Bio danas na faksu, vjerovali ili ne ;D, izlazim van kad ono nešto se dijeli... prođem i uvale mi VIP.me SIM karticu sa 20 Kn na računu + 25 ako se registriram
Baš me zanima koliko su ovakvih brojeva podijelili...
Printable View
Bio danas na faksu, vjerovali ili ne ;D, izlazim van kad ono nešto se dijeli... prođem i uvale mi VIP.me SIM karticu sa 20 Kn na računu + 25 ako se registriram
Baš me zanima koliko su ovakvih brojeva podijelili...
ajd, ako ti netreba DAJ ju meni!
Ma daj! Totally free? To je dobro.... ja moram laganini broj mijenjat, pa je ovo very good news ;D
gdje djele???
Dijelili su ispred FER-a, ali nisu dugo bili...
djele na svom faxevima.
i ispred moje škole su bili, nisam znao da ih se može uzeti više, jer drugi su uzimali po 5 komada, a ja uzeo samo jedan..
Ovo je bolesno dobro, neznam možda se i meni posreći, evo za sat vremena idem do faksa
jebemliga a bas sam jucer bio kod FERA...
jel zna neko kad ce opet djelit ?
i u Splitu?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ja sam danas bio i 4 komada uzeo :thumbup:
aj daj mi jedan..
De i meni jedan, cura mi je na vipu cijelo bogatstvo potrosim na nju! A ekipa mi na t-comu pa mi se ne isplati prelazit zbog jednog broja na vip!
Hehe, trebao sam i ja ;D= Citat =:
Izvorno postao cyber
jucer su ispred strojarstva, danas ispred fer-a, sutra ispred filozofije (budite tamo izmedju 8 i 9 h ). tako se prica. mislim na zg, naravno
stvar je u tome da ju morate aktivirat u roku 10 dana i to je to. nema nikakvih namjestaljki. sve super.
A T-mobile nista. sramota :evil: :-/
e jesi iher az ovo?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
idem odma sutra ak je ovo istina , daj si ziher?
Jel ima tko da jednu daruje, ili neka sutra uzme za mene ako budu dijelili? PLS
(zato sto sam iz PZ a kod nas ne dijele:-/ )
jesu tako svugdi dilili oko te ure 8-9?
ja cu stra uzet 4-5 ak je sigurno .
daj zerobravo javi se!!!
a kad su na stomatoloskom/medicinskom?
oces i meni jednu, molim te?= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
a ****** ... gle ak uzmem 4 - 5 dacu ti jednu ok ..
al neda mi se bezveze tam cekat , trebam znat jel to ziher
Ok, moze. hvala. otici cu i ja do svog faksa u pz, al nevjerujem da ce dijeliti, al svejedno moram ici prijavit ispit.= Citat =:
super, ja sam doso danas cuku vremena nakon sto su dijelili, poludio sam kad sam cuo
Pa de si kume ;D Zaboravio sam da si mi kolega postao ;D
ups, offtopic...
ontopic:
Mislim da se 3. operateru gaće tresu ;D Od toliko podijeljenih kartica dobar dio će ljudi sigurno zadržati..
pa ja bi zadrzao, samo da nabavim
Mislim, koja je to fora dijeliti samo u jednom gradu?! Kretenski. To je trebalo biti drugačije raspoređeno i organizirano.
trebali su bacat iz aviona........
jel tko zna kad ce dijeliti u osijeku?
dijelili su u Rijeci, kod moje škole oko 10:00 sati, ja nisam znao koliko ih se može uzeti, pa sam uzeo samo jednu..
ajde shvati da vrijedi ZG = Hrvatska, sve ostalo je periferija i provincija...razlike se svakim danom povećavaju.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Čuo sam da su davali samo jednu karticu po osobi
Kaj to samo ispred faksova ili postoji i mogucnost da budu i ispred srednjih skola?' Tocnije gimnazija?
kolko sam ja skonto nema pravila... moras imat srece i potrefit kad djele negdje...
onda cu morat malo vise svrljat po gradu ;D, a jel postoji neko odredjeno vrijeme djeljenja ili kad im se sprdne?
isuse kaj niko nezna di su sutra??'
o zagrebu govorim
neznam dal da se dizem ujutro il ne
ma spavaj, kuzis ne mozes znat, od 8-11 dijele,,poslje toga ne djele, a gdej,,to ne pise nigdje u tome i je fora, inavce bi svei cekali, a ovako ide slucajnim prolaznicima.
yebi ga bas sam tada u skoli :(, valjda ce biti i iduci tjedan....
ok fala ti,ajd laku noć= Citat =:
Izvorno postao khideg
ja nabavio dvije hehehehe :)
nazovite službu za korisnike i reći će vam na kojem će faksu dijeliti kad... akcija se neprovodi samo u Zagrebu!
bit ce i u pozegi. cekaj ispred gimze il na centru ispred tehnicke. moraju doc. dijele svagdje. rasiri sator, vrecu za spavanje i polako... doci ce.
