Evo sad na jednom mjestu mozete ocrnit i Vip i Cronet - samo dajte svoje primjedbe i prijedloge, te pozitivne stvari (naravno ako ih ima (a nema))!
:funny: :comp: :argue:
Printable View
Evo sad na jednom mjestu mozete ocrnit i Vip i Cronet - samo dajte svoje primjedbe i prijedloge, te pozitivne stvari (naravno ako ih ima (a nema))!
:funny: :comp: :argue:
Ma ne mogu više... već sam umoran... stalno ih špotamo ali nema koristi!
whiteboy čestitam na 600om postu, vidim da se dobro trudimo :D
btw: ja nemam nikakve zamjerke ni vipu ni cronetu... AH da jedino to što i vip i cronet imaju toliko raznih ponuda da ti se zavrti
Cijena MMS poruka, i da je 2 kune bez pdv-a bilo bi previse... bilo bi ok da je 1,22kn sa pdv-om!!!!
E da vidiš to se nisam sjetio, al ja to ne upotrebljavam tak da... stakvom cjenom, mms je samo za 'izvan-redne' prilike...
Pa cak niti to... sramota, no cini mi se da ce uskoro pojeftiniti nekom akcijom trajno MMS... i to na 2,44kn...
čini ti se?
a od kud ta saznanja?
to je samo feeling... nemam pojma, cini mi se to kao logicnim slijedom dogadjaja... sms je bio prije 0,60 lipa na vipu, sada je 0,40... mislim da ce tako s vremenom i MMS pojeftiniti, jer sumnjam da ga ljudi koriste puno...
Naši operateri -ZAKON...
Da nema njih ne bi bilo ni ovog foruma... ;)
mogli bi biti puno bolji
Svremenom če SVE pojeftinit, pa tako i MMS, samo je pitanje kada= Citat =:
Poslao: vrag
mislim da ce tako s vremenom i MMS pojeftiniti, jer sumnjam da ga ljudi koriste puno...
:cool:
Eto samo ovih par sitnica, da ponovim još jednom:
1. Želimo TWIN CARD za VIPme (dvije kartice, jedan broj)
2. Želimo VIPme CLUB (skupljanje bodova)
3. Želimo jeftin GPRS u pre-paidu
4. Želimo slati SMS u roamingu, a bez ugovora o naplati s kreditne kartice, VIPme naravno
5. Želimo slati MMS ponekad i korisnicima u HTmobile mreži, po istoj cijeni naravno
Ivice, ali onda ne bi postojala razlika izmedju pretplatnika i prepaida... svi bi bili na prepaidu... jer ne moras placati pretplatu...
Stoga, vecina toga sto trazis je apsurdno...
Daj mi molim te objasni Twin Card... sto pretplatnici imaju omoguceno to... ??? Koje su pogodnosti toga??? Cemu sluzi taj Twin card...
pretplata se ne uzima zbog dodatnih usluga,nego zato sto se to nekome ko puno razgovara isplati
Vrag, pogledaj raspravu o twin-cardu ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1120 i bit će ti jasnije!
Pretplatu uzimaju oni koji ne žele svako malo provjeravat da li imaju još love na bonu i dal mogu nekog s tom lovom nazvat.... a prepaid oni koji ne žele plačat račun na kraju mjeseca nego im je jednostavnije svako malo provjeravat saldo.
ja bih prešao na pretplatu, ali jel onda mogu zadržat ovaj broj? i kolko to košta
LJUT sam na Vipnet i to jako. Kao prvo naplaćuju zamjenu SIM kartice za Super SIM, a HT je besplatno mijenjao kartice. To bi im još i oprostil, jer nije neka lova. Ali, uvijek taj ali, ljuti me to kaj sam u četvrtak prošli tjedan zamijenio karticu u VIP-centru u Karlovcu i rečeno mi je da će mi se VIP meni aktivirati u roku 24 h. Još uvijek nije aktiviran i da stvar bude još gora, jučer kad sam zval Službu za korisnike, da se raspitam o čemu se radi, rekla mi je osoba po imenu Sanda ili Sandra da će VIP meni biti aktiviran u roku 3 (slovima: tri) mjeseca.
muljaju oni muljaju i to teško
Da, postoji ti "lista cekanja" za to nazalost... nesto ne mogu sve odjednom, meni su aktivirali, ali vec dugo imam super sim... nije ti to nis posebno... mislim preskupo jer za jedan zahtjev napalcuje se i odlazna i dolazna poruka...
Coma, cijene razgovora su jendake u mom xcite pretplatnickom odnosu kao i u prepaidu... ovo sto je reekao whiteboy najbolje objasnjava zasto... a i veci broj POGODNOSTI... na koje se upravo tuzi Ivica...
Aha... zanimljivo... pa ne vidim u cemu je problem posto bi vjerojatno korisnik platio novu karticu...
Meni to ne predstavlja nesto posebno posto imam uvijek samo 1 mob... ali mislim da posto je cronet uveo to, i vip ce u vrlo kratkom roku, SIGURNO...
excite je nesto drugo, pogledaj ostale cijene
Prepaid se isplati ako mjesečno potrošiš do 200 kuna (čistih 200 kuna - da mi se ne bi javljali sad oni koji s pretplatom potroše do 200 kuna). :)
Postpaid je za "zahtjevnije" korisnike... :)
onda? ja ozbiljno mislim preči na pretplatu, pa dajte mi malo helpajte ono... ako neko zna kolko dođe zamjena... ovo ono...
Koliko ja znam zamjena ne košta ništa. Možeš zadržati stari broj, ali nema povratka.
i gdje to mogu napraviti...
kako ne košta...
Ne košta ništa jer si već platio priključak kad si kupio Vipme komplet i ne mogu dva puta naplatiti isto. Zamjenu možeš obaviti u VIP centrima, kod VIP partnera itd. , najvjerojatnije tamo gdje si kupio mobitel. I ne zaboravi da uz sve ono kaj ti piše na reklami plačaš još i 12.50 kn naknade za korištenje radiofrekventnog spektra.
kakav radiofrekventni spektar sad...
ok zaboravi
To ti je korištenje radio frekvencije ili po naški :Porez na zrak Tu državni proračun ubire masnu šušku.
e pa da, to mojoj staroj (ima pretplatu) piše na računu a ja se uvjek pitam koji je to *****...
Ja sam zadovoljan poprilicno na pretplati... sada cu vipclub bodovima uzeti S55 bez kamere za 1800kn, u to je uracunat 800kn popust...
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...
To nisam znal, svi su oni pokvareni, zar ne?
Svi zele zaraditi...
Jedno je zarada , a drugo je varanje...
ali zajedno je >zarada na varanju!
Slazem se... svi su oni pokvarenjaci...
ah, pa tako se danas živi... sve u sve,mu ništa posebno... da sam na njihovom mjestu, i ja bi varao, sve za papiriče!
za korisnike koji drugu mrezu i fiksnu telefoniju zovu :
-vrlo malo, do 30min mjesecno ne trebaju razmisljati ni u ludilu o pretplati
- tu i tamo, oko 45-60 min mjesecno, ti su na granici za malu pretplatu
-oni preko 75 min mjesecno su kandidati za pretplatu.
Uvijek vam ostaju poruke kao nacin komunikacije s onijma koji su na drugoj mrezi
...pa kad je bila promo akcija bilo je besplatno (mislim na ovih mjesec dana od 01. 10. do 01. 11. 2001. godine) a kasnije se naplačuje 100 kn + PeDeVej iliti 122 kune...= Citat =:
karaman:
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...