Šta mislite o njemu i isplati li ga se kupiti?
Printable View
Šta mislite o njemu i isplati li ga se kupiti?
Mislim da ne .Pogledaj cijenu Sl45 na www.polter.hr.
hvala :)
Koji ono ti imaš siemens? ??? 8)
Redom C35 , S 35 ,ME 45, MT 50.
A koji sad koristiš?? :)
Sve navedene
sljaka: ma daj.....sto ce ti svi ti mobiteli.... ???
Jednostavno , jedan na Vip-u , jedan na Cronetu , a za dva još nisam našal žrtvu (čitaj kupca) , pa se malo igram.
Malo jadno imat dva mobača.Ak oba zvone? Kaj onda? :D
zamisli samo sjediš u kafiću a zvone ti dva mobitela!! :D
Zakaj? Ja već, 2-3 dana nosim sl45 i eric t29s sa sobom i uopce nije bed. Jedino sto cu morati ovog shugavog erica prodati i uzeti nesto normalno ala m35 ili s35 ;-)
Nosim više od godinu dana dva mobitela i još mi se nije dogodilo da zvone istovremeno. Uostalom zašto postoji sekretarica?
Pa i da zvone u cemu je problem? Sto te briga kako ce te drugi ljudi gledati?
Boli me ..., kako će me ljudi gledat.Onima koji skupe hrabrost pitat zakaj dva , objasnim u čemu je štos i još mi nitko nije rekal da sam bedast ili nekaj gore.
T29 i trebaš prodat.Neznam zakaj si ga uopće kupio.Evo imam čast ovu temu proglasit vrućom.Kak sam ponosan! :D Siemens sl45 je zbilja izuzetan model.Šteta što nema color ekran no možda i to jednog dana...
[quote author=Sljaka link=board=siemens;num=1027434343;start=0#14 date=09/30/02 u 20:07:46]Boli me ..., kako će me ljudi gledat.Onima koji skupe hrabrost pitat zakaj dva , objasnim u čemu je štos i još mi nitko nije rekal da sam bedast ili nekaj gore.[/quote]
Kaj imas objasnjavati, samo im reci da to tak furaju poslovni ljudi ;-)
[quote author=Hrc link=board=siemens;num=1027434343;start=0#15 date=09/30/02 u 22:32:06]T29 i trebaš prodat.Neznam zakaj si ga uopće kupio.Evo imam čast ovu temu proglasit vrućom.Kak sam ponosan! :D Siemens sl45 je zbilja izuzetan model.Šteta što nema color ekran no možda i to jednog dana...[/quote]
Grrrr, zar stvarno mislite da bi moderator Siemensa na ovom forumu kupio erica?!?!?!? ;-) Dobio sam ga, a uskoro ce ga zamijeniti jedan s35. ;D
to je duh!! :D
Svaka čast.Zasluženo mjesto moderatora. Treba nam više takvih... ;D
Možda se isplati kupit sl42.Ak ti netreba mp3 previše.U dućanima je cijena 1000kn manja.Kaj je tolika razlika u cijeni izmađu te dvije kartice????? (manje i veće)
Kad je postavljeno pitanje SL 45 koštal je u Polteru cca 2800 i to je bila jako povoljna cijena.Nakon toga većina SL 45 povučena je sa tržišta i nadograđena na SL 45i uz, podrazumijeva se, novu cijenu koja više nije tako povoljna.Možda bi se sada isplatilo ponovo provjeriti odnos cijene i mogućnosti pogotovo jer se navodno SL 42 može nadograditi na SL45i.
Ne navodno nego sigurno. Sl42 dobis u oglasniku za 1600-1700 Kn.
...nije li sl42 "oklještrena" verzija sl45 (čitaj manje memorije na kartici)???
Je. Ali ako stvarno mislis slusati mp3-jeve nije ti ni 32 mb bas dovoljno, pogotovo uzme li se u obzir sporost prijenosa pa nije prakticno svaki dan staviti neke druge stvari za slusanju. Karticu lagano kupis. Jedino sto u trgovini ne dobis slusalice, ali zato ti ih vecina svercera moze nabaviti.
Evo.Imo sam čast ovu temu proglasit vrućom a sad ju proglašavam vrlo vrućom. Imate pravo u svezi SL45 vs. sl42. No dal se i sl42 može nadograditi na recimo sl42i?
Ako ga sam nadogradiš zovi ga kako hoćeš , može biti i SL 42ia.
Ne postoji sl42i, ali ako upgrade na sl45, pa na sl45i imat ces i javu. Jedino sto sl42 nema su slusalice, syncstation i 32 mb karticu. BTW, AFAIK sl45i dolazi sa jacom baterijom od sl42 i sl45.= Citat =:
Poslao: Hrc
Evo.Imo sam čast ovu temu proglasit vrućom a sad ju proglašavam vrlo vrućom. Imate pravo u svezi SL45 vs. sl42. No dal se i sl42 može nadograditi na recimo sl42i?