Ako netko nabavi jednu viška, preporučam se... Ja u to doba crnčim :(
ja krecem u lov upravo,nadam se da ce bit nesto
Ispravljam: glupo je kad dijele samo u većim gradovima.
A sta bi ti da u svako selo zađu?
koliko fakseva ima kod tebe u Kutini ?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
lol pa kakve to veze ima s faxevima, mislim ocito ima veze za VIP , al isto tak mogu djelit kod nekih omiljenijig bircrva u manjim gradovima , kod kina i sl.
ak je grad manji od Zagreba , ne znaci da nema mladih
on topic : danas prodbjeo na filozofsko mi nista !!!
sreo frendicu , vel ida su u pon bili tam.
odna sam otiso u Boogaloo na kavu.
danas cu szvat sluzbu az korisnike s maminog moba pa kaj bu
Očito se koncentriraju oko studenata... Ono, treba nekako odabrati lokaciju. A studenti, kak nemaju para i to tako, pa im VIP okloni nekaj, pa su sretni.
Inače bi se neka baka iz Zakurnjaka Donjeg bunila da njoj, osim struje, ni VIP kartice nikad nitko ne dođe dijelit.
pa kaj nisi skuzio iz prijasnjih postova da djele po faksevima ? eto takve veze ima.= Citat =:
a sto se tice ZG ne djeli se samo u Zagrebu nego i u ostalim gradovima.
Vjerujem da si vidio novu reklamu za pokrivenost, dali ti nešto zvoni kad vidiš i ovu akciju ?
Što se reklame tiće u banani je , jer ispada da je pokrivena cijela HR a baš i nije tako.
Evo provezo se danas par puta ispred faksa i ekonomske, nista :evil:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
a isto vrijedi i kod mene.
evo ja bio na faxu i ubo 3 komada. :)
LOL ;D neznam kaj da velim
meni radi kartica, ko je sve do sada ugrabio kartica.. ja sam jednu..
Ma ja ih doma već imam od prije neupotrebljene i ne znam šta bi s njima, ne znam kaj ste toliko zapeli za to...
pa daj podjeli nama smrtnicima, ili prodaj za jedftine pare,,recimo meni treba.
i dalje ak neko zna di su sutra , nek javi..
žao mi je ali danas sigurno nisu bili ispred= Citat =:
faksa za treću životnu dob;)
al su bili unutra :)
Kao što je i Grunt rekao, kakve to sad ima veze. Kao, samo studoši nemaju para za takve stvari. Tvrdim i dalje da ako će se držati istih gradova i lokacija, da je glupo izplanirano.= Citat =:
Pa javi im se onda kao marketing manager. Vjerojatno nemaju pojima što rade ljudi. Oni su time zamislili nešto što nezna nitko s ovog foruma. Sigurno nisu išli s teorijom. Joj pa ajmo mi njima dati kartice pa nek se ljudi vesele.
U pitanju je ispitivanje tržišta, a njima su se vjerojatno ove lokacije pokazale kao dobre da bi to mogli i odradit.
Sad stavi sebe u njihovu poziciju ili pogledaj recimo kolportere koji prodaju novine na cesti. Zanimljivo kako nikad nema niti jednog na mome kvartu gdje dnevno prođe 100tinjak auti u sat vremena nego se glupo planirajući prodaju lociraju na neka raskšća gdje ig prolazi 2000 u sat vremena.
Cilj je podjeliti što više kartica u kratkom vremenskom roku, a vjerojatno populaciji na koju ciljaju u ovoj akciji. Kod mene na vkendici u Strmcu Stubičkom isto nisu bili šupci jedni.
jesi ti procito kaj sam ja napiso ono dva posta prije cini mi se , vezano uz gradove manje od zga?
Ja sad velim da nije okej da samo dijele brojeve u nekoliko većih gradova, a ti to uspoređuješ sa Strmcem Stubičkim. Ajmo malo iz jedne krajnosti u drugu. Nije to nikakvo ispitivanje tržišta, jer ako je, što imaju raditi na istim lokacijama. I to da im se javim kao marketing manager je super fora. Možda i budem.
Nažalost to je tako, sve drugo bi im bilo neisplativo, treba platiti transport i ljude koji djele po satnici, a uz sv to treba i u manjim mjestima naći puno ljudi stundentskih godina...
