-
Video spotovi za mobilne telefone (razni)
-
Legondo.. I to vecina novih pjesama... Stvarno hvala...
Jedino sto ne mogu skinuti od tatu - all about us. Da li mozda za t trebam imati account na megauploadu?
-
Ne, moja redirekcija pravi probleme. Sada cu ti dati direktan link:
http://www.megaupload.com/?d=HTRC5GFN
Moj site i megaupload koriste neke slicne skripte i onda redirekcija nesto zezne. Nisam siguran sta. Samo klikni na gornji link i trebalo bi biti sve u redu.
Uskoro jos pjesama!
-
Dobra vijest: rade i na K700i, isprobano. :)
Losa vijest: ne rade mi linkovi za Nirvana: Smells Like Teen Spirit i za Faithless: Insomnia. :(
-
Meni rade i Nirvana i Insomnia... ?
-
-
...čovječe, svaka čast za to...
-
A dobro, nisam ja napravio Bog zna sto... Samo sam prikupio linkove i slozio ih na jedno mjesto :-) http://www.gsm-java.com/downloads/Videos-Download/
-
i to je nesto.... ;)
svaka cast.... :thumbup:
-
dali netko moze skinut "eminem-ass like that", ja nemogu........
-
Ako ne radi naci cu ja danas novi link, ili cu uploadat kod sebe na server.
Veceras novi fileovi, funny video clipovi u trajanju od 30-90 sekudni.
Pozdrav!
-
-
-
tema se zove glazbeni spotovi, pa sam ocekivao samo njih u topicu... ali dobro ajde...
-
Necu otvarati nov thread za svaki filmic.
-
-
-
Kratke statistike. U tocno 20 sati, ovi clipovi su downloadani tocno 1584 puta ;-)
-
...radi i na K608i (tko bi rekao)...
Svaka čast... ;)
-
-
jako dobra kvaliteta su oni spotovi i jako dobro se vrte na mom e720. svaka cast!
-
Super. Ovi funny, auto i soccer nogometni clipovi su kodirani na bit rate 300. Mislim da su glazbeni spotovi 360.
Ja sam probao Funny TV reklame na E720, izgledaju isto odlicno.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
Meni rade i Nirvana i Insomnia... ?
OK, Insomniu sam uspio nekako skinuti, ali za Nirvanu kad kliknem gumb opet me vrati na istu stranicu (tu sa kvacicom i gumbom). I tako stalno... :(
-
mozda koji spot od Manic Street Preachers (MSP)???
-
Novi link za Nirvanu: http://www.savefile.com/files.php?fid=5190199 ...
Javim ako sredim sta za Manic Street Preachers (MSP) ...
Pozdrav!
p.s.
ako imate nekakvih linkova na zanimljive clipove (nije bitan ni format ni velicina) recite pa cu smanjiti i objaviti na siteu.
-
-
-
-
jel neko provjerio dali ovi filmici rade i na k300i?
-
rade na svim mobovima koji imaju podrsku za 3gp format...
-
ja ne mogu na k700 niti spot a ni ovaj nogomet gledati,skinem,prebacim na mob i kraj naziva videa bude plavi kvadratic i imam opciju samo poslati i izbrisati.......koji mu je !?
-
Prebacio si s kompa u krivu mapu , ja mislim...
-
pa prebacim u folder video na mobu
-
Svaka čast Sezam-e!!
Evo upravo skidam par spotova...
Hvala!
-
Ja tek sad vidim ove vase odgovore, ne znam zasto mi forum nije poslao mail (?!)...
Time Less - ne znam sto bi moglo biti. Da li si u medjuvremenu sredio ?
-
-
Možda bi se zbog ovih clipova trebalo promijeniti naslov teme...
-
To ne mogu mijenjati ja, vec moderator ili supermod...
-
Ej, evo pokusah skinuti Dont Cry i ono tamo 13 MB, pa to nije normalnooooo :D
Salim se, ali sam u stanju da mi je moj komp na servisu i na SX1 mogu prenositi samo stvari koje sam stavio na CX65 pa preko IRDA posro na SX! :D (gadna sitjuejšn)
Evo prvo pohvale, svaka cast
A evo prijedlog ako netko ima sve ove videoe na kompu il slicno, neka ih preko Smartmovie convertora konvertira na neke pristupacnije malo, ovaj, neznam sto da kazem, velicine fileova :D cca. 3mb
= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Evo imate novi trik, skinite negdje na netu SmartMovie player i converter
(imate ga skinuti na h**p://www.dotsis.com/vb/showthread.php?t=2709 ),
nekako se snađite da uklonite demo (potreban je smartphone), demo verzija samo svako cca 3 min stavlja mali "demo" logo na film. Uglavnom ovaj Smartmovie converter uporabite da napravite filmove koji imaju vrlo malo MB :thumbup:
Evo sam sam sebe citirao, al nema veze, vise informejšna za ovo mozete naci samo na nasim stranicama:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13563
i to nije sve, ako nazovete odmah, za nagradu dobivate set spajalica izvrsne kvalitete koje su NE vidljive, da dobro ste culi, ne vidljive na radaru :D
Sorry za shalu ali zanje sam se, a zapravo ima u fileovima 13 MB, pa s ovim smartmovie converterom se mogu smanjiti uz dobru kvaliteu, a ako hocete 3gp onda imate objasnjeno koji je program dobar na onome gore linku (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13563)
-
Glazbeni spotovi su obicno preko 10MB, ali ovi Funny Clipovi su jako mali... Ispod 1 MB je sve skoro.
