Zna li netko kada izlazi?
Jel dobra grafika?
Koja je minimalna konfiguracija?
Printable View
Zna li netko kada izlazi?
Jel dobra grafika?
Koja je minimalna konfiguracija?
Izlazi 10.11.2005.Evo nekih screenshotova:
Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 5
Screenshot 6
Za konfiguraciju neznam.pokusat cu saznat sto prije
Minimalna konfiguracija:
1, 4 GHz Processor ( Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4 (128 MB DDR)
Normalna konfiguracija:
2, 5 GHz Processor ( Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900(256 MB DDR)
Jedva čekam ;D
aaaa, neka bolesna igrica! eh, da imam 10god manje i barem 99% vise volje + 100% vise vremena...
ako su ovo screenshotovi iz igre onda moram igru nabavit cim izadje..... :thumbup:
U dobroje je Marina uklapam se i u konfiguraciju. Jedva cekam!!!!
Izasao je DEMO, tezak je 655mb pa tko voli nek izvoli :)
http://www.fileshack.com/file.x?fid=7733
Skidam... baš me zanima...
aj pa javi jel vrijedi skidat demo
jesi skinuo demo? Igra izgleda jaako dobro!
Igra izgleda preodlično, ali samo jedna misija, jedva čekam multiplayer pa da počne klanje ;)
Nema trčanja, no koliko se sjećam nije bilo ni u COD-u dok nije izašao United Offensive...
@player, ne znam kolika ti je veza, ali preko 600 MB za samo jednu misiju je poprilično...
ma nije veza problem samo da server nije spor pa da ide punom brzinom..jos sad i registracija i cekanje.... moram da vidim kakva ce grafika biti na mom kompjuteru tako da odlucim da kupujem original za online...
A onda skidaj ;D Ako sačekaš koji dan bit će manja navala, ipak je tek jučer izašlo....
BTW; koji komp imaš?
i ja cu ako mp bude dobar je kupit....sada imam namjeru kupit ghost recon 3 i lockdown kada izadju :)
fakat *ebeno izgleda
ma kriza covjece... tamo pise brzina do 250 kb/s meni zapocelo na 80 kb/s i nije se ni povecavalo 20 minuta ma sam prekino download= Citat =:
Izvorno postao gog
ma imam
P4 3.0, 512 Ram, X300 128 mb... bit ce valjda dovoljno za low details ;D
Naravno da će biti, ja ga vrtim na 3000+, gigu rama i 9600xt...
Ja sam dobio svoj COD2:D Bas je lood isplati ga se imati! Ali ipak su bolji GW i WoW kak god da okrenes:spin:
Evo i meni download gotov za par minuta... nadam se da ce biti servera sa NO CD key required :D btw ako netko ima cd key nek salje na pm ty
ja ga imam već tjedan dana a još se nisam nagovorio da ga istaliram
ali kad vidim da ga svi toliko hvalite morat ću ga isprobat
Meni je igra loša, nekako je troma, izvedba mi je preloša. Jedini adut je grafika ali me igra totalno razočarala, evo nakon što je igram tjedan dana. Jedinica je 100000 puta bolja
stvarno je tolko los??....
Meni je, neznam svako ima svoje mišljenje. Toliko su je najavljivali i zbilja sam mislio da će biti bolja, ali nakraju je ispalo da osim grafike sve ostalo je prosječno.
nemojte mi to govorit... jos je nisam ni instaliro a vec pomisljam da ve skino 3.5 Gb za dzabe... a znam da me lazete netko mora imati cd key ili zna gdje ima
Neznam to je moje mišljenje od COD2, možda se vama svidi. Svatko ima svoj ukus.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Pa meni je igra ok, nisam igrao single player, ali kod multiplayera ima par zgodnih stvari, npr. trava je puno detaljnija i kada te netko šora uz trave nije ga tako lako vidjeti... Imaš indikator kada je bomba pala negdje u tvojoj blizini tako da znaš da se moraš maknuti... Oružja su isto bolja nego u prvom dijeli...
