SLIKA 1
http://www.infosyncworld.net/resourc..._sxg75_i00.jpg
SLIKA 2
http://www.infosyncworld.net/resourc..._sxg75_i01.jpg
Mob stvarno nije los po izgledu ... :) :thumbup:
Printable View
SLIKA 1
http://www.infosyncworld.net/resourc..._sxg75_i00.jpg
SLIKA 2
http://www.infosyncworld.net/resourc..._sxg75_i01.jpg
Mob stvarno nije los po izgledu ... :) :thumbup:
nije lose za siemensa...hehe
sala mala!
Joj ne mogu smislit izgled njihovih ikona u izborniku. Stvarno nemaštovito do krajnosti...
Tu ce vjrujem isto postojati patching pa to nece biti neki problem ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nije loše, koliko to košta?
a jos ga nema u siemens shopu...........
ove su slike stare bar 3 mjeseca...
hmm, da, mozda i nisu bas nesto, ali opet stvar ukusa, no kod siemensa se to tako lako promijeni tako da to stvarno nije niti ce biti razlog zasto se nebi odlucio za Siemens...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
prije ce biti neki drugi razlozi, no necu o njima jer cemo otici opfftopic ;)
Tako je, Siemens ima uvjek neke nove ideje (ponekad lose ideje) o dizajnu, a ovaj SXG mi je cudo mobitel, pogotovo ova slika sa strane, ja prvi put ove slike gledam i odlucio sam uzimam ovaj mob cim mu cijena spadne :D
ja sam postao i video SXG75 u temi novi modeli prije nekih mjesec dana, pa baci pogled i na to, ako te zanima mobitel ;)
od danas je dostupan u user manual - www.siemensfreaks.com
to sam gledao, ali se ovih slikica nekako ne sjecam, a vidio sam ono nesto o GPS-u. Mobitel je cudo samo tako, iako ja volim prakticirati symbian ovaj mob ima veliku veeeliku prednost pred vecinom drugih mobova i bez symbiana.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Cudo mob, evo opet ponavljam :D cim spadne cijena nabavljam ovo :thumbup:
...baš me zanima da li će biti na Infu... budem se prošetao do Siemensa...
Koja je ocekivana prodajna cijena ?
425 Eura..............
bar tako pise na pojedinim stranicama njemackih mobilnih operatera, naravno ovo je cijena BEZ UGOVORA. a na drugim opet pise i do 700 >Eura..........
A-a. Nikako mi se ne sviđa dizajn. Te uske tipke zbijene na donji dio, a gornji dio izgleda neiskorišten.
nije ni meni bas dizajnom bas nesto ekstra, ali mi se sviđaju jako mogucnosti, samo se nadam da se nece desititi ista stvar kao sa SX1...
A što se dogodilo sa SX1?
pa kasnio je izlazak, tj pocetak prodaje jaaaaako dugo, tako da kad je napokon dosao na trziste, bio pomalo zastario (iako je kad je bio najavljen bio jedan od najjacih mobitela tog trenutka)...
odlican 3D pregled - http://php.benqmobile.com/3d/index.p...=en&prod=sxg75
nesvida mi se dizajn.....
Dizajn je ocajan...slazem se sa prethodnicima!
Siemens me uvijek fascinira...izbace neki model koji je dizajnom ispred svoga vremena, a zatim izbace tri koja izgledaju kao da uzore nalaze u modelima od prije par godina.
Ne znam kakav je iz prve ruke niti sam ga oprobao, ali prema specifikacijama, na trzistu postoje aparati slicnih karakteristika i slicne cijene, puuuno boljega dizajna i vanjskoga izgleda!
neznam bas da ima puno mobitela boljeg dizajna koji imaju integriran u sebi ne samo A-GPS, vec i parvi GPS sustav...
a sto se cijene tice, neznam kako to mozes uspoređivati kad cijena jos nije poznata... ljudi nagađaju, ali to je sve; samo nagađanja...
hmm, nova informacija!!
navodno ipak nije brew OS, vec "closed linux Java". to je navodno OS baziran na linuxu i kako nije open (OS), telefon samo moze koristiti Java midlete...
za one koji kuze ceski, vise informacija ovdje - http://www.mobilmania.cz/Mobilnitele...asp?ARI=111206
http://www.idealo.de/preisvergleich/...ct/290031.html
cijena u njemackoj BEZ UGOVORA...................
ab Lager - znaci da je vec u prodaji....................
dakle, potvrđeno je sljedece:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
platforma SXG75 je BREW (by Qualcomm), Operating System (OS) je Linux, dok je User Interface (UI) Siemens-ov...
