da vidimo ko ce prvi sklopit pretplatu na rezervirani broj
Printable View
da vidimo ko ce prvi sklopit pretplatu na rezervirani broj
u naslovu si napisao kao pitanje...
rekli su mi da ce ici za 48 sati od jucer odnosno od pocetka rada. dakle sutra bi trebalo ocekivati iako sumnjam...
Da i ja sam se pitao kad će nam poslati obavijest da možemo po rezervirani broj...
u gužvi su, em ih je država požurila, em je sad navala na njih velika...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
budu, u interesu im je
Ne trebate se nikamo žuriti kad im očigledno mreža ne radi kak spada.
čekaj i ti si rezervirao broj?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kako se mogu rezervirat brojevi ??? čuo sam da se mogu rezervirat samo tako da počinju sa 8 !!= Citat =:
Izvorno postao ipa
da to je u trgovini tamo se nalaze brojevi koji počinju sa 8 (095 8xxx xxx) i biraš između 3 broja koja tamo imaju a baš rezervacija to je bilo prije i ko je rezervirao putem neta sad čeka obavijest da može ič po broj tj. potpisat ugovor o pretplati.
naravno to nije obavezno
Pa tko nije? ;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
ja nisam kaj će mi rezervirani broj?
A, ja jesam, ali ću ga predat dalje.
meni su rekli da do kraja tjedna se mora cekati za rezervirane brojeve.:-/
Upravo sam dobio obavijest:
Jos jednom ti čestitamo na rezervaciji Tele2 broja.
Pozivamo te da što prije a najkasnije do 30. 10. 2005. na najbilžem TELE2 prodajnom mjestu postaneš TELE2 pretplatnik odnosno potpišeš Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i iskoristiš rezervirani broj.
Sve ostale informacije o cijenama i uslugama pogledaj na www.tele2.com.hr ili nazovi Službu za korisnike na 095 1000 444.
zanimljivo! zmija kaze da se mora cekati do kraja tjedna ti kazes suprotno. a meni se neda bezveze ici do tele2 prodajnog mjesta da bi pitao...
Pa, službeno su počeli sa dijeljenjem tih rezerviranih brojeva, ali pitanje da li ćeš baš moći ga podići zbog gužve i opterećenog sustava. meni su tek jutros, nakon skoro puna dva dana aktivirali random broj, ali sam na kraju dobio još i bolji broj od onoga koji sam rezervirao.
hm hm hm.... ja ocu bas taj koji sam rezrvirao jer ima posebno znacenje. ako mi slucajno budu htjeli dat drugi neki... bice problema
Nije da će ti htjeti dati drugi već se meni nije dalo čekati do kraja tjedna da ga uzmem. Dobit ćeš ti svoj broj, bez brige.
ajd idem sad skocit
Bolje ti telefonski provjeri prije da li ti ga već danas mogu dati i aktivirati. Okreni broj trgovine u koju planiraš otići.
ma zvao sam na telefon ali je stalno zauzeto, bio sam, ducan je bio zatvoren a ispred njega kolona ljuda. (mobitel shop, vlaska 19)
mozda su imali rucak-pauza. otici cu kasnije
tako da nista nemogu saznat. pa i nije mi hitno, nego mi je taj ducan onako usput jer itako sam morao u grad
Evo ja ih sad zvao i rekli mi da dodjem u najblizi Tele2 shop, a meni je to Slavonski Brod, tako da mislim da ce mi broj propasti i kupit cu si obicni prepaid na kiosku. I jos ne mogu vjerovati, pa pozega ima 26000 stanovnika, da nisu mogli staviti tu jednu trgovinu
upravo sam i ja dobio mejlom onu obavjest kao i 'sms freak'.
dakle sad sam siguran da je broj spreman.
Ali Se Jos Ne Moze Potpisati Ugovor Zbog Preopterecenosti.na Nekim Prodajnim Mjestima Im Nedostaje Sim Kartica.
Meni je isto stigao mejl...
svima je došlo samo meni nije, hmmmm...
Nije svima još... ali doći će. Meni je došlo za sve brojeve koje sam rezervirao (za starce i slično... ;D ).
meni došao mail! sutra idem potpisat ugovor. valjda neće bit problema! iako danas sam zvao službu za korisnike tele2 i rekli su mi da će rezervirani brojevi iće tek za 2 dana. tako da sam sad potpuno zbunjen. al idem sutra svejedno provjerit.:rolleyes:
ako ce ti se dat cekat u redu..
otići ću i ja sutra pa ćemo vidjeti.... budu li oni ovako odgađali prije će doći kartice četvrtog operatera:)
ma ja sam u imotskom i u nas ovdje nema baš navale za tim karticama. tako da nema ni reda:) != Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ne odgađaju oni ništa, pa nisu mutavi. Imaju posla i narudžbi preko glave. Tek je sve krenulo. A taj četvrti, ako dođe, to još sigurno neće biti par godina.= Citat =:
Izvorno postao aksicni
a čovječe onda ću morat nosit četiri mobitela!;D ubit će me zračenje!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Evo, moj rezervirani broj ipak neće propasti. Predat ću ga jednom članu sa foruma. Da si ipak osiguram mjesto u raju. ;D
Hoćeš li moći? S obzirom da je rezerviran na tvoje ime?
