Naime ne ostavlja mi se mob u siemens servisu na čak 10 dana!!!
Radi li to netko ovdje? i po kojoj cijeni? Inače sam iz zg, zapadni dio
Printable View
Naime ne ostavlja mi se mob u siemens servisu na čak 10 dana!!!
Radi li to netko ovdje? i po kojoj cijeni? Inače sam iz zg, zapadni dio
kakvih 10 dana? Meni je do sada svaki telefon bio gotov za 1h (slovima jedan sat :) )
Danas sam ih zvao i rekli su da imaju gužvu, tako da mob mogu očekivati u roku od 10 dana. Frend je bio tamo prije nekih mjesec dana i isto je išao updejtati softver, te su mu rekli da ga podigne za 3 dana. On došao i mob naravno nije bio gotov, došao je tek za 5 dana! Katastrofa!
Koja glupost!
Odi bilo kojem unlockeru da ti stavi novi FW, ili pricekaj par dana da siemensu prodje guzva. Ako nista ja ti ga upgrade-am za pivu :)
pa ja kad sam isla upgradeat bilo je gotovo za 40min! taman sam se prosetala mercatorom i kad sam se vratila sve je vec bilo gotovo... :)
Tako je i meni bilo vec 10 puta :)
Ma imali su inventuru i dobijaju sad hrpu novih mobitela pa ih to valjda usporava. Cekanje 10 dana na upgrade FW-a je apsolutno ne prihvatljivo
Točno tako. A i gospoda rade samo do 4, a subotom ne,:retard: , tako da moram barem 2 puta uzeti izlaz na par sati da bi mogao ostaviti/podići mob.
Zato i tražim tko to radi u privatnoj režiji :thumbup:
zasto sam ne bi update-ao? nemas kabel ili?
Točno, nemam kabel a i nebi se sam usudio :-/
zasto ne?ja sam htjela to sama napraviti ali mi nikako nije htio prepoznati kabel ni mobitel ni nista...pa sam odustala i odnela na servis... :P
ako ne probas nikad neces znati... :)
dobro, to je naravno tvoj izbor, a koliko sam upoznat i nema sluzebnog update za taj model, nego samo winswup...
a nista, svaki bi ti unlocker ili serviser to mogao napraviti, samo ce ti naplatiti sigurno 100-ak kn (a to je previse)...
A za tu lovu kupiš kabel, prebrodiš prvi strah, pitaš sve sitnice koje ti nisu jasne i imaš novi fw. u mobu i još ti ostaje kabel.
Ma problem je samo što se gasi sam od sebe, a i tako bi služio samo dok mi vip kartica ne istekne, pa nebi baš puno ulagao u njega
Imam veeeliki problem. Naime, vlasnica sam mobitela CF62 i vrlo sam razočarana. Nadam se da mi u ovome možete pomoći:
1. Ako u nečijem naselju ima kupiti kameru za CF62, nek kupi, rada mu platim novce + poštarinu.
2. De skinuti igrice za taj mob? Vip sam
3. Kak updejtati software preko kabla? na kablu niš nemam osim užasno puno slika i glupih zvukova...a niš spešl
Plizz help me.
2. igrice možda ima u temi 'Korisni linkovi za siemense'
3.kako na KABLU možeš imat 'niš nemam osim užasno puno slika i glupih zvukova...a niš spešl'???????????????
vjerojatno misliš na mob?
Software update možeš skinut sa službene stranice i tamo su ti sve upute!
Winswup postupak imaš u tutorialima, ali s tim gubiš garanciju!
Pozdrav!;)
imam kabel s kojeg mogu skidati 500 slika i 500 zvukova, a nema niš za update software-a. na službenim straniama ću pokušati naći to za update,
hvala.
krivo se izražavaš!;)
Ako imaš DCA-540 USB kabel nećeš moći ubacit novi sw , treba ti DCA-500 ili DCA-510!
@Baby_Blue kao prvo dobro nam došla.
