Evo na Mobil Internet Cafeu nista ne mogu postati, jesam li ja to kaznjen ili sto???
Printable View
Evo na Mobil Internet Cafeu nista ne mogu postati, jesam li ja to kaznjen ili sto???
ni ja nemogu pisat! isto sam i ja pomislio!!!
nije cafe, nego chataonica. morao sam je zatvoriti na par minuta jer se razletio jedan thread s linkovima koje forum nije pravilno parsirao. kazne su inače sve napisane tamo u kaznama, tako da ako vas nema tamo, i ispod nicka vam ne piše 'banned', niste kažnjeni, nešto drugo je u igri
sad bi trebalo sve biti u redu.
Evo, od jučer navečer ne prima mi nijedan Quick reply. Ne želi postati.
Jutros sam dva posta napisao (uključujući i ovaj) klikom na Post reply, inače ništa.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
U čemu je problem?
i meni je isto. idem za svaki post na go advanced pa submit repl. (koristim firefox 1.5)
same here!:(
EDIT: evo uspio je QReply!;)
meni i dalje neće QReply. Samo se smrzne, i vrti pješćani sat. uključujući i ovaj post.
Meni je sve u redu....
Meni isto ne radi i to od jučer, tu isto ne radi
I ja sam na Firefoxu.
Da ja sam isto na FF, meni na IE-u radi, sada sam probao, neznam u čemu je stvar:-/
Evo sad sam probao sa Qrrepliem u FF i radi
mene isto zeza da nemogu strpat sve u jednan post što želim a i ovaj brzi odgovor isto.....
nemerem ni ja
ista stvar i meni od fcera. mislio da je do IEa pa sam digo firefox ali isto se desava. na Advanced ide ko iz puske.
ja ne mogu samo se vidi pješčani sat i niš
da, advanced ide. sipe, dok čekaš taj pješćani sat, odi na kavu, dok se vratiš, valjda će proradi, nered će poradit na tome.....
meni sve radi OK
Meni također u FF-u ne radi QR...
Meni radi sve kako treba
meni sve normalono radi,samo mi je znalo par puta uopce ne otvorit forum :dunno:
izgleda da je sad OK. To bi se moglo definirati kao privremena poeskoca :)
...ili povremena...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
evo postam upravo sa Quick Reply, mada mi prije nije radilo..
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ili poteskoca... :)
Ja isto ponekad nemogu postat,koristim FireFox
meni sad neće Qreplay....
Meni pokazuje pogresne postove, recimo da je sada neki post dao pokaze mi vrjeme kad ono post od jucer... heee... da nije aplikacija u banani...
sad mi hoće QReplay, ali mi ne pokazuje avatar...... lol
meni ne radi quick reply,ne vidim avatar ak ne lupim refresh....cccccc....sred'te to....
ni meni ne radi QR
Mwen Quick Reply još ne radi.
meni sve normalno
Sad skužio. Negdje radi, negdje ne. Npr, ovdje mi radi, al na Motorolama neče.
Ups, sad opet ni tu neče.
meni isto neće ima ff....mislio sam da je zbog konekcije ali sad vidim da nije...
I ja ne mogu odgovarati na QR= Citat =:
Izvorno postao darius
OVO VEĆ NERVIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMA LI TKO ODGOVOR NA OVO?????????= Citat =:
Izvorno postao Vuki
kod mene sve 5 :p
i kod mene neće
sve je dobro osim postanje
evo opet sam mora napredno
Meni doma fercera, ali na poslu - jok. I tamo i tu koristim FF.
EDIT: Gle! Sad mi i ovdje radi! :) Kul!
pa zna li itko u čemu je problem? meni još ne radi!!!
I meni opet ne šljaka... I mislim da bismo mogli lagano svršit s ovim "meni radi" i "meni ne radi" postovima... Mislim da je admin primio na znanje... :thumbup:
ne radi mi brzo postanj i edit! ali onaj obični edit poruka!!
admini sređujte stvar!
kad uđem u edit, save tipka mi ne radi
Istina; a da netko od odgovornih se obrati zašto je tako jer ja sam popizdio od gluposti!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Update: meni danas pak ne radi "EDIT"... mrtvo.
Meni danas ista stvar= Citat =:
Izvorno postao Compov
Samo da se zna da još uvijek nešto ne štima.
zappane što to petljaš ;D :bezuvrede: ajde sredi to sad ni meni ne radi QR
Ni meni ne radi quick reply već par dana.
Ni meni 2 dana ne mogu nigdje postati :(
Ni meni. Isto več par dana.
evo i meni ne radi
Ajde, dajte radije javljajte ako promjetite kakve promjene, a ne da svatko ostavi post "ne radi ni meni"...
iskreno mi nije jasno što se dešava s quick replyjem, ne radi već nekoliko dana i stvarno ne mogu dokučiti zašto... e pa eto, isključio sam isti pa ćemo na staromodni način replyat... odnosno, vezano je za AJAX funkcije koje su uveli i sad te skripte iz nepoznatog razloga rade probleme... pa dok ne skužim neko rješenje, bit ćemo neko vrijeme bez quick funkcija i opcija.
javite sada ako bude još problema s nečim
= Citat =:
Izvorno postao zappan
Evo meni nema mogucnosti da postam, ako hocu post dati moram preko quote i to je to....