= Citat =:
Izvorno postao drazen
mora da je neka greska, jer kad ides na narudžbu javi da ce mob tek biti dostupan uskoro...
...a hebiga sad, ovo me totalno zbunilo :) ...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
A bash steta, ja josh mislim da bi siemens mozda mogao u mob ubaciti neku mogucnost dobrog prosirivanja sl. kao symbian. Nada posljednja umire :D
...čitam danas u Mobilu da će na Siemensovom "štandu" na Infu biti SXG75...
vec su ga pokusali reklamirati u Mobil-u, naime u najnovijem broju se vec nalaze 3 slike mobitela................
pa mislim da nije tako, to bi bila velika greška - ovo im je super prilka za prezantaciju novih modela...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
info je poceo jucer. ima li netko na forumu iz ZG pa dam sa lica mjesta javi dojmove i najbitnije cijenu i datum pocetka prodaje u HR.............
na club-siemens webshop-u ocekivaju cijenu od 560-600 eura kao pocetnu...
Bok ! Jucer sam slao mail Siemens Customer Care centru. Pitao sam ih kad dolazi mob na Hrvatsko trziste i kolika ce mu biti cijena . Ovo su mi odgovorili
"Zahvaljujemo na Vasem mailu i obracanju Siemens Customer Care centru.
Narudzba novih aparata ce poceti nakon potpisivanja ugovora izmedju
Siemens Mobile Devices i nove firme BenQ koje ocekujemo do kraja ovog
mjeseca. Tada
ocekujemo prispjece aparata nove serije. Informacije o konkretnim
cijenama za sada nemamo"
Nadam se da će doć još ove godine
dobro nam dosao ;)
dali su ti klasican odgovor kao i svima nama koji smo ih isto pitali, no mislim da bi sxg75 zaista uskoro trebao doci na trziste, a da ni kod ne ne bi trebao kasniti puno pocetak prodaje u odnosu na druge zemlje...
a sta je na INFOu???????????????
prema cjeniku koji sam dobil na infu
cjena SXG75 je 3,295,00 kn
to bi mogla biti stvarna cijena, jer se i vani ocekuje cijena oko 500 eura...
Ja sutra idem na INFO samo zbog Siemensa ostalo me ne zanima, nadam se da cijena SXG75 ne bude visa on 3500 kn
Skupo zivota mi, pogotovo kad nemam vlastitih prihoda, a starci imaju moto: "Što starije to BOLJE", pa kad ja promjenim mob ono cude se, aaaaa
Ali opet gledajuci s druge strane (objektivan pogled) cijena je opravdana jer ima mob svasta u sebi, jedva cekam kad ce izaci pa malo da vidimo kakav je
ja sam jos uvjek na ME45
mislio sam uzet ME75 ili M75 al sam odusto
pricekacu radije jos neko vrjeme da vidim kakve ce bit reakcije na e modele
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...080614-0525608
crni sxg 75 EUR 399,00 besplatna dostava.............
ja sam bio na Infu ovu subotu i totalno se razocarao sa cijelim Infom opcenito, a kako nije bilo sxg75 izlozenog - mom razocarenju nije bilo kraja... :(
...a rekli su da će bit... sad mi uopće nije krivo što nisam išao...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
kak nije bilo ???= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
kod siemensa
mozda nisi videl je su bili okolo izlozeni
bili su, ja sam bio u cetvrtak, stajali su kod siemensa....
ma bilo je mobitela, ali nije bilo sxg75, recimo od najjacih serija je bio samo S75... nije bilo ni SG75 :(
pitao sam tamo neke ljude koji su tamo radili (na siemens-ovom standu) i rekli da nema tog modela izlozenog...
bruka i sramota...............
Ja sam išao u subotu na info i bili su svi novi modeli izloženi ukljućujući i SXG75 (bijeli) , bili su u krug izloženi oko štanda u nekakvim malim izlogima (kavezima) :comp:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
a jeli došao u siemensov shop (mislim na sxg75)?...............
i sluzbeno odgođen izlazak SXG75 (naravno kad je vec i poceo 12. mjesec) za ovaj mjesec...
http://www.benqmobile.com/cds/frontd...rNrNrN,00.html
...nek se oni gone... Benq je zakuhao ove stvari http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/151/451.png - i više neću kupit ni jedan Siemens - jedino S65 ostaje za uspomenu...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Evo čitam ja ovamo o krađi mobova i tako, pa hoce li biti moguce sta mislite preko GPS-a nekako locirati ukradeni mobitel???? Ovaj SXG ce to imati pa mozda moze, nisam ja upucen, ali to bi bilo coool
valjda ce do Bozica biti u prodaji.......................................
