http://www.siemensmobilelaunch.com
bez kometara... vasi komentari?
jedino c55 ima cool dizajn, a ostalo...
siemens se uspavao.
pozdrav
velimir
Printable View
http://www.siemensmobilelaunch.com
bez kometara... vasi komentari?
jedino c55 ima cool dizajn, a ostalo...
siemens se uspavao.
pozdrav
velimir
Ne znam bas. Ipak su izdali prvi preklopni uredjaj, polifone melodije, instant messaging,... mene najvise zanima na sta ce sl50-5 liciti.
gog
mislim guba su to telefoni, ali... TRI BAND, BLUETOOTH, EKRAN U BOJI, Li-Po baterije, MMS...
znam, znam kome to u Rvatskoj treba... ali lijepo je znati da postoji! ;)
evo samsung je predstavio T200 s 65k boja!!! orgazam za oci!
pozdrav
velimir
Polako, jos nije dosla S i SL klasa, oni bi trebali imati barem neke od navedenih tehnoloskih novotarija. Sto se tice Li-po baterija, one ce se uskoro prestati proizvoditi, tako barem kazu glasine u Aziji... ;D
[quote author=gog link=board=siemens;num=1024334076;start=0#3 date=06/25/02 u 11:25:08]Sto se tice Li-po baterija, one ce se uskoro prestati proizvoditi, tako barem kazu glasine u Aziji... ;D[/quote]
jel znas mozda zasto?
tx.
velimir
Tocan razlog ne znam, izgleda da se bas nisu pokazale pouzdanima. Koji mobiteli uopce osim ericssona t28 imaju li-po bateriju?
[quote author=gog link=board=siemens;num=1024334076;start=0#5 date=06/26/02 u 10:46:16]Koji mobiteli uopce osim ericssona t28 imaju li-po bateriju?[/quote]
Sony Ericsson ;DT39, R520, T68, T68i, Z7...
Nokia 6310, 6310i...
velimir
Ipak siemens ima naj design što se mene tiče. A za ostalo polako trebe se strpiti. Strpljen spašen!
p.s. siemens je ipak imao prvi mobač u boji ;) ::) (s25)
[quote author=viki2win link=board=siemens;num=1024334076;start=0#7 date=07/07/02 u 20:08:42]Ipak siemens ima naj design što se mene tiče.[/quote]je... i najsporije tipke valjda ;)
i jedne od lošijih Ni-MH baterija na x35 seriji ;D
Čekaj malo pa ja nisam govorio o bateriji ni o tipkama nego o designu... :-* Uostalom ti nedostaci su ispravljeni u novijim serijama. 8)
:) pozdrav svima,
prvi puta na ovom forumu i svidio mi se....
o temi: ni meni se bas ovi novi telefoni nesto posebno ne svidjaju jer zapravo nisu nadmasili S45 (i).... no oni niti nisu u toj klasi vidjet cemo nasljednika.....
Ipak ako dobro pogledate mogucnosti tih mobitela vidjet cete da je to u usporedbi s cijenom zapravo jedna fair ponuda i dosta dobro ulozen novac...
moje misljenje je da trenutno na trzistu nema modela zbog kojeg bih imao namjeru mijenjati S45 jer display u boji osim dobrog izgleda i onako nema nekakvu znacajniju prednost (mms je pitanje o kojem se treba posebno raspraviti)...a bluetooth bi svakako volio imati pogotovo uslijed novog zakona o sigunosti u prometu...no za sada dosta dobro sluzi i ugradjeni speakerphone.....
Dred
prvi mobitel sa ekranom u boji je bio siemens s10,a ne s25
[quote author=viki2win link=board=siemens;num=1024334076;start=0#7 date=07/07/02 u 20:08:42]
p.s. siemens je ipak imao prvi mobač u boji ;) ::) (s25)[/quote]
Mala ispravka, siemens je imao ekran u boji jos na modelu sl10 ili tako nekako, nije se sluzbeno prodavao u hrvatskoj, ali ja sam se jos jako davno igrao s njim ;) mali crni, a do tipkovnice se dolazilo kao na novoj nokiji 7650.
[quote author=Daniel_Morales link=board=siemens;num=1024334076;start=0#11 date=07/28/02 u 16:59:21]prvi mobitel sa ekranom u boji je bio siemens s10,a ne s25[/quote]
A ne sl10?
[quote author=zappan link=board=siemens;num=1024334076;start=0#8 date=07/08/02 u 19:46:47]
je... i najsporije tipke valjda ;)
[/quote]
Unatoc katastrofalnom feedbacku tipki to je ipak jedan od legendarnijih mobitela, koji je za cijenu od 2800 kn (koliko je kostao 03. 03. 2000., heh tad sam ga kupio :) ) nudio stvarno puno...
Siemens S1 i S3 su prvi imali igre na telefonu (doduše skrivene ali se mogao bacit Tetris)
[quote author=zappan link=board=siemens;num=1024334076;start=0#8 date=07/08/02 u 19:46:47]
je... i najsporije tipke valjda ;)
i jedne od lošijih Ni-MH baterija na x35 seriji ;D
[/quote]
ha,ha izbor baterije nije toliko kriv koliko je bilo grešaka na nekim serijama X35 jer im je diplay bio na 2 mjesta u kratkom spoju što je povečavalo potrošnju baterije. ako baterija ima 600 nečega onda bi to trbalo biti na svimtelefonima isto ali se pokazalo da na nekim serijama baterija nemože izdržati više od 2 dana a i trajala je oko 1 godinu.
Točno velimir.Preklopni siemens iggleda ružno,za aziju je i ama mali ekran.Što se tiče Siemensa S25 on je izgleda zadnji Siemensov model.To što siemens nije među prvih 4 proizvođača mobitela u svijetu mislim da dovoljno govori.
Mislim kao zadnji model u boji. ;D Zna tko kad će napokon siemens izbacit neke dobre modele s ekranom u boji? Il još spavaju zimski san... :)
Pa pisalo se na forumu o S55-ici informiraj se malo ;-)
Pa vidio sam.Ima samo 256 boja a još ni došo nije.Kad dođe još će bit 1000000 boja
Ne treba uvijek reagirati na novotarije koje se pojave na trzistu, pogledaj nokiu - njima je isto trebalo dosta dugo da ubace vibru u svaki uredaj u ponudi, isto kao i irda (barem onaj koji radi ;-)).
Imaš pravo.Al tko će čekat neki mobitel koji je najavljen za 2003 kad će vrlo skoro (ili su već) doći super modeli kojima nemrem odoljeti... ;D
a koji su to modeli? Baš me živo interesira...nokia možda :P
da. Sienens sigurno nije. Normalno da nije kad su spori ko vrag!!!!! Sjede prekriženih ruku i izdaju neke srednje mobitele. Uf al sam ljut!!!!!!! Kad će oni napokon izbacit mobitel s color ekranom i MMS-om????? KAADDDDDDDDD??????? Idem uzet sačmaricu (za lov ::) ) i malo im izpraznit (doslovno) glavu pa nek sljedeći put ozbiljnije shvate svoj poso!!!!!!!!!
Strpljen spasen :D
AMEN! Sve jednom dođe na svoje... :o