Da si napisala u profilu gdje živiš bilo bi ti lakše pomoći ili savjetovati gdje da potražiš kameru za svoj CF62. Inače, jesi pokušala isprobati kameru za S55 ili M55? Vrlo vjerojatno da bi radile.
Kad govorimo o kabelu, onda je kabel sredstvo za prijenos informacija a ne za njihovo skladištenje, prema tome ti slike, melodije i ostalo možeš imati ili na računalu ili na mobitelu ;) , a nikako na kabelu. Kužiš?
Još malo o kabelima. Da bi znali da li možeš ili ne napraviti neke stvari morali bi znati kakav kabel imaš. Budi dobra i priključi kabel na mob i na računalo i na mobu otkucaj *#06# i kad se pojavi IMEI pritisneš INFO (lijeva soft tipka) odskrolaš do ACC i pogledaš što tu piše. Kad budemo znali taj podatak onda možemo dalje.
imam DCA-510 ali kak ne kužite...piše mi na kutiji za kabel ono gratis: 500 sounds and pictures for your mobile phone. Živim u Varaždinu, a nemam kamere za ove druge mobitele, a ne želim kupovati na slijepo.
a te slike i screensavere mogu skidat na nekom handset manageru.
Ma zanemari to. Ako trebaš linkova za skidati pogledaj temu Korisni linkovi za Siemense.
e a kak da si onda updateam software. I još nešto: kako skinuti aplikacije koje tu odaberem http://www.getjar.com/software/Sieme...ons/Other/set3 , jer kad idem preko usb kabla, jar. file mi da prenijeti, a jad. file ne.
jad. ti ne treba za pokretanje proga/igrice, treba ti samo ako oćeš igrat preko GPRS-a!;)
kako je 3aTmr napisao, službenog sw-a nema, preostaje ti jedino WinSwup s tim da gubiš garanciju , ako ti je važna!= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
koju verziju softa imaš u mobu?(*#06*-->još..--> SW-Version)
SW-Version: 21.= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Ok, ako oćeš radit WinSwup OVO ti je link, tutorial imaš negdje na forumu , potraži!;)
PS. mislim da verzija 23 nema hrvatski meni!
A daj reci zakaj oćeš update-tat mob? Ak dela dobro, nemoj, ne dobivaš puno.
i onak usput, oglas stavi u oglasnik, ovde je to zabranjeno.
a šteka mi...i memorija je mala :chatter:
Ak šteka, onda probaj s updateom, a memorija će ostat ista.
Jel zna tko za koje sve modele mogu koristiti kabel DCA-510?
ovisi koja je shema, ako radi na seriji x65 onda će i na x70/75!
za šta ti treba?
Od serije 55 na dalje, sve do ovih BenqSiemens modela. Znači da i tvoj CF62 spada u te modele. S DCA-510 možeš raditi i službeni update i neslužbeni sa winswupom.
hm...neke čudne stvari mi se s mobom događaju...spori je, a ja još ne kužim kak raditi taj čudni winsup :(
pa najnovija ti je 23 verzija= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
jel imas hr u trnutnom mobu, mozdaje rjesnjee pragazit trenutnu verziju s istom tom samo da zadrzis hr meni.. ako ti to nije bitno stavi 23 i gotovo.. nije to nesto posebno..to ti svatko tko se imalo razumije i ima kabel moze rjestiti.. mogo bi ti i ja,al si u zg,a to je daleko.
ajd mi pojasni kako je sporiji? simptomi?= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
u krajnjem slučaju mi se javi na PM
Jaaako sporo učitava igre.
Za java igre to je normalno.= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
sad ću updeatati mob, skužila sam kak...valjda...nego, dal se gube podaci na mobu s tim?
Moguć je gubitak podataka, prema tome spremi sve na sigurno, da možeš poslije vratit.
nisam ja to napravila, bilo me trta....još samo da si nadogradim ovih 2 megabajta...i sv ok.