Evo poslao sam u VIP email o tome gdje ce dijeliti besplatne kartice, evo odgovora
= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu i interesu za nase promocije.
VIPnet je prepoznat kao mreza visoke kvalitete zvuka, pa smo odlucili provesti akciju kojom bismo gradjanima omogucili testiranje nase mreze te ih zamoliti da nam jave svoje misljenje.
Nasi korisnici dobit ce VIPme SIM karticu, letak i papirnati upitnik s uputama.
Dijele ih promotori u crvenim majicama na kojima pise PROBAJ ME!
Testiranje nije organizirano iskljucivo za studente, ali smo odlucili probne VIPme SUPER SIM kartice distribuirati u blizini fakulteta u Zagrebu, Splitu. Osijeku i Rijeci. Studente smatramo ciljnom skupinom kojoj je mobilna komunikacija interesantna te smo uvjereni kako cemo primiti konstruktivne prijedloge za unaprjedjivanje nasih proizvoda i usluga.
U Pozegi ta akcija nije planirana i nazalost Vam nismo u mogucnosti provjeriti informaciju hoce li biti naknadno organizirana.
U sklopu ove akcije organizirali smo i nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi gradjani RH koji su dobili probnu VIPme Super SIM karticu.
Nakon sto ste testirali VIP mrezu, proizvode i usluge, trebali biste smisliti reklamni slogan za bilo koji VIP proizvod ili uslugu i poslati nam preko VIPonline stranice ili uz primljeni letak s anketom.
Nadamo se da ce Vam ove informacije pomoci.
Ukoliko imate dodatnih upita, slobodno nas kontaktirajte.
S postovanjem
VIPnet d.o.o.
ma pročito ja sve. al jeste vi čitali moje postove, odnosno jeste li ih shvatitli.= Citat =:
pa jel vidite kakav odgovor je dobio imatic.
"Studente smatramo ciljnom skupinom kojoj je mobilna komunikacija interesantna te smo uvjereni kako cemo primiti konstruktivne prijedloge za unaprjedjivanje nasih proizvoda i usluga."
neznam što da više napišem uz ono što je Gog napisao.
A ispada da mi nemamo pravo na svoje mišljenje kakvo god da bilo. Velim da smo mi izvan većih mjesta zadnja rupa na svirali. Em ovakve i slične akcije nas zaobilaze, nemamo uvjete za ADSL (neki ni ISDN)... Yebeno smo ogorčeni i imam(o)to svako pravo pokazati. A to da im se troškovi dižu mi baš i ne stoji s obzirom da se radi o VIP-u, trtki čiji je godipšnji prihod iz godine u godinu sve veći i veći.
kakave veze ima imaju njihovi troškovi sa godišnjim prihodom, ne znam na što ciljaš. Pa oni i posluju zbog večeg profita. Opet napominjem da nisu karitativna udruga. A to što ispada da nemate pravo je istina, nemate pravo kao i 4 milje ostalih stanovnika Hrvatske.
znači po tvome bi trebali podjeliti cca. 4 milje SIM kartica i tek onda bi bio zadovoljan.
evo napiši im prijedlog da sljedeći puta stave SIM kartice u Večernjak i da podejle po cijeloj HR, al nemoj onda cvilit da zašto ti trebaš kupit novine da bi dobio besplatnu SIM karticu.
:spin: ;D ;D ;D= Citat =:
daj dobro pretjerali ste.
sam mislimo da je glupo kaj su se utaborili oko 7 faxeva u krugu 5km kvadratnih, a Hrvatske ima nekak 56 ticusa km kvadratnih
jasno je da nemogu otic u Čabar al isto tak je jasno da postoje mjesta u manjim gradovima (tipa Winkovci,Poola,Umago,Dubrovnic,Cutina if you like :D ) i da tam isto zive mali ljudi.
sad sam tek skužio da su bili došli kod Pomorskog i Ekonomskog fakulteta, a moja škola je između njih pa smo ''slučajno'' naletjeli..
Ima u zaseoku kod Babine Grede, zvanom Babine Krovne Rašlje, jedan fakultet. Jedan smjer šumarstva - smjer Duboka Hladovina. Tam nitko nije radio promociju :retard:
Ljudi, stvar je krajnje jednostavna. Toliko hjednostavna da jednostavnija ne može bit: VIP na svoju ruku dijeli nešto besplatno, i to dijeli tamo gdje se njemu hoće. Na krovu moje zgrade. Na svjetioniku na Jabuci ili Lastovu. Who cares? Tamo su gdje jesu, a nisu tamo gdje ih nema.
