-
K700 ili K300
izmedju ova dvojim , ali ne zbog tehnickih svojstava , oba su mi po opcijama zadovoljavajuca , k700 malo vise , ali mob je mob.
U cemu je kvaka?
K700 - tmobile , tarifa 150 , 24 mjeseca , cijena 1kn
K300 - tele2 , min.48kn+12.5kn na 18 mjeseci , cijena 275kn
I , sto bi vi ucinili?
i ako netko zna , kakav je ekran na k300 - vidim da je cstn 128x128 , ali vise mi znaci kad netko subjektivno kaze kakav mu je.
-
Ekran je ne baš nešto. Zapravo, u usporedbi sa K700 ili K750i, prilično je slabiji. Ali je zato i sam uređaj znatno jeftiniji. Kamere su im iste, samo što na K700i imaš softversko povećanje slike na 1.3 MP.
-
Usput i u ovoj tarifi 150 imas onaj +12,5kn! Ekran je bolji kod k700 ali ovo 1.3MP zaboravi! To ima svaki mob s VGA kamerom, odnosno u kompletu sa kompom!
-
Da,k700 ima opciju Landscape , odnosno moze spajati dvije slike u Vga kvaliteti - 640x480 u jednu od 1280x960.
-
Da, ali ipak su ta dva uređaja cijenovno prilično različiti, tako da kad se uzme omjer cijene i ono što i kako nudi, dođe skoro na isto. Sad samo zavisi koliko novaca si spreman dati. Meni bi bilo malo previše uzeti mob na dvije godine po tarifi od 150 kn. Zato sam si i uzeo K300i kao dodatni uređaj i broj.
-
Ak ti nije bed , napisi malo opsirnije dojomove o k300 , par recenica kaj ti je ok a kaj nije.
I meni se cini dugo ovo na 2god. , ali otprilike imam racune oko 180-200kn.
-
@Router
Meni je K300 simpa, ali koristio bih ga samo kao second phone, nikako samo njega ;) ... a pogledaj K700 za 998kn u Simpa paketu pa izkalkuliraj sto ti se vise isplati. Recimo ja bi isao na K700 kad vec imas oko 200kn mjesecno racun. Ali 24 mjeseca je faking too much, uzmi na godinu i dovidjenja. Tak bi ja na tvom mjestu ucinio...
-
Meni je također K300i odličan kao bonus telefon. Pošto sam malo zahtjevniji, ne bi mi kao osnovni mogao poslužiti, ali za te novce za koje ga možeš kupiti, dobijaš dosta. Inače u Tele2 pretplati na 18 mjeseci košta 275 kn, a na prepaid oko 600, ali sam uređaj košta u trgovinama oko 1.300-1.400 kn.
-
Hvala za odgovore . odlucio sam uzeti k700 , i jos jednu nokiu na 50posto .
-
Sunce im rozo . odem do t-centra ,ali nema k700 na pretplatu ,samo u team opciji . nego , nude neki LG koji ne bi uzeo za lipu a kamoli za kunu .
-
Da, i ja sam danas bio sa frendom u T-Centru da si uzme na pretplatu N6030, ali ih nemaju na pretplati. Vele da nemaju dosta modela. Nestalo.
Inače, da se vratim OnT, radije bih uzeo K300i, zbog omjera cijene i kvalitete.
-
Joj , a bas sam taj htio uzeti na jos 12 mjeseci u tarifi 60 za kunu.ta 6030 je bolja od 3120 ?
ljute me jako sad . jako jako .
Jos mi je rekao tip da imaju T630 , kao t630 i K700 razlika je po njemu samo u tome sto k700 ima malo vise memorije . prasnuo sam u smijeh odmah i izvadio iz djepa T630 .
Ne znam sad kaj cu , ali odo popodne pogledati za tele 2 i k300 .
-
Po meni je k700 puno bolji telefon, a k300 mi je lošiji od t630.Nema ni plavi zub.Ipak je k700 bio top model.
-
K300 ima Bt , tako bar pise na netu. i ne bi smio biti losiji jer ima 5 puta vise memorije , i jacu kameru sa video snimanjem . jedino ekran je losiji na k300 mislim jer t630 ima vrlo pristojan ekran i to tft.
T-mobile stvarno mi prelazi granicu strpljenja , jedno pise na webu a kad zovem tamo onda govore sasvim drugo , ovog nema ovo je skuplje , ovo ovo , ovo ono .i onda jos da ostanem kod njih ...
-
Ima ti samo IC, plavi zub, 0 bodova.
-
Je , sad sam gledao , na mobile reviewu pise da ima , a na sluzbenoj stranici samo irda . a taman sam prodao irdu .
a 6030 uredno pise na netu da za produzenje ugovora na 24 mjeseci u tarifi 60 je cijena kunu . ali sta mi to vrijedi kad u t-centrima nije tako . ovo je skolski primjer kako se gube korisnici
-
Jesi ti siguran da nisi naletio samo na nervoznog prodavaca? Obično je T mobile vrlo profrsionalan što se toga tice.Što ti piše na stranici, to bi trebalo biti tako. Kupi si simpa paket za 998 kn, pa prodaj paket za 100 i imaš heben mob za 900 kn, i nemaš obaveze prema nikome.Tko ponudi bolju cijenu, njegovu karticu u mob, i vozi.
