Izvorno postao gog
Ja ću još jednom ponoviti, što ti je cronet ponudio kada se pojavio? Obaveznu kupovinu telefona kod njih ili račun i dokaz da si telefon kupio u hrv ili platio carinu. Vipnet je ponudio prepaid, a telefoni koji su bili prustupačni bili su alcateli, da nije bilo toga nitko nikada za alcatel ne bi čuo. Simpa je nudila Siemens C25, telefon koji na sebi niti sat niti vibru nije imao.
GPRS i MMS od kada su se pojavili koštaju pravo malo bogatstvo, tako da kome nije neophodno za posao i ne plaća pretplatu za gprs vjerojatno ga i ne koristi previše.
Tele2 je došao i napravio puno više nego što sam ja kao rođeni skeptik (a čini mi se i većina drugih korisnika ;D) očekivao.
Moram primijetiti da najviše pljuješ po tele2 od svih korisnika ;D Pa isto tako moram primijetiti da si vezan ugovorom još ohoho godina na naša druga dva operatera.... Hm, go figure...
p.s. nema džabe ni kod stare babe, t-mobile i vipnet ti nude bolje telefone jeftinije u startu, ali kada pogledaš pretplatu kroz 24 mjeseca to te ispadne jako puno novaca...