kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Printable View
kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Ako si neki jet-seter i tražiš mobitel vrlo kvalitetne izrade, OK funkcija (po funkcijama ima i boljih) te pripadnost određenom sloju društvenih krugova - isplati se!
Ako ne zadovoljavaš gore navedene kriterije - definitivno se ne isplati!
Ovisi kako gledaš na takve stvari.= Citat =:
Izvorno postao Smr201
mislim da je to previse novaca za jedan mob,
pa zar ti nije dobar v3 za te novce mos uzet puno boljih stvari
a vidim da imas 18 godina pa ti vjerovatno te novce nece
biti problem potrosit na nesto drugo.
pa je dobar mi je v3 al sam dobio je*enu ponudu ze njega pa se sad dvoumim između par modela,iskreno 8800 mi je zadnji izbor bio,a sad ga gotovo sigurno neću uzimat
A kakva je ponuda?
Ja bi ga uzeo da meni netko da 'yebenu ponudu'...
Ja ga nikad nebih uzeo, uzmi 6630 prije, ja sam uvjek za symbian a ovo je ja mislim mob koji samo dokazuje dubok dzep i sl. ako je za tolike novce.
...a ako ga budeš htio prodat, nećeš moći dobit puno novaca, eventualno 50% iznosa novog moba...
Definitivno nije za ništa osim dokazivanje statusa u društvu (kao što je Kerum kupio Maybach-auto onaj bjesni)
a ako imaš više novaca bolje ti je kupiti dva ili više pametnih mobitela (kao naš krompirko:thumbup: )
moj ti je prijedlog ako neznaš kuda češ sa silnim novcem,proučiš što je smartphone i nakon toga se počastiš npr jednom nokiom n90
frendica će mi za njega dat 2000kn,najrađe bi si uzeo v3x al kad još nje došo:cry:
pa se dvoumim između SE 700 i mpx220...
je*ena ponuda = 100% ukraden :D
p.s. mjenjaj avatar! :D
6630, vjeruj nes se zeznut, osim ako ti je mozda malo ruzan, ali symbian ili ti smartphone ti znaci prosirivanje mogucnosti moba skoro pa bezgranicno.
I Chop ima isti avatar, mene samo zanima igrate li Sonica kad vam je tako drag :)
više ne al ko mali sam drmo sonica na segi cjelie dane:klap:
j..ponuda, ajd meni ponudi 8800 tako.
rado,evo čim mi neko drugi ponudi odmah ti javim:thumbup:
Pa otkad je 700-800€ 2000 kuna?
pa nije,pito sam općenito ak fakat vrijedi ostavio bi si ga ak ne prodo bi i zaradio 400€:evil:
Ja taj tel ne bih uzeo ni da je 50 eura... jer njegov prvenstveno izgled uopste nije po mom ukusu,a o specifikaciji da ne pricam..... Strpi se pa kupi N91 ili N70... to su makine ;)
Podržavam Pinkoijeve riječi
ne bi ga uzeo,pa prodo i na tom zaradio 400€?
podrzavam,osim toga da je 50€, onda bi je uzo odmah.
Ne, kupio bih N70
i meni je N70 najveci favorit za naslednika moje 6600... al nekako mi se zao rastati od nje,jer koliko primetim ona guta najvise aplikacija od svih Symbiana,a tek sada mi je full opremljena po mom ukusu... a da imam dva Symbian telefona,to mi nekako glupo... uglavnom,o 8800 nikada u zivotu nisam razmisljao,niti se interesovao za njenu cenu... meni licno,jedan od najruznijih nokia modela....
Opet podržavam Pinokijeve riječi, ali ja imam SX1 i nikada nisam imao Nokiu, pa ako Siemens ne izbaci nesto dostojno N70 onda ostajem na Siemensu
do prije tjedan dana sam igrao sonic na nokii 6600 :D
Zamisli,platis tel. 800 eura i izadjes van,a neko ti dobaci: "Kako ruzan tel."!Kako bi postupio???
p.s.meni 8800 deluje malo zenski!!!
Meni je 8800 prekrasan :) al mi je bio lijepsi onaj prijasnji 8850 mislim da se zvao... onaj od magnezija
p.s. ubio bi osobu koja mi kaze da imam ruzan mobitel :D
slažem se s xzibitom i meni je prekrasan,a iskreno me boli ku*ac kaj drugi misle
Ja kad bi kupio nekaj takvoga gdje više plaćam dizajn, bolio bi me qurac za to što netko o tome kaže, da je ružno ili šta ja znam, bilo bi mi bitno da sam JA sretan i zadovoljan.
malo OFF...= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
To jos nisam igrao,jel to onaj od 5Mb sa N-Gagea?Ajd posalji,ako imas volje!?
kucaduhova[at]yahoo.com
sa ngage-a je... ima cca 7.5mb... mogu ti poslat da... imas dovoljno mjesta na yahoo?
Al je je*en osjecaj imat 8800 u rukama, ...meni nije ni u jednom trenu bilo zao para za taj mob, ...samo da je jos kartica memorijska! :)
imao sam i ja 8800 u rukama.. je*eno dobra, istina.. al previse para i pre malo funkcija... radje bi potrosio pola i kupio si razr dvojku kad izadje...
da,al ko će čekat godinu dana za razr2?
i ja sam je držao ali nije me se posebno dojmila lijep je ali je sklizak tj. brzo se znoji ali tvoja lova tvoj izbor
aaa, odmah bi ju uzeo, danas sam ju bas gledao u mobisu i imao u ruci. malo je skup-> 7999 kn, ali jos kad bi se na crno nes naslo...