...prijatelju, čitaj postove:= Citat =:
Izvorno postao drazen
= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Ja vec imam nekih 2000 kn za njega, kad dodje u BiH ja cu ga ja mislim uzeti, do tad bi trebao skupiti:D
Sorry na onome gore postu
A jel se igdje spominje njegova brzina i tako to, jer danas uzeh neku 75-icu u ruke, pa nije abs najbrza, meni se cini CF75
Koja je ocekivana cijena ?
Niasm siguran u taj podatak, Ja se nadam nekih 700KM ili 2800 kn, mozda manje, ali nekako mi ovaj GPS ne obecava malu cijenu
@Eminem
nije im vjerovati jer je ovo vec 4 put da mu odgadjaju pocetak prodaje............
dok mi netko od vas purgera ne javi da ga je vidio u prodaji u Siemens shopu ne vjerujem im...........................
...offtopic: nisam purger, sorry...= Citat =:
Izvorno postao drazen
...ontopic: po svemu, mislim da će SXG75-cu dočekati sudbina SX1...
iz Siemensa koji sam ovak iz znatiželje zvao rekli su da ga "uskoro očekuju"
ali isto tako službenica je rekla da nešto tak novo ne bi nikad kupila jer su
noviteti nepouzdani-čuj nju!!!!????
ovo ne zelim niti komentirati...= Citat =:
Izvorno postao abd
i ona radi u Siemens shopu.............
takvi su i mene zavalili kada sam kupovao SX1 jer su mi obecali povrat PDV-a kad budem kupovao mob a kada sam stigao u Zg i dao 4ooo i nesto kn za nj su rekli da moram platiti i PDV...................
Jos jedan poprilicno dobar review SXG75 - http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r...5_telefony_ada
Review je OK, samo da kužimo jezik (bar ja ne kužim)...
WTF? Još ružniji SX1. Nezna Siemens proizvest dizajnerski kvalitetan phone (U software ne diram).
Meni telefon izgleda odvratno :)
pa cujte, kako se vec odavno zakljucilo - o ukusima se ne raspravlja i amen na to, ali zato svi oni koji ce kupiti fashion mobitel, nece gledati ovaj model, nego neki drugi i to je to...
ako cemo gledati funkcije, onda mozemo pricati, sve ovo drugo je individualno...
p.s. nije ni meni najljepsi, ali hej, sta ces, takav je kakav je; kome se ne sviđa, ne treba ga kupiti :)
Ja dok kupujem mobitel ja ni ne gledam pretjerano dizajn , više funkcije
ljudi ja sam na nekoj njemackoj stranici bio nasao cijenu SXG75 u njemackoj,vrtila se od nekih 475-520 eura,mob je zbilja skup tako da ne vjerujem da ce kod nas biti ispod 3500-4000kn.
cuj, to sto si ti nasao je samo cijena koju oni predviđaju... cijena se jos nezna, jer mob jos nije izasao u prodaju nigdje pa tako ni u Njemackoj;, ali rekao bih da je ocekivana pocetna cijena negdje oko 3500 kn...
p.s. sjecam se kad sam svoj SX1 platio preko 4000kn, ali to je cijena koju moras platiti ako hoces biti jedan od onih koji ce kupiti mob prvi dan kad stigne u prodaju...
A za one koji imaju stpljenja, dovoljno je pricekati mjesec, dva da se osjetno snizi cijena (ovo vrijedi i za druge proizvođace, ali posebno kod Siemensa)...
review na mobile-review: http://babelfish.altavista.com/babel...ns-sxg75.shtml
evo tek sam sada na MODOPO saznao da SXG75 nema mogucnost ubacivanja .jar (JAVA file-ovi) sa racunara niti bezicno niti kabelski nego samo putem GPRS-a.............................................
nitko ovo do sada nije spominjao. na racunaru imam skoro 1,5 GB s60 i java programa i igara a sta sa tim................
ma dole s mobitelom koji nemoze jar fileove primati, sta je to, ko onaj aparat za jednokratnu uporabu, ili mozda kondom????
