Čitam nadimak najnovijeg člana i razmišljam ima li ta osoba minimum kulture ili ne?
Moje je mišljenje da bi trebalo postaviti neke granice kod odabira nadimka, kad već neki nemaju minimum samokontrole.
Zanima me mišljenje drugih?
Printable View
Čitam nadimak najnovijeg člana i razmišljam ima li ta osoba minimum kulture ili ne?
Moje je mišljenje da bi trebalo postaviti neke granice kod odabira nadimka, kad već neki nemaju minimum samokontrole.
Zanima me mišljenje drugih?
Da nadimak target! Mislim stvarno! Ili si mislio na pizd.... ? ;) ma capan će to rješiti zar ne?
Taj je tip stvarno neki maloumnik... no cudi me sto ih nema vise...
nadimak target je super!!!!!!! onaj tip je fakat seljacina, cim neko vidi takav post,treba ga prijaviti moderatoru
kakav post??? koji je problem sa nadimkom target???
lol... mozda je zappan maknuo... ne znam vise gdje je to bilo...
aj pojasnite mi, sta je bilo?
frajer se je nazvao ***** materina, to mu je takodjer bila i lokacija, a post nije bio nista ostroumniji... mislim da si mozes i sam zamisliti kakvoga je sadrzaja bio...
malo zaostajem sa vremenom, ja mislio da je target . . . ali dajem glas da treba ogranicit izbor nadimaka (ako se moze)
Evo playeru malo potražio po postovima... pogledaj ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...4378#post14378
Tip je primitivčina kakve nema, ne znam dal bi se smijo il plakao...
Definitivno ga treba "PONIŠTITI" (kako bi rekli u Nikiti)!!
A pogledajte mu molim vas user profil... ma tip je idiot. Jedino što nikad ne znaš kad će se vratiti pod drugim imenom kad ga se izbriše.
Tocno to, ne znam dal bi plakao ili se smijao... ali stvarno tip je neki imbecil...
Koji idiot . . . udario mu nacionalizam u glavu
Ne zna on što je nacionalizam... ;D
ma debil koji je samo htio zajebavati, mislim da nema tu nikakvog nacionalizma
Ma smiješna majmunčina, ne treba se obazirati na kretena, dok ne pretjera.
treba ga lijepo obrisat
Na ražanj s njim!:D
ma mogu ograničit, budem neke takve riječi stavio u filter... nisam očekivao da će baš tak neki biseri se stvarati na forumu..
ali tko će ljudske ideje neprimjerenih riječi našeg jezika unaprijed sve pogoditi, ili da tu nastavimo dopisivati sve riječi koje treba zabranit? (retoričko, op.a.)
ma nemozes sve rijeci zabraniti, uvijel ce se naci neka koju nemas treba samo takve debile odma obrisati i gotovo
Točno.Vjerovatno takvih luđaka nije bilo previše do sada(ne znam) ali čini mi se da je htio baš paniku u redovima,zašto mu to dati?= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma nemozes sve rijeci zabraniti, uvijel ce se naci neka koju nemas treba samo takve debile odma obrisati i gotovo
Ma jasno, ovo je forum samo za nas pristojne, što nemamo prljave misli i nekakve bolesne insinuacije!
:angel:
:lol:
A ti si nam vođa! A ni coma nije loš! U svakom slučaju imamo mašte!
hvala
Mislio sam na tipa koji se nazvao p**** m... , a ne na targeta kojemu moja isprika ako sam ga povrijedil. Svi mi imamo ponekad prljave misli , ali jedno su misli, a drugo je obično prostačenje. Ako je tip htio samo izazvat reakciju, neka mu bude. U svakom slučaju to više govori o njegovoj kulturi nego o našoj "panici". Ako se vrati pod drugim nadimkom i bude se ponašal pristojno znači da ipak ima nade za njega. Nije prvi koji se nije na početku snašal. A ako opet želi provocirat , vjerujem da neće dugo.
Ovaj naš forum je "mila majka" kakvih ima.Drago mi je što je tu tako dobra ,pametna i normalna ekipa koja zna prepoznati provokatore i navrijeme spriječiti loše vibre i tuđe frustracije. :thumbup:
Tako je to kad se čovjek sakrije iza kompa...