-
-
Je ima ko spot od Jamie Culluma Get yor way??
-
= Citat =:
Izvorno postao nkobe
ja ne mogu na k700 niti spot a ni ovaj nogomet gledati,skinem,prebacim na mob i kraj naziva videa bude plavi kvadratic i imam opciju samo poslati i izbrisati.......koji mu je !?
A da odzipiraš file???
-
Imam jednu zamolbu ako netko zna...ako se i gdje bi se mogao nabaviti spot grupe Obala za pjesmu "Razum i osjećajnost"? Onome ko mi to pronađe ili nabavi cuga po izboru i količini. Tnx in advance
-
-
ako itko ovo pročita...
dal mi može netko nabavi sean paul-wi wil bi burnin tak se nekak piše
neće mi radit gore
Ok našo sam
-
Evo da osvježimo i ovu temu.....
pa ako ko ima novijeg izdanja neka stavi ili da link...pozzz
-
FBS - Push the Tempo (Ya Mamma) ne radi!!!
Help! To mi je jedan od najjačih spotova koji sam vidio (uz Let forever be od Chemical Brothersa)
-
što se tice spotova...ja skidam s limewire,imate spot koj god zelis, i onda jednostavno sa PocketDivXEncoder_0.3.60 smanjite velicinu i sliku na oko 8mb,i spot je u savrsenoj kvaliteti na mobu...
-
-
Bili mogao itko naći od Lordia "Hard Rock Hallelujah"?
Unaprijed zahvalan!
-
Evo imam ja. :)
Malo je slabije kvalitete, ali nisam nasao bolje. :(
Lordi - Hard Rock Hallelujah (4.3 MB)
-
-
jel se moze ovo obnovit..linkovi s one prve stranice ne rade!:-/
-
= Citat =:
Izvorno postao
newbie
Jel bi mogo neko ove od rhcpa spotove stavit na neki drugi server nece mi ovaj skinut, npr rapid share ili nesta tak..
plz
-
??
koji god sam ja od ovih spotova kliknuo piše mi file not found!!! vidim da je tema malo starijua pa su možda uklonjeni
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
imatic
i na tom linku za spotove pise file not found
-
= Citat =:
Izvorno postao
dubrava
i na tom linku za spotove pise file not found
kako? Kad kliknem na spot, pojavi mi se nova stranica i moram cekati 30 sekundi da pocme download
-
Meni prvo odbroji ovih 30 sekundi i nakon toga mi napiše "File Not Found"
-
odbroji 30sek pa onda napise file not found ..?
-
meni odmah nakon 30 sekundi otvori onaj prozorcis od firefoxa da snimim file. mozda nema nekih spotova tamo. nemam pojma
-
ima li sta od sinclaira, guette , moralesa ili tiesta
-
http://rapidshare.de/files/57[....]_listen_to_your_heart.mp4.html ...evo kliknuo među prvima pjesmama da probam skinut nesto...i nakon 30sekundi mi otvori rapid share i isteklo tj not found....no igre i ostalo je normalno skidalo nakon 30sekundi....znas li ili netko drugi neku drugu stranicu s dobrim spotovima ok kvalitete ..
-
pogledaj u sticky pod linkove. mislim da ima nesto na halfempty.co.uk i na noeman.org
-
jel zna neko stranicu sa spotovima od svih izvodaca za mobitel (mislim strane)
-
Ovako ja tražim spotove za mobitel odem na www.google.com/xhtml i upišem naziv spota i dodam 3gp i izbaci mi rezultate uvijek uspije (kliknem na mobilno) npr candy shop 3gp
npr.
http://www.google.com/xhtml/search?m...Ei&site=mobile
-
Zna li tko gdje mogu nabavit spot od eminema b**** please II sa nate dogg-om snoop-om i dr dre-om
-
a mozete si i samo napravit spotove za mob, skinete TotalVideoConverter ubacite spot koji hocete kliknete 3GP odabere rezuluciju 176xnesto i kasnije samo drag/drop na mob ili karticu.
-
Ima li tko spotove od narodni izvođača?