Ima li kakve m,ogucnosti u popravku ili na cekanju rjesavanja problema...
Zar nemaš http://img345.imageshack.us/img345/9482/reply2fs.gif na dnu stranice???= Citat =:
Izvorno postao exotica
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ma ne da nemam to nego nemam onaj prozor di pises tekst.
Eto sada moram preko QUOTE ici da pi napisao post.
Znaci meni fali Post Reply i onaj prozor di pises tekst...
Ovo je katastrofa koda sam baniran...
da i ja nemam onaj prozorcic za brzi odgovor,neznam zasto,ovo je dosadno stalno ici na post reply
ja sam do prije 2 sata imao quick reply a sad nemam!
Napisao si da imaš taj gumb, a onda napišeš da ti fali "Post Reply"... Jednostavno je samo maknut Quick Reply prozor i zdravo... Do daljnjega.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Ove dodatne aplikacije koje su instalirane ruse FORUM :evil: :evil:= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Hebiga mislim !!!!!.... se blizi AMARGEDON Cafe.Mobile !!!!!!
Sto ste toliko napali na taj Quick Reply!
Pa ja ne znam niti gdje se nalazi ta opcija niti sam ju ikada koristio!
Da ukinemo to za stalno mozda bi kvaliteta postova porasla za koji postotak, ovako je olaksano postanje nepotrebnih upadica, poput ovoga:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21058 :thumbup:
ma bimbi, nebi bas... onaj tko pise gluposti pisat ce ih i dalje.
i meni qucik reply puno olaksava stvari, isto kao i quick edit kojeg isto trenutno nema. a osim toga, stedi se i promet i vrijeme jer kad se ide na full post reply ili full edit onda opet ucitava cijelu stranicu.
tako da sam definitivno protiv ukidanja te opcija iako vjerujem da je rjec samo o tehnickom problemu :comp: :rolleyes: :thumbup: :licklips:
;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
E stari...ti si mene preozbiljno dozivio!
Naravno da nisam mislio da ukinemo QR na forumu! Samo sam cinik u dusi pa sam nastupio na taj nacin!
Uostalom nisam ja mjerilo foruma...to sto ja ne koristim Quick Reply ne znaci da ostalima treba biti na raspolaganju! Uostalom ja uvijek pisem podulje postove, pa mi QR ne igra neku ulogu. :comp:
...e,to sam primjetio ;) ...samo je ovaj bio dosta kratak...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Ja imam samo Quote,nemam post reply???? :confused: Daj da netko to sredi vec jednom
Evo, već 24 sata se ne mogu spojiti na forum preko Mozila firefoxa, pa koristim spori Internet Explorer.
Možete li to riješiti?
...ja sam se uspio spojit danas oko 13h...
Evo, već drugi dan ne mogu (opet) postaviti smajlija u post. Mislio sam da je do moga kompa, ali na forumu hr radi normalno.
Još jedno pitanje, kad idem na Pretraživač, zašto mi ne otvori samo mali prozorčić u kojeg trebam upisati traženi pojam, nego mi otvara (mislim da se zove) Napredno pretraživanje, tj. čitavu novu stranicu?
1) smajlij: meni radi TM= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
iliti, ne znam zašto kod tebe ne radi... pregledaj si opcije browsera i korisničke opcije na forumu..
2) pretraživač - klikni na trokutić a ne na riječ
Meni radi i kada stisnem na riječ. Možda ti se JS ne učita do kraja pa zato ne radi. Koji brower koristiš?
Mozillu. Ne znam zašto neće. BTW, nemam nikakav trokutić do onoga Pretraži.
EDIT-izgleda da mi je do Mozille. Evo s IE radi kak vurica!:thumbup:
Prijedlog: pokušaj u Tools > Options > Privacy izbrisati sve one unose u history, cache, cookies i ostalo... Imao sam sličnih problema sa FF-om, pa bi nakon toga sve šljakalo...
..."Mobyy" očisti Cookise i Cashe u Firefoxu... meni je to pomoglo kad sam imao sličan problem..
Dečki, hvala vam.
Upravo sam skinuo novu verziju FF-a (prethodnu sam izbrisao, ver 1.0.7).
i ja isto tako nemogu kliknut na ni jedan kod (BOLD SIZE....)
Evo, ja od jučer ne mogu staviti smajlija u post. Dođem kursorom (strelicom) na ponuđene smajlije i klikam, klikam... Ali niš.
:chef: :) :thumbup: :licklips:
meni radi :comp: :king: :bunny:
Ovo mi se već jednom dogodilo, i jednoga dana odjednom proradilo. Ne znam u čem je štos.
meni nekad radi, a nekad ne...:-/
Od kad sam tu(a nisam baš dugo),nisam imao nikakvih problema.Ne znam jeli to šta znači al eto radi mi sve na forumu ko "singerica":thumbup:
Još jednom: Odi u Tools > Options > Privacy i tamo izbriši cookiese, cache, history...
:thumbup: To je to!!! Bravo, hvala, Friš!:comp:
I drugi put... jer imam hunch da će ga biti... ;)