Osjećam se tako ugroženo nakon ove teme...
Otkud si ti iskopala ovaj thread iz 2003? ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
A bit će da čita sve po redu - savjesna dama je pročitala da treba prvo pročitat pa onda pitat... I sad ima štivaaaaaaaa :spin: ;D
Evo i moj glas! Slažem se sa većinom da treba biti ograničenje!
Naravno i moj glas!!
Uvijek će biti takvih koji će dolaziti samo zbog provokacije.
exkjuzmi-kaj sam to ja našla(azakaj sam ja uvijek kriva za sve')??????'- a Gogač? :rolleyes:
ovo je summary svega :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
lako se skrivat iza ekrana i bit svakom loncu poklopac.to su uglavnom ljudi iskomplexirani u RLu. kad nekog upoznas u RLu , onda saznas kakav ej zapravo.
(wboy , fala na Pirahni :rolleyes: )
I ne samo nadimke članova, već i avatare koje koriste. Primjerice, novi avatar od bbbrlje. Čemu ustaški simboli?
Istina frish-KI... Ali to je već druga priča, stvar ukusa.. O ukusima se ne raspravlja :D
Ustaški simboli nisu stvar ukusa...
Mislim da to više nije stvar ukusa, već nacionializma za koje smo rekli da se neće veličati ni popularizirati u bilo kojem obliku na forumu. Ja sam isto Hrvat, ali neću takva obilježja isticati.
Bit će sankcionirano, samo da se s glavonjom dogovorim na koliko....
ustaska velicanja najbolje razumiju domovinski branitelji-koji ih i velicaju, ne samo oni, vec i njihova djeca..kak vi ne razumijete da hrvati u to doba nisu imali izbora i da im je tad jedini izlaz bio udruzit se s hitlerom!!
http://www.beepworld.de/memberdateie.../robnikada.jpg
video dokazi za neimformirane:
klik ovde
:rolleyes: ..ma joj...ko danas koga razumije,nejdemo OOFF!!!
Da ovdje se govori o nadimcima a ne o politici!
Da nečemo Off (Btw nije Pavelić prodal Istru i Dalmaciju Hitleru,već Musoliniju) :closed:
o politici, a pogotovo ustaškoj nemamo zašto raspravljat. vjeko, uzmi nešto knjiga iz povijesti pa pročitaj, a nemoj tupit ovdje o nečemu o čemu znaš toliko malo da je sramota to kaj pričaš. osim toga, to nije tema ove rasprave, pa eto nek tu bude kraj političkim prepiskama. hvala...
Nazalost, treba!
Zasto nazalost, zato jer bi najzahvalnije, kada bi se na vlastitu prosudbu pojedinca moglo prepustiti odluku o odabiru avatara, nicka...
Medjutim, kako se svakim danom, na ovom i raznim drugim forumima dokazuje, podosta je ekstremista i bezobzirnih, koji svoje uvjerenja namecu, na mjestima koje to nisu zasluzila!
sve vidim da si se ti boria u ratu...sta dovodi do zakljucka da moras slusat cacu;D grow up:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vjeko
Ne znam šta konzumirate, ali očito dobro puca. :headbang: :headbang: :spin:
:ban:
Ne treba ogranicavati izbor nadimka, al takve inteligencije treba jednostavno odmah zabraniti...
Samo ne kuzim tko je izvukao ovu temu iz naftalina.
...netko nepametan koji je glasao u anketi...
hehehe naftalin http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d020.gif
aha, znaci netko je glasovao i tako digao temu... ja mislio da sam ja nekako prozujio i bezveze postao, sad vidim da je to staro poprilicno... A hebiga sta ces...
treba napraviti lock svih tema koje nisu aktivne jedno pola godine, a nemaju bas nekog smisla... :D
Da mi je znati tko će to raditi. Roštati po forumu i zaključavati teme.
znači moj nick je vrlointelektualno dubokouman
(s)misao
a moj je od nadima koji je na hrv = zec. ali buduci da rabbita ima ko govana onda sam ja Rebbit