Aha. Provjereno je. Samo me trebaju kontaktirati iz Službe i ja velim na koje ime da ga prebace.
bio sam po broj, uzeo sim karticu ali za aktivaciju ču morat pričekat do idučeg tjedna, valjda je tako sa svim rezerviranim brojevima
uzeo broj i sve riješio danas. sve radi bez problema. eto čini se da sam prvi koji je uspio podić rezervirani broj! aj baš super!!!:spin:
zar nije suktaky prvi?
mene broj ceka ali mi se neda cekat u redu. nema zurbe. imam jos 10 dana da ga dignem
a vidiš da njegov nije aktiviran. moj radi bez problema. ma nije ni bitno. glavno da sam ga uzeo.= Citat =:
usput da kažem i ovo; kažu mi ovi što tamo rade u tom tele2 dućanu da se u zagrebu ne stigne spakirat toliko paketa s mobitelima koliko ih mogu prodat. ja dok sam čekao nekih pola sata je prodano više od 10 komada i to ovdje u imotskom, mogu onda mislit kako je u zagrebu. kažu da se ni u snu nisu nadali da će imati takvo potraživanje za njihovim start paketima. eto dobro im je krenulo.
ah pa kako nece kad su ih dobro izreklamirali po tv (dnevnici,vijesti)
kad ljudi cuju da je nesto jeftino odma svi navale
ja sam riješio rezervirani broj isto. nisam ništa platio, kaže on 95 lipa a ja mu vadim karticu, a on ma ništa ništa :D
karticom si htio platit tih 95 lipa?? dakle ljudi...
= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
ja sam prvi koji ga je podignuo a ti prvi koji ga je aktivirao eto. bolje si prošao:)
lol ;D ostale su mi pare doma imao sam samo visu u džepu :rolleyes:= Citat =:
bio maloprije u ducanu nema guzve i nikog zivog pitam se ja jel to moguce kad kaze zena da do ponedjeljka nemaju nista od tele2. pa ocu ja uopce stic podici taj broj.
trebali su privremeno napravit nekakav stand, neko mjesto negdje u centru zg i to sa vise blagajni, jedno 5,6 njih i onda nebi bile tolike guzve.
a i mogu se kladit da su sigurno i zbog tih guzvi izgubili nekoliko musterija
Ja sam danas uzeo rezervirani broj i sve funkcionira.
Zbog tih nekoliko nestrpljivih sigurno neće propasti. A kaj s gigantskim i super organiziranim T-Mobileom koji trenutno u svojim poslovnicamam nemaju hrpetinu modela?= Citat =:
pa šta samo ja trebam čekat na aktivaciju i to još jedno4-5 dana
a znao sam da ce se frish-ki nadodat na ovo moje :)
pa nece propast, samo kazem...
Lako je za to, a šta kad ja dođem i tražim cijenik prijenosa podataka (gprs) i ženska ni ne zna da imaju odrđeni model-paket koji na internetu visi i mjesec dana prije nego obavjeste svoje osoblje o tome. Slične stvari su se događale i u Vipu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I jedni i drugi imaju dosta neinformiranog osoblja. Ne znam kako može doći do toga...
to me uopce ne cudi.
Niti mene...
a tamo je uvijek vrijedilo pravilo..... podobni a ne pametni
čast izuzecima kojih je nažalost malo!
Ovo pomalo postaje offtopic, ali moram još ovo reć.
Ima toga svugdje. Neznanje i neinformiranost, pa čak i nezainteresiranost za posao koji obavljaju im mogu oprostiti, ali ne mogu im oprostit kad nastupe s visine i ponašaju se kao da su popili svu pamet svijeta.
Trebali ste vidjeti tipa koji mi je prodao Nokiju 6630 prošle godine.