-
Nije , tip je bio ok . samo ja mu kazem kaj sam procitao na netu , a on kaze oprostite - mozda na netu je krivo napisano , tu vam je pravi cjenik i slobodno si pogledajte. njegova profesionalnost i ljubaznost , sve pet - cak je zvao u drugi t-centar da vidi imala li tamo k700 u simpa paketu , ali nema . povukli su ih sve za tu team opciju , nazalost za mene . a nokie 6030 isto nema . dakle , tcom nema uskladjen web sa stvarnosti u prodavaonicama.
-
SE ili Nokia?
Kupila sam SE K700i prije dva i pol mjeseca. Uređaj+Simpa paket=1598 kn.
Sad razmišljam o novom mobyju jer me plastična tipkovnica sadašnjeg naprosto izluđuje. Škripi, klima se, preglasna je.
Ne znam bih li kupila neki drugi SE ili iskušala kakvu Nokiu.
Savjet?
PS SE mi se sviđaju jer mogu sama prekinuti slanje poruke ako pogriješim broj, pa se SMS odmah sprema u nedovršeno.
Jako mi je važna ta mogućnost.
Što kažu Nokie na to?
-
Mislim da Nokia nema to kao opciju. Ja sam odabrao K300i imeđu ta dva modela upravo zbog omjera cijene i ponuđenog, a i uzimam u obzir da već imam D750i koji ima skoro sve, pa mi K300i nudi sasvim dovoljno. Na pretplati plaćam uređaj više od 1000 kuna jeftinije nego što sam uređaj košta. I K300i nema BT, samo infrared.
-
Ja sam odlucio jos pricekati koji dan za taj t-mobile , jer sam jos zvao nesto pa su rekli da bi uskoro i za pretplatnike trebali biti u ponudi i k700 i nokia 6030.tako da koji tjedan cu prezivljavati sa 3310 i t630 , osim ako ih ne prodam prije.
-
K700i SVKAKO ZA KUPIT !!!
imao sam ga i mogu ti reć da je ludilo.
K300 je simpa ali ni sjena K700i.
-
jer se preko irda sa k300 moze raditi sve isto ko i sa bluetoothom na npr. t630? dakle , i igre i sve prebacivati . ako moze , to bi mi bilo jos malo vode na mlin .
-
Pa naravno da se može, samo što je prijenos nešto sporiji od BT.
-
A morao sam pitati ,jer sam jednom davno imao samsunga x600 koji preko irda je mogao baratati samo slikama i melodijama , bez obzira na javu . kaj uopce sve ide sa k300 u kutiji ? jer daju bar cd sa softverom?
-
cd dobijes, za kabal nisam siguran...
-
K300i: Prodajni paket
1x Sony Ericsson K300i handset
1x Sony Ericsson K300i users guide
1x Battery charger
1x 700mAh lithium-ion battery
1x Hand strap
K700i: Prodajni paket
1 x Sony Ericsson K700i handset
1 x Standard battery
1 x Standard charger
1 x Manual inc. SAR information
1 x Wrist-strap
1 x Memory Notice
1 x Software CD
1 x Stereo headset
Izvor: www.imobile.com.au
pa tu možeš pogledati i test od ova dva uređaja.
-
Ne znam bas da je ovaj dio za K700i 100% tocan. Naime nemam pojma sto je Memory notice (pretpostavljam da bi znao da sam dobio to), a Wrist strap definitivno nisam dobio. :(
-
doduše, ni ja kad sam kupio K700i nisam
baš vidio taj Memory Notice, a dok sam
Wrist-strap dobio skupa s njim.
-
Ma danas sam imao prilike u zivo vidjeti ekran na k300 - i los je ekran poprilicno . cak mi se cini da nije nista bolji nego na npr . T290 .
-
glavni displej:
K300i:
65k boja
passive, DSTN
29 × 29 mm
128 × 128 pixels
1 948 pixels/cm2
K700i
65k boja
active, TFT
29 × 36 mm
176 × 220 pixels
3 709 pixels/cm2
odnosno:
http://www.mobilmania.cz/phones/comp...0&showbasket=0
pa:
1 korak: brand -> Sony Ericsson
2 korak: model -> K300i
3 korak: Add to Compare
4 korak: brand -> Sony Ericsson
5 korak: model -> K700i
6 korak: Add to Compare
7 korak: Click to compare
-
Ma brijem da u ovim nasim paketima uz mob daju samo punjac od dodatne opreme i to je to... ja nisam nikad uz mob dobio niti cd a kamoli kabel ili nekaj takvo... ogrlicu jesam, al ono what's the point ;)
-
Uz ovaj K300i dobiješ mob, bateriju i punjač. I neke papire za obložit police u špajzi.
-
uz T630 je isao cd sa softverom . samo da na k300 su stavili bar malo bolji ekran,ovaj na t630 je premija za ovo sto je na k300
-
T630 i K300i imaju vrlo slične ekrane, zato nema potrebe za cjepidlačenjem oko ovoga. Jedan ima ove prednosti imane, a drugi neke druge. K300i može koristiti mp3 za zvono, a T630 ima BT. Pa sad birajte.
-
Morati cu sto jeftinije proci , jer izgleda da mi je crkla dvd przilica , i jos mi ni grafa nije dosla sa reklamacije , tako da odoh ja u totalni low end.