Ja sam je imao i presao u jedan dan. Igra je super sve valja, ali ima malo misija.
evo napokon i ja imam igru. ide mi glatko na svim high postavkama, jedino kad je dim onda malo trokira.
grafika je najbolja koju sam vidio dosad u takvim igrama, naravno da je kad je i igra najnovija. idem se zabavljati, ubijati njemce
Stvarno mi je drago što igrica se može namijestiti da se vrti na DX7. Je da na taj način nema mappinga i dinamičkoga osvjetljenja ali igra svejedno izgleda dobro, pogotovo za neku stariju grafičku. Svaka im čast. :)
ostale mi jos 2,3 misije do kraja (hill 400 i germany) igram na medium, bez sifri, a poceo sam jucer navecer. :)
Igra je dobra , ali stvarno prekratka . dobro je kaj ful daje filmski dojam .
ali bolji mi je Brothers in Arms i Brothers in arms:Earned in Blood , puno su realnije
pa sad da je prekratka... rekao bi da je prosjecno trajanje takvih igara... naravno da bi volio da je duza.
prije ove igre sa tematikom 2 svj. rata sam zadnje igrao medal of honour: pacific assault, to su sve jako slicne da ne kazem iste igre ali jednostavno nemogu dosadit.
sad kad zavrsim cod2 idem instalirat i prelazit brother in arms
Meni je BIA isto bolji ali novi nisam nabavio jer smatram da je pre sličan starome.
zavrsio sam, fora je onaj filmic nakraju :)
obozavam igre o 2.svj. ratu. a najbolje je sta i ucis usput... idealno za skolarce!
localized_english_iw02.iwd
moze mi netko poslati ovaj file ili dati link za download?
Za one koje igraj, samo želim javiti da će uskoro krenuti natjecanjje u sklopu HCL-a u kojem će se naći i COD2.
Zakon igra skoro sam ju prešal.
igra mi je za multiplayer malo glupa jer nemas prikazanih helti. Kad ti netko skine helte, odes iza coska i cekas da se napune.....
Reci ti meni kad to pocinje natjecanje, i jel to online natjecanje ili????= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Jesi našal ta file.
www.mp.cro-gaming.com
klanovi se mogu prijavljivati
Zna li itko kako je moguce igrat ovu igru online(multy player)!? ako posjedujem pirat!
teško jako teško skoro nemoguće
na sreću, da potrefiš šifru nekog ko je kupio igru a trenutno ju ne igra online. daklem nije vrijedno živaca
Udji na piratski server recimo Logosoft....Skini sebi program Xfire....ako hoces pomoc javi mi se na MSN Bare_st@net.hr
Lijepo odeš na ovu stranicu lijevo dolje pod cracked servers nađeš Call Of Duty 2 i prepišeš ip adressu koja ti se svidi ( sve adresse ne zahtjevaju cd key indentifikaciju ) zatim otvoriš konzolu ( tipka lijevo od broja 1 ) i upišeš: \connect ip adresa ( npr. \connect 217.75.192.84:28962 ).
Sorry tek sada sam pročitao da nesmijem stavljat takve linkove ako hočeš pošaljem na pm
Predobra igra ! Baš sam je prije dva dana posudil od frenda...
Kad je ja igram onda mora bit posebna, ak uzmemo u obzir da sam u zadnjih par godina odigral samo iss na pleystationu i ovo.
Moguće je! Samo kolko to online igranje ždere megabajta ? Da nebi kasnije na računu bilo poklon iznenađenje...:notooth:= Citat =:
Izvorno postao MPower
ali dok kod ti se probije......
Nek neko stvarno kaže kolko to čudo troši megabajta recimo u pol sata igre prek neta ?
Baš bi išo isprobat to...
1 h oko 15 Mb...
Hvala. Pa to je niš...Mislil sam da je puno više.
Ajd, ako ima netko neki dobar klan za preporučit nek mi kaže, jer od kada se extrime raspo nisam bio ni u jednom klanu više.
Crazy warriors clan [http://crazywarriors.com] iliti "LUDI RATNICIˇ"