Ima ko' ovu verziju bs player-a?
Printable View
Ima ko' ovu verziju bs player-a?
Imam ja, a ima i FOSI ;D
http://fosi.ural.net/
ja sam uvijek stavljao posljednje verzije, ali sam vidio da je to u 90po100 sve isto, tako da sam "stao" na verziji 1.22 koja redi sve sto joj naredim. da li se uopce isplati stalno nadogradjivat?
Pa cuj...
U svakoj novoj verziji imas nesto dodano,pitanje je da li to tebi treba ili ne.
Ja sada zelim probati PRO verzije, ali na trazilici ne mogu nac ni jednu pro verziju.Nasao sam samo 2 serial-a za verziju PRO 1.35.
Mozda neko ima i 1.36 PRO, sa serial-om, naravno? ;)
Poslao sam ti link na retail verziju 1.35, a vjerujem da je isti serial na 1.36
ma pa ova obična verzija je i više nego dovoljna;)
Jesam, uspio sam!Hvala gog!
Za verziju 1.36 trebam ici na njihovu stranicu i onda se logirat sa dobivenim codovima.
Necu,bojim se da me ne uhvate.Ovo je ok, za sad! ;)
kolko često morate mijenjati codece na bs-u?
O čemu ti? Ja ne mijenjam ništa...
A cuj, kad dobijes neki noviji film u ruke, ili nema tona, ili nema slike, ili ti se pojavi error, ...
Uostalom, volim imati nove stvari u kompjuteru. ;)
Pa ja, u pravilu, apdejtam kodeke (živio engleski ;D) samo kad nešto zaškripi...
Kad zapne staviš novi K-lite codec pack i to je to.
To nije do playera, već do codeca... Ljudi instaliravaju kojekakve codec pakove, ja vrtim samo divx, xvid i ac3 filter (za filmove kodirane u surroundu)...= Citat =:
Izvorno postao melody
Cekaj...
Kad skines novi divx player, sa njim skines i nove codec-e,zar ne?
Ne, player nema veze sa codecima.. U većini slučajeva...
ma ak neš ne radi ja to i ne pogledam
mada mi se to već dugo nije dogodilo:)
Nije mi jasno to s codecima...kako vlc player vrti sve uvijek a za ostale playere treba instaliravat svako malo nove xvide i divxe i čudesa
VLC afaik ima neke codece u sebi... Kao što sam i rekao ja ništa ne instaliravam i sve gledam bez beda...
meni GordianKnot cpack star 2 godine još uvijek čita sve filmove
nanoviji fil moji imam na kompu su Čarlijevi Anđeli 2 i ne trazi me Cameroon Diaz nikakve kodeke
koe oči ljudi moji aaaaaa
a dali je bitno da prije nego instaliram nove codec-e, one prijasnje DEINSTALIRAT?
i dali je K-lite codec pack uglavnom medju boljima?
...stvar je u kodekima (engleski ;D) da ako pretjerujete i instalirate sve što vam padne pod ruku na kraju završite sa format C...
Zašto mjenjati konja koji i dalje vuće??? ;)
zna li netko kako instalirati nove skinove?
imam verziju 1.36 i sadasnji skinovi su mi u .bsz extenziji, a svi skinovi koje sam skinuo (sa bsplayer.org) su zipani i nisu tako pripremljeni .bsz nego kao hrpa .bmp slikica i jedan .ini fajl.
pokusao sam to strpat u skins folder gdje je instaliran bsplayer ali nece
Nisam sad skontao sa kojim fajlom imas problem.Ako je zip upitanju njega ekstrakujes u C:\Program Files\Webteh\BSPlayer\Skins.A ako je bsz fajl upitanju,desni taster na fajl Properties/Open With.../BS Player.
malo sam brzoplet, uspio sam. treba biti u svom folderu