Pa nisu oni nikome ništa dužni objašnjavatkako, gdje i zašto? Ono, ako hoće poklanjat kartice svim plavušama visokim 156cm i teškim 49,5kg, sa dugim crvenim noktima i nekom stvari obrijanom u obliku srca, imaju na to pravo.
ni ti nisi skuzio ...
Ma tko traži objašnjenje zašto dijele tamo gdje djele?! I vidim da mi se izokreću riječi na sve strane. To da mislim da bi svaki stanovnik Hrvatske trebao dobiti besplatnu karticu si ti rekao, ne ja, jer meni osobne ni ne treba, nego, po N-ti put velim da se drže tih par najvećih gradova, a neki ostali građani su, primjerice, zakinuti za takvu akciju.
Uostalom, nema veze. Samo sam ostavio konkretnu kritiku, a obasipalo me se drvljem i kamenjem kao idiota.
Tomo živi u zagrebu, elitni kvart ;D pa ne da nema isdn, nego je na staroj pbx-ici i spaja se na 30 kbps ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije tomo u pitanju , neg nered ... moja sestricna do prije par mjeseci nije znala kaj je modem , nedajboze da je znala kak zgleda , pa sad ima ADSL i surfa ko luda..
moj susjed koji je u šezdesetima i dalje nezna što je modem a ima adsl (iako neznam ni što je adsl iz primjera se jako dobro vidi što propaganda radi ljudima:-)
molio bi nekog ako je voljan za neku zamjenu za novi vip broj ili prodaje povoljno da mi se javi na pm.
moj se strai nezna ni dan danas javit normalno na portafon i nezna mi snimit dokumentarac na video kad mu kažem. al ******, nazvo sam ga i reko mu " koji kuratz neides na faks žicat besplatne kartice od VIPa" a kaže on meni " pa zakaj samo na faksu djele, nek dođu i nek pozvone pa ču uzet " i gle vraga nisu došli , a stari živi samo 200 m od ekonomskog faksa. Slažem se sa svima koji misle da je VIP diskriminirao određeni broj ljudi i zato im treba uputiti jedno pismo. Sramota i stid da ih bude.
Tko mi je kriv što iznosim vlastito mišljenje...
Ajmo nešto korisno za promjenu..., za sve gladnike u Splitu, ponediljak Pomorski faks vjerojatno negdi između 9-10 kartice vip.me džabe. To je mislim zadnji dan akcije.
netreba se aktivirat unutar 10 dana!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
sramota na cega je vip pao kad dijeli kartice.ocajno!:bunny:
Zmijo, presmiješan si s takvim komentarima... svugdje u svijetu je normalno dijeliti prouzvode kad su akcije i promocije u pitanju, a ti izvališ ovako nešto.
Ma da, TELE2 će biti prava stvar, jel tako zmijo :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao zmija
eh te živčane stanice, strašna stvar :retard:
dečki, bez vrijeđanja!= Citat =:
Izvorno postao jay
VIP nije spao na to, već je to njegov oblik promidžbe, a očiti cilj mu je mladež...tu i jest najveća lova.
e dokad oni to djele?
dok ih ne podijele.
haha, ja cuo da je sutra gotovo???
VRLO VJEROVATNO da će još ovaj tjedan trajati...tko je dobio, dobio, mi ostali možda nagodinu, a možda t-mobile napravi nešto slično= Citat =:
Izvorno postao khideg
Mrknija san i ja dva broja - danas su bili na ekonomskom fakultetu u Splitu oko 1 sat. Kažu moran aktivirat do kraja miseca - još 3 dana - možda su to tako izveli da se brojevi ne bi preprodavali.
Sumnjam. Broj preprodaš u roku "keks".
Mi smo dobili balone od T-Mobile-a :spin:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
e to je mislim bilo zadnje u Splitu, nemoraš aktivirati ništa do kraja miseca, tako barem kažu u službi za korisnike.= Citat =:
Izvorno postao afroman
Meni se još to uopće nije dogodilo Već godinama želim biti VIP jer je on puno bolji.Pa evo i sami vidite.Ako barem netko može meni uzeti jednu pa da se dogovorimo.Ako mi uzmete pošaljite mi privatnu poruku ili mi pošaljite poruku na email da se dogovorimo gdje da se nađemo.Bio bih vam stvarno zahvalan.
Možda je vip spao na djeljenje kartica ali je bolji od T-mobile
a jel ti vidis datum zadnjeg posta? ;)
covjece ta akcija je zavrsena prije 3 mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao Babaa