-
Nokia original melodije
http://www.mobile-review.com/forum2/...2&postcount=60
---------------->Nokia 2112
---------------->Nokia 3100
---------------->Nokia 3200
---------------->Nokia 3220
---------------->Nokia 3300
---------------->Nokia 3510i
---------------->Nokia 3650
---------------->Nokia 5100
---------------->Nokia 5140
---------------->Nokia 6020
---------------->Nokia 6108
---------------->Nokia 6170
---------------->Nokia 6220
---------------->Nokia 6230
---------------->Nokia 6230i
---------------->Nokia 6260
---------------->Nokia 6600
---------------->Nokia 6630
---------------->Nokia 6670
---------------->Nokia 6680
---------------->Nokia 6800
---------------->Nokia 6820
---------------->Nokia 7200
---------------->Nokia 7600
---------------->Nokia 7610
---------------->Nokia 7650
---------------->Nokia 8587
---------------->Nokia 8800
---------------->Nokia 9500
---------------->N-gage QD
---------------->Nokia N90
-
-
MIDI sa 6260
-
Evo sam do sada izvrnuo čitav net. Vidim da se nude čitave plejade Nokijinih original tonova, pa čak i ona zaštićena copyrightom Nokia tune, ali nigdje ne mogu pronaći Nokijino "zvrcanje" - Ring Ring, Desk phone low, high, a volim da mi mob zvrc...zvrc...zvrca, a ne da mi piči melodiju.
Može li ijedna dobra duša pokušati iščupati to zvrcanje iz roota telefona? Znam da Nokije 6600 i 6630 100% imaju te zvrcanske tonove i baš se ovako zovu.
LOL, imam na desktopu bar 400 melodija s raznih Nokia, ali nigdje ovoga kaj meni treba.:-/ :-/
-
-
nisam mogo nać meni legendarnu melodiju sa 3310, mislim da se zove TIK- TIK, pa ako netko ima neka stavi. hvala
-
Nokia melodije
@zrobravo Ove .amr melodije ti baš i ne rade. Jel to stvarno .amr ili treba promijeniti ekstenziju u nešto drugo?
:wstupid:
-
= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
@zrobravo Ove .amr melodije ti baš i ne rade. Jel to stvarno .amr ili treba promijeniti ekstenziju u nešto drugo?
:wstupid:
post 3 ili post 5?
-
= Citat =:
Izvorno postao
zerobravo
+
ovako link više ne radi...a fakat bi trebao tu nokijinu melodiju Ring Ring...ajd pliz nek netko uploada
-
kaj nitko...pretražio sam več cijeli net :(
-
Nećeš naći tako lako ne netu.
Daj mi mejl na PM, pošaljem ti ja Ring Ring.
-
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=77540
Sve Nokia original melodije! Uzivajte!
E, da ako niste regani ucinite to!
-
E ovako , kolega Moby mi je poslao Ring Ring, međutim u .rng formatu. moja 6280 ne čita to, pa jeb bi itko znao s čim da to konvertiram, ili ako netko želi probati, evo melodije
http://rapidshare.com/files/30244906...ne_hi.rng.html
@Sator
nebreš vjerovat, ali nema ove melodije koju ja tražim. trebala bi biti među 6230 i 6230i ali 0 bodova
-
1 privitak(a)
evo da vise ne bude problema oko iste, sad ju imate u attachmentu.
-
zero,. to je isto ko ovo moje na rapidshareu...ne šljaka na 6280 :(
-
pa da, to sam uploadao zato da se više ne traži te orginal melodiej po rs-u, dakle, u ovu temu ćemo stavit trajno sve orginalne melodije koje izvućete.
-
= Citat =:
Izvorno postao
zerobravo
pa da, to sam uploadao zato da se više ne traži te orginal melodiej po rs-u, dakle, u ovu temu ćemo stavit trajno sve orginalne melodije koje izvućete.
Namojte mi prikacit ban sto ova nije originalna,jer sam se stvarno potrudio da takva i bude. Radi se o Nokia tune melodiji u mp3 formatu koju sam ja doma odsvirao na klavijeturi. Nije bogzna koliko precizna ali nadam se da ce vam se svidit!!! Pozdrav! Nokia tune by Smuchac
-
5700
-
5700 bez video tonova
-
6070 wap
-
6110 navigator
-
6120
-
6290
-
6300
-
6300 original tonovi
-
7373
-
8600 Luna
-
E61i
-
E65
-
E90
-
N73 Me, N76, N91, N95, N95 wap, 1110
-
7500 Prism
-
Jel ima tko melodiju sa 6234 Nokia techn mp3. ona i se postavi za default kad izvadim memorijsku karticu van, ali ju ovako ne mogu naći. bio bih mu vječno zahvalan.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Moby
Evo sam do sada izvrnuo čitav net. Vidim da se nude čitave plejade Nokijinih original tonova, pa čak i ona zaštićena copyrightom Nokia tune, ali nigdje ne mogu pronaći Nokijino "zvrcanje" - Ring Ring, Desk phone low, high, a volim da mi mob zvrc...zvrc...zvrca, a ne da mi piči melodiju.
Može li ijedna dobra duša pokušati iščupati to zvrcanje iz roota telefona? Znam da Nokije 6600 i 6630 100% imaju te zvrcanske tonove i baš se ovako zovu.
LOL, imam na desktopu bar 400 melodija s raznih Nokia, ali nigdje ovoga kaj meni treba.:-/ :-/
Zero, ili već netko, trebao bih opet ton zvona Desk phone high. Može li ga netko staviti na rapid?
EDIT-našao. Imamo na prvoj stranici kao attachment.
-
e bok ljudi !
Zanima me gdje mogu nac original nok 3210 ali u formatu za "skladanje" tj da iste mogu ukucati u 3310.
Zapravo ne trebam baš sve, samo ove, pa ako netko može napisati format za ukucavanje,hvala
Brave scotladnd, menuett, the entertainer