Yeah! BlueDevil does it again!!!
Malo čitanja, suradnja s kolegom lucillom iz Italije, malo try-and-fail (naučne) metode, malo živaca, vremena, itd - i nnižepotpisani na meniju moba nema više 9 nego 12 ikona.
Ne vjerujete? Evo corpus delicti:
http://bluedevil.info-mob.com/temp/12ico.jpg
Radi se o modificiranju (malom) .SKI filea i MMA fileova. Tako da ovo, zasad, radi samo na jednom skinu (onom kojeg koristim trenutno). Ali može se moddati bilo koji SKI file.
A šta se desi kada odaberete neki drugi (nemoddani) skin, pošto je MMA mijenjan? Ništa! Umjesto zadnje ikone, doljedesno, pojavi se nova ikona nazvana "extras" u kojoj su poslijednje 3 ikone. A to sve mob sam iskreira!
Da skratim priču, evo dva RAR attachmenta:
Prvi ima moddane MMA fileove i moddani SKI za skin "Moto". Dotične treba staviti na mob - naravno, pregaziti postojeće. I prije toga napraviti BACKUP fileova!
Drugi ima originalne MMA i SKI file, ako netko ipak ne napravi BACKUP.
I da prestignem barem dio pitanja koja će pljuštati: nije testirano na drugim mobovima, ali bi trebalo raditi na svima koji podržavaju skinove (i samim time imaju instairan skin MOTO). Skin MOTO je onaj defaultni "plavi" skin koji je tvornički na svim mobovika (koji podržavaju skinove). i u svim custom-flashevima na koje sam do sada naletio.
Napomena: kod updateanja MMA fileova mob nije potrebno restartati (samo izaći iz glavnog menija i ponovo ući), ali kod moddanja SKI filea mob treba restartati. To govorim radi onih koji će ovo staviti na mob a neće im se sviđati moj meni (koje ikone imam vani itd) pa će mijenjati.
I najbolja stvar - radi se o 3 filea koji se backupiraju s moba prije mijenjanja, te se time NE GUBI GARANCIJA (na mobovima koji je još imaju).
I? Šta se još čeka?
Komentari dobrodošli, kao i rezultati testiranja!