Nastupio je kao manadžer Airbusa kad uvaljuje avion naivnom predsjedniku Zimbabvea. A kad sam ga upitao (bez veze :evil: ) koja je verzija Symbiana na mobu, tip je rekao da to nije Symbian nego Nokia :retard: :drink: :creep:
evo pokupio sam danas broj tako da se i za mene ova prica sa tele2, zavrsava. u biti, tek pocinje :-))
i jos samo nes da kazem, doso doma, ubacio karticu otkucao pin, odabrao tele2 mrezu i sve super radi :)
Da. Tko bi rekao! ;)
i ja sam pokupio broj i sve radi super.
Meni je upravi stigao mail da mogu preuzeti svoj broj ;D Doduše, tko zna bi li stigao da im nisam slao mail u petak...
frend je rezervirao broj i dosa u petak po njega i guess what?! -zena kaze da taj broj vec netko koristi...!!! I onda se zalio i zvao sluzbu za korisnike i rekli su mu da ce dobit zlatni broj
Ja sam danas pokupio svoj zlatni broj... ;)
Još nisam niti otpakirao paketić... :)
Paketić? Kakav crni paketić?
Ma ono u čemu dobiješ SIM... Start paket... whatever... u VIP-u je to CD recimo...
Aha. Znači ne crni, već crveni. ;D
@dj velja
Bokte! A jesu se isprsili...
Ma za zlatne brojeve automatski ne dopušta sustav da ih se dodjeljuje, pa napiše da je broj zauzet, makar se upiše i ime onoga tko ga je rezervirao prilikom zahtjeva za broj (stvarno ne znam zašto ne dopušta), pa onda ovi s prodajnog mjesta moraju zvati službu, pročitat im tko traži broj i koji broj, pa onda oni daju dopuštenje i u sljedećem trenutku sustav dopusti dodjelu broja na serijski broj SIM kartice...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
da i ja sam skoro imao problema. prvo me zena 5 puta pitala dali sam to ja na osobnoj iskaznici, i dalje nije vjerovala da sam to ja pa sam joj pokazao vozacku. onda sam joj rekao da sam rezervirao zlatni broj nasto je nastala opca zbrka kod njih, valjda niko prije mene kod njih nije imao rezervirani broj? prodavaci u ducanu kako sam ih cuo su se nesto medjusobno prepirali,dogovarali ili sta li vec oko tog rezerviranog broja dali moze ili nemoze tako da sam vec pomislio da nista od toga. ali na svu srecu... dobro je ispalo.
Mislim da sam negdje vidio pitanje, ali ne i odgovor, pa ako nije problem... što je točno taj zlatni broj?
to ti je neki "jako dobar" broj npr 7777-777, 8888-888 ili tako nesto
ne vjerujem......... pa nisi ih došao opljačkat nego uzet svoj broj!
Ma zbunjeni su do ibera...
Ne znam koliko zarađuju prodajna mjesta po prodanom broju / sklopljenom ugovoru, ali mislim da im nije sad baš drago da su pristali na to da budu prodajno mjesto... stalno gužve, problemi... ;D
ima neko zlatni br da bi mi htio prepustiti nesto s devetkama. ak naravno nece iskoristiti.
i ja sam imao rezervirani broj, kažem imao jer su ga ovi prodali nekome drugome iako je broj bio rezerviran.
sad čekam da mi ponude nešto drugo slično, navodno je takvih slučajeva bilo još.
Moj broj je htio otkupiti prodavač na prodajnom mjestu kad ga je vidio... ;)
moj takodjer ;) ;)
pa jel ima netko tko je rezerviro da nece pa da meni prepusti..
khideg, daj se ne ponavljaj. Ako baš toliko želiš, otvori thread u Oglasniku.
Ovo upravo dobih mejlom (iako sam sve brojeve koje sam rezervirao, podigao, ali nisu svi aktivirani):
= Citat =:
Imamo jednu dobru vijest: svoj rezervirani broj možeš podići do 30.11. Do tada možeš ili aktivirati svoj broj odabirom tarife 0 (bez mobilnog uređaja) pa se naknadno bez problema i u svako doba odlučiti za tarifu 48 ili se tijekom 11. mjeseca možeš odlučiti za sklapanje ugovora na tarifu 48 uz odabir jednog od mobilnih uređaja iz naše ponude.
Za sva dodatna pitanja posjeti naše web stranice www.tele2.com.hr ili se obrati Tele2 Službi za korisnike pod brojem 095 1000 444.
Ugodno telefoniranje ti želi
Tvoj Tele2
Stigo si me! Eto ugodnog iznenađenja onima koji nisu spjeli.Gospodo,odahnite,Vaš broj Vas čeka!
A kaj su vam fakat pisali u prvom licu jednine, zapravo odnosili se na "ti"?
Da, ovo je c/p....
Tek sad vidim ovo, ja pejstao u drugom threadu :) Zasmetalo me ovo, bezveze sam danas išao to obavljati...