@smr201: imas jos kakvu ponudu? :D
koliko košta uopće na crno?
...evo pogledao u oglasniku - cijena je od 600€ - 780€ ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
znaci oko 5k kn... previse kvragu! :D
ne vrijedi ni upola.:smurf:
Mobitel odlično izgleda a i kvalitetan je,al previše ga se cijeni i ima običnu SVGA kameru mogli su barem 1.3mpx stavit, po funkcijama nije ništa posebno a cjenu mu ne pada tako lagano kao i ostalim telefonima.
uzeo bi ga odmah bez razmisljanja ako uopce postoji onako "glupa" ponuda od 2k kn!
Naravno da ne vrijedi kakvo je to pitanje mobitel je samo za snobove koji se vole kurčit mobovima,samo moje mišljenje...;)= Citat =:
Izvorno postao Smr201
moj prijatelj ima 8800 ali ne svidja mi se toliko,ko sto se dize fama da je za ljudi sa visokih slojeva,ta dubokih djebova.a i to sto ima neki titanim ili tako nesto uopste me ne impresionira,,,,,
samo za pokazivanje:-/
i mnogi mobiteli su jeftiniji a pruzaju puno mogucnosti...= Citat =:
Izvorno postao abd
Osobno za taj mobitel ne bih dao ni 300€. A kad bi mi ga netko kojim slucajem poklonio, odmah bi ga prodao i kupio pravi nabrijani Symbian smartphone.
= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
no no,da je mob bzvz,nebi toliko kostao,jest da je malo sugav... a n90 mi ima brat,prevelika za moj ukus..:thumbup:
ma nokia je najkvalitetniji mobitel...po meni..;D
Mobitel je bzvz. Tom cijenom ne kupujes mobitel, nego prestiz, i cinjenicu da ce svi znati koliko si ti platio mob koji ti vide u ruci. A sam taj pristup (i takvi mobiteli opcenito;8800, 8910, Vertu...) meni je jadan. Kad bi se objektivno ocijenile tehnologije i mogucnosti tog mobitela, cijena bi mu bila 350€ max. U ducanu.= Citat =:
Izvorno postao mala
Mislim da je previše bar za hrvatske prilike.
8800 je prestižan mob, ali samo to. E, ne sviđa mi se ono kućište koje moraš stalno brisati zbog packi prstiju. Vidio sam jednu 8800 u Zagrebu u jednom Dućanu. Vjerojatno su ga svakome pokazivali pa je u izlogu užasno izgledao.Kućište je bilo puno packi, osušena znoja... Nešto totalno drukčije od Nokijinih reklama.
imao sam na popravku nedavno jednu 8800, mogu reci da je zavrsna obrada savrsena, ali taj mob ima neke djecje bolesti, kao npr. kalibracija baterije...
dotični vlasnik mi je rekao da ju je uzeo radi mase, čvrstine i savršenih kontura...
a što se funkcija tiče, ima sve što čovjeku treba.
Aha, da. A zasto si onda nije uzeo Siemens M35? To je jedan jako cvrst i masivan mobitel, sa vrlo privlacnim konturama;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
necu da navredim niko,ali po meni 8800 je mnogo snobovski telefon,te srpske turbofolkerice samo ga nose kad idu u neki drumski diskic,drze ga u ruci i pusi karelia slims,a kuca i se raspada.ali vazno da je telefon skup.(nisam hteo niko da navredim ali morao sam ovo napisati,nisam mogo da izdrzim vise):closed:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao smea
Dobar...
dobar odgovor ili sta marko?
8800,vertu...,pantech...itd su prestizni mobiteli i onaj tko ih kupuje kupuje ga da se pokaze,a sta se tice obrade i ljepote tih mobitela to je prica za sebe
taj mobitel, kao i štošta toga drugog je napravljen baš da bi odvojio još više slojeve društva...= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
iz ove pozicije nam je većini teško to shvatiti, ali onima zbilja bogatima takve sitnice predstavljaju "ono" po čemu će biti još prepoznatiji, statusni simbol njihove pozicije. malo off, zašto je šeik iz arabije prošli mjesec naručio A8 izrađen u potpunosti od čistog srebra? taj auto je gotovo neupotrebljiv u praksi, zbog korozije, ali eto...On ga još više odvaja u onom najvišem sloju.
Kupnja 8800, Vertu-a, i sl. je, po mom skromnom misljenju, bacanje novaca, kojem god drustvenom sloju pripadali. Ako vec netko ima potrebu nekome na nos nabijati svoje bogatstvo (tipicni 'Balkanski' sindrom), moze to uciniti na puno suptilniji, ali i skuplji nacin. Uostalom, cisto sumnjam da taj Vertu ima itko u Hrvatskoj (osim mozda par ljudi, koji nemaju ni priblizno novaca kao jedan Todoric i Rajic, koji sigurno ne kupuju Vertu mobitele-ipak su to pametni ljudi koji 'se u najvisem sloju odvajaju' kupnjom tvornica po regiji).
V3X nije nes imo sam ga....;)= Citat =:
Izvorno postao Smr201
v3x je neš,imam ga....;)