to je ja mislim netrocna informacija, koji bi loodjak to ukino mobitelu, jedino mozda da mu ubace neki novi nacin unosenja podataka
AKo je mob bez mogucnosti ubacivanja jar datoteka sta onda moze
jel to neka poboljsana verzija C45, da nije C45.5
...de nemoj zezat... pa niko nije ništa rekao...= Citat =:
Izvorno postao drazen
..."3aTmr" - išta...
nemože ovo biti točno, ja nisam nigdje našao na googlu
neznam nista o tome. znam za GPS sustav da se karte nece moci spremati na MMC, nego svaki put skidati preko GPRS-a (no nekako se toplo nadam da ce netk to brzo hacknuti ;) )
...ma da, pa koji im je vrag... mislim, toliko ushrati mob radi nekih sitnica je totalna glupost...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
ovo za javu pise i na forumu
www.club-siemens.com
volio bih da nije tako ali..........................
hmm, ovdje je sad status promijenjen - http://www.benqmobile.com/cds/frontd...rNrNrN,00.html
znaci li to da se SXG75 sad vec moze negdje anbaviti ili??
na club-siemens u je vec u on-line prodaji
ma naravno, sxg75 je sad vec par dana u prodaji...
kada dolazi u ZG????????????????????
meni su ovako rekli: bla bla bla, dosadasnja iskustva pokazala su kako uređaji po početku prodaje u njemackoj kod nas dolaze u roku cca 1-2 mjeseca nakon...
:(
to mi se ne sviđa...
ja sam ga poručio preko lokalnog šanera, nadam se da će doćo vrlo brzo...........
evo još jedan svjež biser u vezi s SXG75-icom
od osobe koja ga posjeduje sam doznao da SMS nema opciju ring-tonea dužeg od 5 SEKUNDI........................................... .................
samo 5 sekundi za SMS zvonjavu!!!!!!!!!!!!!!!!!
valjda će novija verzija FW-a to izmjeniti, sada na SX1-ici mi sms dojavljuje melodija od skoro 3 minute a ovamo SAMO 5 SEKUNDI..............
...;D , tebi stvarno dugo treba da skužiš da ti je došla poruka...= Citat =:
Izvorno postao drazen
Ma mora biti, samo taj nezna napraviti to, nisu svabe skrenuli, a mozda i jesu???
mozda je mislio da kad ubacish zvuk u SMS da moze trajati samo 5 sec :D
nisam vishe pametan da odgovorim na ovo, ako su to uradili onda im je bolje da odmah ispravljaju
moze svasta biti, evo meni se jedan javia i kaze da ne moze postaviti drugu melodiju po grupi kontakata, a ono on skroz krivo nesto radia; no to ne znaci da nije istina ovo za SMS (mada meni osobno ne treba duga melodija, ali naravno da je dobro da postoji opcija)...
naravno da je za sms dovoljna i vibra bez melodije jer vecina poruka nije hitna (za nesto hitno postoje pozivi) ali NE ŽELIM da mi sam aparat ograničava uporabu i korištenje pojedinih funkcija.
svaki dan novi biser u svezi SXG75-ice, kud ga naručih ovako brzopleto.............
takodjer postoji informacija (za sada samo neslužbena) da če upgrade FWa na sxg75-ici isključivo ići OVER THE AIR, znači upali gprs i skini 25-30 MB po ovakvim cijenama gprs-a jeftinije mi je iz Zenice doći u ZG u siemensov servis nego upload-ati putem gprs-a..............
jedini siemens koji ja cijenim je sx1, ove ostale bakrace u smece
...pa to se zna otkad je najavljen SXG75... bar koliko se ja sjećam...= Citat =:
Izvorno postao drazen
DAaa, dobio sam ga prije sat...
sutra mi je rodjendan pa mi dajdza donio iz njemacke...
mob je strava..
nece da mi kaze cjenu kaze da je to poklon, vise informacija kasnije(da se malo naviknem).
PRVI SAM !!
a nisam znao da dodje mem krtica od 1gb, heheh jos bolje...
ne dođe, to ide samo u dodatnom paketu...
navodno su rekli iz BenQ-Siemens mobile-a da ce 5 sec za sms ispraviti u novom FW-u...
@ Celikkk
lucky you........................
gratis sxg75 je genijalna stvar.............
da, dobar poklon vrijedan 400Eura...
sad bi bia red da napises neka osnovna zapazanja...