus za FM i SI Games.
idem odmah skinuti patch
thx za info ;)
Znam za taj patch, ali sto se sada jos vise brine hoce li radit ako igra nije original ? ja sam imo problema sa patchevima na fm 2005 jer nisam imo original cd
jednostavno ne kuzim zasto meni nece da radi...
ja sam downlodovo [NewTorrents.info]_Football.Manager.2006.AlcoholClone gledajuci link koji si mi ti dao ja bi reko da imamo isti download
http://img486.imageshack.us/img486/588/slika19yk.jpg
instaliro sam igricu sa daemon tools
instaliro anti blaxx
http://img486.imageshack.us/img486/6803/slika24bv.jpg
i jednostavno nece i da ga jebes...tako mi se igra fm
A jesi dirao sta u Antiblaxu? Ja sam ga samo instalirao i pokrenuo, nista vise.
a da jednostavno narucis od pirata za nekih 10-20kn? i rijesis se muka?
lik zivi u Kanadi?!?!sta mislis da Bajlo ima air mail opciju?
ne radi ovo odn ne zeli skidat.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Bajlo ne radi vec 3 god. a sigurno ima u kanadi neki tip la bajlo= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
nema ,zato jer tamo nema pirata,takav je standard da nemau potrebe kupovati pirat igrice
a jeli radi igrica sa onim patchem ako si ga skino... ovdje kod mene nema pirata= Citat =:
Izvorno postao imatic
Nisam ni dirao patch. Samo intalirao onaj antiblax.exe, pokrenuo ga i nista vise
ok to nego zasto nisi instaliro patch ? koju verziju anti blaxx imas?
Nisam ni trebao, kad sam vidio da igra radi, sta cu dirat vise ;) Verzija je 1.15
Trebas malo supati po onome anti blaxxu, evo kako sam ja namjestio:
[img=http://img374.imageshack.us/img374/6164/antiblaxx5ai.th.png]
Evo sada rijecima, znaci kada instaliras igru preko daemona, otvoris antiblaxx. Sada kliknes na First Game, i onda na "..." pa nadji igru (file .exe). Kada si to uradio stavio napisi ime igre u prozoru koji ce ti se pojaviti. Zatim izaberi zastitu. Ja sam stavio bezveze ovu, pa mi je proradilo. Zatim stisni close. Desnim klikom stisni na ikonu antiblaxxa, (lijevi donji kut) i stisni run pa ime igre. I igraj!!
egzakli :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
meni Fm dolazi u petak!!! jedva čekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:licklips: :licklips: :licklips:
Zna li iko pomaze li ovaj patch ista, moze li se instalirati na piratskoj verziji? Jer nije mi ga problem skinuti.
ja nisam ni zapocinjo igru bez patcha... so radi ako igras ovako preko antiblaxxa...
ja zapocinjem sa svojim fav klubo Borussia Dortmund, jucer sam tek malo pregledo igricu, gledo sta je novo, igrace itd. treba mi training schedule ako netko ima, taktike od 2005 se mogu koristit i u 2006... pisite neke dobe igrace ovdje, jeftine po mogucnosti, talente, ne nesto kao adriano je dobar samo $60 mil
kolko wayne runi vrijedi?
jel se mogu saved games iz 2005 igrati u FM2006???
aj neka netko proba molim vas pa neka javi!:comp:
bez probavanja, nemoze= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
daj reci kolko ruuney i tores vrijede
Rooney - 33mil
Torres - 42 mil
jel ti sad lakse velja?
mnogo___________
jel netko zna gdje ima za skinut one facepackove i club logos za 2006-icu??? svagdje gdje nađem ima za 2005 al za ovoga nema skoro ništa. jel se mogu uopće koristit grafike iz 2005. u 2006??